Kızlar bende pcr testi ile ilgili bilgilerimi paylaşayım. Sağlık Bakanlığı'nın sayfasında il il yetkili laboratuvarlarin isimleri yazıyor. Burada kizlardan biri linkini paylaşmıştı. Galiba Hugul paylaştı. Size önerim size yakın olanları tek tek arayın. Keza fiyat konusunda bir standart yok. Kafalarına göre malesef Hatta bazı uyanık özel hastaneler testi yaptırmak için göğüs hastalıkları uzmanına muayeneyi şart koşuyor. Seyahat için olması farketmiyor. Hatta öyle ki özel sağlık sigortamiz var madem öyle sigortam ile gogus hastaliklari doktorunun muayene ücretini söyler misiniz diye sordum. Paket ücret bu, muayene icin sigortadan faydalanilmiyor diye cevap verdiler Normal goguscuye muayeneye gitsem %20 sini ödeyip çıkacam ama bu alt tarafı pcr testi istek kağıdı yazacak diye full muayene ücreti alıyor. Yani bunu da haksız gelir kapısı yapmışlar
Neyse ben size İstanbul Anadolu Yakası özet geçeyim.
Gelişim laboratuarı test 490 tl (ucak bileti istemiyor)
Düzen laboratuarı test 250 tl (ucak bileti rezervasyonu istiyor)
Medical park 250 tl test+ 350 tl muayene ücreti
Florencenightingale 250 tl test+300 tl muayene ücreti

Biz düzende yaptıracağız.
Testi uçağa binmeden en erken 3 gün en gec 5 gün önce vermiş olmanız lazım. 3 gün mantığı test sonucu 72 saat sürüyor. Ama düzen,gelisim ertesi gün cikartiyormus sonucu. Hepsi barkodlu olarak e-nabiza yükleniyor sonuc dedi. Aslında havalimanında uygulamadan barkodu okutsaniz yeterli olacaktır. Ben barkodun ekran görüntüsünu de almayi düşünüyordum. Ama Türkiye bu belli olmaz Yeni bir uygulama. Uyuzluk yapan çıkar falan. Hugulun barkodu okunmayani almadılar yorumunu okuyunca barkodu hem bastiracagim, hem ekran görüntüsü, hem de uygulama açık olacak.
Ya milleti nasıl almadilar uçağa ne sacmaymis bu arada. Onlar da uygulamayi açıp sistemden niye göstermediler barkodlarini.

kızlar ben yakın zamanda kıbrısa transfere gidicem. kıbrıstaki pcr testi ne kadar zamanda çıkıyor? bazı yerlerde 4-8 saatte demişler. birde türkiye de negatif çıkıp orda pozitif çıkma ihtimali var mı acaba? orda 14 gün karantinada kalmaktan korkuyorum

Bunu bende merak ediyorum 4 saat havalimanındaki kalacaz yoksa gittiğimiz yerde mi anlamadim hiç bisey

Inşallah sende hayırlı sonuclarlarla dönersin canim rabbim yar ve yardımcın olsun ınsallah sorunsuz atlatırsın hayırlı haberlerle dön inşallah

Canim Turkiyede pozitif çıkarsa ucamiyorsun ki. Dolayısıyla oraya gidip orada baktiramayacaksin burada pozitif çıkarsa. Kibrista maksimum 12 saatte çıkıyor dediler ama her ihtimale karşı 1,5 gün önce gelin diyorlar.

yok türkiyede negatif çıkıp, orda pozitif çıkarsa dedim

yok türkiyede negatif çıkıp, orda pozitif çıkarsa dedim
Ha tmm. Ay insallah öyle birşey olmaz cnm Vallahi var mı öyle bir olasılık var bence. Ama çok düşüktür herhalde. Zaten virüsü alir almazpozitif çıkmıyorsun. Hastalığı gecirip atlattiysan da pozitif çıkmıyorsun. Tam o sırada aktifse pozitif çıkıyorsun. Yani 2 günde o kadar degisiklik olabilir de olmaz da. Sen aklina getirme bunlari. Ne zaman cnm senin uçuşun?

