- 27 Eylül 2018
- 194
- 418
- 103
- 33
Cok güldüm yazdiklariniza turkler ogrenciymis falan ne kadar saf temiz birisiniz allah gönlünüze gore versinKıbrısta verenlernçok büyk çogunluu türk istesende yabanci bulmalari güç.Araştrma yaparken ters soru soruodum yabanci olsun daha iyi diodum Türk var yabnci istiosanz ayarlamamiz lazim vesare deyip Türke yönlendrioladi neye gireresem anlamam anlayamdım ? opu ne? siz baya bilisonz merkezleri sizden öğreneceğim ço şey var yanış anlamayın benimkii sadece benim dusuncem. Bulasci hastalik baksalar bile Ukraynalı kadınlarda para için çok yaygin bu tip isler zaten yumurtasn satan biride ortam varsa bunuda yapıodur. Ben istemem. Bizim Türkler ogrencidir paraya sıkşmıştır bu işi yapıodur diye dusunuorum. Ukrayna sitesinde yuzleri bile var nakil için yumurta veren kadinların. Demek çokta raatlar bilmiombana satilk gibi gelio öyle olunca
Yazarken o kadar çok hatalı kelime yazmışsınız ki inanın demek istediğinizi anlayamadım. Sormak istediğiniz bir şey varsa elbette ki bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırımKıbrısta verenlernçok büyk çogunluu türk istesende yabanci bulmalari güç.Araştrma yaparken ters soru soruodum yabanci olsun daha iyi diodum Türk var yabnci istiosanz ayarlamamiz lazim vesare deyip Türke yönlendrioladi neye gireresem anlamam anlayamdım ? opu ne? siz baya bilisonz merkezleri sizden öğreneceğim ço şey var yanış anlamayın benimkii sadece benim dusuncem. Bulasci hastalik baksalar bile Ukraynalı kadınlarda para için çok yaygin bu tip isler zaten yumurtasn satan biride ortam varsa bunuda yapıodur. Ben istemem. Bizim Türkler ogrencidir paraya sıkşmıştır bu işi yapıodur diye dusunuorum. Ukrayna sitesinde yuzleri bile var nakil için yumurta veren kadinların. Demek çokta raatlar bilmiombana satilk gibi gelio öyle olunca
size asla tepkili yazmadım oysaki tepkim başka olurdu .gerçekten siz şakamısınız ne demek nerden bulacaklar kıbrısta o kadar çok yabancı ögrenci varki onlardan da alınıyor başka ülkelerdende sadece bilginize ben şimdiye kadar burada hiç kimseye ne bir yol gösterdim ne de bir yeri övdüm nede yerdim iyice saçmaladınız vede bir sürü kişinin böyle düşündüğünü nerden biliyorsunuz sadece bilgi verdim arkadaşlar anladımkı gerçekten bu sayfa eskisi gibi degil zaten o yüzden çekilmiştim bilgi veriyoruz çıkarınmı var diyor ne çıkarım olacak konuşmanıza lütfen dikkat edinTürk alıyorlar.Bunun garantsinde veriyorlar bide nerdn bulsun istesede yabancı.Türkyeden gelyo aldiklaari kadinlar. Ukranyada bariz ukrrayanalı alacak bunu düşünmek için çokta bişee gerek yok. Derin düşünmek zorundayz ben çocuum en azindn Türkten alınan bi yumrtadan olsun isterm sizi bilemem. Siz takilmiosanz öyle yaptrın. Hem niye tepkili yaziosnz anlamadim bu işten çıkarnz mı var? ben fikrimi söyledm eminm bisürü kişide böyle düşünüyo.
