Yapışıklık ameliyatından sonra beni 3 ay bekletmişlerdı tedavi için

Cahil cahl diye hakaret edecek bişey yok. Ben tümdünyanın bilfiğini söyledim. Git ukraynalılara karış ned yim o senin seçimin. Kınrısta fuhuş var diyen sensin. Demekki bu kadr çıkarın var derim bendebu işte günlerdir bu konnuda ne dersem sen öyle yap ben böyle yapıcam diyemiosun. Belli ki hakaret edecek kadar bu olayla ilgili birisn kimin cahil olduüu belli oluyo. yıllardır forumda olman doğru konuştuğun ve daha dürüst olduğun analmına gelmez. Yeni giren birinin fikirlerine saygusız vve tahammülsüz olduğunu gösterir.

Sırf donor olmak için Türkiye'den gelenler de var elbette ama emin olun ki çoğu orda yaşayan TC kökenliler ya da yine orda yaşayan yabancı uyruklular.Mesela benim sınıf arkadaşım benim bildiğim 3 defa yumurta vermişti.Orda yerleşik değildi okul bitince Türkiye'ye döndü ve evlendi.Orda yerleşik olup bu işi yapan da çok kadın var.Daha önce de söylediğim gibi Kıbrıs çok multicultural bı yer.

Ya tradiadoscum benim anlamadığım neden donmuşların süreesi 6 ay? Bu uygulama tüm merkezlerde bu şekilde mi? 2-3 sene dondurmak istense olmuyo mu? Ama maddi imkan varsa tabi ki yeni donörle denemek daha sağlıklı. Ben sana mesaj atmıştım yine aynı şekilde istanbulda dr seçeneği çok var bu operasyonun emin ellerde olması şart. Kendi doktorumu öneririm. Düşünürsen özelden mesaj at canım.

Canim benim çok saol biliyorum söylemiştin eşim istanbulu istemedi yoğun çalışıyor izin alamam dedi öyle kaldı şimdilik ama mesaj atarım düşünürsem tekrardan

Çok abartmışsınz dahada abartın Kuzey Kıbrıtsa türk yok deyin olsun bitsin. Tek havaalanı olan o da Türkyeye açık olan bir yerde yabancılar daha fazlaymış. Bir tek yumurta donooru ile tanışıp tüm kbrsıs bilimek. Öyle değil resmen olayı sırf benim söylediklerim yanlş çıksın diye konuşuosunuz

Benim merkez 6 ay demişti 6 ay geçince ücreti var 250 euro ilk kabul ettim sonradan yeni donöre karar verdim bana dedi merkez yeni donöre para verme yazık donmuşlar i kullan dediler ben sıfır donor de ısrar ettim sorun çıkmadı

Donmuş yumurtalar 5 yıl saklayabiliyor. Belki daha fazlada saklanabiliyordur Benim bu tedavide kullanılanlar bir yıllıktı.

Hanımefendi çok saldirgansiniz öncelikle size sükunet tavsiye ederim.Esim Kibrisli,enistem Kıbrıslı kız kardeşim Türkiye'ye dönmedi,evlenince tamamen yerleşti.İngilizce öğretmenliği mezunuyum ama kabin memurluğu yapiyorum.Hicbisey bilmediğiniz üzgünüm ama çok açık.Kibrisa tek sefer Türkiye'den değil tek direk sefer Türkiye'den .Aktarmalı olarak Avrupa ülkelerinden geliniyor.Kibrista Kıbrıslı nüfusu suanda ülkedeki yabancılardan çok daha az durumda bkz nüfus sayım bilgileri.Butun bunların dışında adanın güneyine dünyanın heryerinden direk seferler var ve bilmem eğer biliyorsanız Kıbrıs'ta ab pasaportu olanların ve Kibrislilarin kullandıkları Lokmacı,Metehan vs kapılardan bu insanlar rahatlıkla geçiş yapıp kuzeye gelebiliyor.Hatta bunun için özel turlar düzenleniyor ve suanki pandemiden dolayı iptal olan bu turlar için Kıbrıs esnafı ayrı bir öfkeli ve üzgün.Siz istediğinize inanın eminim size donorun sadece size verici olduğunu başka kimseye donor olmayacağı da söyleniyordu doğru mu hayır önemli mi bana sorarsanız hiiiic önemli değil.Dedigim gibi çok saldirgansiniz Allah yardımcınız olsun.

Benim yaptıracağım yerde özel hastane doktorumun orayla anlaşması varmis ama benim bulunduğum il çok büyükşehir ada büyükşehir biz işimizden dolayı ilçesinde yaşıyoruz devlet hastanesindeki surekli gittiğim doktorum var o 4 5 ay beklemem gerektiği i söyledi burda ilçede özele gidiyorum burdaki doktorumda özel hastanede yapacak ti orası pandemi hastanesi olmus bana böle söylendi dediğin mantıklı ama evet evet yapışıklık ameliyatı olunca 2 ay işlem yaptırma demişti doktor valla çok zor yaaa böyle

Cok yürekten okudum bende ilk bunu ogrendigimde eşime aynisini dedim eger kalbim delik olsa birinden kalp alsam ve o kalp bende atsa yada baska bir organ nakli ben ben olmayacakmiyim o insan mi olacağım bu bnm bedenim küçük bir nakil ve ben büyüteceğim ben emzirecegim ben yetiştireceğim kim buna sen annesi degilsin diyebilir ki dedim ve o an ikna oldu sonuna kadar arkandayim dedi cok şükür 4 yildir evliyiz bu sene artik yapalim dedik ama bu korona malesef elimi kolumu bağladı 28 yaşındayim ins 29 yasimda anne olurum 4. Yılımıza 4 kisi girmek için okadar cok dua ettim ki rabbim 5. Yila nasil etsin insallah

Donmuş yumurtalar 5 yıl saklayabiliyor. Belki daha fazlada saklanabiliyordur Benim bu tedavide kullanılanlar bir yıllıktı.
Bana altı ay dendi merkezimden konuştum süreyi gecirdimdiye sıkıntı etme dediler ama ben iste bilemedim 250 euro bekleme süresini aşarsan odeniyomus

bu mesajı yazarken kıpprısta olup bu serzeniş ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…