Foruma hoşgeldin Theo, doğru adrestesin ve burdaki herkes senin iletişim kaynağın...... Kararlılığın çok hoşuma gitti....:)) Sevgilerimle.....

Bundan yaklaşık 1.5 sene önce başarısız tüp bebek denemelerinin sonunda Bahçeci kliniğine gitmiştim. Bahçeci de ki doktor(şu an gerçekten adını hatırlamıyorum) Her kadın anne olabilir demişti. Yumurta ve sperm donasyonu ve kiralık anne den bahsetmişti.O dönem buna şiddetle karşı çıkıp böyle rezil şey olmaz demiştim:-))))) Büyük lokma ye büyük konuşma demişler ya işte o benim. Yapanları saygı ile karşılarım ama ben asla yapmam:-)) Duyda inanma:-)) Asla benim başıma gelmez demeyeceksin. Ve hiç kimseyi bu hayatta yargılamayacaksın. Senin başına geldiğinde nasıl tepki verirdini düşüneceksin. Bu da bana en güzelinden hayat dersi olmuştur.

Dr. Fridevd Uguz a transefer yaptıran var mı ? acaba:-(( memnuniyetleri nedir.? 666 sayfa var daha 338. sayfadayım yapılan yorumlarda..

• Occupation: iş
• Education: eğitim
• Marital status – evli bekar
• Religion; din
• Children: çocuk varmı
• if no children, does she hope to have them in future?: ilerde düşünüyormu
• Physical characteristics
o Height: boy
o Build: yapı
o eye colour: göz rengi
o hair colour: saç rengi
o skin colour: deri rengi
• Ethnic group and that of both parents: etnik grup??
• Minor health problems (presuming major ones would exclude her from donation) ; minor sağlık sorunları varmı?
• Hobbies, interests and what she likes to do in her spare time: hobileri ilgi alanları
• Special skills : özellikleri
• Was she herself adopted: kendisi evlatlıkmıdır
• Reasons for donating: .neden donör oluyor
• How many times has she donated; kaçkere yumurta verdi
• Description of herself – imagining what a young person would like to know about her and her family: kendini tanımlaması

Efsune merhaba,

Yola çıkmışsınız, hayırlısı olsun, allah gönlünüze göre versin.

mutlu kalın:)

Bundan yaklaşık 1.5 sene önce başarısız tüp bebek denemelerinin sonunda Bahçeci kliniğine gitmiştim. Bahçeci de ki doktor(şu an gerçekten adını hatırlamıyorum) Her kadın anne olabilir demişti. Yumurta ve sperm donasyonu ve kiralık anne den bahsetmişti.O dönem buna şiddetle karşı çıkıp böyle rezil şey olmaz demiştim:-))))) Büyük lokma ye büyük konuşma demişler ya işte o benim. Yapanları saygı ile karşılarım ama ben asla yapmam:-)) Duyda inanma:-)) Asla benim başıma gelmez demeyeceksin. Ve hiç kimseyi bu hayatta yargılamayacaksın. Senin başına geldiğinde nasıl tepki verirdini düşüneceksin. Bu da bana en güzelinden hayat dersi olmuştur.

Dr. Fridevd Uguz a transefer yaptıran var mı ? acaba:-(( memnuniyetleri nedir.? 666 sayfa var daha 338. sayfadayım yapılan yorumlarda..

Merhaba Theo hosgeldin aramiza donor meselesi canim inan hepimizin artik son nokt diye kararerdigimiz bir yer hepimiz bukarara zor geldik .AMA iyikide Boyle bir sansimiz var fridevs hanima gidenler var canim coguda gebe olarak dondu.cok cana takin iyi bir doktor oldugunu soyluyorlar giden arkadaslarimiz hakkinda hayirlisi olsun telefonla gorusup bilgi alabilirsin kendi cebindende ulasabiliyorsunn

Merhaba Theo hosgeldin aramiza donor meselesi canim inan hepimizin artik son nokt diye kararerdigimiz bir yer hepimiz bukarara zor geldik .AMA iyikide Boyle bir sansimiz var fridevs hanima gidenler var canim coguda gebe olarak dondu.cok cana takin iyi bir doktor oldugunu soyluyorlar giden arkadaslarimiz hakkinda hayirlisi olsun telefonla gorusup bilgi alabilirsin kendi cebindende ulasabiliyorsunn