Bende çıkarın mı var yazdığını okuyunca senin msj an baktım hangi cümlenden bunu çıkarmış anlayamadım güldüm sadece sen de onu yap, kıbrısta yaşayan Rus sayısından, okuyan yabancı öğrenci sayısından haberinyok arkadaşımızınsize asla tepkili yazmadım oysaki tepkim başka olurdu .gerçekten siz şakamısınız ne demek nerden bulacaklar kıbrısta o kadar çok yabancı ögrenci varki onlardan da alınıyor başka ülkelerdende sadece bilginize ben şimdiye kadar burada hiç kimseye ne bir yol gösterdim ne de bir yeri övdüm nede yerdim iyice saçmaladınız vede bir sürü kişinin böyle düşündüğünü nerden biliyorsunuz sadece bilgi verdim arkadaşlar anladımkı gerçekten bu sayfa eskisi gibi degil zaten o yüzden çekilmiştim bilgi veriyoruz çıkarınmı var diyor ne çıkarım olacak konuşmanıza lütfen dikkat edin
Var cnm maalesefBişey sorcam 1 hafta karantina var mı yoksa tüp bebek merkezlerine özel izin çıkmış mı
Seni yine aramızda görmek çok sevindiriciKızlarrrrr geri geldim uzun bi ayrılıktan sonra Kazen beni geri almaya karar verdi.. yazamadım ama gun gun okudum herseyi... Z Zaza74 öncelikle çok gecmiş olsun ama tekrar deneyeceğini Ukraynada , duymak beni cok mutlu etti, sen bırakma gucun yettiğince.. maddi manevi...Biz yanındayız..
Bende buradan ayrı kaldıgım surecte kendi yumurtalarımla yine denedim Cem Fıcıcıoglunda ama tutmadı yine, 5. Opu ve toplamda 7 embrıyo transferi olmuş oldu bir kere bile tutmadı hepsi blast olmasına ragmen.. Aylardır hep donasyona yakındım bıktım cunku hep husrandan ama insan 41 yaşına ragmen bu kadar yumurta uretirken hadi bi daha deyip tekrar deniyor.. 3 yıldır hiç ara vermeden..şimdi donasyona cok yakınım ama bu kıbrısın karantına ve ucak karmasasından dolayı son bir kez daha deneyeyim dıyorum kendi yumurtalarımla. Tayfun Bagıs hocaya gıttım gecen gun sonrada herkesin övdüğü Erbil Yağmur’a gittim.. Sizin onerileriniz var mı canlar ????
Kızlar size bişey soracağım 3.Gün embriyosu 3 tane mi 5.Embriyosu 2 tane mi pandemiden dolayı 3. Yapalım beklemeyin dediler ama ben 5.Gün daha iyi olur diye düşünüyorum sizin fikriniz ne bu konuda
Nisanda 42’yim Zaza:))) Tayfun hoca 40-41 yas arasın canlı bebek oranı %15 , 42 den sonra bu oran %5 deyince biraz şok oldum.. halbuki bulent tıras bu oranlara % 44-47 dıyor.. sonradan anladım ki bulent Ttırasın verdıgı oranlar pozitif sonuc alma oranları...çok yanıltıcı ve tam bir reklam malzamesi..Seni yine aramızda görmek çok sevindirici❤
baharcım ben 42 yaşına kadar denedim
Madi gücün varsa dene derim
size asla tepkili yazmadım oysaki tepkim başka olurdu .gerçekten siz şakamısınız ne demek nerden bulacaklar kıbrısta o kadar çok yabancı ögrenci varki onlardan da alınıyor başka ülkelerdende sadece bilginize ben şimdiye kadar burada hiç kimseye ne bir yol gösterdim ne de bir yeri övdüm nede yerdim iyice saçmaladınız vede bir sürü kişinin böyle düşündüğünü nerden biliyorsunuz sadece bilgi verdim arkadaşlar anladımkı gerçekten bu sayfa eskisi gibi degil zaten o yüzden çekilmiştim bilgi veriyoruz çıkarınmı var diyor ne çıkarım olacak konuşmanıza lütfen dikkat edin
Bahar prografı yeni duydumBulent tırasta 2 opu da 6 blast olustu hepsı kotu geldi ngs’den.. bahcecide gecen sene 5 blasttan 2 tanesi saglıklı geldi ngs den ama tutmadı.. ondan once ngs siz ilk denememde 39 yasında konulan 2 blast var tutmadılar.. en son gecen ay cem bey de 3 blast olustu ama tam ngs ye gondermelik embrıyolar degil dedi 3bb idi.. koyduk tutmadı zaten, bagısıklık baskılayıcı Prograf, intralipid serum ve G-csf serum kullanmasına ragmen..
