Yenibaharcim korumali degistirmeli birseyler var ama çok iyi okuyup alin, ya da call center gorevlisi ile cok iyi konuşun. Biz bugün tek yön adam basi 1500 tl ödeyip aldik biletleri 😱
Nasıl yani.? Biz baktık. Gideceğimiz tarihe göre de baktık. Kişi başı 300 TL. Kıbrıs için tabi bu fiyat

Kalma, tedavi, yol parası 38.000 TL tutuyor. 5.gün embriyosu transfer edilecek. Havaalanından otele, otelden hastaneye kendileri alıp bırakıyor. Sabah ve akşam yemeği içinde. 5 günde kalabiliyorsunuz ama tedbir amaçlı biz 7 gün kalmayı düşünüyoruz
[/QUOTE
Teşekkür ederim

arkadaşlar o bilet diye bir site var her yerden her kurumdan daha uygun ve sıkıntısız bir şekild e ben yakşaık 3 seneden fazldır kullanıyorum bu siteyi daha bir yanmlışlık olmadı. ve emin olun die alım yaptıktan sonra kurumu arayın ben aradım ilk bilet aldığımda ordan oda otbüs biletiydi araya gidermi, die yeriniz yrılmış dedni bu istanbula git gel sürekli bu siteden alıyorum biletinizi hem telinize hem hotmaile atıyoralr ve normalden daha fazla farkla inridimli alıyorsunuz haberinz olsun

G
arkadaşlar o bilet diye bir site var her yerden her kurumdan daha uygun ve sıkıntısız bir şekild e ben yakşaık 3 seneden fazldır kullanıyorum bu siteyi daha bir yanmlışlık olmadı. ve emin olun die alım yaptıktan sonra kurumu arayın ben aradım ilk bilet aldığımda ordan oda otbüs biletiydi araya gidermi, die yeriniz yrılmış dedni bu istanbula git gel sürekli bu siteden alıyorum biletinizi hem telinize hem hotmaile atıyoralr ve normalden daha fazla farkla inridimli alıyorsunuz haberinz olsun
Güven limi bu site canim her siteden bilet alınmıyor çünkü kod gönderiyorlarmi hotmailine

bacım iadelide olsa fazla tam ben adanadan baktım fiyatlara ama değişim ve idade ile birlikte gidiş 370 liraydı
Cnm bir kaç gün sonrasının fiyatina bakarsan o 250 tl ye de var 350 tl ye de. Biz de dönüş biletlerimizi 300 tl ye aldık zaten. Malum donorun kontrolu olduktan sonra işlem tarihleri belli oluyor. O da yumurta toplama yani sperm vermeye çok yakin bir gün oluyor. E bir de Pcr testi icin 2 gün önce ucmakda fayda var. Sonuç ne oluyor; yumurta toplama tarihini öğrendiğin gün uçmadan 4 gün önce gibi birşeye denk geliyor. Bizim şansımıza bundan 3 gün önce uçuşlari günde 2 sefere düşürdüler. 4 gün once 300 tl olan biletler 1000-1500 tl ye çıktı. Olay budur. Siz şu anda kaç gün sonrasının biletine bakıyorsun bilemiyorum. Ya da belki şimdi durum değişmiştir. Ben yaşadığımı paylaşıyorum. Biz biletimizi bir heyecan perşembe günü aldik. Biz bilet alırken ctsi/pazar biletleri çoktan bitmişti. Pazartesi biletleri 1200-1500 tl civari idi. Bugün dönüş biletlerimizi 300 tl ye aldık mesela. Bu arada bugün baktığımda ptsi nin biletleri de bitmişti. Sefer sayıları azaldığı için biletler bitmeye yaklaştıkça bu kadar artması normal. Ben çarşamba akşamı o kadar çaresiz hissettim ki Alanya dan feribot biletlerine falan baktım. Feribot da hergun yokmuş bu arada :(

Canim Kliniferter bilet,otel organizasyonu konularında bütün ucuz siteleri biliyorum. Obileti de kullanmisligim var. İyi bir sitedir. Ben de zaman zaman skyscanner.com kullanıyorum. Fakat şu anda Kıbrıs için uçuş az. 3gun önce bilet alınca fiyatlar böyle. Seferleri tekrar 3 yapacaklarmış ama galiba. O zaman bu kadar çabuk bilet bitmez. Siz kendinizi garantiye almak istiyorsanız önden korumali bilet alin. Ben keşke öyle yapsaymisim dedim. Ama nereden bileyim bir gün içinde 4 gün sonraki uçuşların bile biletlerinin biteceğini. Ben çarşamba akşamı hem ctsi hem pazar biletlerinin bitmiş oldugunu gorunce kalp krizi geçiriyordum resmen. Yumurta toplama icin ptsi deselerdi gidemiyirduk. Ertesi gun 1500 tl lik bileti seve seve aldik. Ucabiliyoruz ya. Ona da şükür 😂🙈

