- 10 Ocak 2023
- 73
- 46
- 18
- 53
Canım burdan mesajlaştığım bir arkadaş menopozluydu ve nisanda transferi gerçekleşti. Şimdi hamileliği çok şükür ki devam ediyor. Yazışmalarımızdan bildiğim kadarıyla da bir problem yaşamadı. Rahim kalınlaşmasıyla ilgili.Arkadaşlar sorum erken meneopoz olup adet gormeyen kişilerin rahim kalınlığı tedavi sonrası istenilen düzeyde oldumu ben bu konuda çok tedirginim adet gormwdigim için rahim kalinligim 4 tedaviye başlamadım ama kafamın rahatlaması için yaptıran arkadaşlara soruyorum lütfen cevap verirmisiniz sevgiler
İnşallah o arkadaş yazarda kafam biraz rahatlarCanım burdan mesajlaştığım bir arkadaş menopozluydu ve nisanda transferi gerçekleşti. Şimdi hamileliği çok şükür ki devam ediyor. Yazışmalarımızdan bildiğim kadarıyla da bir problem yaşamadı. Rahim kalınlaşmasıyla ilgili.
Sonucunuz nasıl oldu acabaİnşallah
"Bircare" pek de haksiz degil ondan bundan suphelenmesinde!
Kibris mi?Kızlar yurtdışı telefon kullanımı için operatörle görüştüm. Günlük 300 tl karşılığı bi şey yapmadan gidebilirsiniz kullanabilirsiniz dedi.
Şimdi chatgbt ye sordum Türkiye’den aradıklarında yurtdışını arıyorsunuz farklı ücretlendirilecektir diye sesli anons verir diyo. Vermemesi için Uçak moduna alın interneti kullanın diyo. Yani bi nevi telefonunuz kapalı olsun diyo. Bunun başka yolu yokmuş. Otomatik olarak anons verirmiş. Ve bu kötü bi şey. İyice kafam karıştı bu olayda. Anlaşılmasın istiyorum.
Lütfen gidenler net bi bilgi verebilir mi?
Kibris mi?
Telefonu evde biraksan,baska bir sim karti kullansaniz olmaz mi?
Telefonu unuttum dersiniz,bozuldu dersiniz,tamirde falan gibi bu arada gecici bir sim kullansaniz ....Kızlar yurtdışı telefon kullanımı için operatörle görüştüm. Günlük 300 tl karşılığı bi şey yapmadan gidebilirsiniz kullanabilirsiniz dedi.
Şimdi chatgbt ye sordum Türkiye’den aradıklarında yurtdışını arıyorsunuz farklı ücretlendirilecektir diye sesli anons verir diyo. Vermemesi için Uçak moduna alın interneti kullanın diyo. Yani bi nevi telefonunuz kapalı olsun diyo. Bunun başka yolu yokmuş. Otomatik olarak anons verirmiş. Ve bu kötü bi şey. İyice kafam karıştı bu olayda. Anlaşılmasın istiyorum.
Gunu birlik bedeninizi yorabilir bel ki.Bir gun kalmaniz en azindan daha iyi olur sankiyani uzun kalacaktım ama vazgeçtim günü birlik gidicem.
Telefonu da bırakamam ama uçak moduna alıp karşı taraf aradığında kapalı görünecek mecbur onu da istemem aslında.
Ama Açık bıraksam uyarı gidebilme ihtimali var demek ki müşteri hizmetleri yok dese de
Umarim hayirli sonuclar alirsiniz.Bol sansyani uzun kalacaktım ama vazgeçtim günü birlik gidicem.
Telefonu da bırakamam ama uçak moduna alıp karşı taraf aradığında kapalı görünecek mecbur onu da istemem aslında.
Ama Açık bıraksam uyarı gidebilme ihtimali var demek ki müşteri hizmetleri yok dese de
Merhaba canım @bicare arkdas size bu dosyayı iletmemi soyledi iyi akşamlarKızlar yurtdışı telefon kullanımı için operatörle görüştüm. Günlük 300 tl karşılığı bi şey yapmadan gidebilirsiniz kullanabilirsiniz dedi.
YaaaMerhaba canım @bicare arkdas size bu dosyayı iletmemi soyledi iyi akşamlar
Ben turk telekom kullanıyorum gunluk 250 gibi bir rakam ile buradakı tum paketi kullandım,telefon tr de nasıl kullanıyosam öyleydı.2 gün kaldım 500 lira faturaya yansıdı.yani uzun kalacaktım ama vazgeçtim günü birlik gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?