ALLAHIM çok şükür sanaa. cok mutluyum cok korkuyordum gıdemıcez dıye. çok şükür yüzümüz güldü. bu çift pcr ne demek onu anlamadım ama? bilen varmı ?
Biletini al ve ilk testini türkiyede ver(qr) kare kodlu
Sonra ikinci testi kıbrıs ta havalimanında pasaport kontrolü sonrası yapılıyor
İşte çifte test bu

Z Zaza74 transferin hayırlı ugurlu olsun senin mutlu olmana cok sevindim emeklerinin karşılığını alacaksın ins. iyi tatiller opuyorum 👏👏💖
Canım kardeşim seni tanımadan ama içime okadar sıcak geliyorsunki
İnşallah rabbim senide her şeyde yüzünü güldürsün❤️😘

Kızlaaaaar çok güzel haberim var sizlere
Kıbrıs sağlık bakanı yazılı onay verdi tüp bebek merkezlerine
Tedaviye gelen hastalar türkiyede testi yapıb 72 saat beklemeklerine gerek yok ve kıbrısa gele bilirler
Kıbrısta havaalanında yeniden pcr testi verip devletin ayarladığı konaklamaya geçib 250 tl para ödüyecekler.test sonucu 4-8 saat sonra çıkınca tüp bebek merkezlerinize atıcaksını
Merkezde sağlık bakanına atıcak ve sizi tedaviye alıcaklar
Çok şükür tedaviye devammmmmm😄👍🙏🏻

Kizlar resmi bakanlık izni veya onayı merkezlere ulaşmadan böyle bir şeye inanmak zor.cunku pazar gününden beri görüşmeler yapılıyor ve her defasında bizlere kötü haber geldi.insallah bu defa resmi onay alınmıştır ve girişler ve tedavide sorunu yaşamadan hayırlısı ile döneriz..Yeni ve güncel haber alan olursa haberleselim olur mu.. Zaza canım senin transferin hayırlı uğurlu olsun.. umarım bizler de o aşamalara ulaşırız..

İnşallah canım
Vallah ben duyduğumu paylaşıyorum
Gerisini merkezlerden öğrenin

Merhaba Evet hasan bey benim doktorumda, 2. Denemede hamile kaldım. Dondurulmuş embriyo vardı.cok ilgiliydi hasan bey ilkinde olmayıncada üzülmüştü,aslında murat bey ile baslanmıştı o ayrılınca hasan bey ile devam ettik iyikide öyle olmuş, umarım sizde istediğiniz gibi harika sonuclar alırsınız🙏🏻
Evaliev bir zamanlar bana büyük bir moral oldun
İnşallah bebişine kavuştun
Lütfen bana haber yaz
Aynı yollardan geçmişik
Aynı doktorlarda tedavi görüyoruz
Nolursun haber yaz

Bugun 3.cu rahim filmimi cektirdim anestesili. Biraz sersem gibiyim. Rapor da temiz diyor insA oyledir. Bir baksinlar donmuslar var onlarla denemeyi dusunuyorum nisan da. Artik bakalim hayirlisi. Ben dogusta yaptirdim dobmuslara hatiri sayilir bir para odedim 3 embryo 1000 euro. Hitte bedava ise supermis. Bence degerlendirilebilir.
Babycim seni çok merak ediyorum
Naptın kuzum?

Kızlaaaaar çok güzel haberim var sizlere
Kıbrıs sağlık bakanı yazılı onay verdi tüp bebek merkezlerine
Tedaviye gelen hastalar türkiyede testi yapıb 72 saat beklemeklerine gerek yok ve kıbrısa gele bilirler
Kıbrısta havaalanında yeniden pcr testi verip devletin ayarladığı konaklamaya geçib 250 tl para ödüyecekler.test sonucu 4-8 saat sonra çıkınca tüp bebek merkezlerinize atıcaksını
Merkezde sağlık bakanına atıcak ve sizi tedaviye alıcaklar
Çok şükür tedaviye devammmmmm😄👍🙏🏻

Super oldu bu çok şükür 😉😉😉😉❤❤

Ayyy hugul döndük ama ne zorlukla
Akşam 22.00 ercan-sabiha gökca
Sabah 6.30 sabiha gökca- ankara
Haşat oldum yolda
İnşallah bebeğim benimle
İnşallah bebeklerin seninle:) dönerken ben de çok yorulmustum evde bir duş alıp bir güzel uyudum geçti seninde öyle olur

Canım olay şu. Beni drum gonderecek Kıbrısa. Drtor donmuş olacak dedı. Bende donmuş duymamıştım. Başladım araştırmaya. Çünki bir kez gıdebılırım.imkanlarım sınırlı. Sizler gıbı sureklı gidemem. Arastırmam gerekli. Yanlış birsey yapmamak için. Facede tup bebek grubu var. Orda Bı arkadas dogusta donmuş 3.gun embrıyo suyla hamile kalmış. 3donasyon 2kendı yumurtası 5transfer dogus yapmış. Donmuş taze takılma dedı. Bana embrıyolog telı verdı. Embrıyolog sordum. Donmuş kullanıyoruz. Şuan donor sıkıntısı var. İstersen z taze donor buluruz dedı. Guvenemedm. Bırde o grupta Kıbrıs tup bevek Vedat ugurel drtır var. Oda kendı secıyo muş donorleri. Ona gıdeyım istedım. Eşim olmaz dedı. Kendı dr. Unun gonderdıgı yere gıdıcez. Sorarsın donmuş böyle taze boyle dogruluk payı varmı dıye dedı. Druma sorucam. Donmuş kalıte dusuyormu. Vs. Drtır akrabalarını yollamış ıkızler olmuş hep. Oda kafamı karıstırfı. Bende banada şans getırırsınız İnşl. Dedım. Gırdık bu işe artık. Nasipte varsa. Kaderde bevek varsa o bızı mutlaka bulacaktır. Drum nereye gonderecek bılmıyorum. Esım soyleme dedı. Afedersiniz boku çıkar dıye. Bıraz haklı g ad lıba😊bence sızde donmuş veya tazeyle takılmayın. Olacaksa en kotu embrıyo yada olur. Ben arastırmayı bıraktım. Bİr kez gıdıcem. Şansım varsa olur olmazsa da aklımda kalmaz. Evlat edınme sırasında yım. Bur umudum var en azından.
[/QUOTE

Hayırlısı olsun hakkınızda ama taze transfer herzman daha iyidir bende Kıbrısta yapacağım ve doktorum öncelik taze embriyo kullanacak bu ay gidiyorduk ama uçuşlarda sorun olunca doktorum şimdilik erteleyelim en doğru zamana yapariz dedi giden arkadaşlarıma taze yapıldı bir tanesi de amca kızım ve şuan ikizlere hamile pandemi öncesinde yaptırmıştı 2 ay kaldı doğumuna inşallah

Hayırlısı olsun hakkınızda ama taze transfer herzman daha iyidir bende Kıbrısta yapacağım ve doktorum öncelik taze embriyo kullanacak bu ay gidiyorduk ama uçuşlarda sorun olunca doktorum şimdilik erteleyelim en doğru zamana yapariz dedi giden arkadaşlarıma taze yapıldı bir tanesi de amca kızım ve şuan ikizlere hamile pandemi öncesinde yaptırmıştı 2 ay kaldı doğumuna inşallah
Hangi merkez

Back
X