Endometriyum ilk bir hafta içi kalınlaşır sonra stabil kalır,progesteron başlarkende hiç kalınlaşmaz içini ferah tut
İnşallahh bir an önce artık olsun istiyorum kapılar acılırmı tekrar kapanırmı stresi inanılmaz . Birde hiç ara vermedim bu sefer negatifi aldıkdan sonra hemen tekrar tedaviye basladık hayırlısı artık hepimiz içinn

Bak gördünmü önemli olan kalınlık ilk haftaydı,artık sonradan 1-2 mm artması önemseme
Malallah şu arada rahminde iyi kalınlaşmış
İnşallah sonucunu kucağına alasın

Sizin merkez hangi?
Negativ hep yumurta donasyonundanmı oldu

Sizin merkez hangi?
Negativ hep yumurta donasyonundanmı oldu
Merkezim ilk dogusda negatif aldım kendi yumurtamdan inat edip ikinci defa hit i sectim merkez olarak iki ay üst üste yumurta toplattım negatif aldım yine kendi yumurtamdan şimdi donasyon olacak inşallah

Zaza sen test yaptın mı bugün
Ben dün öğlen idrar testi (ucuz test) yaptım silik çıktı
Akşam 21.00 yaptım negativ çıktı kesin kimyasal dedimr
Alşam 23 yaptım negativ
Sabah 4.00 çok silik hayalet çıktı
Sabah 8.00 silik,ama daha belirgin
Bir sözle gece uykusuz kaldım
Yarın kanda bakıcaz12 gün
Artık nasibimizde ne varsa onu görücez

İnşallah güzel haberler alırsın yarın dualarım seninle.

Histeroskopi olan var mı aranızda kanama ve lekenız kaç gün sürdü?
Yapisiklik ve rahim genisletme icin histo.yapildi. Rahim ici spiral takildigi icin benim kanamam 1 ay surdu.cyclo verildi. 2.kutuya gectigimde kanama bitmisti..2.kutuyu kullanirken de regl olmustum. Reglbitince spiralcikarilmistiz

Cok iyi degerler, hazirlik surecinde estrofem disinda baska bir sey verildi mi?regl duzeniniz nasil acaba? İlacla mi regl oluyorsunuz?
Endo. İnceligi sorunu olan var mi aramizda? Transfere hazirlanirken neler verildi ve doz olarak ne kullandiniz?

Yapisiklik ve rahim genisletme icin histo.yapildi. Rahim ici spiral takildigi icin benim kanamam 1 ay surdu.cyclo verildi. 2.kutuya gectigimde kanama bitmisti..2.kutuyu kullanirken de regl olmustum. Reglbitince spiralcikarilmistiz
10 gün oldu kanamam bitmedi doktor adet olunca 1. Gün cyclo iç dedi ama ben adet olduğumu nasıl anlayacam. Benımde yapışıklık ve rahımde çökme vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…