Benim 2 tane donmus var merkezde tam 11 ay olmuş ilk tedavim olalı.Her yıl İçin 250 Euro bendende istendi. Fakat ilk dondurmadan itibaren bir yıl sonra başlıyor ödeme. Her yıl devam ediyor.
bu mesajı yazarken kıpprısta olup bu serzeniş ?
Her merkezin donmus bekleme suresi farklı mi acaba bana neden 6 ay dediler hiçte sorgulamamıştım ben hiçbişey sorgulamadım araştırmadım embriyonun kaçıncı gün olduğunu bile transferden sonra öğrendim burası çok şey öğretti bana zaza diğer kızlar çok şey öğrendim şimdi herşey tam olsun diye uğraşıyorum iste böyle sorunlar çıkınca ve tedavimin süresi uzadıkça çok geriliyorum çokta üzülüyorum hep diyodum ben geç olsun güç olmasın diye ama öle olmuyormuş maalesef ya çok değişik duygular içindeyim normalde ben bu kadar dert etmiyordum doktorun ameliyatı bekletmesini ama artık kanamalarim ağrılı olmaya başladı ilaçla adet olmama rağmen ilaç bitmeden 1 hafta önce gelmeye başladı kanamalarım bunu doktora söyledim umursamadığı için canim sıkılmaya ve kızmaya başladım başka bir doktor yolu göründü yine banaBenim 2 tane donmus var merkezde tam 11 ay olmuş ilk tedavim olalı.
Canim bende senin gibi Her şeyi burda öğrendim.bende herkesde yardımcı olur banada olmuşlardı haklarını ödeyemem gözüm açıldı bu sayfa sayesinde sende herzaman sorabilirsin kendi adıma da söyleyeyim herzaman yardımcı olurum olurlarda onuda biliyorum o yüzden herkesi çok seviyorum ınsallah sende anne olursunBen galiba Kıbrıs’a gidince Dr bişe dedıgınde ben bir kızlara sorayım derim
Bende herseyi burda öğreniyorum @Tradios cnm . Ben tedaviye basladıgımda başınızı cok şişircem kesin acemıyım çünkü şimdiden hakkınızı helal edin kızlar
Kazeeennn
Abi gecmişler olsun geç yazdım gerçi amaRabbim birdahaki yaşatmasın sağlıklı huzurlu ömür dilerim
Siz her şeyi çok biliyorsunuz görüyorumMalesf yannış biliosunuz. Benbiliyorum ki donrlerin çok büyük kısmı türkiyeden geliyor.haberi bile vardı. Kıbrıs’ta yumurtalarını satan Dilara’nın yolculuğuna eşlik ettik: 3 çocuğum var hiçbirini tanımıyorum
Çok iyi yaptınBenim merkez 6 ay demişti 6 ay geçince ücreti var 250 euro ilk kabul ettim sonradan yeni donöre karar verdim bana dedi merkez yeni donöre para verme yazık donmuşlar i kullan dediler ben sıfır donor de ısrar ettim sorun çıkmadı
Siz hep yazın mesajınızı görünce heyecanla okuyorumUzunnnn bir aradan sonra herkese merhabalar....geriye dönüp okuyamadım ilk fırsatta okuyacağım bi tek murakamiden haberim var aşırı sevindim:)sağ salim kucağına da alır umarım....biz iyiyiz benim bıdıklar bir yaşında..ikisi de çok hareketli ve komikler...Aşırı yoruyorlar anlatamam ama hergünüm onların varlığına şükürle geçiyor..hep aklımdasınız...lanet olsun şu hastalığa mafetti herkesi..bir çoğunuzun tedavisini engelledi...azdı zaten çile bi de bu çıktı...ne diyeyim umarım düzelir umarım her biriniz bebeelrinize kavuşursunuz....hepinizi öpüyorum...geriye dönüp okuyacağım sonra yine yazarım....
Hayir cnm benim ki Makedondu. Makedonyadan geldi herhalde.
gız bana 500 yuro dediler dondurma ücretini o niye pahalı dmeişler ki banaHer yıl İçin 250 Euro bendende istendi. Fakat ilk dondurmadan itibaren bir yıl sonra başlıyor ödeme. Her yıl devam ediyor.
Tatlım ben de yarın doktora gidip muayene olacağım ve öncesinde histereskopi yapıp yapmadığını sordum yapıyorum dedi. Ben hamile kalmadan önce histereskopi yaptırmıştım yine yaptırmak istiyorum murat hoca gerek yok demesine rağmen. Zaten ameliyattan sonra da beklemen gerekecek bence donmuşlarını heba etme eğeer kalitesi iyiyse ben donmuşlarla hamile kaldım üstelik bir tanesi iyi kalite bir tanesi normaldi. Fakat ikisi de tuttu üstelik kendi yumurtamdı.yaş itibariyle çok kaliteli bir yumurtam olduğunu düşünmüyorum hatta. Bence başka doktora git ve yaptırmaya çalış ameliyatını.Ya kızlar kaç gündür sorucam soramadım bu doktorum bana yine ameliyata yanaşmadı sebeb corona sayısının artışı hastane kabul etmiyormuş aşka doktor değiştirmek istemiyorum hadi bu kaçıncı oldu tekrardan derdimi sıkıntımı baştan anlat.alt tarafı yapisiklikları alicak sanki beyin ameliyati olucam. tovbe yarabbim ortada kaldim elim kolum bağlı böylece bekliyorum tedavide olamıyorum ne yapacağımı şaştım kaldim bugün sabah gynolife doktor aradı anlattım derdimi kışa kaldim yine ben donmuslarim süresi bitti sorun olmaz demişlerdi donmuslarla devam edecektim ama vazgeçtim ben. zazacim söylemişti yeni donorle yola devam edicem etmesinde kalakaldım çıkmazın içinde napayım ben şimdi başka bir doktora dahamı gideyim yoksa bekleyimmi kafam karmancorman oldu ya baya yoruldum kafa yormaktan
Valla cnm elfin ile aynı klinikteyiz banada 500€ dedılergız bana 500 yuro dediler dondurma ücretini o niye pahalı dmeişler ki bana
Hangi merkez kliniferter 500 Euro çok pahalı değil mi . Zam mı yaptılar diyeceğim fakat %gız bana 500 yuro dediler dondurma ücretini o niye pahalı dmeişler ki bana
Acaba aynı klinikte 3. Denemem olduğu İçin mi farklı söylediler. İki farklı donör ve bir de dondurulmuşlar ile tedavi.Valla cnm elfin ile aynı klinikteyiz banada 500€ dedıler
Beyza hanım ilk tedaviniz mi bilmiyorum ama 3. Tedavim olduğu İçin fiyat farklı olabilir mi acaba.Kafamda sorular
kız ben sordum iki senelik dondurma ücreti dedi hemşire iki sene dondurmam gereklimi acabaValla cnm elfin ile aynı klinikteyiz banada 500€ dedıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?