Bahsettiginkz G-csf serum neupegen mi acaba?Degil
Prograf organ nakli hastalarının kullandıgı bi ilac bagısıklıgını dusuruyor tutunma olsun ve devam etsin dıye.. Ivig’in hap sekli ve ucuz hali dyebilirsin..350 tl bir kutusu.. ıvig serumlar binlerce lira.. senin bunları kullanarak denemen lazım bence.. senin transferinde burada degildim olsam soylerdim sana bunu da dene dıye..ayrıca G- csf duydun mu, yransferden bi hafta once rahmine kateter ile pskurtulen bir ilac.. rahimde kanlanmayı ve dolayısıyla oksjen artısını saglıyor ki, oksijen tutunma çok önemli...
Melisanın seçtiyi merkezin transfer yöntemicanım bu ne demek bana da anlatır mısın? kaçırmışım ben bu konuyu
Evet 2beBahsettiginkz G-csf serum neupegen mi acaba?
N
Heee bahar onu yaptılar banaEvet 2be
Baharcım prograf ve ivig birbirinin tam tersi etkisi olan ilaçlar, prograf özellikle organ nakli hastalarında vücut organı yabancı madde olarak algılayıp savaş açmasın diye bağışıklık baskılayıcı ivig ise tam tersi immün hastalıklarda hastanın bağışıklığı düşük olur bağışıklığı arttırmak için kullanılırDegil
Prograf organ nakli hastalarının kullandıgı bi ilac bagısıklıgını dusuruyor tutunma olsun ve devam etsin dıye.. Ivig’in hap sekli ve ucuz hali dyebilirsin..350 tl bir kutusu.. ıvig serumlar binlerce lira.. senin bunları kullanarak denemen lazım bence.. senin transferinde burada degildim olsam soylerdim sana bunu da dene dıye..ayrıca G- csf duydun mu, yransferden bi hafta once rahmine kateter ile pskurtulen bir ilac.. rahimde kanlanmayı ve dolayısıyla oksjen artısını saglıyor ki, oksijen tutunma çok önemli...
Bulent Tıras ivig uyguluyor bana da yapılacaktı ama ngsden hiç olumlu sonuc alamadım, ivig serumları 5-6 sefer kullanacksın demişlerdi ve bagısıklıgını baskılayacagız denmişti bu pandemi oncesi oldu.. prografı da cem hoca kullanıyor, ivig cok pahalı ve corona zamanı o sevıyelerde bagısıklık dusurmek mantıklı degıl demişti..Baharcım prograf ve ivig birbirinin tam tersi etkisi olan ilaçlar, prograf özellikle organ nakli hastalarında vücut organı yabancı madde olarak algılayıp savaş açmasın diye bağışıklık baskılayıcı ivig ise tam tersi immün hastalıklarda hastanın bağışıklığı düşük olur bağışıklığı arttırmak için kullanılır
Ama bu verdikleri Bilgi doğru değilki ivigin amacı bağışıklığı yükseltmekBulent Tıras ivig uyguluyor bana da yapılacaktı ama ngsden hiç olumlu sonuc alamadım, ivig serumları 5-6 sefer kullanacksın demişlerdi ve bagısıklıgını baskılayacagız denmişti bu pandemi oncesi oldu.. prografı da cem hoca kullanıyor, ivig cok pahalı ve corona zamanı o sevıyelerde bagısıklık dusurmek mantıklı degıl demişti..
canım sana her şeyi yazacagım bu ay sonrası başlıyorum kısmetse özelden konuşucam senınle bu sayfa artık sinirlerimi iyice geriyor bilgi mesajı veriyorum çıkarınmı var deniyor inanki şakınım artıkMelis sen boş ver her şeyi tedavine odaklan
Nolursun banada yaz ne yaptıklarını
Bu progesteronun 7-9 gün transferi benimde ilgimi çekiyor
canımsın tabiiki anlıyabilene ne kadar güzel bir sözÖn yargı; ne kadar farklı bir konu ve de bir o kadar daaa olgunluk, muhakeme yeteneği gerektiren...
İnsanoğlu ön yargılarından kurtulduğu zaman fikren, bedenen, ruhen vb. "ÖZGÜR ve MUTLU" olacaktır...
Hoş geldin ❤❤❤❤❤Kızlarrrrr geri geldim uzun bi ayrılıktan sonra Kazen beni geri almaya karar verdi.. yazamadım ama gun gun okudum herseyi... Z Zaza74 öncelikle çok gecmiş olsun ama tekrar deneyeceğini Ukraynada , duymak beni cok mutlu etti, sen bırakma gucun yettiğince.. maddi manevi...Biz yanındayız..
Bende buradan ayrı kaldıgım surecte kendi yumurtalarımla yine denedim Cem Fıcıcıoglunda ama tutmadı yine, 5. Opu ve toplamda 7 embrıyo transferi olmuş oldu bir kere bile tutmadı hepsi blast olmasına ragmen.. Aylardır hep donasyona yakındım bıktım cunku hep husrandan ama insan 41 yaşına ragmen bu kadar yumurta uretirken hadi bi daha deyip tekrar deniyor.. 3 yıldır hiç ara vermeden..şimdi donasyona cok yakınım ama bu kıbrısın karantına ve ucak karmasasından dolayı son bir kez daha deneyeyim dıyorum kendi yumurtalarımla. Tayfun Bagıs hocaya gıttım gecen gun sonrada herkesin övdüğü Erbil Yağmur’a gittim.. Sizin onerileriniz var mı canlar ????
İşte en bilgili bilgiArkadaşlar nk hücreler immunglobulinler hepsi bağışıklık sisteminin bir parcası aslında. Kabaca 2 tip bağışıklık var hücresel ve humoral. Bu iki bağışıklığın bir dengede olması istenir gebeliğin oluşumu ve dewamı için. Yani hücresel bağışıklığın çok artması istenmez. Nk hücresel bağışıklık elemanı normalde virüs ve tümör hücrelerini algılar ve onlara saldırır. Antikorlar ise humoral bağışıklık sisteminin elemanları. Yani ivig açılımı damar içi antikor. Bu antikorlar hücresel bağışıklığın kontrolsüz arttığı bazı inflamatuar hastalıkların tedavisinde kullanılır. Yani o antikorlar bağışıklık sistemini dengeler.
Kesinlikle, senin gibi bir uzmandan da boyle guzel bir acıklama beklenirdiArkadaşlar nk hücreler immunglobulinler hepsi bağışıklık sisteminin bir parcası aslında. Kabaca 2 tip bağışıklık var hücresel ve humoral. Bu iki bağışıklığın bir dengede olması istenir gebeliğin oluşumu ve dewamı için. Yani hücresel bağışıklığın çok artması istenmez. Nk hücresel bağışıklık elemanı normalde virüs ve tümör hücrelerini algılar ve onlara saldırır. Antikorlar ise humoral bağışıklık sisteminin elemanları. Yani ivig açılımı damar içi antikor. Bu antikorlar hücresel bağışıklığın kontrolsüz arttığı bazı inflamatuar hastalıkların tedavisinde kullanılır. Yani o antikorlar bağışıklık sistemini dengeler.
Seviyorum seniİşte en bilgili bilgi
Ellerine sağlık kuzum❤
Kesinlikle, senin gibi bir uzmandan da boyle guzel bir acıklama beklenirdi
Zazacım sen hep embrıyoya odaklandın sanırım ve donasyon yapılan yerlerde bu tarz uygulamalar yapılmıyor olabilir...vazgecme lütfen cunku tutunma oluyor ve devamı gelmiyor.. th1/ th2 onlara baktır mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?