İlaçla regli olabiliyorum. Hazırlık sürecinde estrofem adetin 3. Günü başlandı günde bir tablet. 1 hafta bu şekilde kullandım daha sonra 10 gün boyunca günde 2 tablet, transfer olduğum gün de estrofemi günde 3 tablete çıkardı. Bunlar dışında günde 1 tablet coraspin,ve vinalac diye bir vitamin ilacı yazdı onu kullandım. Coraspini transfer günü kesti. Oksapar diye başka bir kan sulandırıcı başladı.Cok iyi degerler, hazirlik surecinde estrofem disinda baska bir sey verildi mi?regl duzeniniz nasil acaba? İlacla mi regl oluyorsunuz?
Endo. İnceligi sorunu olan var mi aramizda? Transfere hazirlanirken neler verildi ve doz olarak ne kullandiniz?
Insallah güzel haberlerini bekliyoruz canim duandasın sende❤❤❤❤İnşallah kuzum
İnşallah kimyasal gebelik olmasın
Regl olmak icin hangi ilaci kullanmistiniz?İlaçla regli olabiliyorum. Hazırlık sürecinde estrofem adetin 3. Günü başlandı günde bir tablet. 1 hafta bu şekilde kullandım daha sonra 10 gün boyunca günde 2 tablet, transfer olduğum gün de estrofemi günde 3 tablete çıkardı. Bunlar dışında günde 1 tablet coraspin,ve vinalac diye bir vitamin ilacı yazdı onu kullandım. Coraspini transfer günü kesti. Oksapar diye başka bir kan sulandırıcı başladı.
Siz bi yerle anlaştınız mı acaba merak ettim,yazdıysanızda kaçırmışım kusura bakmayınBende zam gelmeden anlaşayım artık biryerlerle.
Yok anlaşmadım ekımde görüşcemSiz bi yerle anlaştınız mı acaba merak ettim,yazdıysanızda kaçırmışım kusura bakmayın
Canım çok teşekkürlerCanım gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere çok dua et lütfen
Canim cok çok geçmiş olsun. Bizleri de detaylı olarak bilgilendirdigin için çok teşekkürlerçok dikkat ediyorum. Gayet iyiyim.
Canim cok çok geçmiş olsun. Bizleri de detaylı olarak bilgilendirdigin için çok teşekkürler ♥ Umarım bu sefer bebislerini slirsin kucağına
[/QUOTE
Hepimiz anne olalım .
Ama bana da lise 2 den beri gastrit diyorlardı.sürekli mide ilacı ve spazm çözücü veriyorlardı. 2 kimyasal dan sonra ben yine doktora gittiğimde bana huzursuz bağırsak sendromu dedi. Doktora rica ettim. Ben kendimden eminim başka birşey var lütfen gastroya sevk edin dedim. Birşey çıkacağını sanmıyorum ama tamam dedi. Yani demek istediğim kendinizi sizden iyi kimse bilemez. Yerlerde sürünmüyorum diye semptomlarımı önemsemediler. Fakat eğer küçük bir şüpheniz varsa siz ısrarcı olun. Testler negatif fakat emin değilseniz 3 ay glutensiz diyet yapın. O kadar zor değil. Şimdi bir çok ünlü bu diyeti deniyor biliyorsunuz. Kaybınız olmaz zararı da olmaz. Hatta benim apandisimi bile aldılar.ameliyattan sonra Apandisit değilmişsin bile dediler.Karnımın böyle şişmesi gastrıt miş. B12 ıgne demırde serum alınca geçti :)
Regli olmak İçin cyglo kullanıyorum. Bence ilaçların dozlarına yakılma. Rahim kalınlaşmasında sorun yaşasaydım benim de dozlarım farklı olurdu. Biliyorsunuz dur transferde rahim inceliği en az 6-7 mm olmalı . Eğer haplar bu kalınlığı sağlamasaydı doktor bu tedavi de bant kullanacaktı. O yüzden doz ayarı kişiden kişiye değişebiliyor canım. Kontrollerin yolundaysa hiç sıkıntı yok.Regl olmak icin hangi ilaci kullanmistiniz?
Cyclo?
Belirttiginiz ilaclari ben de kullandim , tabi benim dozlar daha yuksek ve bant ekleniyor.
Umarim mutlu haberinizi alalim, arkanizdan biz de siraya girelim
Amin amin amin trilyar kere aminHerkese günaydın
Bugün yapılan büyün testler pozitif olur inşallah. Rabbim annelik duygusunu bizede yaşatır.
Amiinnnnnn ❤❤❤❤❤❤❤Herkese günaydın
Bugün yapılan büyün testler pozitif olur inşallah. Rabbim annelik duygusunu bizede yaşatır.
Ben karnımdaki siskinlikten gittim banada huzursuz bağırsak sendromu dediler birsürü ılaclari dayadılar içmem için fayda etmedi siskinligim devam ediyor benim gastrolojiye mi gitmem lazim acaba canim öyle yapayım bende dedigin gibi israrci olayimAma bana da lise 2 den beri gastrit diyorlardı.sürekli mide ilacı ve spazm çözücü veriyorlardı. 2 kimyasal dan sonra ben yine doktora gittiğimde bana huzursuz bağırsak sendromu dedi. Doktora rica ettim. Ben kendimden eminim başka birşey var lütfen gastroya sevk edin dedim. Birşey çıkacağını sanmıyorum ama tamam dedi. Yani demek istediğim kendinizi sizden iyi kimse bilemez. Yerlerde sürünmüyorum diye semptomlarımı önemsemediler. Fakat eğer küçük bir şüpheniz varsa siz ısrarcı olun. Testler negatif fakat emin değilseniz 3 ay glutensiz diyet yapın. O kadar zor değil. Şimdi bir çok ünlü bu diyeti deniyor biliyorsunuz. Kaybınız olmaz zararı da olmaz. Hatta benim apandisimi bile aldılar.ameliyattan sonra Apandisit değilmişsin bile dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?