bırak artık kıbrısı benim düşüncem başka tedavi başka ülke tabiki bu benim düşüncem genede sen bilirsin
Ben Hasan beye çok güvendim
Dur bir onunla konuşum ona göre kara verim
Elimi burakmadı
Eşimde onu sevdi
Az değil 4 defa gebe buraktı
Buda bana bir umut oluyor
Yarın bir konuşum adamla ona göre kararımı söyliyecem

Buda benim test sonucum
Biyokimyasal gebelik,yani embriyo tutundu ama derin gömülmeden buraktı annesini
Canım benim bende senden bir haber almak için telefonun mesajlarına ve buradaki yazılarına bakıyordum. Söyleyecek kelime bulamıyorum.
Çok üzgünüm
Rabbim dualarımızı duysun ve bu son hayal krıklığımız olsun.

bacı bak hele sen ne yaptın
Ben beklemedeyim canım henüz hiç bir şey yapmadım denk getirebilirsin bu ay olacağım regl ile doktora gideceğim ve histereskopi gerekiyorsa histereskopi yaptıracam eğer histereskopi olursa zaten 2 ay sonra falan başlarım tedaviye ama içinden hiç tedaviye başlamak gelmiyor bu aralar.

Bende Kbrıs dışı araştrımıştım ama kocam istemedi. Ukraynda ecnebi olmasın diye yumurtalatlar bari yumurtanakli olcak bari türk olsun. kınrsda türkiyeden alıyolar. Herksin farklı olabilir tabi düşüncesi birde ecnebiler değişk tipi tutmaz bize fuhuşda çok o ülkerlde test yapılsada bilemedim bulaşıc hastalk falan korkuyom kıbrıs daha bizden

Bişey sorcam 1 hafta karantina var mı yoksa tüp bebek merkezlerine özel izin çıkmış mı
Canım Karantina varmış benide aradıklar merkzden sadece uçaklar tekrardan açıldı değişiklik bu dediler ha bide işimz erken biterse beklemden geri dönebiliomuşuz dediler.. Ama dışarı çok gez yok. Alıp bırakcaklar geri

ortam karışpık evet bende 30 ekimde uçak biletimi aldım o yurt meselesinide arştırdım 10 güne 850 tl dediler yemek filan yok ama güde 200 tl harcasa 1850 ye denk gelir harcamama e bin lirada yanımdda falzadan götürsem halederim gerisini bu adetim dün bitti ekimde olucağım adetimle ilaç kulanıcam hayırlısyla spora başladım yememi düzeltim kendimi toparlim dedim gitmeden

Zaza cım tekrar çok geçmiş olsun . çok üzüldüm ama yine de rahmin de tutunması iyi hani bir sürü ameliyat olduğun için dediğin gibi buna şükür.
tedavinin mali boyutu ve sağlığın yönünden ayrı bir külfet Allah sağlıkla bebeğini versin inş da bugünleri unutursun inşallah o günleride görürüz Zaza sen bu kadar azimliyken Olur Zaza bu iş olur .
bence Halil İbrahim gibi düşün alma bu sonuncuları çünkü hep kimyasalsa embriyoda sorun var gibime geldi.
Melis çok güzel yazmış, hatta ukraynada embriyona genetik isteyip önce sonucu cebine koyabilirsin ben olsam öyle yaparım.madem kimyasal oluyor sanırım demek ki embriyoda sorun var.o zaman genetik yapayım embriyoyu tanıyayım derim.
Allah hale yola koymuştur iyice bir dinlen istersen
ayrıca 50 yaşına kadar anne olunuyor yaşım geçiyor deme Melis in dediği gibi başka ülke inş. fayda sağlar bebeğini kucağına alırsan hepimiz çok mutlu olacağız.Senin adamın spermi de inş sorun değildir.
benim babam 50 yaşında baba olmuş ikiz olmuşuz annem çok daha genç babamdan.
bilemiyorum eski erkekler mi, eşinde de bu şans vardır inş Zaza :))

Bravo spor yeme düzeni çok iyi yapmışsın devam et. Ben saldım Kendimi oturuyorum öyle hiç bir şey için istek yok içimde.

Tabiki düşüncenize saygı duyuyorum lakin farklı açılardan bakmayı da deneyebilirsiniz Kıbrıs da sadece Türk olanlar vermiyor öyle talep edebilirsiniz ama opu ya giremediginize göre bilemezsiniz yabancı kökenli mi Türk mü . Bir de bulaşıcı hastalık riskinden bahsetmişsiniz bırakın bulaşıcı hastalıkları genetik hastalıkları bile tariyorlar. Sonuç olarak vereceğiniz karar sizi evladınıza kavuştursun.

