En önemlisi kene gibi endometriyuma yapışan ve gömülen embriyo gücüdür3 cizgide nasıl olusuyor bılmıyorum canım. Ultrasondan doktor gorebılıyo sanırım. Tutma konusunda o doktor oyle demişti her doktor farklı konusuyor. Rahımın kalınlığı onemli rahımın ekojeniteside onemli dıyorlar ve en onemli rahıme kan gıtmesı diyolar.
Evet cnm tedavi ücreti gerçi burda okuduğum kadariyla 4 -5 bin euro diyorlarAmin inşallaj canımbenim merkezim hit dr halil ibrahim tekin tedavi masrafımı ?
O zaman zazacım rahımin tutunabılırliğinden yana kormim oyle mi? Burda farklı kişilerden donasyon yapıldgı halde tutmayan embrıyoları gorunce korkmaya başladım ondan etkılendım bende. Sonra doktorun dedgı seyde var o zaman dış gebelık hiç olmazdı dıyo embrıyo saglıklıysa endometrıum olmayan yere bıle tutunuyo rahımden korkmayın dıyoEn önemlisi kene gibi endometriyuma yapışan ve gömülen embriyo gücüdür
Geriye kalan masaldır
Donasyon 5000 euro canım tüp bebek de 2500 euroEvet cnm tedavi ücreti gerçi burda okuduğum kadariyla 4 -5 bin euro diyorlar
Zazacim son kaybin icin cok uzuldum..Her zaman takip ediyorum..Hep dualarimdasin..Allah sana en guzelini versin kuzum..En önemlisi kene gibi endometriyuma yapışan ve gömülen embriyo gücüdür
Geriye kalan masaldır
Toplam 7.500 euro muDonasyon 5000 euro canım tüp bebek de 2500 euro
Yok donasyon yaptıracaksan 5000 euro tüp bebek istiyorsan 2500 euroToplam 7.500 euro mu
Anladim cnm bilgi verdigin icin cok teşekkür ederim Allah gönlünden ne geciriyorsa onu versin inşallahYok donasyon yaptıracaksan 5000 euro tüp bebek istiyorsan 2500 euro
Baharolsundan duydum şimdi artık prednol ve deltocortyl kullanmıyor çok merkez
Artık prograf denilen bir ilaç kullanıyorlar
İstersin drla konuş
Zama abla bu dedigin ilaclar igne mi ben bu forma geleli 2 yil oldu gecen haftalarda ilk zamanlar bir ignelerden bahsederdjnuz cok acirdi alkolle ovarlardi yok ustune yatamazlardi dayanamayana jel verilirdi fln beni cok korkutmustu bu dedigin ilaclar onun yerine mi veriliyor acaba çünkü artik kimseden boyle şikayetler duymuyorumBaharolsundan duydum şimdi artık prednol ve deltocortyl kullanmıyor çok merkez
Artık prograf denilen bir ilaç kullanıyorlar
İstersin drla konuş
SüperdiEn önemlisi kene gibi endometriyuma yapışan ve gömülen embriyo gücüdür
Geriye kalan masaldır
Anlamadıgım bişey var bu 3 cizgi ne zaman oluyo kalınlaştıgı zaman mı yoksa kalınlaşmayla alakası yok mu? Tam olarak nedir bu 3 cizgi bılen varsa aydınlatırsa cok iyi olurZazacim son kaybin icin cok uzuldum..Her zaman takip ediyorum..Hep dualarimdasin..Allah sana en guzelini versin kuzum..
Rahim 3 cizginile bende yazmak istedim..Coook haklisin guclu embriyo her seyi hallediyor..
Sen hatirlarsin belki ama arkadaslar bilmeyebilir..
Benim rahmim hic 3 cizgi olmuyordu..Hazirlayan dontorum embriyo donasyonunda her sey superse sans %70 ama senin %50 demisti..Bubuda rahim kakinligi 9 mm ustune ciktigi icin soyluyordu..Yani rahim kalinlasiyorsa ve embriyo guclu ise tutunma ve hamilelik oliyor..Embriyo rahimde dolasarak kensini icin en guzel yeri seciyor
Insallah herkezin saglikli gebeligi olsun
Bana klinik ole yazfi bacum bilmiyom kiyani 1 kasımdan sonra yok mu karantina?...
