Beta HCG ye ac gitmene gerek yok, seni cok iyi anliyorum bende acliga dayanamam :) bol sanslar sana!!! haber ver hayirli haberi bize insallah!!
Theo aramiza hosgeldin - cok hosuma gitti yazdiklarin. Kendimi gördüm diyim -- bende 42 yasindayim, 6 kez basarisiz (1 defa düsük) tüp bebek yaptirdim bende, 4 tanesini bahcecide, 2 tanesini almanyada...bir sürü paralar döktük bizde.........artik bende karar verdim donasyona - dr. berk bey le dr. firdevs hanim arasindayim su an - ama sanirim dr. firdevs hanima karar vericem............aralik da gitmek istiyoruz insallah.............bende artik ANNE olmak istiyoum hayirlisiyla...insallah rabbim hepimize kismet eder hayirlisiyla.........
hayatta düsünemezdim bende..........ama iste dedigin gibi büyük konusmamak gerek...yineki böyli bir imkan var..........
benim hala yumurta olusuyor - 5-6-7 tane civari, ama maalesef yasimdan dolayi genetik bozukuluklar oluyor cogu yumurtalarda, belki bir tane ancak iyi yumurta cikiyor, normal tüp bebekde, yani kendi yumurtamla, sans %5 tutmasi icin...kac kere yikildim bende, iki sene icinde 20 kilo aldim hormonlardan........döktügümüz paralari hic saymiyorum..birde yurtdisinda yasayip 4 kez istanbula git, yaptir, oda bizim icin kolay degildi........
ama insallah güzel günler 2013 de hepimiz icin arkadaslar!!! :)