- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Evet en kalıteli 5aa oluyor. MaşaAllah diyelim sayı iyi. İnşallah İlkinde pozitif olur. Hit ti değilmi sizinkiMerhaba dün yumurta toplama yapıldı hanımlar merkezden
14 yumurtaya islem yapilmistir hepsi dollenmistir
Kalitesi 5. Gun belli olacaktir
Pazartesi gunu 3. Gun bilgisi verilecektir. Bilgisi verildi. Size sormak istediğim 5.gün en kaliteli yumurta nasıl tanımlanıyor. A+ gibi mi merkeze farklı sormam gereken birşey varmı?
İnşallah hepimiz en kısa zamanda alalım güzel haberleri. Evet halil bey ilgileniyor.Evet en kalıteli 5aa oluyor. MaşaAllah diyelim sayı iyi. İnşallah İlkinde pozitif olur. Hit ti değilmi sizinki
Saol bacım doğrudur gündüz teyit aldım gideceğimiz zaman ordan alıcaz müşteri temsilcisi her soruyu titizlikle cevapladiValla baci hem guvenilir hem sikintisiz isterseniz kurmu arayin pegasuz ya da thk ne bilim dolmus hatti olsun metro as adana ne bilim arayin o biletle anlasmaniz varmi diyin eve dicek cunku ben ordan aliryorm emin olabilirnisz guvenilir site
Tamaracıııımmm merkezimiz 1 eylül açılıyor kuzumbenimde sizin gibi bir sorunum var. yumurta görünüyor ama büyümüyor. son 4 yıldır böyle. bu sebeple donasyona karar verdim. bu yılın başlarında donasyona hazırlanıyordum endometrium ölçümü yapılıyor sürekli bir baktık bir yumurta var ve büyümüş o zamana kadar hiç o kadar büyümemişti. Doktorum iki gün sonra bir daha gel yeniden ölçüm yapalım dedi gittim yine sönmüştüo benim son umudumdu. bence çok doğru bir karar verdiniz. sürekli olarak ölçüme gidin belki bir son dakika süpriziniz olur
Offf ne zor şeyler yaşıyoruz bizi ancak biz gibi bu durumu yaşayanlar anlar enazından burda okuyoruz paylaşıyoruz bu durumda bir ben değilmişim deyip, biraz olsun içimize su serpiyoruz aslında kendi kendimizi tatmin ediyoruz olsun vardır bunda da bir hayır Allah daha beterinden korusun
benimde sizin gibi bir sorunum var. yumurta görünüyor ama büyümüyor. son 4 yıldır böyle. bu sebeple donasyona karar verdim. bu yılın başlarında donasyona hazırlanıyordum endometrium ölçümü yapılıyor sürekli bir baktık bir yumurta var ve büyümüş o zamana kadar hiç o kadar büyümemişti. Doktorum iki gün sonra bir daha gel yeniden ölçüm yapalım dedi gittim yine sönmüştüo benim son umudumdu. bence çok doğru bir karar verdiniz. sürekli olarak ölçüme gidin belki bir son dakika süpriziniz olur
Hoşgeldin tedaviye başlamana çok sevindimm ❤❤❤❤insallahh rabbim yar ve yardımcın olsun zazacim yeminle özlemişimKızlar pcr testini yaptırdıktan sonramı bilet alıcaksınız
Eğer pcr pozitiv çıkarsa bileti iade etmek oluyormu
Pcr testi 5 gün geçerlimi?
İnşallah güzel kalplimHoşgeldin tedaviye başlamana çok sevindimm ❤❤❤❤insallahh rabbim yar ve yardımcın olsun zazacim yeminle özlemişimhergün baktım sana geldimi diye ❤❤❤❤❤seviliyorsun kuzum ınsallah hayırlı sonuçların dön rabbim kalbimi biliyor ınsallah bolbol dua ediyorum herkese busefer herşey mükemmel olacak ve anne olacaksin❤❤❤❤
Evet sağlık sektöründe çalışıyorum ve çok şey görüyorum.iş yerinde 4 kişide kovit çıkıyor semptom yaşamayan ve içinde birinin eşi hamile ve oda semptom yaşamıyor ve tedavi yok,tedavisi 14 gün evde oturmak sonra yasak bitince dışarı çıkma.Ben herkesin o olgunlukta olduğunu düşünmüyorum denemek isteyenler olabilir ki zaza için olgun olmadığını söyleyebilir misin ama yapmak istediği yapılmasını tavsiye ettiği şey gerçekten nahoş .inanamadım defalarca okudum bir de bildiğim kadarıyla sağlık sektöründe çalışıyor insanların hayatını bu şekilde hiçe sayması.....
Herkesin kafasında acabalari var geçirdim mi bence geçirdim temasliydim değildim bunlar apayrı konular. Ben sadece sizin söylediğiniz şeyi kesinlikle doğru bulmadığımı belirttim.Bilé isteye testi yaniltmaya çalışmaktan bahsediyorum. Zaten sadece ben değil bir çok kişi de doğru bulmadıEvet sağlık sektöründe çalışıyorum ve çok şey görüyorum.iş yerinde 4 kişide kovit çıkıyor semptom yaşamayan ve içinde birinin eşi hamile ve oda semptom yaşamıyor ve tedavi yok,tedavisi 14 gün evde oturmak sonra yasak bitince dışarı çıkma.