:-)) İyi ki buraya üye olmuşum:-)) Bilgi için çok teşekkür ederim. :-)) 26 kasım akşamı kıbrısa gidiyorum 1 aralık akşamı istanbula dönüyorum allah bi mani vermezse .. İzlenimlerimi ve neler olduğunu geldiğimde buradan paylaşacağım :-)

Ne çok bilgi var burada :-) Şimdi kan pıhtılaşma sorunu dedğiniz nedir acaba? Fridevs hanım benden istemedi ama giderken yaptırayım diye düşündüm. Bir ismi var mı bu testtin? Aile hekimliği yapıyor mu acaba ?

:-)) İyi ki buraya üye olmuşum:-)) Bilgi için çok teşekkür ederim. :-)) 26 kasım akşamı kıbrısa gidiyorum 1 aralık akşamı istanbula dönüyorum allah bi mani vermezse .. İzlenimlerimi ve neler olduğunu geldiğimde buradan paylaşacağım :-)

Ne çok bilgi var burada :-) Şimdi kan pıhtılaşma sorunu dedğiniz nedir acaba? Fridevs hanım benden istemedi ama giderken yaptırayım diye düşündüm. Bir ismi var mı bu testtin? Aile hekimliği yapıyor mu acaba ?

merhaba canım hoşgeldin.firdevs hanıma gidip hamile kalan çok var..papatya arkadaşımız çok memnunda kalmıştı şimdi dünya tatlısı bir kızı var..

kan pıhtılaşması hemen yapılan bir test değil üniversite hastanelerinde yapılıyor ve sonucu 1 ay gibi bir sürede çıkıyor.senin için gerekli olduğunu sanmam genelde 3 düşük sonrası yapılıyor

merhaba canım hoşgeldin.firdevs hanıma gidip hamile kalan çok var..papatya arkadaşımız çok memnunda kalmıştı şimdi dünya tatlısı bir kızı var..

kan pıhtılaşması hemen yapılan bir test değil üniversite hastanelerinde yapılıyor ve sonucu 1 ay gibi bir sürede çıkıyor.senin için gerekli olduğunu sanmam genelde 3 düşük sonrası yapılıyor

Cehalet böyle bişey :-))) keşke daha önce okusaydım buraları:-(( Düşük olursa benim bu paraları bir daha bir araya getirme şansın yok .. Bu tüp bebek olayına ufak bir servet döktüm, satacak da bişi kalmadı :-( Sanırım bir çok kadında benim durumumda..yaş 42 ve son para.. Allah herşeyin hayırlısını versin.. Papatya nın yorumlarını hemen okuyacağım :-) bir adet dış gebeliğim oldu rahimde hiç gebelik olmadı.. işte ondan korkuyorum.. neyse . Çok teşekkürler :-) Sevgiler

Cehalet böyle bişey :-))) keşke daha önce okusaydım buraları:-(( Düşük olursa benim bu paraları bir daha bir araya getirme şansın yok .. Bu tüp bebek olayına ufak bir servet döktüm, satacak da bişi kalmadı :-( Sanırım bir çok kadında benim durumumda..yaş 42 ve son para.. Allah herşeyin hayırlısını versin.. Papatya nın yorumlarını hemen okuyacağım :-) bir adet dış gebeliğim oldu rahimde hiç gebelik olmadı.. işte ondan korkuyorum.. neyse . Çok teşekkürler :-) Sevgiler

ben kan pıhtılaşma testini aile hekimliğinde yaptırdım,sonucuda akşama aldım...bi sorun isterseniz

Aramıza hoşgeldin arkadaşım.. evet bu forumu keşfetmek hepimiz için oldukça iyi oldu. yalnız olmadığımızı gördük ve konu hakkında daha fazla bilinçlendik deneyimleri gözlemleyerek..

