Merhabalar ameliyatınız nasıl geçti, sonradan cok agrılarınız oldunmu

Evet bnm de anladığım qr kodunun amacı bu testin güvenilir laboratuarlarda yapılmasını sağlamak
Zaten bakanlık liste yayınlıyor farklı bir yerde yapamıyorsunuz ve onlarda güvenilirdir diye düşünüyorum:)

sıkıntı var mı kızçeler bi testide yeni verdim

Eklentiler

• InkedWhatsApp Image 2020-08-25 at 10.14.44_LI.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 91
  • WhatsApp Image 2020-08-25 at 10.15.08.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 98
Zaten bakanlık liste yayınlıyor farklı bir yerde yapamıyorsunuz ve onlarda güvenilirdir diye düşünüyorum:)
Bu konuda ek bir tedbir olması gerekmiş ki qr kodu şartı da eklenmiş. Belki ulaşılabilirlik açısından belki de standardizasyon açısından

Bu konuda ek bir tedbir olması gerekmiş ki qr kodu şartı da eklenmiş. Belki ulaşılabilirlik açısından belki de standardizasyon açısından
Biz bir ay önce gitmiştik Qr kodu olmayan sonuç yoktu zaten ama bazı vatandaşlar çıktı alırken Qr kodunu sığdıramamıs sayfaya kontrolleri yapılamadığı için binemediler uçağa malesef

Canım sen tüplerini aldırmıştın değil mi ameliyat olma nedenin rahim içi yapılıklıklardı sanırım. İnşallah bir an önce ameliyatını olursun
Evet canim tüplerim alındı yapisiklar büyük oyuzden ameliyat olucam ınsallah canim ınsallah olurumda kurtulurum bu dertten

Inşallah yarabbim 3 dört aya kadar bu testlerle uğraşmayız ya kod işiyle de uğraşmayız ınsallah tek temennim herşey normale dönerde zorluk çıkmaz giderkende dönerken de

Bana da bi form yolladılar.Doldurdum.kriterlerime uyan 5 aday varmış.içlerinden seçim yaptım.Adetimi olunca haber vereceğim.resim göstermek yasakmış.zaten görmek de doğru değilmiş.hayırlısı olur inşallah

Hayırlı olsun merkez neresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…