• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evet emzirebiliyosun sadece yumurta hücresi ve genetik yapı hariç bebek huy ve özeliklerini bile senden alabiliyor yani sen normal bir hamilelik süreci olarak doğum yapıp anneliğini yaşıyorsun donasyonla..
Merhaba, ben de donasyon düşünüyorum ama bir türlü emin olamıyorum 😔 huy ve özellikler benzeyebiliyor muymuş? Fiziksel özellikler benzemezde .. detay biliyorsanız rica etsem biraz anlatabilir misiniz ? Doktorum RNA dan bahsetmişti biraz ama

Testleri o sekilde yeniletirim o zaman.

Kismette varsa olur insallah...
Benim hikayemde spontan gebelik, kendi kendine dusmesi icin 4 ay ilac kullanimi, parca kaldigi icin mecburi kuretaj, sonrasinda yapisiklik uzerine histereskopi , arkasindan endo. Inceligi..
Arada prp , opular, transferler. Transfer sonrasi yine ayni hikaye sil bastan yasaniyor . Ayni film 2 sene arayla tekrar vizyonda😂
Var olan ufak yapisiklikla ve 6.5mm endometrium ile Rabbim tutmasina izin veriyorsa umarim ‘O’ saglikli embriyo beni bulacaktir..
Bence de tatlım. Hadi inşallah tutacak cnm 👍

• Beğen
Reactions: 2be
canım kuru incir ful kuru incir yedir allahın mucizesi işte sadece oranın çalışmasında o kadar büyük faydası varki bilmezsin. yaz internete görürsün. her markette aktada bakkallarda al en fazla kilosu 20 30 lira bir aydan fazla gider benden tavsiye yediği zaman eşindeki farklılığıda göreceksin inşallah. ama google amcaya sor bak neler neler yazıyor canım allah hayırlısyla nasip etsin yavrunu inşşlah.
Ben de keciboynuzu ozutunu 2 kere denedim. İkisinde de spermiyogram farketti. 3. Donasyonumuzda da keciboynuzu özütüne devam edecegiz. Nacizane benim görüşüm aynı anda 3-5 şey kullanmayı önermiyorum. Bunların hepsi faydali ve çok kuvvetli gıdalar. İncir de cok faydali. Onu da okumuştum. Fakat hepsini bir arada kullanmak da karaciğere fazla yuklenmeye sebep olur. Birini secmek lazım. Ne de olsa bünyeler o kadar alışık değil bu kadar kuvvetli gıdaya. Biz keciboynuzu ozutunu sectik.

Teşekkür ederim elbette ki araştırıp okuyacağız bu yola girdikten sonra ama benim kast ettiğim bu değil sonuçta ben şahsım adına buradaki tecrübelere dayanarak klinik seçmeyi düşünmezdim zaten .Ben bu konuda hiç bir fikrim yok işlemler nasıl oluyor diye sorduğumda bu cevabı almıştım iyi niyet göremiyorum malesef iyi niyet tüm kalbinle yardımcı olmaya çalışmaktır. Üstelik buradakiler in yazması ile kesinlikle karar verilmemeli sonuçta her beden her problem farklı ve beklentiler de farklı
Canım yazılı olunca yanlış anlaşmalar oluyor. İnan bana seslerinden duysan kimsenin bunu kötü bir şekilde söylemediğini anlardın. Yazılı olunca bu niyet anlaşılmıyor. Burada çok fazla o şekilde yazan da oldu. Binlerce sayfa yazılmış kimi girip herseyi biz onlara hap haline getirip özet verelim isteyen cok oldu. Bir süre sonra insanın cani sıkılıyor. Ben enayimiyim 6000 sayfa okudum not aldım diyor insan. Hala en basit şeyleri siran oluyor. Lütfen sen üzerine alınma. Ben de girdigimde 6000 sayfa oku dediler. Gerci o zaman 3000 sayfaydi 😂🙈 okudum ben de. Alınmadım kimseye. Dedigim gibi yazılı iletisimde insan yanlış anlayabiliyor. Fakat kimse kötü niyetle söylemiyor bunu inan bana 😘