haydi hayırlısı kıbrısdan bebişlerini al gel sende..:)

aysevi merhaba;
evet bakıcı gerçekten bir sorun benim bir arkadaşım var oda cok problem yaşıyor ama bunlar güzel telaşlar allahım hepimize nasip etsin işallah ..sana birşey sormak istiyorum eczacısın diye hatırlıyorum birşey danışıcam benim yaşım 29 ve erken menepoz teşhisi konuldu kısmaetse mart sonu nisan başı dünya tüp bebek berk beyde transfer yapılacak doktorum bana cyclo verdi ben 3 aydır bu ilacı içiyorum internetten bu ilaç ile ilgili bir sürü yorum ve literatür okudum ister iistemez kafam karışıyor böyle olmasına ilacın yan etkilerinin cok fazla olduğu ve uzun süreli kullanımlarda meme kanseri ile ilgili bir cok problem ortaya cıkmaktaymış.ben bunu doktoruma sorduğumda ben birşeyin fazlasını vermeiyorum sana olmayan östörojen yerine koyuyoruzx fazlası olursa o zaman bu tür riskler olabilir dedi.ve menepoz yaşıma kadar bu ilacı içmeye devam edecekmişim yani bana diyork 40 yaşına kadar bu ilacı içeceksin sonrasında keseceğiz falan dedi.ben senin yorumunu gerçekten merak ediyorum bu ilaç hakkında bildiklerin varsa biraz paylaşırsan benimle sevinirim
sevgiyle kallll

Nilcim ben cyglo progrovayı 17 yıl boyunca kullandım arada sıkılıp bıraktığım dönemlerde oldu tabi.
her 6 ayda bir hormon tahlillerimi, genel muayenemi yaptırdım. 6 ayda bir meme ultrasonu çektirip kontrol oluyordum. ve senede bir kemik ölçümüde yaptırıyordum. elbette kontrol altında olmak gerekir. şükür ki bir sorun yaşamadım bu ilaca bağlı olarak..

Aramıza hoşgeldin arkadaşım.. evet bu forumu keşfetmek hepimiz için oldukça iyi oldu. yalnız olmadığımızı gördük ve konu hakkında daha fazla bilinçlendik deneyimleri gözlemleyerek..

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.. İnşallah bebeklerimi alıp geleceğim. Onlar benim olacak ..Kimsenin değil..:-)) Karnımı büyürken görmek ve hayatımda çıkamayacağım kiloya çıkmak istiyorum. Kendimi daha çok kadın hissedeceğim o zaman biliyorum.

Tekrar teşekkürler

Pıhtılasma testinin arastirma hastanesinde yapiliyor diye biliyorum canim testin pihtilasma oldugundan eminmisin bizde yaptiralim test ne diye bakildi biraz aciklarmisin canim

Canimm kan testin yarindi sanirim heycanla bekliyorum.anishacim seninde carsamba diye hatirliyorum senin sonucunda buyuk supriz olucak hepimizeee az kaldiiii

Son düzenleme:
Canimm kan testin yarindi sanirim heycanla bekliyorum.anishacim seninde carsamba diye hatirliyorum senin sonucunda buyuk supriz olucak hepimizeee az kaldiiii

ayy sorma heyecan dorukta valla.. ama ben biliyorum kalimerom benim birlikte
bugün ilk kez midem bulanıyor yediğim birşeyden olabilir yinede bulandığına seviniyorum :)))))
sağol trescim Mevlamın izniyle inşallah yarın güzel haber vereceğim..

Evet benim Çarşamba günü testim çok fazla heyecan korku mutluluk hüzün endişe gibi çeşit çeşit duygular yaşıyorum. Bilginisa ne güzel biliyor bebeğinin onunla olduğunu ben cesaret edip erkenden test yapamadım evde moralim bozulur filan diye inşallah benden de güzel haberler gelir size ...

Şimdi aramızda bir takvimlik mesafe var
Bin tarihi ardımda bıraktım süzüle süzüle
Gün geceyi devirdiğinde buluşacağız
Ya küçük bir pencere kıyısında
Ya da beyaz bir kağıdın önyüzünde
Billur'um; umudun yazılı gökyüzümde
Biliyorum, kalp atışın kaderimdir yeryüzünde...

annen...

arkadaşlar beta hcg tahlili için aç mı gitmek gerekir?
ben açlığa dayanamıyorummm da :)

Beta HCG ye ac gitmene gerek yok, seni cok iyi anliyorum bende acliga dayanamam :) bol sanslar sana!!! haber ver hayirli haberi bize insallah!!

