Benim 2 tane donmus var merkezde tam 11 ay olmuş ilk tedavim olalı.
Her merkezin donmus bekleme suresi farklı mi acaba bana neden 6 ay dediler hiçte sorgulamamıştım ben hiçbişey sorgulamadım araştırmadım embriyonun kaçıncı gün olduğunu bile transferden sonra öğrendim burası çok şey öğretti bana zaza diğer kızlar çok şey öğrendim şimdi herşey tam olsun diye uğraşıyorum iste böyle sorunlar çıkınca ve tedavimin süresi uzadıkça çok geriliyorum çokta üzülüyorum hep diyodum ben geç olsun güç olmasın diye ama öle olmuyormuş maalesef ya çok değişik duygular içindeyim normalde ben bu kadar dert etmiyordum doktorun ameliyatı bekletmesini ama artık kanamalarim ağrılı olmaya başladı ilaçla adet olmama rağmen ilaç bitmeden 1 hafta önce gelmeye başladı kanamalarım bunu doktora söyledim umursamadığı için canim sıkılmaya ve kızmaya başladım başka bir doktor yolu göründü yine bana

Canim bende senin gibi Her şeyi burda öğrendim.bende herkesde yardımcı olur banada olmuşlardı haklarını ödeyemem gözüm açıldı bu sayfa sayesinde sende herzaman sorabilirsin kendi adıma da söyleyeyim herzaman yardımcı olurum olurlarda onuda biliyorum o yüzden herkesi çok seviyorum ınsallah sende anne olursun sormak istediğin Her şeyi sor bildiğim ve ögrendigim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım herzaman❤❤❤❤❤❤❤❤

Çok iyi yaptın
Üçgünlük dondurulmuşları atsınlar çöpe
Sen şimdi rahimin hazırlanmasına odaklan

Siz hep yazın mesajınızı görünce heyecanla okuyorum hayırlı olsun 1 yaşınız mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürleri olsun

Tatlım ben de yarın doktora gidip muayene olacağım ve öncesinde histereskopi yapıp yapmadığını sordum yapıyorum dedi. Ben hamile kalmadan önce histereskopi yaptırmıştım yine yaptırmak istiyorum murat hoca gerek yok demesine rağmen. Zaten ameliyattan sonra da beklemen gerekecek bence donmuşlarını heba etme eğeer kalitesi iyiyse ben donmuşlarla hamile kaldım üstelik bir tanesi iyi kalite bir tanesi normaldi. Fakat ikisi de tuttu üstelik kendi yumurtamdı.yaş itibariyle çok kaliteli bir yumurtam olduğunu düşünmüyorum hatta. Bence başka doktora git ve yaptırmaya çalış ameliyatını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…