Teselli edecek sözüm yok çok üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Maalesef negatif hanımlar olmamış tutmamış.
Kızlaaaaar çok güzel haberim var sizlere
Kıbrıs sağlık bakanı yazılı onay verdi tüp bebek merkezlerine
Tedaviye gelen hastalar türkiyede testi yapıb 72 saat beklemeklerine gerek yok ve kıbrısa gele bilirler
Kıbrısta havaalanında yeniden pcr testi verip devletin ayarladığı konaklamaya geçib 250 tl para ödüyecekler.test sonucu 4-8 saat sonra çıkınca tüp bebek merkezlerinize atıcaksını
Merkezde sağlık bakanına atıcak ve sizi tedaviye alıcaklar
Çok şükür tedaviye devammmmmm
slm.şuan tedavi içKızlaaaaar çok güzel haberim var sizlere
Tedaviye gelen hastalar türkiyede testi yapıb 72 saat beklemeklerine gerek yok ve kıbrısa gele bilirler
Kıbrısta havaalanında yeniden pcr testi verip devletin ayarladığı konaklamaya geçib 250 tl para ödüyecekler.test sonucu 4-8 saat sonra çıkınca tüp bebek merkezlerinize atıcaksını
mrb.şuan uçuşlar varmı karantinadevam edıyormuKızlaaaaar çok güzel haberim var sizlere
sözün bittiği yer. Rabbimin vardır bir bildiği. umarım bir daha deneyecek gücü kendinde bulursun. bır an önce 2. yi denemeye başlarsın.Maalesef negatif hanımlar olmamış tutmamış.
16 sında başlayacaktı uçuşlar.slm.şuan tedavi iç
mrb.şuan uçuşlar varmı karantinadevam edıyormu
Valla şuanki durumlardan haberim yokslm.şuan tedavi iç
mrb.şuan uçuşlar varmı karantinadevam edıyormu
Zaza nasılsın yolu yarıladın sayılır:)Valla şuanki durumlardan haberim yok
zazacım merhaba, sana bırsey sorucam ya sen bılırsın dıye dusunuyorum. 1 ay önce tsh yaptırmıstım 20 cıkmıştı. tabı ona gore ılacımı vs azaltttık dozajını. bugün tekrar yaptırdım 0,76 cıktı tsh sonucum. sence ıyı mı? 1 ayda bu kadar düşer mi 20 den ya. ilaç olarakta propcyıl kullanıyorum.Valla şuanki durumlardan haberim yok
Yol yarılandı tedirginlik artıZaza nasılsın yolu yarıladın sayılır:)
Beni de çok ateş basiyordu durmadan terliyordum temmuz ya ondandır diyordum meğer hamileymisim :) inşallah seninde öyledir.Yol yarılandı tedirginlik artı
Bugün transfer sonrası 6 gün
Geçen ocakta gebe kalınca bu günlerde el ayağımı ısıtamıyordum
Bu defada yanıyorum
Ohh gözün aydın çok iyizazacım merhaba, sana bırsey sorucam ya sen bılırsın dıye dusunuyorum. 1 ay önce tsh yaptırmıstım 20 cıkmıştı. tabı ona gore ılacımı vs azaltttık dozajını. bugün tekrar yaptırdım 0,76 cıktı tsh sonucum. sence ıyı mı? 1 ayda bu kadar düşer mi 20 den ya. ilaç olarakta propcyıl kullanıyorum.
Hugun hiç tedirgin olma bir olsun senin olsunBeni de çok ateş basiyordu durmadan terliyordum temmuz ya ondandır diyordum meğer hamileymisim :) inşallah seninde öyledir.
Ben de bugün doktora gittim keselerden biri küçük dedi diğerine göre iki hafta sonra tekrar görecek hayırlısı olsun diyelim artık iyi düşünüyorum iyi olsun
İki hafta önce gittiğimizde 1 hafta vardı aralarında şimdi 4 gün ( biri 9+6 diğeri 9+2) iki bebek de sağlıklı kalp atışları var ama bir kese daha küçük dedi.Hugun hiç tedirgin olma bir olsun senin olsun
İkiz gebelik taşımak çok zor
İnşallah her şey istediğin gibi olur
Küçük kesenin kalbi atıyormu?
Birde nakadar geri kalmişki
Bir hafta geriden geliyorsa normal
Ooo maşallah ikiside güzel gidiyorİki hafta önce gittiğimizde 1 hafta vardı aralarında şimdi 4 gün ( biri 9+6 diğeri 9+2) iki bebek de sağlıklı kalp atışları var ama bir kese daha küçük dedi.
İlla ikiz olsun demem tabiki hayırlısı olsun sağlıklı olsun tedirgin olmam olası kötü bir durumda diğeri de etkilenir mi diye
Amin inşallah darısı sizlere inşallahOoo maşallah ikiside güzel gidiyor
Hiç korkma
İkiside senin Allahın izniyle
Canim ınsallah az kaldı bak ınsallah rabbim yüzünü güldürür ❤❤❤❤Yol yarılandı tedirginlik artı
Bugün transfer sonrası 6 gün
Geçen ocakta gebe kalınca bu günlerde el ayağımı ısıtamıyordum
Bu defada yanıyorum
Amiiiinn canim hepimizin yüzü gülsün artık rabbim hepimize evlat nasip eder inşallahAmin inşallah darısı sizlere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?