İnsanlık yaşadıkça çeşitli virüsler hayatına girdi ve buda hayatımıza giren bir virüs
Nisan 17 de hatırlarsanız o pandeminin zor günlerinde eczanede 50-100 kişiye hizmet veriyordum.hiç bir semptomum olmadan hastaneye gitim kan değerleri,pöntgen,tomografi temiz dediler döndüm.4-5 gün önce o hastanede çalışan arkadaşıma tomografimin raporunu alırmısın dedim,hani iç orkanlarımıda görmüşler ya açaba bir sıkıntım varmı diye ve ne görsem tamografide her yerim sağlam ama sol ak ciğerde buzlu alan.
Bu demeki bana temiz dediklerinde ben kovitmişim.
Ama vallah o dönem yorgunluktan başka bir şey hiss etmedim.evet diyeceksiniz immun sistemin iyi çıktı.
İnenın bıktım bu olaylardan hasta test veriyor temiz çıkıyor,temiz veriyor hasta çıkıyor
Bu testlerinde yanılma payını çok gördüm
O dönem ben kovit geçirdimse çevremde temasta olduğum eşim,kayınvalidem,kayınpederim,görümcem,çalışma arkadaşlarım hiç birisi hastalık geçirmedi(yani diğelimki ben o dönem taşıyıcıydımsa)
İçlerinde kayınpeder kronik hasta,görümcem ve kayınvalidem astım
Eşim yanımda zımba gibi
Neyse başınızı ağrıtmayım yarın kanımda antikora baktıracam bakalım ne göstericek
Hakikaten kendi kendimi aldatmadan başka bir şey değil.haklısın.Herkesin kafasında acabalari var geçirdim mi bence geçirdim temasliydim değildim bunlar apayrı konular. Ben sadece sizin söylediğiniz şeyi kesinlikle doğru bulmadığımı belirttim.Bilé isteye testi yaniltmaya çalışmaktan bahsediyorum. Zaten sadece ben değil bir çok kişi de doğru bulmadı
Uçuştan en az 3 en fazla 5 gün önce test olmalı biz 4 gün önce yaptık salı çok erken olur sizin için diyelim ki pazar uçuş var perşembe falan test olabilir biz sabah vermiştik testi akşam a çıktı sonuç. Bazı laboratuvarlar bilet olmadan test yapmıyor bir de hastaneye gitmeden halk bankasına para yatırma işlemini önceden halledin kolay olur sizin için onun süresi yokHakikaten kendi kendimi aldatmadan başka bir şey değil.haklısın.
Şimdi geçelim başka soruya,ben kovid testini bilet,otel ayarlamadanmı yapsam?
Siz nasıl yaptınız bu konuda yardımcı olurmusunuz
Mesela pazar uçuş var ben testi salı yapsam olurmu?
Canım ben merkezle konuştum aynı senin gibi korkumu ilettim biz türkiye ne yaparsa onu yaparız dediler turkiyeye bağlıymış türkiye kapıları kapatırsa bizim hükümet o zaman kapatır dediler banaKızlar kıbrıs gidiş kısıtlaması hakkında virusten korkuyorumda bu savaşı hiç dusundunuz mu? Ucaklar kapanır mı? Kıbrıs guney tarafıyla sorun yaşıyo yunanistan asker cıkarmaya başlamış bi adaya. Türkiyede magusaya asker yıgını yapmaya başlamış. Kapanır mı kapılar acaba
Ayrıca bu sadece diplomatik bir kriz evet asker çıkartmaya başladılar ama bu sadece manevra bu dönemde kimse savaş istemez merak etme canim ki türkiye yıllardır dimdik duruyor bu konuda bu sadece sadece bir başkaldırı zaten böyle bir durumda avrupa birliğinin onayı olmadan savaş ilan edemez kimseCanım ben merkezle konuştum aynı senin gibi korkumu ilettim biz türkiye ne yaparsa onu yaparız dediler turkiyeye bağlıymış türkiye kapıları kapatırsa bizim hükümet o zaman kapatır dediler bana
Aynen türkiye kapat denemeden kapatmazlar zaten canım ama bir tehdit gorunuyosa türkiye zaten kapılarını kapatır ucak ucurmaz yolcu ucagını bıle tehdit gorebılırler kafam karıstı benımde kıbrıs baya karıscak gbiCanım ben merkezle konuştum aynı senin gibi korkumu ilettim biz türkiye ne yaparsa onu yaparız dediler turkiyeye bağlıymış türkiye kapıları kapatırsa bizim hükümet o zaman kapatır dediler bana
İşte akdenizde savaş cıkarsa falan ne bılım canım karıstı yıne fransa zaten yunanıstanın yanında.. aman kapılar kapanmasında bi de bu yuzdenAyrıca bu sadece diplomatik bir kriz evet asker çıkartmaya başladılar ama bu sadece manevra bu dönemde kimse savaş istemez merak etme canim ki türkiye yıllardır dimdik duruyor bu konuda bu sadece sadece bir başkaldırı zaten böyle bir durumda avrupa birliğinin onayı olmadan savaş ilan edemez kimse
Çok teşekkür ederimUçuştan en az 3 en fazla 5 gün önce test olmalı biz 4 gün önce yaptık salı çok erken olur sizin için diyelim ki pazar uçuş var perşembe falan test olabilir biz sabah vermiştik testi akşam a çıktı sonuç. Bazı laboratuvarlar bilet olmadan test yapmıyor bir de hastaneye gitmeden halk bankasına para yatırma işlemini önceden halledin kolay olur sizin için onun süresi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?