Nasıl yani.? Biz baktık. Gideceğimiz tarihe göre de baktık. Kişi başı 300 TL. Kıbrıs için tabi bu fiyat
Canim biletler bittikçe hava yolu sirketlerinde biletlerin fiyatları artar. Eğer bugünden 3 gün sonraki bir tarihe bilet bakarsan fiyatlar 1000 tl den fazla. Donmys embryo transferine gidiyirsaniz tarih daha belirlidir. Problem etmeyin.
Bakin ptsi ve sali gününün bilet fiyatları 1500 civarı. Sadece 2 sefer var. Cok normal. IMG_20200829_004955.webpScreenshot_2020-08-29-00-49-01-494_com.android.chrome.webp

Canim Kliniferter bilet,otel organizasyonu konularında bütün ucuz siteleri biliyorum. Obileti de kullanmisligim var. İyi bir sitedir. Ben de zaman zaman skyscanner.com kullanıyorum. Fakat şu anda Kıbrıs için uçuş az. 3gun önce bilet alınca fiyatlar böyle. Seferleri tekrar 3 yapacaklarmış ama galiba. O zaman bu kadar çabuk bilet bitmez. Siz kendinizi garantiye almak istiyorsanız önden korumali bilet alin. Ben keşke öyle yapsaymisim dedim. Ama nereden bileyim bir gün içinde 4 gün sonraki uçuşların bile biletlerinin biteceğini. Ben çarşamba akşamı hem ctsi hem pazar biletlerinin bitmiş oldugunu gorunce kalp krizi geçiriyordum resmen. Yumurta toplama icin ptsi deselerdi gidemiyirduk. Ertesi gun 1500 tl lik bileti seve seve aldik. Ucabiliyoruz ya. Ona da şükür 😂🙈
aslında soylede yapamazmıydınız yumurta toplama zamanı az cok belli oluyor yumurtaların buyumesıne gore doktorlar zaman verıyo 10. Gun toplancaksa siz 7. Gunde orda olsaydınız hem karantına hem ucak bıletı daha net. Ordada rahım kalınlığını murat hoca yapardı hem sıkışmamış olunurdu aslında. Tabı boyle bi duruma hazırlıklı gidilmeli zaten ucaklar ıcın 1500 gozden cıkarılmalı cunku cok karısık bir donemdeyız bıletı 2 3 gun onceden alıyoruz cok fazla fiyat artısı olabılmesi cok doğal ve normal 300 liralık biletlere aldanmamak lazım dediğim gibi 2 3 gun onceden alınıyo bıletler her an yukselebılır

aslında soylede yapamazmıydınız yumurta toplama zamanı az cok belli oluyor yumurtaların buyumesıne gore doktorlar zaman verıyo 10. Gun toplancaksa siz 7. Gunde orda olsaydınız hem karantına hem ucak bıletı daha net. Ordada rahım kalınlığını murat hoca yapardı hem sıkışmamış olunurdu aslında. Tabı boyle bi duruma hazırlıklı gidilmeli zaten ucaklar ıcın 1500 gozden cıkarılmalı cunku cok karısık bir donemdeyız bıletı 2 3 gun onceden alıyoruz cok fazla fiyat artısı olabılmesi cok doğal ve normal 300 liralık biletlere aldanmamak lazım dediğim gibi 2 3 gun onceden alınıyo bıletler her an yukselebılır
Evet cnm malesef çok sıkışık oluyor hazırlık dönemi. Covid olmasa bu fiyat artışları ve stres olmazdı. Ben asıl yaşadığım strese üzülüyorum :( Biletler tükenmeye baslayinca gidemiyoruz diye çok korktum 😱 Tercih meselesi 1 hafta önceden de gidilebilirdi. Zaten bu yüzden başımıza geleni yazıyorum. İsteyen böyle bir önlem alsın diye. Açıkçası biz durumun böyle olacağını bilemedik. O yüzden toplamadan 5 gün önceden gidelim diye birşey düşünüp konuşmadık hiç. Ama dediginiz gibi bu da değerlendirilebilir. Gerçi gidemezdik de herhalde. Zaten toplamadan 2 gün önce gidiyoruz. 5 gün önce ancak kurtarirdi. Bunun için işten 2 hafta izin almak gerekirdi ki bunu yapamazdik ☹️ Belki daha serbest çalışanlar yapabilir. Neyse öyle ya da böyle halloldu işte. Sizin uçuş süreciniz daha sakin hallolur inşallah 🙂

