Estağfurullah. Kimseye nasihatta bulunmuyorum. Elbette siz istediğinizi düşünün. Beni ilgilendirmez. Ben fikrimi paylaştım siz de fikrinizi. Ve samimiyetle fikrimi paylaştım. Sizin de bana bu şekilde kızmanıza, bana had ve yer bildirmeye çalışmanıza gerek yoktu. Haklısınız birbirimizi tanımıyoruz. Demek ki sizin de bana had bildirmeye çalışmanız pek hoş olmadı. Ben burada tatsız bir hava olsun istemedim. Buradaki kadınları tanıdığımı düşündüğüm için de kötü niyetleri olmadığını belirtmek istemiştim. Pek naif davranmışım. Buyrun siz istediğinizi düşünün. Düşünürken başkalarını azarlamayın yalnız. Cümleniz de yarım kalmış. Sen dememden de rahatsız olmuşsunuz galiba. Daha önce yazdığım mesajları okursanız hemen insanlara sen diye hitap etmediğimi görürsünüz. Biraz ısındığım, samimi hissettiğim kişilere sen diye hitap ediyorum. Demekki bir samimiyet hissetmisim size karşı ne güzel işte. Buyrun hemen arzu ettiğiniz mesafeyi koyayım. Kusura bakmayın kendi kendime size karşı bir samimiyet hissetmişim. Dedigim gibi benim naifligim.Hiç tanımadığımız insanlara sen yine de s
Ben kendi düşüncemi beyan ettim siz de kendi fikrinizi elbetteki söyleyebilirsiniz ama benim hakkımda en ufak bir fikriniz yok o yüzden " sen yine de böyle düşünme " diye nasihatte bulunacak konumda samimiyette olduğunuzu düşünmüyorum sevgiyle kalın iyi geceler...