Yapışıklık ameliyatından sonra beni 3 ay bekletmişlerdı tedavi içinYeni donörle devam etmek yerine o parayla ameliyatınızı özel bir doktora yaptırsanız. Donmuş embriyolarla denesiniz olmaz mı. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama büyük şehitlerde böyle bir imkan var. Biliyorsunuz herhangi bir hastaneye bağlı kalmadan serbest çalışan kadın doğumcular var. İstediğiniz güne ameliyatınız İçin özel bir hastanenin ameliyathanesini kiralayıp ameliyatınızı yaptırabilirsiniz. Benim ki sadece bir fikir sonuçta yapışıklık ameliyatından sonra bir kaç ay beklenmesi gerekiyor diye biliyorum
Cahil cahl diye hakaret edecek bişey yok. Ben tümdünyanın bilfiğini söyledim. Git ukraynalılara karış ned yim o senin seçimin. Kınrısta fuhuş var diyen sensin. Demekki bu kadr çıkarın var derim bendebu işte günlerdir bu konnuda ne dersem sen öyle yap ben böyle yapıcam diyemiosun. Belli ki hakaret edecek kadar bu olayla ilgili birisn kimin cahil olduüu belli oluyo. yıllardır forumda olman doğru konuştuğun ve daha dürüst olduğun analmına gelmez. Yeni giren birinin fikirlerine saygusız vve tahammülsüz olduğunu gösterir.bu
c
ne bu kıbrıs sevgisi sanane
canım hiç ugraşma arkadaş kıbrısı ne zannediyor bilemedim gidince öğrenir kumar orada fuhuş alası var aslında fuhuş olmadıgı yermi var birde hürrem sultanda ukraynalı ama bize 5 adet şehzade verdi ve ogullarından biride padişahlık yaptı bunu doguranda ukraynalı idi araştırın isterseniz ama cahillik başka bir şey o yüzden burada artık bilgi vermiyecegim 10 günlük üye olmuş geriye dönüp okumamış gelmiş cahil cahil konuşuyor burada aslında bir kere fuhuş kelimesi geçmedi sonunda banada yazdırdı çok utandım seviyesiz insanlara cvp verdiğim için bizim tek derdimiz anne olmak başka bir şey yok senin gibiler yüzünden kaç kişi bilgilerden yoksun kalacak aferin
Malesf yannış biliosunuz. Benbiliyorum ki donrlerin çok büyük kısmı türkiyeden geliyor.haberi bile vardı. Kıbrıs’ta yumurtalarını satan Dilara’nın yolculuğuna eşlik ettik: 3 çocuğum var hiçbirini tanımıyorumCanım donörler merkezlere yumurta satıcaz diye uçaklara binip gelmiyor
KKTC yaşayan,çalışan,okuyan donörler
Ya tradiadoscum benim anlamadığım neden donmuşların süreesi 6 ay? Bu uygulama tüm merkezlerde bu şekilde mi? 2-3 sene dondurmak istense olmuyo mu? Ama maddi imkan varsa tabi ki yeni donörle denemek daha sağlıklı. Ben sana mesaj atmıştım yine aynı şekilde istanbulda dr seçeneği çok var bu operasyonun emin ellerde olması şart. Kendi doktorumu öneririm. Düşünürsen özelden mesaj at canım.Ya kızlar kaç gündür sorucam soramadım bu doktorum bana yine ameliyata yanaşmadı sebeb corona sayısının artışı hastane kabul etmiyormuş aşka doktor değiştirmek istemiyorum hadi bu kaçıncı oldu tekrardan derdimi sıkıntımı baştan anlat.alt tarafı yapisiklikları alicak sanki beyin ameliyati olucam. tovbe yarabbim ortada kaldim elim kolum bağlı böylece bekliyorum tedavide olamıyorum ne yapacağımı şaştım kaldim bugün sabah gynolife doktor aradı anlattım derdimi kışa kaldim yine ben donmuslarim süresi bitti sorun olmaz demişlerdi donmuslarla devam edecektim ama vazgeçtim ben. zazacim söylemişti yeni donorle yola devam edicem etmesinde kalakaldım çıkmazın içinde napayım ben şimdi başka bir doktora dahamı gideyim yoksa bekleyimmi kafam karmancorman oldu ya baya yoruldum kafa yormaktan
Canim benim çok saol biliyorum söylemiştin eşim istanbulu istemedi yoğun çalışıyor izin alamam dedi öyle kaldı şimdilik ama mesaj atarım düşünürsem tekrardanYa tradiadoscum benim anlamadığım neden donmuşların süreesi 6 ay? Bu uygulama tüm merkezlerde bu şekilde mi? 2-3 sene dondurmak istense olmuyo mu? Ama maddi imkan varsa tabi ki yeni donörle denemek daha sağlıklı. Ben sana mesaj atmıştım yine aynı şekilde istanbulda dr seçeneği çok var bu operasyonun emin ellerde olması şart. Kendi doktorumu öneririm. Düşünürsen özelden mesaj at canım.