Evet cnm malesef çok sıkışık oluyor hazırlık dönemi. Covid olmasa bu fiyat artışları ve stres olmazdı. Ben asıl yaşadığım strese üzülüyorum :KK43: Biletler tükenmeye baslayinca gidemiyoruz diye çok korktum 😱 Tercih meselesi 1 hafta önceden de gidilebilirdi. Zaten bu yüzden başımıza geleni yazıyorum. İsteyen böyle bir önlem alsın diye. Açıkçası biz durumun böyle olacağını bilemedik. O yüzden toplamadan 5 gün önceden gidelim diye birşey düşünüp konuşmadık hiç. Ama dediginiz gibi bu da değerlendirilebilir. Gerçi gidemezdik de herhalde. Zaten toplamadan 2 gün önce gidiyoruz. 5 gün önce ancak kurtarirdi. Bunun için işten 2 hafta izin almak gerekirdi ki bunu yapamazdik ☹ Belki daha serbest çalışanlar yapabilir. Neyse öyle ya da böyle halloldu işte. Sizin uçuş süreciniz daha sakin hallolur inşallah 🙂
İnşallah iyi haberlerle son bulsun pozitifi görün hiç bi stres kalmıcak❤️ Herşey pozitifi gorene kadar🌸

Kızlar hiç takılmayın uçak bileti fiyatlarına zaten dünyanın parasını ödüyoruz tabiki ucuz olsun isteriz ama pahalı olsada o kadar farkla birşey olmaz sadece pozitif odaklanın kendinizi stres altında bırakmayın elbetteki çok paralar Veriyoruz ben kendi adıma söylüyorum kıtkanaat geçinen bir çiftiz ama bu işe karar verince ilk günden bu yana düşünmediğim tek şey paraydi ve başka hiç bir ayrıntıyı kafama takmadım sadece ben gideceğim bebeklerimi alıp geleceğim diyordum ki öyle de oldu çok şükür. Tekrar söylüyorum hala kredi ödüyorum ve yıllarca ödeyeceğim ama hiç önemli değil bebislerin poposuna şaplak atarken aklıma gelir:))) neyse uzun lafın kısası çıkarın tüm olumsuzlukları kafanızdan ve diğer hesapları bırakın eşiniz hal etsin siz odaklanın hamileliğe hangi merkez içinize sinerse öyle yürüyün ama burda okuduğum kadarıyla çok fazla fiyat konuşuluyor kafanıza takıyorsunuz söylediğim gibi elbette zor para kazanmak ama lütfen bütün olumsuzlukları çıkarın hayatınızdan:)

Merhaba dün yumurta toplama yapıldı hanımlar merkezden
14 yumurtaya islem yapilmistir hepsi dollenmistir
Kalitesi 5. Gun belli olacaktir
Pazartesi gunu 3. Gun bilgisi verilecektir. Bilgisi verildi. Size sormak istediğim 5.gün en kaliteli yumurta nasıl tanımlanıyor. A+ gibi mi merkeze farklı sormam gereken birşey varmı?

G

Güven limi bu site canim her siteden bilet alınmıyor çünkü kod gönderiyorlarmi hotmailine
Valla baci hem guvenilir hem sikintisiz isterseniz kurmu arayin pegasuz ya da thk ne bilim dolmus hatti olsun metro as adana ne bilim arayin o biletle anlasmaniz varmi diyin eve dicek cunku ben ordan aliryorm emin olabilirnisz guvenilir site

Cnm bir kaç gün sonrasının fiyatina bakarsan o 250 tl ye de var 350 tl ye de. Biz de dönüş biletlerimizi 300 tl ye aldık zaten. Malum donorun kontrolu olduktan sonra işlem tarihleri belli oluyor. O da yumurta toplama yani sperm vermeye çok yakin bir gün oluyor. E bir de Pcr testi icin 2 gün önce ucmakda fayda var. Sonuç ne oluyor; yumurta toplama tarihini öğrendiğin gün uçmadan 4 gün önce gibi birşeye denk geliyor. Bizim şansımıza bundan 3 gün önce uçuşlari günde 2 sefere düşürdüler. 4 gün once 300 tl olan biletler 1000-1500 tl ye çıktı. Olay budur. Siz şu anda kaç gün sonrasının biletine bakıyorsun bilemiyorum. Ya da belki şimdi durum değişmiştir. Ben yaşadığımı paylaşıyorum. Biz biletimizi bir heyecan perşembe günü aldik. Biz bilet alırken ctsi/pazar biletleri çoktan bitmişti. Pazartesi biletleri 1200-1500 tl civari idi. Bugün dönüş biletlerimizi 300 tl ye aldık mesela. Bu arada bugün baktığımda ptsi nin biletleri de bitmişti. Sefer sayıları azaldığı için biletler bitmeye yaklaştıkça bu kadar artması normal. Ben çarşamba akşamı o kadar çaresiz hissettim ki Alanya dan feribot biletlerine falan baktım. Feribot da hergun yokmuş bu arada :KK43:
Oda dogru ben ekimin sonuna bakiyirom bacim haklisin

Merhaba dün yumurta toplama yapıldı hanımlar merkezden
14 yumurtaya islem yapilmistir hepsi dollenmistir
Kalitesi 5. Gun belli olacaktir
Pazartesi gunu 3. Gun bilgisi verilecektir. Bilgisi verildi. Size sormak istediğim 5.gün en kaliteli yumurta nasıl tanımlanıyor. A+ gibi mi merkeze farklı sormam gereken birşey varmı?
Mutlu sonuçlarla gelmen dileğiyle

Back
X