cok doğru söylediklerin ama insan psikopata bağlıyor :) eylül başı uçuşum. uçak sefer sayılarını düşürmüş yine kıbrıs

Ben he Ben hem bunun düşüncesi hemde hamile kalırsam bu pandemi döneminde hamilelik sürecini sürekli hastane ortamında olacağım için teğlikeli olacağını düşündüğümden bütün tahliller, donör seçimi v.s hepsi hazırdı fakat çok araştırdık 6_7aya virüsün etkisinin kalkacağı, bu sürecin biteceğini düşünerek tedaviyi erteledik. Zaten kaybedecek birşey yok donör ün yaşı genç olduğu için ha şimdi ha 7 ay sonra okadar bekledik sabrettik bu sürece gelene kadar şimdimi beklemiyeceğim dedim erteledik...

bende ekim sonu adetimle başlicam ilaca peki ya ozaman btimezse ne halt yeriz ya

Ben resmen panik atak oldum zaten panik atak vardı bu süreç dahada tetikledi resmen paranoyaya bağladım ya bu test iside korkutmuyor deil benim gitmeme daha var ama şimdiden stres oldum ben

Biz bir ay önce gitmiştik Qr kodu olmayan sonuç yoktu zaten ama bazı vatandaşlar çıktı alırken Qr kodunu sığdıramamıs sayfaya kontrolleri yapılamadığı için binemediler uçağa malesef
En kötüsü bu yaa emekler çöp olursa diye korku oluyo insanda düşünsene Her şeyi ayarlamışsın bu kodu insanlık hali sorun çıkıyor allah göstermesin sonrada uçağa almıyorlar gitti emekler yaaaa allah korusun

bende ekim sonu adetimle başlicam ilaca peki ya ozaman btimezse ne halt yeriz ya
Vallahi bu bitmezse diye stres oldum hiç keyfim kalmadı artık bunun yüzünden rabbim yüzümüzü güldürsün ınsallah hepimizin bende bu gidişle seneye erteleyeceğim işin kötüsü benim donmus yumurtalarımın süresi 2 ay sonra bitiyor ilk once6 ay dondurma suresi demisti hemsire sonra 1sene diye düzeltmiş lerdi 1 sene doluyor ertelediğim için sevinmiştim ama şimdi ise bu belirsizlikler canımı sıkıyor ben yeni donorle tedaviye başlayacağım tekrar zazanin bana söylediği gibi.

Bu ne yaaa burdan türkıyeye test yaptırılmadan ucaga bınılıyor orda ınıncede yaptırmıolarmıss .tatile devam edıolar. Okadar cok dönen varki cogu hıc test yaptırmamıs dönüste bıle bazısı yaptırıo bazısı yaptırmıo anlamadım ben.
kıbrıs ıcın bır test yaptırılması gerekıyor madem ucaga bınmek ıcın bıdaha nıye kıbrısta yaptırılıyor valla anlamıom artık bu durum benı bezdırdı yaa hadi almanyadan uctum test yaptırmadan hava alanına ındık ucaK zaten direk alıoz almanya ve kıbrıs ucus nasıl yetıscez ucaga nasıl test yaptırcaz ve edevlet nasıl alcazz ıste bu yüzden iptal ettım yınee Moralım bozuk yaa bıtsın artıkk budurumlarr

Ekim sonu Kasım yani bu kış çok fena olucak mış zaten yasaklara başlayacak bence erteleyin derim Nisan mayısa tabi yaptıracak olanları tedirgin etmek istemem çook iyi önlemini alıpta bu süreçte çook dikkatli olursa sorun olmaz ben sadece riski göze almak istemedim.

Ben resmen panik atak oldum zaten panik atak vardı bu süreç dahada tetikledi resmen paranoyaya bağladım ya bu test iside korkutmuyor deil benim gitmeme daha var ama şimdiden stres oldum ben
Bu işlemi yaptırırken stres olmamak gerek kafanın tamamen rahat olması lazım bu çok önemli bebişi tutmasında çok etkili biliyorsun değilmi o sebepten ya böyle şeyleri düşünme kafanı rahat tut yada birazdaha ertele yada duruma göre hareket et herşey den önemlisi sensin bunu unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…