Theo aramiza hosgeldin - cok hosuma gitti yazdiklarin. Kendimi gördüm diyim -- bende 42 yasindayim, 6 kez basarisiz (1 defa düsük) tüp bebek yaptirdim bende, 4 tanesini bahcecide, 2 tanesini almanyada...bir sürü paralar döktük bizde.........artik bende karar verdim donasyona - dr. berk bey le dr. firdevs hanim arasindayim su an - ama sanirim dr. firdevs hanima karar vericem............aralik da gitmek istiyoruz insallah.............bende artik ANNE olmak istiyoum hayirlisiyla...insallah rabbim hepimize kismet eder hayirlisiyla.........

hayatta düsünemezdim bende..........ama iste dedigin gibi büyük konusmamak gerek...yineki böyli bir imkan var..........

benim hala yumurta olusuyor - 5-6-7 tane civari, ama maalesef yasimdan dolayi genetik bozukuluklar oluyor cogu yumurtalarda, belki bir tane ancak iyi yumurta cikiyor, normal tüp bebekde, yani kendi yumurtamla, sans %5 tutmasi icin...kac kere yikildim bende, iki sene icinde 20 kilo aldim hormonlardan........döktügümüz paralari hic saymiyorum..birde yurtdisinda yasayip 4 kez istanbula git, yaptir, oda bizim icin kolay degildi........

ama insallah güzel günler 2013 de hepimiz icin arkadaslar!!! :)

Beta HCG ye ac gitmene gerek yok, seni cok iyi anliyorum bende acliga dayanamam :) bol sanslar sana!!! haber ver hayirli haberi bize insallah!!

Theo aramiza hosgeldin - cok hosuma gitti yazdiklarin. Kendimi gördüm diyim -- bende 42 yasindayim, 6 kez basarisiz (1 defa düsük) tüp bebek yaptirdim bende, 4 tanesini bahcecide, 2 tanesini almanyada...bir sürü paralar döktük bizde.........artik bende karar verdim donasyona - dr. berk bey le dr. firdevs hanim arasindayim su an - ama sanirim dr. firdevs hanima karar vericem............aralik da gitmek istiyoruz insallah.............bende artik ANNE olmak istiyoum hayirlisiyla...insallah rabbim hepimize kismet eder hayirlisiyla.........

hayatta düsünemezdim bende..........ama iste dedigin gibi büyük konusmamak gerek...yineki böyli bir imkan var..........

benim hala yumurta olusuyor - 5-6-7 tane civari, ama maalesef yasimdan dolayi genetik bozukuluklar oluyor cogu yumurtalarda, belki bir tane ancak iyi yumurta cikiyor, normal tüp bebekde, yani kendi yumurtamla, sans %5 tutmasi icin...kac kere yikildim bende, iki sene icinde 20 kilo aldim hormonlardan........döktügümüz paralari hic saymiyorum..birde yurtdisinda yasayip 4 kez istanbula git, yaptir, oda bizim icin kolay degildi........

ama insallah güzel günler 2013 de hepimiz icin arkadaslar!!! :)

Sanırım üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yaşamışız. Biliyorum ki hiç kolay değil eşek gibi yumurtlayıp her defasında en az 5 yumurta çıkarıp a kalite dedikleri embiryo elde edip herşey mükkemel hanımefendi kelimesini duyup hayal kırıklığının dibine vurmak.İnanın erken menepoza girmiş arkadaşlardan hiç farkım yok. Sadece her ay düzenli kanıyorum..Sadece karı koca karar verdik kimseye demedik demiyeceğim. bu bana özel. Kimsenin beni yargılamasına müsade etmem.Eğer bir hesap varsa vereceğim, öbür tarafta sonuna kadar veririrm..Başka kimseye değil ama..Fakat tabii ki son çırpınışlarım çünkü bu uğurda senelerdir yaptığım birikimlerim bitti. Bununlada borca girdim:((Kötü düşünmek istemiyorum ama bu da olmazsa anne olmaya veda edeceğim.. Son kararım.:-))

Fridevs hanımla anlaştım 26 kasım akşamı kıbrısa gideceğiz.. İsterseniz beni bekleyin karar vermek için:-) Sonuçta ben karar verdim hislerime dayanarak:-)artık biz yola girdik.. bu saatten sonra geri dönüş yok benim için. Yorumlarımı döndükten sonra ileteceğim burada.
Fakat bu diğer tüp bebekten daha kolaymış.. Yumurtlamayı kesen bir iğne oldum. Reglden sonra estrofem almaya başladım. Yani o karın iğneleri yok:-))))

Back
X