donmuşların kalitesi mi düşüktü neden yenisi bulmak istiyon ki bacım kaç yuro isticekler tekrar

bacı bana kalsa bu adette gidecektim paramıda hazırladım yol parası tüp ilçaları hepsi hazır buseferde herif izin alamadı iş yerinden bu tarihlere uyuyor nasıl edim bilmiyorum erkenden gitmek itiyrum ne kadar erken gitsem okadar iyi en azından bu annler gününe karnım dolu girmek ityrouma artık başkalarının anneler gününü kutlamak değil de kocamdan süpriz beklemek istyorum yapmadı die trip atmak istiyorum. her iki aya bir milletin yumuş yumuş pasatasından bir dilim almaktansa evladıma kendi ellerimle pastlar yapmak istyorum. bu korona beni bualcaksa onu varya çamaşır sularında bogarım hayırdır.

sen yaş sorunun yok sanırım. eğer öyle bir sorun yoksa iyi yapmışssın. benim öyle bir sorunum olmasaydı bende öyle yapardım

Kıbrısa virüs yüzünden gidemiyorum diye tekrar tüp bebek deneyeyim dedim.
Yine hayal kırıklığı ne femara ne de klomen hiç bir etki etmedi yine yine..
Sağ, sol yumurta yine yok ne olacak böyle bilmiyorum üzüntüden kendi kendimi yiyorum.
Fazlasıyla yorulduğumu hissediyorum ama yine de pes etmeden devam edeceğim..
En azından Kıbrısa gidene kadar Dr kontrolüm de gidip ultrasona baktirmakta istiyorum kendi kendine büyür diye hep ümit ediyorum..
Rabbım den ümit kesilmez

senin transferin ne zaman? uçak bileti yüzünden ben geçen siklus gidemedim. sefer sayılarını azaltmışlar yine. uçakları hemen aktarmalıya çeviriveriyorlar haberin olsun

off kızlar yemın edıyorum içim karardı. su lanet olası virüs bir bitmedi. kıbrıs kapıları kapayacak diye ödüm kopuyor benımde. baksanıza uçaklar bile azaldığına göre.. hep kendı kafasızlığımdan bu zamanlara kaldım içim içimi yiyor. geçen sene giden arkadaşlarım bebelerini sallıyor şimdi kucaklarında ben hala troıdımle uğraşıyorum

Bu araştırmayı nerden nasıl yaptınız çünkü Türkiye dahil tüm dünya bu konuda hiç bir şey öngöremiyor hatta mevsim değişikliği ile beraber sürecin daha kötü olacağını söyledi bizim doktor araştırmanızın dayanağını paylaşır mısınız çok istiyorum doğru olmasını çünkü o zamanlar doğum yapacağım en büyük korkum covid bitse keşke ama ilk defa sizden duydum böyle bir süre

senin transferin ne zaman? uçak bileti yüzünden ben geçen siklus gidemedim. sefer sayılarını azaltmışlar yine. uçakları hemen aktarmalıya çeviriveriyorlar haberin olsun
Canim donorun yumurtalarinin durumu yarin belli olacak. Transfer de ona göre belli olacak. Sali gibi sperm ve yumurta toplama diye tahmin ediyoruz ama. Donorun isi belli olmadan bilet alamayiz. Ben de bir kere öyle patladım. Bilet pahali olsun napalim. Ona stres yapmayi bıraktım. Takmama modundayim artık. Kızlar stres yok. Herkes sakinlessin. Derin nefes alıyoruz hep beraber

sen yaş sorunun yok sanırım. eğer öyle bir sorun yoksa iyi yapmışssın. benim öyle bir sorunum olmasaydı bende öyle yapardım
Yaş sorunu olmazmı şuan tamıtamına 43 yaşın içindeyim ençok onu düşündüm üzüldüm erteliyorum diye ama mantığa bakınca ha 43 ha 43,5 dedim 6_7ay sonraya erteledim senin yaşın kaç çok merak ettim belkide benden küçüksündür

