Hanımlar merhaba, yarın benim için çok büyük gün kan vereceğim inşallah pozitif göreceğim. Lütfen benim için çok dua edin.
İnşallah en az senin kadar heyecanla bekliyoruz:) idrar yaptın mı hiç ben dayanamayıp 7. Gün yapmıştım

Hanımlar merhaba, yarın benim için çok büyük gün kan vereceğim inşallah pozitif göreceğim. Lütfen benim için çok dua edin.
Rabbim ınsallah yüzünü güldürsün canim ınsallah bütün duaların kabul olsun

Reactions: MYA
Donasyonla hamile kalan arkadaşlar
Donasyon sonrasın da kan vermek sonucu beklerken arada geçen o 12 günlük süre de normal hamilelikte olan belirtileriniz oldu mu herhangi birşey bulantı baş dönmesi hafif kanama gibi yoksa tam tersi mi donasyon da farklı mı oluyor

Benim güzel geraniyim❤❤❤❤
gizli takip ediyorsun beni
Biliyorum güzel sonucumu dört gözle bekleyenlerden biride sensin kuzum
Bebiş nasıl?
Büyümüş inşallah
Sabah bir bakayım dedim de be gördüm zazam zazam kuzucuklarını almış gelmiş maşallah maşallah maşallah Allah nazardan korusun o kadar mutlu oldum ki bu ne güzel birgün artık bukez bukez Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı gebelik nasip etsin bizlere güzel haberlerini vermeyi nasip etsin gözlerim doldu zazam Zor günlere denk geldi Rabbim çabalarının karşılığını versin inşallah hayırlısı olsun zazam

Canımsın
Ayyy inşallah sevindirim sizi inşallan

zazcım rabbim bu sefer ol dıcek ve sen sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

İdrar pozitifti.
Donasyon , tüp bebek, aşılama, yumurta takibi , kazayla , isteyerek doğal olarak , tecavüz sonucu yani ne şeklide hamile kaldığınız sonucu etkilemez sonuçta hamilesiniz ve hamilelik belirtisi de hemen olmaz hemen belirti yaşayanlar ya psikolojik belirti yaşıyordur ya da çok çok hassas bir bünyesi vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…