Teknik sorularınız( otel yeme içme gibi) dışındaki diğer sorularınız yoruma açık değil bence .Kafa karışıklığınızı giderip kararınızı net olarak verdikten sonra nasıl hareket edeceğinize dair tecrübeleri sorabilirsiniz. Öbür türlü zaten buraya zor yollardan geçen belki çok zor karar veren insanları demoralize etmeyiniz lütfen. Çünkü burdan alacağınız hiçbir cevap siz ikna değilseniz yardımcı olmaz sizeMrb lutfen bana tepki gostermeyin bu sorduguma bende annelik ozlemiyle yanip tutusuyorum 2 yillik evliyim 39 yas oldu gec evlenmenin butun zorluklarini yasiyorum erken menepozla 3 yil oldu tanisali 2 tup bebek ilki negatif 2. Bos yumurta yikildim resmen forumdan sureklu okuyordum yumurta donasyonu nasil karar verdiniz dini boyutu nasil astiniz haram diyorlar esinizi nasil ikna ettiniz bebekle bag nasil kuruluyor dna anneye ait olmayinca ya bagisciya benzerse kac yumurta garanti diyorlar bundada kesinlik yok galiba pozitif almak icin istanbuldami tedaviye baslaniyor nasil oluyor toplam yeme icme otel hastane aklinoza ne gelirse maliyeti ne oluyor lutfen beni aydinlatirmisiniz
Amacim demorize etmek degil yanlis anlasildi bende bir yola ciktim ama nasil isin icinden cikilacak onu arastiriyorum tesekkur ederim kusura bakmayin soruyu sormamisim sayin siliniyorsa silerimde sorumu ama benimde hassas yanim emin olun ki hepimiz anne olmak cikar yol ariyoruz tekrar kusura bakmayin iyi aksamlarTeknik sorularınız( otel yeme içme gibi) dışındaki diğer sorularınız yoruma açık değil bence .Kafa karışıklığınızı giderip kararınızı net olarak verdikten sonra nasıl hareket edeceğinize dair tecrübeleri sorabilirsiniz. Öbür türlü zaten buraya zor yollardan geçen belki çok zor karar veren insanları demoralize etmeyiniz lütfen. Çünkü burdan alacağınız hiçbir cevap siz ikna değilseniz yardımcı olmaz size
Kusura bakılacak bir durum yok bir soru sordunuz cevap almak için ben de kendi görüşüm olan bir cevabı sundum tekrar söylüyorum duygusal anlamdaki kafa karışıklığı (bence) burdan giderilmesi zor bir durum ama öbür taraftan anne olma çabanız konusunda elimden geldiğince bilgi aktarmaya çalışırım çok zor biliyorum aynı yollardan geçtik bir çoğumuz dilerim bu yoldaki mücadeleniz mutluluk ile sonlansınAmacim demorize etmek degil yanlis anlasildi bende bir yola ciktim ama nasil isin icinden cikilacak onu arastiriyorum tesekkur ederim kusura bakmayin soruyu sormamisim sayin siliniyorsa silerimde sorumu ama benimde hassas yanim emin olun ki hepimiz anne olmak cikar yol ariyoruz tekrar kusura bakmayin iyi aksamlar
Kisinin kendisine”anne olmam icin ne mumkun” sorusuyla basliyor yolculuk.Mrb lutfen bana tepki gostermeyin bu sorduguma bende annelik ozlemiyle yanip tutusuyorum 2 yillik evliyim 39 yas oldu gec evlenmenin butun zorluklarini yasiyorum erken menepozla 3 yil oldu tanisali 2 tup bebek ilki negatif 2. Bos yumurta yikildim resmen forumdan sureklu okuyordum yumurta donasyonu nasil karar verdiniz dini boyutu nasil astiniz haram diyorlar esinizi nasil ikna ettiniz bebekle bag nasil kuruluyor dna anneye ait olmayinca ya bagisciya benzerse kac yumurta garanti diyorlar bundada kesinlik yok galiba pozitif almak icin istanbuldami tedaviye baslaniyor nasil oluyor toplam yeme icme otel hastane aklinoza ne gelirse maliyeti ne oluyor lutfen beni aydinlatirmisiniz
Ben kararimi verdim artik tup bebek denemek istemiyorum esimi ikna etmek icin her yonuyle yukarda yazdiklarimda bilgi sahibi olup biran once yola cikmak istiyorum cevreden kimseyle konusulmuyor bu konular onun icin sabahlara kadar okuyorum sayfalarca tesekkur ederim yardimlariniz icinKusura bakılacak bir durum yok bir soru sordunuz cevap almak için ben de kendi görüşüm olan bir cevabı sundum tekrar söylüyorum duygusal anlamdaki kafa karışıklığı (bence) burdan giderilmesi zor bir durum ama öbür taraftan anne olma çabanız konusunda elimden geldiğince bilgi aktarmaya çalışırım çok zor biliyorum aynı yollardan geçtik bir çoğumuz dilerim bu yoldaki mücadeleniz mutluluk ile sonlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?