• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç tanımadığımız insanlara sen yine de s
Ben kendi düşüncemi beyan ettim siz de kendi fikrinizi elbetteki söyleyebilirsiniz ama benim hakkımda en ufak bir fikriniz yok o yüzden " sen yine de böyle düşünme " diye nasihatte bulunacak konumda samimiyette olduğunuzu düşünmüyorum sevgiyle kalın iyi geceler...
Estağfurullah. Kimseye nasihatta bulunmuyorum. Elbette siz istediğinizi düşünün. Beni ilgilendirmez. Ben fikrimi paylaştım siz de fikrinizi. Ve samimiyetle fikrimi paylaştım. Sizin de bana bu şekilde kızmanıza, bana had ve yer bildirmeye çalışmanıza gerek yoktu. Haklısınız birbirimizi tanımıyoruz. Demek ki sizin de bana had bildirmeye çalışmanız pek hoş olmadı. Ben burada tatsız bir hava olsun istemedim. Buradaki kadınları tanıdığımı düşündüğüm için de kötü niyetleri olmadığını belirtmek istemiştim. Pek naif davranmışım. Buyrun siz istediğinizi düşünün. Düşünürken başkalarını azarlamayın yalnız. Cümleniz de yarım kalmış. Sen dememden de rahatsız olmuşsunuz galiba. Daha önce yazdığım mesajları okursanız hemen insanlara sen diye hitap etmediğimi görürsünüz. Biraz ısındığım, samimi hissettiğim kişilere sen diye hitap ediyorum. Demekki bir samimiyet hissetmisim size karşı ne güzel işte. Buyrun hemen arzu ettiğiniz mesafeyi koyayım. Kusura bakmayın kendi kendime size karşı bir samimiyet hissetmişim. Dedigim gibi benim naifligim.

Estağfurullah. Kimseye nasihatta bulunmuyorum. Elbette siz istediğinizi düşünün. Beni ilgilendirmez. Ben fikrimi paylaştım siz de fikrinizi. Ve samimiyetle fikrimi paylaştım. Sizin de bana bu şekilde kızmanıza, bana had ve yer bildirmeye çalışmanıza gerek yoktu. Haklısınız birbirimizi tanımıyoruz. Demek ki sizin de bana had bildirmeye çalışmanız pek hoş olmadı. Ben burada tatsız bir hava olsun istemedim. Buradaki kadınları tanıdığımı düşündüğüm için de kötü niyetleri olmadığını belirtmek istemiştim. Pek naif davranmışım. Buyrun siz istediğinizi düşünün. Düşünürken başkalarını azarlamayın yalnız. Cümleniz de yarım kalmış. Sen dememden de rahatsız olmuşsunuz galiba. Daha önce yazdığım mesajları okursanız hemen insanlara sen diye hitap etmediğimi görürsünüz. Biraz ısındığım, samimi hissettiğim kişilere sen diye hitap ediyorum. Demekki bir samimiyet hissetmisim size karşı ne güzel işte. Buyrun hemen arzu ettiğiniz mesafeyi koyayım. Kusura bakmayın kendi kendime size karşı bir samimiyet hissetmişim. Dedigim gibi benim naifligim.
ne diye cvp yazıyorsun ki arkadaşım samimiyetsiz bulan her kimse kimseyle yazışmasın bu ne sayfa ne hale gelmiş ben bu sayfaları tam ikiz kez okudum ve hep te not aldım ama burada öyle eski arkadaşlarım varki kimse onlara samimiyetsiz diyemez herkes biraz haddini bilsin vede herkes okusun ne varki bunda okumak zaten bilgi biriktirir sevgiyle kal cnm kimse içinde kendini üzme tatlı tatlı tedavine odaklan umarım kısa zamanda sende bebegine kavuşacaksın