DegilBahar prografı yeni duydum
Prednol değil değilmi?
Melis sen boş ver her şeyi tedavine odaklansize asla tepkili yazmadım oysaki tepkim başka olurdu .gerçekten siz şakamısınız ne demek nerden bulacaklar kıbrısta o kadar çok yabancı ögrenci varki onlardan da alınıyor başka ülkelerdende sadece bilginize ben şimdiye kadar burada hiç kimseye ne bir yol gösterdim ne de bir yeri övdüm nede yerdim iyice saçmaladınız vede bir sürü kişinin böyle düşündüğünü nerden biliyorsunuz sadece bilgi verdim arkadaşlar anladımkı gerçekten bu sayfa eskisi gibi degil zaten o yüzden çekilmiştim bilgi veriyoruz çıkarınmı var diyor ne çıkarım olacak konuşmanıza lütfen dikkat edin
Degil
Prograf organ nakli hastalarının kullandıgı bi ilac bagısıklıgını dusuruyor tutunma olsun ve devam etsin dıye.. Ivig’in hap sekli ve ucuz hali dyebilirsin..350 tl bir kutusu.. ıvig serumlar binlerce lira.. senin bunları kullanarak denemen lazım bence.. senin transferinde burada degildim olsam soylerdim sana bunu da dene dıye..ayrıca G- csf duydun mu, yransferden bi hafta once rahmine kateter ile pskurtulen bir ilac.. rahimde kanlanmayı ve dolayısıyla oksjen artısını saglıyor ki, oksijen tutunma çok önemli...
Vallah ben 46 yaşımdayım ve hala yumurtluyorumNisanda 42’yim Zaza:))) Tayfun hoca 40-41 yas arasın canlı bebek oranı %15 , 42 den sonra bu oran %5 deyince biraz şok oldum.. halbuki bulent tıras bu oranlara % 44-47 dıyor.. sonradan anladım ki bulent Ttırasın verdıgı oranlar pozitif sonuc alma oranları...çok yanıltıcı ve tam bir reklam malzamesi..
Secey seni seviyorumÖn yargı; ne kadar farklı bir konu ve de bir o kadar daaa olgunluk, muhakeme yeteneği gerektiren...
İnsanoğlu ön yargılarından kurtulduğu zaman fikren, bedenen, ruhen vb. "ÖZGÜR ve MUTLU" olacaktır...
Melis sen boş ver her şeyi tedavine odaklan
Nolursun banada yaz ne yaptıklarını
Bu progesteronun 7-9 gün transferi benimde ilgimi çekiyor
Bahaaaat bu ne güzel yeniliklerDegil
Prograf organ nakli hastalarının kullandıgı bi ilac bagısıklıgını dusuruyor tutunma olsun ve devam etsin dıye.. Ivig’in hap sekli ve ucuz hali dyebilirsin..350 tl bir kutusu.. ıvig serumlar binlerce lira.. senin bunları kullanarak denemen lazım bence.. senin transferinde burada degildim olsam soylerdim sana bunu da dene dıye..ayrıca G- csf duydun mu, yransferden bi hafta once rahmine kateter ile pskurtulen bir ilac.. rahimde kanlanmayı ve dolayısıyla oksjen artısını saglıyor ki, oksijen tutunma çok önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?