Tradiaos'un yazdıklarının altına imzamı atarım zazam içimden geçenleri o kadar güzel dökmüş ki kelimelere canım kardeşim kslben hep yanındayız unutma.

yumurtaların nereden oldugunu hiç kimse bilemez oydaki ukraynadan kıbrıs yumurta bile alıyordu türk olarak zaten hiç bir klinik size garanti veremez kendi yumurtalarımız olmadıgı için aslında bunu kimse bilmiyor siz çok derin düşünmüşsünüz fuhuş falan türklerde yokmu her yerde var önemli olan nerden oldugu degil nasıl yetiştiştiğiniz çok takılmayın bence

Kızlarrrrr geri geldim uzun bi ayrılıktan sonra Kazen beni geri almaya karar verdi.. yazamadım ama gun gun okudum herseyi... Z Zaza74 öncelikle çok gecmiş olsun ama tekrar deneyeceğini Ukraynada , duymak beni cok mutlu etti, sen bırakma gucun yettiğince.. maddi manevi...Biz yanındayız..
Bende buradan ayrı kaldıgım surecte kendi yumurtalarımla yine denedim Cem Fıcıcıoglunda ama tutmadı yine, 5. Opu ve toplamda 7 embrıyo transferi olmuş oldu bir kere bile tutmadı hepsi blast olmasına ragmen.. Aylardır hep donasyona yakındım bıktım cunku hep husrandan ama insan 41 yaşına ragmen bu kadar yumurta uretirken hadi bi daha deyip tekrar deniyor.. 3 yıldır hiç ara vermeden..şimdi donasyona cok yakınım ama bu kıbrısın karantına ve ucak karmasasından dolayı son bir kez daha deneyeyim dıyorum kendi yumurtalarımla. Tayfun Bagıs hocaya gıttım gecen gun sonrada herkesin övdüğü Erbil Yağmur’a gittim.. Sizin onerileriniz var mı canlar ????

Blast üretebiliyosan şansın var demektir. Genetikten neden vazgectin.

Bu arada hoşgeldin

Blast üretebiliyosan şansın var demektir. Genetikten neden vazgectin.
Bulent tırasta 2 opu da 6 blast olustu hepsı kotu geldi ngs’den.. bahcecide gecen sene 5 blasttan 2 tanesi saglıklı geldi ngs den ama tutmadı.. ondan once ngs siz ilk denememde 39 yasında konulan 2 blast var tutmadılar.. en son gecen ay cem bey de 3 blast olustu ama tam ngs ye gondermelik embrıyolar degil dedi 3bb idi.. koyduk tutmadı zaten, bagısıklık baskılayıcı Prograf, intralipid serum ve G-csf serum kullanmasına ragmen..

Türk alıyorlar.Bunun garantsinde veriyorlar bide nerdn bulsun istesede yabancı.Türkyeden gelyo aldiklaari kadinlar. Ukranyada bariz ukrrayanalı alacak bunu düşünmek için çokta bişee gerek yok. Derin düşünmek zorundayz ben çocuum en azindn Türkten alınan bi yumrtadan olsun isterm sizi bilemem. Siz takilmiosanz öyle yaptrın. Hem niye tepkili yaziosnz anlamadim bu işten çıkarnz mı var? ben fikrimi söyledm eminm bisürü kişide böyle düşünüyo.

Nasıl nerden bulsun yabancı isteselerde? Şaka mı bu yazdıkların?

Kıbrısta verenlernçok büyk çogunluu türk istesende yabanci bulmalari güç.Araştrma yaparken ters soru soruodum yabanci olsun daha iyi diodum Türk var yabnci istiosanz ayarlamamiz lazim vesare deyip Türke yönlendrioladi neye gireresem anlamam anlayamdım ? opu ne? siz baya bilisonz merkezleri sizden öğreneceğim ço şey var yanış anlamayın benimkii sadece benim dusuncem. Bulasci hastalik baksalar bile Ukraynalı kadınlarda para için çok yaygin bu tip isler zaten yumurtasn satan biride ortam varsa bunuda yapıodur. Ben istemem. Bizim Türkler ogrencidir paraya sıkşmıştır bu işi yapıodur diye dusunuorum. Ukrayna sitesinde yuzleri bile var nakil için yumurta veren kadinların. Demek çokta raatlar bilmiombana satilk gibi gelio öyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…