Lefkoşa Kıbrıs tüp bebek merkezi yada sevinç tüp bevek maerkezını hiç duydunuzmu. Dr. Vedat ugurel. Gıden tanıyan duyan. Basarılımı. Merkez laboratuvar ıyımı

Kızlar bu ne başımıza gelenler
Benim transfer 10 eylülde olucak bizde 6 eylül gidiş 10 eylül dönüş aldık biletleri
3-4 saat önce anadolu jet 10 eylül uçuşları sabah 5.00 almış ve aktarmalı,kavga gürültü dönüş bileti iptal ettik.şimdide az önce Britişten aradılar bu 7 eylül kıbrısa girenler 3 günden fazla kalanlara 7 günlük karantina uygulansın
Biz yarın,yani 6 eylül giricez kıbrısa.umarım bu kanun bizi etkilemez
Vallah ne zor günler yaşıyoruz
Napıcaz bilmiyorum
Sıze bılgımı geldı ucak bıletı saatı degısıklıgı hakkında bızım kıne daha car 12 eylul

İnşallah yarın rahat girip 10 eylül teansferim olup dönüm
Artık bu işler bıktırdı beni
Ofta aksam aksam moralım sıfır bune ya tamam bu sefer olacak dıye tam kendımızı hazırlıyoruz bırde bu cıktı sımdı tutacagı varsada tutmayacak bu stresten ya hakımızda hayırlısı olsun sızınde yolunuz acık olsun hatırlısı ıle bır an once gıdın gelın ınsllag bızım ne olacagımız bellı degıl baksana

Benim iddiam değil arkadaşım Bakanlığın açıklaması gir bak,Son günlerde yerel vakalarda artış olmuş o yüzden karantina merkezlerinde 7 gün karantinada kalınacakmış, 3 gün kalınacaksa çift pcr yeterliymiş
Biz 14 gün kalacaktık gideceğimiz zaman ozaman iptal 7 gün kafayı yeriz biz ya 1gun kalsak karantina olmaz herhalde ınsallah kısa doğru kalkar bu karantina işi insallahhh

Resmen çöktüm ya 17 de gidecektim tahminen adet oldum bugün donör de tamam 3 aydır bu günübekliyorum

Benim transfer 10 eylülde olucak bizde 6 eylül gidiş 10 eylül dönüş aldık biletleri
3-4 saat önce anadolu jet 10 eylül uçuşları sabah 5.00 almış ve aktarmalı,kavga gürültü dönüş bileti iptal ettik.şimdide az önce Britişten aradılar bu 7 eylül kıbrısa girenler 3 günden fazla kalanlara 7 günlük karantina uygulansın
Napıcaz bilmiyorum
Yemin ederim stres üstüne stres bide bu çıkmış şimdi karantina işi 😣😣😣😣🙁rabbim bizi bu koranadan biran önce kurtarsın yaa 🤲🤲🤲🤲

Resmen çöktüm ya 17 de gidecektim tahminen adet oldum bugün donör de tamam 3 aydır bu günübekliyorum
Çökme canım eşin gider sperm verir Döner sen de 5. Gün transfere gidersin ya da dondurup 1 ay sonra transfere gidersin şükür 3 gün kalacaklara karantina yok

Lefkoşa Kıbrıs tüp bebek merkezi yada sevinç tüp bevek maerkezını hiç duydunuzmu. Dr. Vedat ugurel. Gıden tanıyan duyan. Basarılımı. Merkez laboratuvar ıyımı
ben lefkoşada tedavi olucam cnm ama hiç gitmedim doktorlada hiç kouşmadım hep meşreyle irtibatyım

Napıcaz bilmiyorum
balım ne yaptın varddın mı kıbrısa

kendi adıma sevindim umarım ozqmanda böle sıkıtı olmaz çünkü kalacak yer zaman sıkıntılı şu sıra gideceklerede allah yardım etsin

Back
X