Çok abartmışsınz dahada abartın Kuzey Kıbrıtsa türk yok deyin olsun bitsin. Tek havaalanı olan o da Türkyeye açık olan bir yerde yabancılar daha fazlaymış. Bir tek yumurta donooru ile tanışıp tüm kbrsıs bilimek. Öyle değil resmen olayı sırf benim söylediklerim yanlş çıksın diye konuşuosunuzDurum pek öyle değil aslında.Ben üniversiteyi Kıbrıs'ta okudum.Sinif arkadaşım bir kız yumurta donoruydu.O zaman küçüktüm yumurta donoru nedir bilmiyodum onunla bı iki defa merkeze gitmiştim ben sanıyorum ki kadın hastalığından ameliyat oluyo yıllar sonra öyle olmadigini anlattı tabi.Orda o kadar çok kız var ki başka başka ulkelerden Türkler nerdeyse azınlık kalırdı.Zaten Kıbrıs çok fazla ulustan insanların yaşadığı ve okuduğu bir ada.Rusya,Ukrayna,Kırgızistan,Tataristan,Türkmenistan,Vietnam,Bangladeş,Afrika ülkeleri ve şuanda aklıma gelmeyen pek çok ülke.Ada olması,yaşam kosullari,Kibrislilarin Avrupa yaşam tarzına daha yakın olması,Rum tarafi üzerinden Avrupa'ya kaçak geçme,öğrenciler için sunulan imkanlar Kıbrıs'ı bu ve daha pek çok ülke için cazip kılıyor.
Benim merkez 6 ay demişti 6 ay geçince ücreti var 250 euro ilk kabul ettim sonradan yeni donöre karar verdim bana dedi merkez yeni donöre para verme yazık donmuşlar i kullan dediler ben sıfır donor de ısrar ettim sorun çıkmadıYa tradiadoscum benim anlamadığım neden donmuşların süreesi 6 ay? Bu uygulama tüm merkezlerde bu şekilde mi? 2-3 sene dondurmak istense olmuyo mu? Ama maddi imkan varsa tabi ki yeni donörle denemek daha sağlıklı. Ben sana mesaj atmıştım yine aynı şekilde istanbulda dr seçeneği çok var bu operasyonun emin ellerde olması şart. Kendi doktorumu öneririm. Düşünürsen özelden mesaj at canım.
Donmuş yumurtalar 5 yıl saklayabiliyor. Belki daha fazlada saklanabiliyordur Benim bu tedavide kullanılanlar bir yıllıktı.Ya tradiadoscum benim anlamadığım neden donmuşların süreesi 6 ay? Bu uygulama tüm merkezlerde bu şekilde mi? 2-3 sene dondurmak istense olmuyo mu? Ama maddi imkan varsa tabi ki yeni donörle denemek daha sağlıklı. Ben sana mesaj atmıştım yine aynı şekilde istanbulda dr seçeneği çok var bu operasyonun emin ellerde olması şart. Kendi doktorumu öneririm. Düşünürsen özelden mesaj at canım.
Hanımefendi çok saldirgansiniz öncelikle size sükunet tavsiye ederim.Esim Kibrisli,enistem Kıbrıslı kız kardeşim Türkiye'ye dönmedi,evlenince tamamen yerleşti.İngilizce öğretmenliği mezunuyum ama kabin memurluğu yapiyorum.Hicbisey bilmediğiniz üzgünüm ama çok açık.Kibrisa tek sefer Türkiye'den değil tek direk sefer Türkiye'den .Aktarmalı olarak Avrupa ülkelerinden geliniyor.Kibrista Kıbrıslı nüfusu suanda ülkedeki yabancılardan çok daha az durumda bkz nüfus sayım bilgileri.Butun bunların dışında adanın güneyine dünyanın heryerinden direk seferler var ve bilmem eğer biliyorsanız Kıbrıs'ta ab pasaportu olanların ve Kibrislilarin kullandıkları Lokmacı,Metehan vs kapılardan bu insanlar rahatlıkla geçiş yapıp kuzeye gelebiliyor.Hatta bunun için özel turlar düzenleniyor ve suanki pandemiden dolayı iptal olan bu turlar için Kıbrıs esnafı ayrı bir öfkeli ve üzgün.Siz istediğinize inanın eminim size donorun sadece size verici olduğunu başka kimseye donor olmayacağı da söyleniyordu doğru mu hayır önemli mi bana sorarsanız hiiiic önemli değil.Dedigim gibi çok saldirgansiniz Allah yardımcınız olsun.Çok abartmışsınz dahada abartın Kuzey Kıbrıtsa türk yok deyin olsun bitsin. Tek havaalanı olan o da Türkyeye açık olan bir yerde yabancılar daha fazlaymış. Bir tek yumurta donooru ile tanışıp tüm kbrsıs bilimek. Öyle değil resmen olayı sırf benim söylediklerim yanlş çıksın diye konuşuosunuz
