Ben herkesin o olgunlukta olduğunu düşünmüyorum denemek isteyenler olabilir ki zaza için olgun olmadığını söyleyebilir misin ama yapmak istediği yapılmasını tavsiye ettiği şey gerçekten nahoş .inanamadım defalarca okudum bir de bildiğim kadarıyla sağlık sektöründe çalışıyor insanların hayatını bu şekilde hiçe sayması.....
Evet sağlık sektöründe çalışıyorum ve çok şey görüyorum.iş yerinde 4 kişide kovit çıkıyor semptom yaşamayan ve içinde birinin eşi hamile ve oda semptom yaşamıyor ve tedavi yok,tedavisi 14 gün evde oturmak sonra yasak bitince dışarı çıkma.
İnsanlık yaşadıkça çeşitli virüsler hayatına girdi ve buda hayatımıza giren bir virüs
Nisan 17 de hatırlarsanız o pandeminin zor günlerinde eczanede 50-100 kişiye hizmet veriyordum.hiç bir semptomum olmadan hastaneye gitim kan değerleri,pöntgen,tomografi temiz dediler döndüm.4-5 gün önce o hastanede çalışan arkadaşıma tomografimin raporunu alırmısın dedim,hani iç orkanlarımıda görmüşler ya açaba bir sıkıntım varmı diye ve ne görsem tamografide her yerim sağlam ama sol ak ciğerde buzlu alan.
Bu demeki bana temiz dediklerinde ben kovitmişim.
Ama vallah o dönem yorgunluktan başka bir şey hiss etmedim.evet diyeceksiniz immun sistemin iyi çıktı.
İnenın bıktım bu olaylardan hasta test veriyor temiz çıkıyor,temiz veriyor hasta çıkıyor
Bu testlerinde yanılma payını çok gördüm
O dönem ben kovit geçirdimse çevremde temasta olduğum eşim,kayınvalidem,kayınpederim,görümcem,çalışma arkadaşlarım hiç birisi hastalık geçirmedi(yani diğelimki ben o dönem taşıyıcıydımsa)
İçlerinde kayınpeder kronik hasta,görümcem ve kayınvalidem astım
Eşim yanımda zımba gibi
Neyse başınızı ağrıtmayım yarın kanımda antikora baktıracam bakalım ne göstericek