Offf ne zor şeyler yaşıyoruz bizi ancak biz gibi bu durumu yaşayanlar anlar enazından burda okuyoruz paylaşıyoruz bu durumda bir ben değilmişim deyip, biraz olsun içimize su serpiyoruz aslında kendi kendimizi tatmin ediyoruz olsun vardır bunda da bir hayır Allah daha beterinden korusun

Konuştuğum bütün doktorlar donasyon için yaşın önemli olmadığını söyledi. Ama yeni farklı bişey duyarsam da yüne burda paylaşırım. İçiniz rahat olsun 40-43-45 zaten normal yaşlar 45 yaşından sonra da çocuğunu hatta ikizlerini alan çok insan var bu sayfalarda. Ama olasılıklar devreye girdiğinde de tabi ki denedikçe şansın arttığı göz önünde bulunursa ya da hipertansiyon diabet kilo gibi dahili problemleri en aza indirmek için de bir an önce denemekte fayda var. Ya da bu bekleme sürecinde en azından kilo kontrolü hareket bunlara dikkat etmeyi önemseyin. Koronaya gelince de panik olmayın Dikkat edilmesi gereken önemli şeyleri sağolsun H Hugul ve M Murakami paylaştılar. Çok tesekkurlerKurallar basit. Uyulcak. Şu an kurallara herkes uyduğu sürece hiçbir problem yok ama 6-7 ay sonrasına yönelik plan yapmak çok gerçekçi değil cidden varsayım. Ben şimdi gitcek olsaydım odaklandığım tek şey donörden çıkan blast sayısı ve Embriyo kalitesi gibi şeyler olurdu.

balst ne oluyor bacım

eğer eşim tam deseydi belki bende bebşimi kucağıma alıyordum bu sıralar ben 25 eşim 35 daha önümüzde yıllar var ama o yollara harcicak bütçemiz yok. ev kira askri ücret bile almıyorum ben 1750 lira eşim 2300 artı yol yemek alıyor. yuro bu kadar uçtu krediler desen hala düğün borcumu ödüyorum. altımzda bir araba var oda albea miletin arabasına 20 30 eklenirken bizim arabanın değeri düştük.e düşüyor. satsam 20 bine alacağım araba şimdi şahin. anlicanız bu olmadı desem birdaha kendmi toplayıp tekrar borca girmeme dedekm rahat 5 sene umarım gerek kalmaz bu beş senemin araya gitmesine rabbimden tek dileğim evimizde ses olsun die adımlarımızın hayırlı olmasını vesile etmesi kovid de geçicek bulaşmicak evladmızla uyuyamicagımız bol ağlamalı günler olucak... arkada ferhat göçer bir kızı bi oğlu varmış çalıyor şaka gibi banada öle versin ki ikisinide tatim yarabbim aminnnn çok çok

Canım benim doğru söylüyorsun stres oldukça kendim kötü oluyorum maalesef ekim kasım düşünüyodum ama artık şubattan aşağı gitmiycem buna eminim herseyde vardır hayır.

Bende Eylül ayı içerisinde gidicem. Vedat hocayla görüşüyorum bende. 4000 euro

Kızlar ucak bıletlerine baktım bıletlar azalmamış 7 ucus var direk 3 tanede aktarmalı ucus var olabılcek bişey bence abartılcak bişey yok bana gore. Rahat olun panık yapmayın test sistemı oldugu için kapanmaz kapılar.. H Hugul eşimin işyerındeki doktoru da demiş ki eylül ocak arası dalgalanma olacakmış ocaktan sonra azalmaya başlıcakmış korona zaten 2021 in yazına dogru cok azalacagını öngörüyolarmiş fakir ülkelerde 2022 ye kadar gider diye bi ongoru varmış yanı canını sıkma tatlım doğumun guzel zamana gelcek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…