Benim yaptıracağım yerde özel hastane doktorumun orayla anlaşması varmis ama benim bulunduğum il çok büyükşehir ada büyükşehir biz işimizden dolayı ilçesinde yaşıyoruz devlet hastanesindeki surekli gittiğim doktorum var o 4 5 ay beklemem gerektiği i söyledi burda ilçede özele gidiyorum burdaki doktorumda özel hastanede yapacak ti orası pandemi hastanesi olmus bana böle söylendi dediğin mantıklı ama evet evet yapışıklık ameliyatı olunca 2 ay işlem yaptırma demişti doktor valla çok zor yaaa böyleYeni donörle devam etmek yerine o parayla ameliyatınızı özel bir doktora yaptırsanız. Donmuş embriyolarla denesiniz olmaz mı. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama büyük şehitlerde böyle bir imkan var. Biliyorsunuz herhangi bir hastaneye bağlı kalmadan serbest çalışan kadın doğumcular var. İstediğiniz güne ameliyatınız İçin özel bir hastanenin ameliyathanesini kiralayıp ameliyatınızı yaptırabilirsiniz. Benim ki sadece bir fikir sonuçta yapışıklık ameliyatından sonra bir kaç ay beklenmesi gerekiyor diye biliyorum
Cok yürekten okudum bende ilk bunu ogrendigimde eşime aynisini dedim eger kalbim delik olsa birinden kalp alsam ve o kalp bende atsa yada baska bir organ nakli ben ben olmayacakmiyim o insan mi olacağım bu bnm bedenim küçük bir nakil ve ben büyüteceğim ben emzirecegim ben yetiştireceğim kim buna sen annesi degilsin diyebilir ki dedim ve o an ikna oldu sonuna kadar arkandayim dedi cok şükür 4 yildir evliyiz bu sene artik yapalim dedik ama bu korona malesef elimi kolumu bağladı 28 yaşındayim ins 29 yasimda anne olurum 4. Yılımıza 4 kisi girmek için okadar cok dua ettim ki rabbim 5. Yila nasil etsin insallahBenim ilk evlendıgım yıllar Almanya’da tüp bebek doktoru bana demiştiki negatif olunca tedavim. Bence direk donosyon yap ne kendını yıprat nede maddi yönden yıpran. Ben çok aglamıstım daha 19 yaşındaydım . Anlayamamıstım ne demek oldugunu . Nasıl bir tedavı felan konuşurken. Aynen bunu dedi ( bir nakil olarak düşün yada en basiti bir ameliyatta kana ihtiyaç olunca verilen kan gibi düşün demişti. Sen dogurcaksın sen emzirceksin! Tabi biz bu ne diyor deyıp çıktık ordan adamı dinlemedik defalarca denedik tüp bebek ve yaşım 34 oldu ve hıc bır tedavimde hamile kalamadımKeşke o doktoru dinleseydim keskeee yanı demek istediğim yeterki anne olalım biz yetiştircez önemli olan bu bence . Rabbim bizlerde nasip eder inşallahh o minicik ellere dokunmak
Bana altı ay dendi merkezimden konuştum süreyi gecirdimdiye sıkıntı etme dediler ama ben iste bilemedim 250 euro bekleme süresini aşarsan odeniyomusDonmuş yumurtalar 5 yıl saklayabiliyor. Belki daha fazlada saklanabiliyordur Benim bu tedavide kullanılanlar bir yıllıktı.
Lütfen canım bak endometrium işi riske atılmaz her doktora da emanet edilmez.Canim benim çok saol biliyorum söylemiştin eşim istanbulu istemedi yoğun çalışıyor izin alamam dedi öyle kaldı şimdilik ama mesaj atarım düşünürsem tekrardan
Galiba öyle olacak zazacim ne paneliymiş bahane pandemiBukadar bekletmekmi olur hastayı
Bence senin doktor ameliyat yapmak istemiyor
allah aşkına artık vazgeç bu doktordan
Araştır git bir doktora bu işi çözsün
Uçular yoktu biletlerinizi siz önceden almıştınız galiba. Sanırım Türkiyeden kıbrısa girişlerde türkiyelilern grişine kapanmış şu anda. O yüzdn ben dert ediyrm ister istmez hergün bişe çıkarıolar. Şu ara hiç sağlıklı deil gidişler bu karmaşa içinde güme gitmek istemem. Ben bu işler düzelnice gidicem. Herkeste bence öyle yapmalı
Donmuş yumurta derken donmuş embriyo değil mi canımcım?Donmuş yumurtalar 5 yıl saklayabiliyor. Belki daha fazlada saklanabiliyordur Benim bu tedavide kullanılanlar bir yıllıktı.
Her yıl İçin 250 Euro bendende istendi. Fakat ilk dondurmadan itibaren bir yıl sonra başlıyor ödeme. Her yıl devam ediyor.Bana altı ay dendi merkezimden konuştum süreyi gecirdimdiye sıkıntı etme dediler ama ben iste bilemedim 250 euro bekleme süresini aşarsan odeniyomus
Evet donmuş embriyo tatlım. Biz spermde dondurduk. Eşim görevinden dolayı sürekli gelip gidemez diye onuda bırakmıştık.Donmuş yumurta derken donmuş embriyo değil mi canımcım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?