Ay inşallah canım bitsin bu lanet hiç bir sevdiğimizi almadan :)

5. Güne gelmiş gelişimi iyi olan embriyo kaba haliyle ...
Hugulcum canim hiç canını sıkma sen ınsallah bebişini sağ salim kucağına alıcaksin ınsallah kuzenim çorbanın en yoğun olduğu 5000 olduğu zamanlarda doğum yaptı allaha çok şükür bebekte kendide sağlıklı en steril yerlere alıyorlar anne bebekleri öyle korunaklı oluyorki .bunu niye anlattım sana sen içini ferah tut diye anlattım.ilerki zamanlarda vakalar azalır canim sen hic üzülme rabbim yar ve yardımcın olsun ❤❤

Araştırıyorum gerek profösörleri gerek bilim adamları konuşuyor aşının bulunduğu, fakat onun üretilmesi insanlarda uygulanması bu sürecinde 6_7ay süreceğini söylüyorlar inşallah söylendiği gibidir.

Açıkbilet diye bişeyyok mu acaba alsak şimdi benimdeeylülortasıgibi olacakİnşallah

Anladım bilim insanlarının konuşmalarını dinliyorum araştırıyorum hepsi de farazi söylemler çünkü tüm dünyanın ilk kez karşı karşıya olduğu bir durum yaşayarak öğreniyoruz .sizin elinizde de somut bir veri yok öyle umut edip tercihinizi o yönde kullanmişsiniz şans sizinle olsun

İnşallah canım her şey yolunda gitsin hepimiz için sizler de ben de artık anne olalım:)

Bu arada ingilterede ası degilde nefes yoluyla verılebılen bir ilaç bulmuş astım astalarına verılen gibi. Ondanda ingiltere umutluymuş bakalım

benimde sizin gibi bir sorunum var. yumurta görünüyor ama büyümüyor. son 4 yıldır böyle. bu sebeple donasyona karar verdim. bu yılın başlarında donasyona hazırlanıyordum endometrium ölçümü yapılıyor sürekli bir baktık bir yumurta var ve büyümüş o zamana kadar hiç o kadar büyümemişti. Doktorum iki gün sonra bir daha gel yeniden ölçüm yapalım dedi gittim yine sönmüştü o benim son umudumdu. bence çok doğru bir karar verdiniz. sürekli olarak ölçüme gidin belki bir son dakika süpriziniz olur

Evet. Kalma ve trans

Cyprus IVF - Kıbrıs Tüp bebek merkezi diye geçiyo. Op. Dr. Vedat uğurel. Eylülün 2.haftası gidicez inşallah
Kalmakta mı bu ücrete dahil? Kaç gün konaklama dahılse. Birde 5. Gün yumurtasımı kullanacak? Bıraz anlatırmısın?

Kalmakta mı bu ücrete dahil? Kaç gün konaklama dahılse. Birde 5. Gün yumurtasımı kullanacak? Bıraz anlatırmısın?
Kalma, tedavi, yol parası 38.000 TL tutuyor. 5.gün embriyosu transfer edilecek. Havaalanından otele, otelden hastaneye kendileri alıp bırakıyor. Sabah ve akşam yemeği içinde. 5 günde kalabiliyorsunuz ama tedbir amaçlı biz 7 gün kalmayı düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…