çok üzüldüm takdiri ilahi acınızı bende yaşadım inanınMaalesef negatif hanımlar olmamış tutmamış.
Melek kalplim inşallahzazcım rabbim bu sefer ol dıcek ve sen sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
Hiç bir şeye dikat etmiyorumZazacıgımmm transferden sonra nelere dıkkat edıyosun ne yiip ne içiyosun ☺
Kalp atışı ikisindede olmadımıŞu anda ikiz ama biri durabilir demişti doktor cuma günü gideceğim o zaman belli olur
MYA ne teselli versemde ciğerinin nasıl yandığını hiss ediyorum kuzumMaalesef negatif hanımlar olmamış tutmamış.
Bende dusunuyorum her zaman pozitif dusunmek lazım evrene pozitif seyler gonderelımHayırlısı olsun ben ikisinin de sağlıkla doğacağına inanıyorum:) hepimiz hepimiz anne olalım inşallah
Evren hiç bir anne olmak isteyen kadını eli boş burakmasınBende dusunuyorum her zaman pozitif dusunmek lazım evrene pozitif seyler gonderelım
Evren senin elini de boş bırakmıcak ki bebişim az kaldı Sadece mücadelen biraz uzun sürdü.Evren hiç bir anne olmak isteyen kadını eli boş burakmasın
Bende ilk başlarda hep pozitiv düşünürdüm,ama malesef bazen evrene göndermekle olmuyor bu işler
İnşallah güzel kardeşimEvren senin elini de boş bırakmıcak ki bebişim az kaldı Sadece mücadelen biraz uzun sürdü.
Ama negatifte dusunme rahımını boşuna kasıp bebegın tutunmasınıda etkılemeEvren hiç bir anne olmak isteyen kadını eli boş burakmasın
Bende ilk başlarda hep pozitiv düşünürdüm,ama malesef bazen evrene göndermekle olmuyor bu işler
Olmadı diye düşünüp pozitivi yaşayanda az olmadıAma negatifte dusunme rahımını boşuna kasıp bebegın tutunmasınıda etkıleme
Tabı oradı oyle zaten bakıyosun 5. Gun cok guzel emb tutmuyo 2. Gun emb tutuyo ya da bakıyosun 3. Gunde 2. Kalitede olan emb 5. Gunde 1. Kalite emb oluyo hiç belli olmuyo Allah hangisine ol dedyse o olacak.. ama canım yınede negatif olursan tutuncak bebek bıle etkılenır hep pozitif olmaya calışOlmadı diye düşünüp pozitivi yaşayanda az olmadı
Yani evrene ne gönderirsen gönder Allah diyen oluyor
Merhaba sonucunuz kaç güne geldi era nın bende bu ay acıbademde yaptıracağımAmin canım inşallah era yi acıbadem de yaptırdım 2000 euro civarında ama iki yıl oldu o zaman kur düşüktü. Bu klinige 5500 euro ödedik ama ekstra testler istedik biz onlarla 7000 ni buldu. Evet yumurta donasyonu benim
Ya çok zaman geçti hatırlamıyorum ama sanırım bir kaç hafta kadar sonraydi malum parça ispanya ya kadar gidiyorMerhaba sonucunuz kaç güne geldi era nın bende bu ay acıbademde yaptıracağım
Maalesef negatif hanımlar olmamış tutmamış.
Çok can acısı cnm ama durmak yok Allahım uğraşan bu yolda emek veren dua eden hepimize evlat verecek inşallah zaten Allah kuluna birşeyi nasip etmeyecekse o isteğini dilediğini gönlünden kalbinden soğuturmuş o yüzden sakın istemekten dilemektem vazgeçme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?