Canım yazılı olunca yanlış anlaşmalar oluyor. İnan bana seslerinden duysan kimsenin bunu kötü bir şekilde söylemediğini anlardın. Yazılı olunca bu niyet anlaşılmıyor. Burada çok fazla o şekilde yazan da oldu. Binlerce sayfa yazılmış kimi girip herseyi biz onlara hap haline getirip özet verelim isteyen cok oldu. Bir süre sonra insanın cani sıkılıyor. Ben enayimiyim 6000 sayfa okudum not aldım diyor insan. Hala en basit şeyleri siran oluyor. Lütfen sen üzerine alınma. Ben de girdigimde 6000 sayfa oku dediler. Gerci o zaman 3000 sayfaydi 😂🙈 okudum ben de. Alınmadım kimseye. Dedigim gibi yazılı iletisimde insan yanlış anlayabiliyor. Fakat kimse kötü niyetle söylemiyor bunu inan bana 😘
Ben enayilik olarak düşünmüyorum ben biliyorsam emek vererek öğrendiysem seve seve anlatır öğretirim ben günlerimi saatlerimi harcadım diye o da harcamak zorunda değil belki gerçekten zamanı yok neyse çok da önemli değil sana söyleyen de bana söyleyen de benim açımdan iyi niyetli değil tabiki bu benim görüşüm yani daha doğrusu tavır çirkin bu tarz insanlar hayatlarının her alanında böyledir yardımlarında bile menfaat gözetirler ama dedim ya artık bir önemi yok konuşmaya da gerek yok:)

Ben enayilik olarak düşünmüyorum ben biliyorsam emek vererek öğrendiysem seve seve anlatır öğretirim ben günlerimi saatlerimi harcadım diye o da harcamak zorunda değil belki gerçekten zamanı yok neyse çok da önemli değil sana söyleyen de bana söyleyen de benim açımdan iyi niyetli değil tabiki bu benim görüşüm yani daha doğrusu tavır çirkin bu tarz insanlar hayatlarının her alanında böyledir yardımlarında bile menfaat gözetirler ama dedim ya artık bir önemi yok konuşmaya da gerek yok:)
Sen yine de kötü niyetli diye düşünme yazanlar için. Bak ben 2,5 senedir forumu okuyorum. Az cok insanları tanıdım. O gün birşeye sıkılmıştır belki. Bilemezsin ki. Burada kötü niyetli kimse görmedim. Olsa olsa gününde degildir 😉
😘

Ben de keciboynuzu ozutunu 2 kere denedim. İkisinde de spermiyogram farketti. 3. Donasyonumuzda da keciboynuzu özütüne devam edecegiz. Nacizane benim görüşüm aynı anda 3-5 şey kullanmayı önermiyorum. Bunların hepsi faydali ve çok kuvvetli gıdalar. İncir de cok faydali. Onu da okumuştum. Fakat hepsini bir arada kullanmak da karaciğere fazla yuklenmeye sebep olur. Birini secmek lazım. Ne de olsa bünyeler o kadar alışık değil bu kadar kuvvetli gıdaya. Biz keciboynuzu ozutunu sectik.
Keciboynuzu ozutu kullanmadi hic, onerdiginiz marka var midir?

Daha o aşamalara var tatlim. Bakalım rahim güzel olup transfere cagirilacak miyiz? Önce regli olayım, sonra rahim uygun görülsün ondan sonra plan yaparim ben. 2 kere gidemeden iptal oldu daha önce.
Ben garanti olsun diye toplama gününden 2 gün önce gibi giderim herhalde. Evet transfer gününe kadar kaliriz. Git gel yapmaya gerek yok bence. Bosuna yorulurum.
Yoo Donor normal sürede bulundu bence. 5 agustosda karar verdim Gynolife a. Herşeyim hazır zaten. Tahlilleri yolladım. Donor kriterlerim de hazırdı. Onları da yolladım. 8 agustosta reglime yakın istedigim kriterde donorleri yolladilar. Zaten databaseleri belli. Kriterleri girince database den aratiyorlar. O gün içinde de bulabilirlerdi. Ya da sonra ki gün. Herhalde regli eşleme durumu yüzünden bir tık daha uzun sürdü.
Hadi inşallah bu benim son gidişim olur kızlar. Yesilada'nin gidisi geldi aklıma. Onun bebislerinin tuttugunu ilk okudugum zaman geldi aklıma. Kendim hamile kalmış gibi sevinmiştim 😍 O da Gynolife da transfer olmuştu. Bana da uğurlu gelir inşallah.
Süper dualarım seninle 🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤❤❤

Esimden spermiyogram, hiv, hepatit vb bulasici hastalik testlerini istediler. Spermiyogram da dna hasarina isaret edebilecek birsey varsa sperm fish dna baktirabilirsiniz. Ben esime sigara,alkol biraktirdim hazirlik döneminde. Bildigim kadariyla transfere gitmeden 2 ay önce en az bırakmış olmasi lazım. Ekstra keciboynuzu özütü iciyor her gün. Başka da birşey yok :)
Canim benim hadi ınsallah hamile haberini duyarız ınsallah rabbime dua ediyorum ınsallah yüzünüz güler transfere gidecek arkadaşlarım bizlerede umut olursunuz 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Doğru diyorsunuz nakadar bilgi edinsende her kes kendi kararını vericek
Ben kendi adıma konuşum.ilk donasyon kararı verince araştırmadan direk reklama uyup gitim ve çok hayal kırıklıkları yaşadım
Ama keşke bu forumu baştan okusaydım ve bilgi edinince karar verseydim
Aynen bende pişman oldum ama iş işten geçti artık busefer daha bilincliyiz hepimizin yüzünü güldürsün cuma gününün hürmetine