Kızlar bu aralar forumda çokca yanlış anlama ve negatif konuşma oluyor. Haddim olmadan, eskilerden biri olarak fikrimi beyan edip duzeltme
ne diye cvp yazıyorsun ki arkadaşım samimiyetsiz bulan her kimse kimseyle yazışmasın bu ne sayfa ne hale gelmiş ben bu sayfaları tam ikiz kez okudum ve hep te not aldım ama burada öyle eski arkadaşlarım varki kimse onlara samimiyetsiz diyemez herkes biraz haddini bilsin vede herkes okusun ne varki bunda okumak zaten bilgi biriktirir sevgiyle kal cnm kimse içinde kendini üzme tatlı tatlı tedavine odaklan umarım kısa zamanda sende bebegine kavuşacaksın
Meliscim çok saol arkadaşım 😘❤️❤️

Kızlar bu aralar forumda çokca yanlış anlama ve negatif konuşma oluyor. Haddim olmadan, eskilerden biri olarak fikrimi beyan edip duzeltme

Meliscim çok saol arkadaşım 😘❤❤
cnm ne demek kalbim ve dualarım seninle ve zaza bazı arkadaşalrımda anne oldu çok şükür yakında umarım senide duyacagız bende ukraynada tedavim başladı her şeyın sonunda sizlere hepsını ne yaşadıysam anlatıcam bilgi sahibi olsunlar diye hatta kan sonuçlarımı bile ama iyi ama kötü yinede paylaşıcam sevgiyle kalın benim eski arkadaşlarım umarım yolunuz açık şansınız bol olsun

cnm ne demek kalbim ve dualarım seninle ve zaza bazı arkadaşalrımda anne oldu çok şükür yakında umarım senide duyacagız bende ukraynada tedavim başladı her şeyın sonunda sizlere hepsını ne yaşadıysam anlatıcam bilgi sahibi olsunlar diye hatta kan sonuçlarımı bile ama iyi ama kötü yinede paylaşıcam sevgiyle kalın benim eski arkadaşlarım umarım yolunuz açık şansınız bol olsun
bundan sonrada kimseye de düzeltme yapma isteyen istediğini anlasın çok tınnnn böyle yap cnmm sadece tedavini düşün

Meliscim çok saol. Senin de tedavin hayirli olsun arkadaşım. Benim de dualarim seninle ❤️ Tahmini ne zaman gideceksin. Yolun açık olsun cnm 😘

bundan sonrada kimseye de düzeltme yapma isteyen istediğini anlasın çok tınnnn böyle yap cnmm sadece tedavini düşün
Meliscim ya gerçekten bazen cok gereksiz gerilme oluyor. Sıkılıyorum. Ayy bundan sonra yazmayacağım kimseye birsey zaten 😂 Ya zaten bu donasyon işi yeteri kadar stresli. Herkesin bu durum dışında hayatlarında bin tane gerginliği de var. Artı forum da beni gerecekse benim forumda ne işim var degil mi? 🙂 Ben bundan sonra pek yorum yapmayacağım. Hakikaten forum germeye başladı beni. Yine merak eden arkadaşlarıma yardımcı olmak için gitmeden tüm süreci ve transfer sırasındaki süreci mümkün olduğu kadar paylaşacağım. Fakat kendi iyiliğim için foruma az girmeye karar verdim. Hepinizi çok öpüyorum 😘 Umarım herkes en kısa sürede bebislenir 😘😘❤️❤️

nasipte ne varsa onu yasayacagız arkadaşım mesela zaza cnm benım o o gitmişti ukraynaya klinikler hakkında bilgi vermişti bende onun sayesinde gittim 4 merkezle görüştüm birinde karar kildım mesela geriye dönük okumasaydım belkide bulamıyacaktım bilemiyorum tabikide 3 tüp bebek 3 dananasyon hepsi negatifti aşilamaları saymıyorum bile belki,de burada olacak veya olmuyacak tek arzumuz sadece ve sadece anne olmak umarım hepimiz oluruz tüm samimiyetimle diliyorum ve sadece samimi olarak sizler eski arkadaşlarım hepinizi sen diyebildığim tüm arkadaşlarımı saygıyla ve sevgiyle kucaklıyorum kimseyi lütfen kafana takma tatlı tatlı kendine ve tedavine odaklan hadi hayırlısı diyorum

