Bahsettiginkz G-csf serum neupegen mi acaba?
N

canım bu ne demek bana da anlatır mısın? kaçırmışım ben bu konuyu
Melisanın seçtiyi merkezin transfer yöntemi
Genelde progesteronu başlarken 5 kün transfer yapılır
Bu merkez farklı davranıyor
Mesela embriyonun birini 6 gün birini 9gün koyuyorlar
Bazı kadınların rahim içi implantasyon penceresi gec açılıyormuş
Ve transfer başarısız oluyormuş eğer progesteronun 5 günü transfer olunca
Ben geçen sene bu merkezle görüşmüştüm
Eski mesajlarımda bunu güzelce anlatmıştım
İnşallah melisan anne olur bu yöntemle ve buda bir yenilik olur

Uzunnnn bir aradan sonra herkese merhabalar....geriye dönüp okuyamadım ilk fırsatta okuyacağım bi tek murakamiden haberim var aşırı sevindim:)sağ salim kucağına da alır umarım....biz iyiyiz benim bıdıklar bir yaşında..ikisi de çok hareketli ve komikler...Aşırı yoruyorlar anlatamam ama hergünüm onların varlığına şükürle geçiyor..hep aklımdasınız...lanet olsun şu hastalığa mafetti herkesi..bir çoğunuzun tedavisini engelledi...azdı zaten çile bi de bu çıktı...ne diyeyim umarım düzelir umarım her biriniz bebeelrinize kavuşursunuz....hepinizi öpüyorum...geriye dönüp okuyacağım sonra yine yazarım....

Baharcım prograf ve ivig birbirinin tam tersi etkisi olan ilaçlar, prograf özellikle organ nakli hastalarında vücut organı yabancı madde olarak algılayıp savaş açmasın diye bağışıklık baskılayıcı ivig ise tam tersi immün hastalıklarda hastanın bağışıklığı düşük olur bağışıklığı arttırmak için kullanılır

Bulent Tıras ivig uyguluyor bana da yapılacaktı ama ngsden hiç olumlu sonuc alamadım, ivig serumları 5-6 sefer kullanacksın demişlerdi ve bagısıklıgını baskılayacagız denmişti bu pandemi oncesi oldu.. prografı da cem hoca kullanıyor, ivig cok pahalı ve corona zamanı o sevıyelerde bagısıklık dusurmek mantıklı degıl demişti..

Ama bu verdikleri Bilgi doğru değilki ivigin amacı bağışıklığı yükseltmek

Embrıyoniçerisinde sperm de oldugu için rahime konması aslında bir organ implantı ve vucut yabancı bir madde gibi algıladıgı için saldırıyor bu hepımızın bildiği birsey, prograftaki amacta bu yeni gelen organı yani embrıyoyu vucut atmadın dye bagısıklıgı dusurmek.. ivig de kanser hastalarında kullanılan pahalı bir serum olarak biliyorum, bagısıklıgı yukselterek implantı nasıl kolaylastırır.. bulent hoca bu ivig yonteminden bahsederken çok çok yeni ve Kubadan ogrendiğimiz bir tedavi yontemi demişti, already yani halihazırda kullanılan şekli ile değil baska bir formda kullanıyor olabilir.. yaklaşık 35-40 bin tl tutuyor bu ivig tedavi demişti bende kesin yapalım demiştim 8-9 ay önce ama maslesef 2 opu 52 yumurta 6 blast embrıyonun hiç biri saglıklı gelmedi deneyemedik.. ama gecen gun bulent hocanın yeni videolarında rastladım, bu hastamız bizim yeni tedavi yontemimiz ivig ile hamile kalan ilk hastamız..

Hatta corona hastalarında durumu ciddi olanlara Bağışıklığı güçlendirmek için ivig başlanıyor. Şimdi araştırdım tüp bebekte ivig kullanımını amaç bağışıklığı arttırmak, bazı kadınlarda rahimde naturel killer hücreleri yüksek oranda olabiliyormuş şu cd56 dedikleri testle bakılıyormuş sanırım vücudun kendi bağışıklığı bu katil hücreleri yenemediği için embriyoya saldırıp düşüğe sebep olabiliyormuş, vücudun bağışıklığını ivig ile arttırarak bu hücrelerin etkisini ortadan kaldırmakmış amaç.

Melis sen boş ver her şeyi tedavine odaklan
Nolursun banada yaz ne yaptıklarını
Bu progesteronun 7-9 gün transferi benimde ilgimi çekiyor
canım sana her şeyi yazacagım bu ay sonrası başlıyorum kısmetse özelden konuşucam senınle bu sayfa artık sinirlerimi iyice geriyor bilgi mesajı veriyorum çıkarınmı var deniyor inanki şakınım artık

Ön yargı; ne kadar farklı bir konu ve de bir o kadar daaa olgunluk, muhakeme yeteneği gerektiren...
İnsanoğlu ön yargılarından kurtulduğu zaman fikren, bedenen, ruhen vb. "ÖZGÜR ve MUTLU" olacaktır...
canımsın tabiiki anlıyabilene ne kadar güzel bir söz

Arkadaşlar nk hücreler immunglobulinler hepsi bağışıklık sisteminin bir parcası aslında. Kabaca 2 tip bağışıklık var hücresel ve humoral. Bu iki bağışıklığın bir dengede olması istenir gebeliğin oluşumu ve dewamı için. Yani hücresel bağışıklığın çok artması istenmez. Nk hücresel bağışıklık elemanı normalde virüs ve tümör hücrelerini algılar ve onlara saldırır. Antikorlar ise humoral bağışıklık sisteminin elemanları. Yani ivig açılımı damar içi antikor. Bu antikorlar hücresel bağışıklığın kontrolsüz arttığı bazı inflamatuar hastalıkların tedavisinde kullanılır. Yani o antikorlar bağışıklık sistemini dengeler.

Hosgeldi
Hoş geldin ❤❤❤❤❤

İşte en bilgili bilgi
Ellerine sağlık kuzum

Kesinlikle, senin gibi bir uzmandan da boyle guzel bir acıklama beklenirdi
Zazacım sen hep embrıyoya odaklandın sanırım ve donasyon yapılan yerlerde bu tarz uygulamalar yapılmıyor olabilir...vazgecme lütfen cunku tutunma oluyor ve devamı gelmiyor.. th1/ th2 onlara baktır mesela...

teşekkür ederim baharcım cansın. th1 / th2 de de bu iki bağışıklık sisteminden hangisi baskın o ölçülüyo th1 hücresel th2 humoralı temsil ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…