Valla kimin ne yaptığı umrumda değil. Ben anne olmak istiyorum donörün ırkı benı alakadar etmiyor. Sonuçta Bebişimin annesi ben olcam. inşallahhhh . Irkını kırkını boşverın arkadaşlar bize yumurtası lagzım donörün kendısı değil yeterki hamile kalalım emeklerımız boşa cıkmasın

haaaa bacı 103 kiloydum ben bir ayda 93 düştüm ekimin 83 e kadar düşmeyi hedfliyorum ama gidip geldikten aonra alıcam tabi gene kilo. spor yapıyorum inneye kadar direnim dedim ama öyle bir durumda nasıl işe gelip gidicem ya allahım emeğimizi boş etmesin bacı ya30 ekim yolculuk benim allah hakımda hayırlsını versin

bacı o kadar güzel yazmışın ki sabahtan ne zamandır sayfada o kadar yazı var ya senden doğacak senden emecek sen suyunu vericen sen giydiricen daha önce varlığından haberdar olmadığı kimsenin alışkanlığını alcaksada alsın ne edek kaynanyı görümceyi sevmeyenler var kızları birbir görümce huyunu sevmediği kaynana var huyu aynı ne yapak evlattır atacan mı yoooooooo o yüzden bas bağrına terbiyesini ahlakını dinini sevdir gerisi senin sütüne kalmış dımı ,
inşallah tabi

Yatma kuzum dahada kötü
Hareket et kan dolaşımını sağla bebişler güzel tutunsun

Benim ilk evlendıgım yıllar Almanya’da tüp bebek doktoru bana demiştiki negatif olunca tedavim. Bence direk donosyon yap ne kendını yıprat nede maddi yönden yıpran. Ben çok aglamıstım daha 19 yaşındaydım . Anlayamamıstım ne demek oldugunu . Nasıl bir tedavı felan konuşurken. Aynen bunu dedi ( bir nakil olarak düşün yada en basiti bir ameliyatta kana ihtiyaç olunca verilen kan gibi düşün demişti. Sen dogurcaksın sen emzirceksin! Tabi biz bu ne diyor deyıp çıktık ordan adamı dinlemedik defalarca denedik tüp bebek ve yaşım 34 oldu ve hıc bır tedavimde hamile kalamadım Keşke o doktoru dinleseydim keskeee yanı demek istediğim yeterki anne olalım biz yetiştircez önemli olan bu bence . Rabbim bizlerde nasip eder inşallahh o minicik ellere dokunmak

Donasyon denemedin mi henuz, kusura bakma bilmiyorum hikayeni.. (

Donasyon denemedin mi henuz, kusura bakma bilmiyorum hikayeni.. (
İlk denicem cnm tam herseye hallettim korona yüzünden uçamadık.
Hep kendi yumurtamla denedim ama hep negatıf oldu yine deneyebılırım ama bıktım artık ya boş çıkıyor transfer bıle edılmıyor yada transfer edılıyor negatıf çıkıyor hıc başaramadım yani en iyisi donosyon

En güzeli olcak eminim. Ayrıca doktorların donasyon konusundakini yorumlarını paylaşmak çok değerli. Çok tesekkurler