Meliscim ya gerçekten bazen cok gereksiz gerilme oluyor. Sıkılıyorum. Ayy bundan sonra yazmayacağım kimseye birsey zaten 😂 Ya zaten bu donasyon işi yeteri kadar stresli. Herkesin bu durum dışında hayatlarında bin tane gerginliği de var. Artı forum da beni gerecekse benim forumda ne işim var degil mi? 🙂 Ben bundan sonra pek yorum yapmayacağım. Hakikaten forum germeye başladı beni. Yine merak eden arkadaşlarıma yardımcı olmak için gitmeden tüm süreci ve transfer sırasındaki süreci mümkün olduğu kadar paylaşacağım. Fakat kendi iyiliğim için foruma az girmeye karar verdim. Hepinizi çok öpüyorum 😘 Umarım herkes en kısa sürede bebislenir 😘😘❤❤
işte ben bu yüzden eskisi girmiyorum şimdi anladınmı cnm girme bş ver içi dolan bolaştsın ehhh yeter bee diyesım geliyor okurken bile sadece herkesz gibi kendine önem ver buradaki başkaları için yıpratma kendini çünkü sen ken kendin için çok degerlisin bunu unutma cnnnnn benımmmm

nasipte ne varsa onu yasayacagız arkadaşım mesela zaza cnm benım o o gitmişti ukraynaya klinikler hakkında bilgi vermişti bende onun sayesinde gittim 4 merkezle görüştüm birinde karar kildım mesela geriye dönük okumasaydım belkide bulamıyacaktım bilemiyorum tabikide 3 tüp bebek 3 dananasyon hepsi negatifti aşilamaları saymıyorum bile belki,de burada olacak veya olmuyacak tek arzumuz sadece ve sadece anne olmak umarım hepimiz oluruz tüm samimiyetimle diliyorum ve sadece samimi olarak sizler eski arkadaşlarım hepinizi sen diyebildığim tüm arkadaşlarımı saygıyla ve sevgiyle kucaklıyorum kimseyi lütfen kafana takma tatlı tatlı kendine ve tedavine odaklan hadi hayırlısı diyorum
Canım Meliscim evet nasipse olacak inşallah. Ukraynayi secmene sevindim. Kıbrıs'ı denedin. Belki de kismetin Ukraynada. İnşallah olacak arkadaşım. Su anda tedaviye hazirlanan bütün arkadaşlarıma sevgilerimi ve pozitif enerjilerimi yolluyorum. Burası cok uzun süre sessiz kaldı. Artik cıvıl cıvıl Pozitif sonuclarimizla dolsun burası ♥️ Yine de inkar edemem. Burada bana varlıkları ile bile destek olan eski arkadaşlarımı. İyi ki varsınız. Sizler sayesinde zor günler çok daha kolay geçti. Umarım güzel günlere de birlikte çıkacağız 😘❤️

Ben de keciboynuzu ozutunu 2 kere denedim. İkisinde de spermiyogram farketti. 3. Donasyonumuzda da keciboynuzu özütüne devam edecegiz. Nacizane benim görüşüm aynı anda 3-5 şey kullanmayı önermiyorum. Bunların hepsi faydali ve çok kuvvetli gıdalar. İncir de cok faydali. Onu da okumuştum. Fakat hepsini bir arada kullanmak da karaciğere fazla yuklenmeye sebep olur. Birini secmek lazım. Ne de olsa bünyeler o kadar alışık değil bu kadar kuvvetli gıdaya. Biz keciboynuzu ozutunu sectik.
kız günde bir tane incirden ne olucak kase kase yerse dediğin doğru tabi sen bilin bacım

