En önemlisi kene gibi endometriyuma yapışan ve gömülen embriyo gücüdür
Geriye kalan masaldır

Geriye kalan masaldır
O zaman zazacım rahımin tutunabılırliğinden yana kormim oyle mi? Burda farklı kişilerden donasyon yapıldgı halde tutmayan embrıyoları gorunce korkmaya başladım ondan etkılendım bende. Sonra doktorun dedgı seyde var o zaman dış gebelık hiç olmazdı dıyo embrıyo saglıklıysa endometrıum olmayan yere bıle tutunuyo rahımden korkmayın dıyo

Geriye kalan masaldır
Zazacim son kaybin icin cok uzuldum..Her zaman takip ediyorum..Hep dualarimdasin..Allah sana en guzelini versin kuzum..
Rahim 3 cizginile bende yazmak istedim..Coook haklisin guclu embriyo her seyi hallediyor..
Sen hatirlarsin belki ama arkadaslar bilmeyebilir..
Benim rahmim hic 3 cizgi olmuyordu..Hazirlayan dontorum embriyo donasyonunda her sey superse sans %70 ama senin %50 demisti..Bubuda rahim kakinligi 9 mm ustune ciktigi icin soyluyordu..Yani rahim kalinlasiyorsa ve embriyo guclu ise tutunma ve hamilelik oliyor..Embriyo rahimde dolasarak kensini icin en guzel yeri seciyor
Insallah herkezin saglikli gebeligi olsun

Bana british, gynolife, hit in numarasını atabilir misiniz? Görüşme için

Baharolsundan duydum şimdi artık prednol ve deltocortyl kullanmıyor çok merkez
Artık prograf denilen bir ilaç kullanıyorlar
İstersin drla konuş
Baharolsundan duydum şimdi artık prednol ve deltocortyl kullanmıyor çok merkez
Artık prograf denilen bir ilaç kullanıyorlar
İstersin drla konuş
Zama abla bu dedigin ilaclar igne mi ben bu forma geleli 2 yil oldu gecen haftalarda ilk zamanlar bir ignelerden bahsederdjnuz cok acirdi alkolle ovarlardi yok ustune yatamazlardi dayanamayana jel verilirdi fln beni cok korkutmustu bu dedigin ilaclar onun yerine mi veriliyor acaba çünkü artik kimseden boyle şikayetler duymuyorum

Anlamadıgım bişey var bu 3 cizgi ne zaman oluyo kalınlaştıgı zaman mı yoksa kalınlaşmayla alakası yok mu? Tam olarak nedir bu 3 cizgi bılen varsa aydınlatırsa cok iyi olur

Mrb lutfen bana tepki gostermeyin bu sorduguma bende annelik ozlemiyle yanip tutusuyorum 2 yillik evliyim 39 yas oldu gec evlenmenin butun zorluklarini yasiyorum erken menepozla 3 yil oldu tanisali 2 tup bebek ilki negatif 2. Bos yumurta yikildim resmen forumdan sureklu okuyordum yumurta donasyonu nasil karar verdiniz dini boyutu nasil astiniz haram diyorlar esinizi nasil ikna ettiniz bebekle bag nasil kuruluyor dna anneye ait olmayinca ya bagisciya benzerse kac yumurta garanti diyorlar bundada kesinlik yok galiba pozitif almak icin istanbuldami tedaviye baslaniyor nasil oluyor toplam yeme icme otel hastane aklinoza ne gelirse maliyeti ne oluyor lutfen beni aydinlatirmisiniz

Teknik sorularınız( otel yeme içme gibi) dışındaki diğer sorularınız yoruma açık değil bence .Kafa karışıklığınızı giderip kararınızı net olarak verdikten sonra nasıl hareket edeceğinize dair tecrübeleri sorabilirsiniz. Öbür türlü zaten buraya zor yollardan geçen belki çok zor karar veren insanları demoralize etmeyiniz lütfen. Çünkü burdan alacağınız hiçbir cevap siz ikna değilseniz yardımcı olmaz size

Amacim demorize etmek degil yanlis anlasildi bende bir yola ciktim ama nasil isin icinden cikilacak onu arastiriyorum tesekkur ederim kusura bakmayin soruyu sormamisim sayin siliniyorsa silerimde sorumu ama benimde hassas yanim emin olun ki hepimiz anne olmak cikar yol ariyoruz tekrar kusura bakmayin iyi aksamlar

Kusura bakılacak bir durum yok bir soru sordunuz cevap almak için ben de kendi görüşüm olan bir cevabı sundum tekrar söylüyorum duygusal anlamdaki kafa karışıklığı (bence) burdan giderilmesi zor bir durum ama öbür taraftan anne olma çabanız konusunda elimden geldiğince bilgi aktarmaya çalışırım çok zor biliyorum aynı yollardan geçtik bir çoğumuz dilerim bu yoldaki mücadeleniz mutluluk ile sonlansın

Kisinin kendisine”anne olmam icin ne mumkun” sorusuyla basliyor yolculuk.
Yillardir ugraslariniz olumsuz sonuclaninca bu yontem karsiniza cikiyor.
Bu da size tibbin bir imkani ve eger kalbinizden bir bebek sahibi olmak icin istek yogunsa o zaman donasyon olarak bakilmiyor surece..
Sadece anne olmak istiyorsunuz...
Sordugunuz sorulari kendi icinizde tartip bakacaksiniz, @hugulun de belirttigi gibi karar veridiginiz noktada burdan cok kiymetli bilgiler alabilirisiniz.. yolunuz acik olsun. Sevgiler..

Ben kararimi verdim artik tup bebek denemek istemiyorum esimi ikna etmek icin her yonuyle yukarda yazdiklarimda bilgi sahibi olup biran once yola cikmak istiyorum cevreden kimseyle konusulmuyor bu konular onun icin sabahlara kadar okuyorum sayfalarca tesekkur ederim yardimlariniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…