Ben kontrole gittim doktoruma kızlar ameliyatı yapalım diye söyledim kabul etmedi bu vaka artışlarında biraz bekleyelim dedi bana ben çok üzüldüm kabul ederde biranönce ameliyatı yaptırıp tedavime başlamayı hayal ediyordum kabul eder diye bekledim etmedi benim bulunduğum ilde vaka sayısı giderek artıyor doktor bu ara yapamam diyor eylülde tekrar konuşuruz dedi gynolife sıkıntı yok tamam dedi ama ne bileyim surekli bir sorun çıkıyor ben artık çok üzülüyorum ya buvirus yüzünden herşey allak bullak oldu.🙁🙁🙁🙁

Keciboynuzu ozutu kullanmadi hic, onerdiginiz marka var midir?
Ya cnm direkt aktardan aldım. Markasını bilmiyorum :( Keçiboynuzu özütü keciboynuzu pekmezinin şeker eklenmemiş versiyonu. Biz en son antalyada bir köy pazarından keçiboynuzu özütü aldık. Ev yapımı yani. Köy pazarı gibi birseye erisimin varsa en güzeli o olur herhalde cnm.

Süper dualarım seninle 🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤❤❤❤
Tradioscum çok saol tatlım ❤❤❤😍
Tatlım sen hangi sehirdeydin. Keşke bir an önce ameliyat olabilseydin :KK43: Ama olmuyorsa vardır bir hayır. Şu corona işi bir sakinlesin stressiz, en sağlıklı sekilde hazirlanirsin bebisine. İlk bebisimiz tutmayınca çok ağlamıştım. Hic beklemiyordum. Ben kemo gördüm problem yumurtalarimda. O yüzden aşırı guveniyordum ilk seferde olacağına. Meger bin tane baska faktör varmış. Cok ağladım. Eşim bana şöyle dedi. "Hiç üzülme. Demek ki hayirlisi değildi. Bebegimiz tuttugunda ve o dunyaya gelip onu kucagimiza aldığımızda iyi ki ilk seferinde olmamış diyeceğiz. Çünkü onu öyle çok seveceğiz ki baska bir bebek ihtimali aklimiza bile gelmeyecek." Bu görüşe katılıyorum. Hersey olması gereken zamanda olacak. Bebisin veya bebislerin sana en uygun zamanda gelecek. İnanıyorum ❤️😍

Ben kontrole gittim doktoruma kızlar ameliyatı yapalım diye söyledim kabul etmedi bu vaka artışlarında biraz bekleyelim dedi bana ben çok üzüldüm kabul ederde biranönce ameliyatı yaptırıp tedavime başlamayı hayal ediyordum kabul eder diye bekledim etmedi benim bulunduğum ilde vaka sayısı giderek artıyor doktor bu ara yapamam diyor eylülde tekrar konuşuruz dedi gynolife sıkıntı yok tamam dedi ama ne bileyim surekli bir sorun çıkıyor ben artık çok üzülüyorum ya buvirus yüzünden herşey allak bullak oldu.🙁🙁🙁🙁
Canım ankaraya gelme şansın varsa bir cem akarsuyla görüşürdün derim

Sen yine de kötü niyetli diye düşünme yazanlar için. Bak ben 2,5 senedir forumu okuyorum. Az cok insanları tanıdım. O gün birşeye sıkılmıştır belki. Bilemezsin ki. Burada kötü niyetli kimse görmedim. Olsa olsa gününde degildir 😉
😘
Hiç tanımadığımız insanlara sen yine de s
😘
Ben kendi düşüncemi beyan ettim siz de kendi fikrinizi elbetteki söyleyebilirsiniz ama benim hakkımda en ufak bir fikriniz yok o yüzden " sen yine de böyle düşünme " diye nasihatte bulunacak konumda samimiyette olduğunuzu düşünmüyorum sevgiyle kalın iyi geceler...

• Beğen
Reactions: MYA
burada herkese aynı seyler söylendi kim bilgi istediyse geriye dönük oku dendi banada cok dendi fakat ne kımseye gücendim nede kimseyi yargılamadım cok mu zor geldi okumaya fakat buradaki insanlarda biktı her yeni gelen aynı şeyi soruyor kızlar sizlerde kimseye bir şey sormayın herkes okusun zaten böyle fikirleri olan insanlarada hiç bir şey sorulmaz ki buradaki çok arkadaşımız hiç bir zaman kötü niyetli olmadı herkes birbirine çok yardımcı oldu ama her yeni gelende aynı sorular kimse kimseyi burada yönlerdirme yapmadıgı için oku deniliyor isteyen okusun bilgi alsın herkese iyi geceler

Back
X