Cok güldüm yazdiklariniza turkler ogrenciymis falan ne kadar saf temiz birisiniz allah gönlünüze gore versin

Yazarken o kadar çok hatalı kelime yazmışsınız ki inanın demek istediğinizi anlayamadım. Sormak istediğiniz bir şey varsa elbette ki bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım

size asla tepkili yazmadım oysaki tepkim başka olurdu .gerçekten siz şakamısınız ne demek nerden bulacaklar kıbrısta o kadar çok yabancı ögrenci varki onlardan da alınıyor başka ülkelerdende sadece bilginize ben şimdiye kadar burada hiç kimseye ne bir yol gösterdim ne de bir yeri övdüm nede yerdim iyice saçmaladınız vede bir sürü kişinin böyle düşündüğünü nerden biliyorsunuz sadece bilgi verdim arkadaşlar anladımkı gerçekten bu sayfa eskisi gibi degil zaten o yüzden çekilmiştim bilgi veriyoruz çıkarınmı var diyor ne çıkarım olacak konuşmanıza lütfen dikkat edin

Bende çıkarın mı var yazdığını okuyunca senin msj an baktım hangi cümlenden bunu çıkarmış anlayamadım güldüm sadece sen de onu yap, kıbrısta yaşayan Rus sayısından, okuyan yabancı öğrenci sayısından haberinyok arkadaşımızın

Seni yine aramızda görmek çok sevindirici
baharcım ben 42 yaşına kadar denedim
Madi gücün varsa dene derim

Kızlar size bişey soracağım 3.Gün embriyosu 3 tane mi 5.Embriyosu 2 tane mi pandemiden dolayı 3. Yapalım beklemeyin dediler ama ben 5.Gün daha iyi olur diye düşünüyorum sizin fikriniz ne bu konuda

5. gün embriyosu daha iyidir bana göre. ben de öyle yapmıştım.

Seni yine aramızda görmek çok sevindirici❤
baharcım ben 42 yaşına kadar denedim
Madi gücün varsa dene derim
Nisanda 42’yim Zaza:))) Tayfun hoca 40-41 yas arasın canlı bebek oranı %15 , 42 den sonra bu oran %5 deyince biraz şok oldum.. halbuki bulent tıras bu oranlara % 44-47 dıyor.. sonradan anladım ki bulent Ttırasın verdıgı oranlar pozitif sonuc alma oranları...çok yanıltıcı ve tam bir reklam malzamesi..

bir kaç kez okudum mesajınızı ama tepkili bir şey bulamadım, bir de "çıkarını" bulamadım. bir yanlış anlama var diye düşünüyorum. insanlar hep birbirinden farklı, herkes merhaba der kimi güzel bulur mutlu olur, kimi kötü bulur kızar. bence siz yine de bilgi vermeye devam edin inanın ki binlerce kadın bu bilgilerden yararlanıyor. yaptığınız paylaşımların her biri çok kıymetli bu bilgilendirmelerden bizleri mahrum etmeyin. Sizin gibi bir çok kadına rastladım, güzel güzel konuşurken bir kişinin verdiği tepkiyle elini eteğini herşeyden çeken.

Arkadaşlar, güzel hatunlar, lütfen ben kendi adıma rica ediyorum bazı yorumları görmezden gelin diğerlerini düşünün. inanın ki o arkadaşlarımız da kötü niyetle yazmıyorlardır sadece duyguları karışmıştır. böyle paylaşım yapılan bir yer daha yok eğer deneyimlerinizi paylaşmazsanız hep eksik kalırız. sağlığımızdan, paramızdan, zamanımızdan oluruz.

Bahar prografı yeni duydum
Prednol değil değilmi?

Bahar prografı yeni duydum
Prednol değil değilmi?
Degil
Prograf organ nakli hastalarının kullandıgı bi ilac bagısıklıgını dusuruyor tutunma olsun ve devam etsin dıye.. Ivig’in hap sekli ve ucuz hali dyebilirsin..350 tl bir kutusu.. ıvig serumlar binlerce lira.. senin bunları kullanarak denemen lazım bence.. senin transferinde burada degildim olsam soylerdim sana bunu da dene dıye..ayrıca G- csf duydun mu, yransferden bi hafta once rahmine kateter ile pskurtulen bir ilac.. rahimde kanlanmayı ve dolayısıyla oksjen artısını saglıyor ki, oksijen tutunma çok önemli...

Melis sen boş ver her şeyi tedavine odaklan
Nolursun banada yaz ne yaptıklarını
Bu progesteronun 7-9 gün transferi benimde ilgimi çekiyor

ay şahane bir bilgi ben de transfer öncesi doktoruma danışarak kullanayım. harikasın çoook teşekkürler canım

Vallah ben 46 yaşımdayım ve hala yumurtluyorum
Tedavilerde bile estrofeme rağmen dominant follikül görünüyor
Ama doktorum bu yumurtalar boş diyor
Bu yaşta bunlardan iş çıkmaz diyor
Donasyondanda bir şey çıkmadıda
Allah sonumuzu hayr etsin

Melis sen boş ver her şeyi tedavine odaklan
Nolursun banada yaz ne yaptıklarını
Bu progesteronun 7-9 gün transferi benimde ilgimi çekiyor

canım bu ne demek bana da anlatır mısın? kaçırmışım ben bu konuyu

Bahaaaat bu ne güzel yenilikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…