burada herkese aynı seyler söylendi kim bilgi istediyse geriye dönük oku dendi banada cok dendi fakat ne kımseye gücendim nede kimseyi yargılamadım cok mu zor geldi okumaya fakat buradaki insanlarda biktı her yeni gelen aynı şeyi soruyor kızlar sizlerde kimseye bir şey sormayın herkes okusun zaten böyle fikirleri olan insanlarada hiç bir şey sorulmaz ki buradaki çok arkadaşımız hiç bir zaman kötü niyetli olmadı herkes birbirine çok yardımcı oldu ama her yeni gelende aynı sorular kimse kimseyi burada yönlerdirme yapmadıgı için oku deniliyor isteyen okusun bilgi alsın herkese iyi geceler
Meliiiiisss günaydın canım
Nerdesin kuzum
Gözüm hep seni geziyor burda
Ukrayna yolu açıldı
Naptın?inan tüm kalbimle seninde güzel haberini bekliyorum❤️

Hiç tanımadığımız insanlara sen yine de s
Ben kendi düşüncemi beyan ettim siz de kendi fikrinizi elbetteki söyleyebilirsiniz ama benim hakkımda en ufak bir fikriniz yok o yüzden " sen yine de böyle düşünme " diye nasihatte bulunacak konumda samimiyette olduğunuzu düşünmüyorum sevgiyle kalın iyi geceler...
Burda her kes dert ortağı,yaralı,içleri evlat hasretiyle dolu kadınlar ve bir birimize bacı olduk
Bacı bacıya siz diye hitap etmez
Burası kraliyet ailesi değil
Çok şey yazmıyacam hamilesin korkarım kalbini kırmaktan ve üzerimde hakkın var sorularıma cevap yazdın.eski mesajlarını okudum,evet ben dedim geriye eski sayfaları oku diye,ama çok kibarca,yaralamadan.çok şükür hamilesin,ama inan allah korusun defalarca negatif alıp düşükler yapsaydın,malın canın gitseydi ve durmadan aynı soruları görseydin,eminim sabırsızlıktan azarlardın
Rabbim sana kolay gebelik versin
Ve evladını sağ salim kucağına al inşallah

Hayır kızmadım sen demenize de bozulmadım sadece yazılanlardan bir samimiyet kurulamyacagi inancındayım tabiki bu benim düşüncem mesajınızı okursanız sen yine de böyle düşünme diye bana yönettiğiniz bir cümle var ben onu nasihat olarak algıladım emir cümlesi de olabilir tavsiye de bilmiyorum siz adlandıran ben o cümleyi sevmediğimi dile getirdim sadece kalbinizde olumsuz duygular tüm hücrelerinize zarar verir inanın siz hep güzellikler içinde olun :)

