- 2 Temmuz 2016
- 210
- 470
- 103
Bende çok uzun süredir bu sıkıntıyı yasıyorum halende yaşıyorum. Bunu bana devletten hemde bı prof dedi. Testlere bakmadan İlk muayenede karnıma dokundu sende aşırı gastrıt var dedi spor yap. Hakikaten spor yapınca çok güzel rahatlıyorum. Testler negatıf çıktığında bile bı başka doktor sizin gibi 2 ay en az glutensız diyet yapın dedi. Zararı olmaz. Ama ben yemeyi sevdiğim için sallamadım :)Ama evde ekşi maya yaptık sonrada ekmeğini siyez unundan hakikaten şişkinlik yapmıyor. Hafıf oluyorsun. Diger ekmek gibi degil dagılıyor sakız gibi yapışmıyor. Alıştım normal ekmeği yiyemiyorumAma bana da lise 2 den beri gastrit diyorlardı.sürekli mide ilacı ve spazm çözücü veriyorlardı. 2 kimyasal dan sonra ben yine doktora gittiğimde bana huzursuz bağırsak sendromu dedi. Doktora rica ettim. Ben kendimden eminim başka birşey var lütfen gastroya sevk edin dedim. Birşey çıkacağını sanmıyorum ama tamam dedi. Yani demek istediğim kendinizi sizden iyi kimse bilemez. Yerlerde sürünmüyorum diye semptomlarımı önemsemediler. Fakat eğer küçük bir şüpheniz varsa siz ısrarcı olun. Testler negatif fakat emin değilseniz 3 ay glutensiz diyet yapın. O kadar zor değil. Şimdi bir çok ünlü bu diyeti deniyor biliyorsunuz. Kaybınız olmaz zararı da olmaz. Hatta benim apandisimi bile aldılar.ameliyattan sonra Apandisit değilmişsin bile dediler.
Evet canım dahiliye ilaç yazıp gönderiyor. Mutlaka gastroya git. Şikayetlerinin uzun zamandır var olduğunu söyle. Doktorlar İçin bu çok önemli. İlaçlarla rahatlama olmaması yada geçici rahatlama olması da önemli. Yani kişi tedavi olamamış demek bu. Altta yatan bir neden var. Birde doktora tüp bebek tedavisi donasyon düşündüğünüzü belirtin. Çok masraflı ve zor bir tedavi karnımda sebebi belli olmayan bir şişlik varken tedaviye başlamak istemiyorum diyebilir siniz.Ben karnımdaki siskinlikten gittim banada huzursuz bağırsak sendromu dediler birsürü ılaclari dayadılar içmem için fayda etmedi siskinligim devam ediyor benim gastrolojiye mi gitmem lazim acaba canim öyle yapayım bende dedigin gibi israrci olayim
Biliyorsunuz bu tür rahatsızlıklar sadece çölyak olmayabilir. Sizin gluten hassasiyetiniz de olabilir. Çölyak ve gluten hassasiyeti farklıdır. Her ikisindede aynı diyet uygulanır. Farkları ise çölyak genetiktir doğuştan gelir hayatın bir döneminde ortaya çıkar. Gluten hassasiyeti ise sonradan olabilir genetik değildir.Bende çok uzun süredir bu sıkıntıyı yasıyorum halende yaşıyorum. Bunu bana devletten hemde bı prof dedi. Testlere bakmadan İlk muayenede karnıma dokundu sende aşırı gastrıt var dedi spor yap. Hakikaten spor yapınca çok güzel rahatlıyorum. Testler negatıf çıktığında bile bı başka doktor sizin gibi 2 ay en az glutensız diyet yapın dedi. Zararı olmaz. Ama ben yemeyi sevdiğim için sallamadım :)Ama evde ekşi maya yaptık sonrada ekmeğini siyez unundan hakikaten şişkinlik yapmıyor. Hafıf oluyorsun. Diger ekmek gibi degil dagılıyor sakız gibi yapışmıyor. Alıştım normal ekmeği yiyemiyorum
Çok geçmiş olsun ben karın içi yapışıklıkları genelde geçirilen bir ameliyatın komplikasyonu olarak biliyorum. Yapışıklıktan önce başka bir ameliyat geçirmişmiydinizBenimde karın şişmesi vardı cok agrıyordu ama bende bagırsak ve mide ne varsa birbirine yapışıklık olmuş o yüzden amelıyat olmustum cok şükür iyiyim
Rabbim derdimize derman olsun hepimizin inşallahh
Elfinnn sevket hoca her randevuda görüşme imkanın oluyormu? Sonuna kadar ilgilenıyormu
Aynen cnm gecirmezmiyim endometrıose var benım acık ve kapalı cok kez kist amelıyatı oldumÇok geçmiş olsun ben karın içi yapışıklıkları genelde geçirilen bir ameliyatın komplikasyonu olarak biliyorum. Yapışıklıktan önce başka bir ameliyat geçirmişmiydiniz
Yenibaharcim sana da kolay gelsin, güzel haberlerini en kısa sürede verirsin insallah. Dualarimiz seninleZazacım İnşallah güzel haberler verirsin hepimize bende geldim kıbrısa nihayet
yapma be gene mi e o gün 9dediydin dondurulmuş var dımı bacımKızlar malesef benim sonucum 5.2 çıktı
Yani kimyasal gebelik
Kızlar malesef benim sonucum 5.2 çıktı
Yani kimyasal gebelik
allahım yüzümüze gülmek için daha ne kadar canımızı yakıcak bizi ne kdar sınıcak acıcak. pzar günü arkadaşım gelmiş 3 aydır deniyormuş olmamaış meger prolaktini yüsekmiş olmicak gibi özgül üç ay denedim ya diyip ağladı gülesim geldi sadece ve tüp bebek yapıcam olarak biliyor çevrem yüzde bir şansa dayanıp ankaraya gidicem die bilirken karşımda prolaktini yksek die ağlayan insanlar var bunu daha ne kadar yaşatıp gözümüze sokacaklar allahım neden tatrmıyor neden hissetmemize izin vermiyor bi canlıyı dünyaya getirmek kadargüzel bir duyguyu neden bize vermiyorlar yarabbi allahım yzümüze baksın bacı bununda hayrı vardır belki ne bilimKızlar malesef benim sonucum 5.2 çıktı
Yani kimyasal gebelik
Kızlar malesef benim sonucum 5.2 çıktı
Yani kimyasal gebelik
Gene mi olmadı yane diyeceğimi bilemedim çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?