amin bacım amin ben evlediğim ikinci ayı öğrendim. evliliğimin 5 ay sonra tese yapıldı negatif ondan sonra bir sene araştırma sürecim oldu yok rozi yok prp her tarafa meiller attım msjşlar aramalar hakan özküldü bülnet traştı recai pauçtu kimler kimler hepside elim boş geldi ama para harcamadım tese harici onada tedavi olmadan direk ameliyat yaptılar bir ilaç yoladı doktor onu kulandı sadece sonuç 15 dkika süren bir ameliyat yani eşimdin girmesi ve çıkması 25 dk sürdü 9,5 geçe girdi buçuktu geldiğinde. pataloji sıfır hücre sonrada hastaneden krmozom testi verdik nie acaba normalde teseden önceymiş krmozoma bakmak. bakılsaydı ve ben böyle birşeyn varlığını bilseydim eşim o acıyı yaşamicak ve görümceme gebe kalmicaktım. neyse sonra işte para biriktirme milete tedaviye başladık yalanları derken bir ayım kaldı allahın izniyle millet organ bağışına normal karşılıyor kolun bacagın gözün kalbin dilin derinin hatta pipinin bile bağış olduğu bir zamanda sprm bağışına karşı çıkıyorlar ben buna inanmıyorum bizim yavrumuz bize ait olan allahın yoladığı bir melek olucak. ben büyütücem eşim okula götürücek kız görmesine yada damat tanışmalrımız olucak . hayallerim çok allahım herkese tatrsın yarabbim. bileklerimde karpantünel sedromu var değil bebeği boşeti bie yarım sat taşıyamam. ama umarım evledımızı karnımda kucağımda ömğr boyu sırtım da taşicam allahım dualarımızı duysun ve vicdanı olan herkese isteyen herkese tataırsın yarabbim.... amin kızlarrrrrrrrrrrrrrr.... umarım hala geç olmayacak kadar önümzde ömürümüz olur. sende daha küçüksün bacım dert etme kısmetine yavrunun geleceği zaman yazılı önce istesende demek ki nasip değilmiş ki o yolu seçmemişin nasip

Aynı durumda sayılırız, neresi ile anlaştın Beyza..??

Aynen katılıyorum ağzına sağlık ❤❤❤

Insallah hayırlı olur sonucun beklemek zordur bana sadece 3 gün hareket etme geri günler dolaş ağır iş yapma demişti ilk transferimde gynolifte doktorum rabbim yüzünü güldürsün ınşallah

Ya kızlar kaç gündür sorucam soramadım bu doktorum bana yine ameliyata yanaşmadı sebeb corona sayısının artışı hastane kabul etmiyormuş aşka doktor değiştirmek istemiyorum hadi bu kaçıncı oldu tekrardan derdimi sıkıntımı baştan anlat.alt tarafı yapisiklikları alicak sanki beyin ameliyati olucam. tovbe yarabbim ortada kaldim elim kolum bağlı böylece bekliyorum tedavide olamıyorum ne yapacağımı şaştım kaldim bugün sabah gynolife doktor aradı anlattım derdimi kışa kaldim yine ben donmuslarim süresi bitti sorun olmaz demişlerdi donmuslarla devam edecektim ama vazgeçtim ben. zazacim söylemişti yeni donorle yola devam edicem etmesinde kalakaldım çıkmazın içinde napayım ben şimdi başka bir doktora dahamı gideyim yoksa bekleyimmi kafam karmancorman oldu ya baya yoruldum kafa yormaktan

Zazacım ben hiperaktif biriyim. İstesem de yatamıyorum ki beş dakika geçirebiliyorum tv karşısında. Ama acaba yatmam mı gerekiyordu diye vicdan azabı çekiyorum.
Hiç yatma
Normal hayatına devam et
Bir tek yorma kendini

Bukadar bekletmekmi olur hastayı
Bence senin doktor ameliyat yapmak istemiyor
allah aşkına artık vazgeç bu doktordan
Araştır git bir doktora bu işi çözsün

Bukadar bekletmekmi olur hastayı
Bence senin doktor ameliyat yapmak istemiyor
allah aşkına artık vazgeç bu doktordan
Araştır git bir doktora bu işi çözsün
Yeni donörle devam etmek yerine o parayla ameliyatınızı özel bir doktora yaptırsanız. Donmuş embriyolarla denesiniz olmaz mı. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama büyük şehitlerde böyle bir imkan var. Biliyorsunuz herhangi bir hastaneye bağlı kalmadan serbest çalışan kadın doğumcular var. İstediğiniz güne ameliyatınız İçin özel bir hastanenin ameliyathanesini kiralayıp ameliyatınızı yaptırabilirsiniz. Benim ki sadece bir fikir sonuçta yapışıklık ameliyatından sonra bir kaç ay beklenmesi gerekiyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…