Burda her kes dert ortağı,yaralı,içleri evlat hasretiyle dolu kadınlar ve bir birimize bacı olduk
Çok şey yazmıyacam hamilesin korkarım kalbini kırmaktan ve üzerimde hakkın var sorularıma cevap yazdın.eski mesajlarını okudum,evet ben dedim geriye eski sayfaları oku diye,ama çok kibarca,yaralamadan.çok şükür hamilesin,ama inan allah korusun defalarca negatif alıp düşükler yapsaydın,malın canın gitseydi ve durmadan aynı soruları görseydin,eminim sabırsızlıktan azarlardın
evet aynen öyle canı yanan yananı anlar burada samimi bir ortam olsun die uğraşıp en yakınımıza anlatamicağımız mahremimizi anlatıyoruz yahu bundan daha ne kadar samimi olunur ki. hugul allahta sana evladınla hayyırlı ömür nasip etsin umarım yaşadıklarımızın devede kulanığını yaşamamşsındır ve yaşamazsında allah hayırlı doğumlar yaşatsın tek seferde doğur acısız. ama samimi görmek için yüzyüze gelek, yada başını yaslamak yetmez bazen dolmuşta bereber yol gitiğin kadına ağlarsın. bazen yürürken etrafında evladıyla gezen anneleri görüp onlara nazarım değmesin aman allah korusun diyip hiç tanımadığın insanlara dua okuyarak geçersin yanlarından. lokantaya gidersin uf yeter otur diyip bıktım senden ye artık gibi lafları duyarsın bunların birini söylemek için yastığa başını koyduğunda ağlarsın çünkü eşindedir sorun onun yanında ağladığında üzülür die korkasın. eşin evlediğinin ikinci ayı derdini öğrenir bırakmak ister seni sana bunu yaşatmaya hakkım yok der bu dahada dert olur sana seviyorsun çükü hayatını birleştirdiğin adımın acı çektiğini görmek daha da dokunur sana. tüm ailene sorun bende die yalan söylersin. erkek adamdır çünkü ufak laf ağrına gider. ailen ufak bir tartışmada sevdiğin adama öyle bir laf ederki aileni silimek zorunda kalırsın. eşinin ailesi bakışları balları özleri getiri sana bunu kocana yedir der. olmicağını bile bile eşinin tedaviye imkansız dedinildiği halde donasyonu gizli yaptığından tedavi oluyor dersin evin ailenin iyi niyetle getirdiği otları karışımları sakladığın yer olur. gece ağlarsın kocan uyurken. bazen bom boş evde sesiszlik olur uyuyana kadar. ne var bir ses olsaydı die bakarsın boş koltuklara. bazen 3+1 evin sadece iki kişinin olacağına geri kalan odaların sadece ardiye olacağını bilmek koyar sana. hoşa gidip belki ilerde olur die aldığın kıyafetleri sandıkta kimsenin görmiceği yerde saklamakta yakar canını. ölümü düşünürsün bazen birinin kapısında bir iki gün durucak çadırdan başka kimse olmicak arkanda. yengen üf yeter diyip kaldırtacak belki yada. arkadaşlarının ve eğer sağsa annen ağlicak sadece. helvanı bile ayıp olmasın die kavurup verecekler. bunu düşlünerek geçirdiğin hergüne şükredeceksin birde. canın yandığını söyleyecek kimse olmicak. bacı bizde varda ne olmuş bıktım elinde diyenler olucak hep yanında. aman iyiki olmamış kafan rahat diyenler. bitmicek. hiçte bitmicek. belki ben küçüğüm daha neler yaşıcam bilmiyorum. belki çok para harcamadım. ama kendimce çektim işte. yanıma oturan kadının kucağındaki çoğun bana elini uzattığında bir parmağımı kavramısnın tüm vucudumu titrettiği histetim. sırf eşim çocuk için canımın yandığını bilmesin die kendi yeğenimi kucağıma almadığım günleri gördüm. yani bunları anlata bildiğim tek yer burasıysa eğer gerç.ekten daha ne kadar yakın olabilirim ki size iyiki varısnız ve iyiki burayı bulmuşum. tanımadığım hepinizde allah razı olsun kucağımız dolsun kızzzzzzzzzzzzzzz...

İnternet kesilmiş ben siz veya sen hitabı ile ilgili bir cümle yazmadım çünkü gerçekten takılmam böyle şeylere samimiyetle alakalı birşeyler yazacaktım iyi dilekleriniz için teşekkürler dilerim siz de kısa zamanda anne olursunuz ama anlamadığım neden kalp kırmaktan falan bahsettiniz ben sadece düşüncelerimi paylaştım siz de paylaşıyorsunuz farklı düşünebiliriz kızmadım hakaret etmedim beddua etmedim kötü şeyler yazmadım sadece fikir beyan ettim neden olumsuz bir hava yükseldi anlayamadım neyse benim açımdan problem yok çünkü benim kalbimde hayatımda hiç bir zaman olumsuzluğa yer olmadı şimdi de olmaz sizin için de iyi şeyler olsun inşallah

Back
X