slm.şuan tedavi iç
mrb.şuan uçuşlar varmı karantinadevam edıyormu

Valla şuanki durumlardan haberim yok
zazacım merhaba, sana bırsey sorucam ya sen bılırsın dıye dusunuyorum. 1 ay önce tsh yaptırmıstım 20 cıkmıştı. tabı ona gore ılacımı vs azaltttık dozajını. bugün tekrar yaptırdım 0,76 cıktı tsh sonucum. sence ıyı mı? 1 ayda bu kadar düşer mi 20 den ya. ilaç olarakta propcyıl kullanıyorum.

Merhabalar kendi merkezimle görüştüm kıbrıs a eylül 20 ye kadar uçuşlar yine kapalı maalesef öyle karar cıkmış

Yol yarılandı tedirginlik artı
Bugün transfer sonrası 6 gün
Geçen ocakta gebe kalınca bu günlerde el ayağımı ısıtamıyordum
Bu defada yanıyorum
Beni de çok ateş basiyordu durmadan terliyordum temmuz ya ondandır diyordum meğer hamileymisim :) inşallah seninde öyledir.
Ben de bugün doktora gittim keselerden biri küçük dedi diğerine göre iki hafta sonra tekrar görecek hayırlısı olsun diyelim artık iyi düşünüyorum iyi olsun

Ohh gözün aydın çok iyi
Zaten 0.3 üstü normal sayılıyor
Bir tek dikat et çokta düşmesin
Doktoruna söyle ilacın dozunu ayarlasın

Hugun hiç tedirgin olma bir olsun senin olsun
İkiz gebelik taşımak çok zor
İnşallah her şey istediğin gibi olur
Küçük kesenin kalbi atıyormu?
Birde nakadar geri kalmişki
Bir hafta geriden geliyorsa normal

Hugun hiç tedirgin olma bir olsun senin olsun
İkiz gebelik taşımak çok zor
İnşallah her şey istediğin gibi olur
Küçük kesenin kalbi atıyormu?
Birde nakadar geri kalmişki
Bir hafta geriden geliyorsa normal
İki hafta önce gittiğimizde 1 hafta vardı aralarında şimdi 4 gün ( biri 9+6 diğeri 9+2) iki bebek de sağlıklı kalp atışları var ama bir kese daha küçük dedi.
İlla ikiz olsun demem tabiki hayırlısı olsun sağlıklı olsun tedirgin olmam olası kötü bir durumda diğeri de etkilenir mi diye

Kizlar 22 de kibrista olmam gerekiyor sozde ama hersey durdu acilacak mi nasil olacak bilmiyorum izmirden zaten ucus yok off ya moralim yerlerde mersinden feribot falan bile full gidemiycem galiba

Ooo maşallah ikiside güzel gidiyor
Hiç korkma
İkiside senin Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…