Mrb hatirladiniz mi beni bilmiyorum ayni tup bebek merkezine gidiyorduk ayni doktora burda baska bi sayfada gorusmustuk gece sayfalarca okurken gordum sizin yorumlarinizida rabbim hepimizi bu yolda daha fazla yormasin kucaklarimiz dolu donmeyi nasip etsin tesekkyr ederim guzel dilerkleriniz icin

Rabbim yardimciniz olsun dilerim esinizle karar verip tedavinize baslarsiniz. Benim de yumurtam bos ciktigi icin tedavim yarim kalmisti bilirim nasil oldugunu. Hic bosuna zaman kaybetmeyin Rabbim halkinizda hayirlisini nasip etsin insallah.

Ayni yoldan geciyoruz , deniyoruz ve donasyon da kesin sonuc degil maalesef .Allah izin vermisse oluyor.. burda cok hikaye var..kimi mutlu son kimi ‘to be continued’ seklinde:))
Ciktigimiz yolun sonu guzel olsun, siz kendiniz karar vermisseniz su gibi aksin bundan sonrasi..

Rabbim yardimciniz olsun dilerim esinizle karar verip tedavinize baslarsiniz. Benim de yumurtam bos ciktigi icin tedavim yarim kalmisti bilirim nasil oldugunu. Hic bosuna zaman kaybetmeyin Rabbim halkinizda hayirlisini nasip etsin insallah.
Amin cok tesekkur ederim inanin ki dun daha elim bos döndum merkezden şuan nefes bile alamiyorum psikolojik olarak cöktum

Amin aynen oyle rabbim anneligi yazmadiysa buda olmaz nasipte varsa olacak

Genetikten saglikli gelen embriyonun tutmadigi, kimyasal gebelik olan vakalarda var. O yuzden kara kutu sanirim transferden sonrasi. İcerde neler oluyor orasi mechul...
kibrisda maaelesef embriyo genetik test cok pahali.2500 eur istiyorlAr..ama saglikli embriyo bulundu kesin tuttu diye de garanti yok...
Zaza soylemisti en iyi test merkezi Rahim oluyor. Neyi isterse onu kabul ediyor:))

Devam edelim sonuna kadar ömrümüz yetene kadarr rabbim inaniyorum
Bizlerede nasip etcek inaniyorum ve ben sizlerden aldigim bilgilerle buradan paylastiklarinizla arkadasimi yönlendirdim biliyorsunuz beraber gitcektik ama ben gidememistim . Simdi iki tane minnacik bebis oldu okadar güzellerki rabbim bizlerinde yüzünü gldürsüninsallah

Seninle gurur duyuyorum canım benim.Tüm donasyon yolculuğunu bilen yanında destek olarak bulunan biri olarak senin alnından öpüyorum.Ve kuzunuda Bahtı şansı açık olsun inşallahh. öpüyorum ♡
seninle gurur duyuyorum canım benim.Tüm donasyon serüveninde yaşadığın herşeyi yakından bilen ve sana destek olan biri olarak alnından öpüyorum.Kuzunun bahtı açık olsun.öpuyorum ikinizide♡♡

Yo evlat edınme daha kolay. Sadece 3yıl bekliyorsun. Koruyucu ailede cocugun ailesi var ise heray kuruma goturup ailesını gırıyo. Oyuzden ii degıl.
Sende bir kuzuyu evlat edinmiştin dimi.Seninlede gurur duyuyorum ne müthiş bir şey bir can 'ın kaderine sihirli ellerle değmek ♡

Anlamadıgım bişey var bu 3 cizgi ne zaman oluyo kalınlaştıgı zaman mı yoksa kalınlaşmayla alakası yok mu? Tam olarak nedir bu 3 cizgi bılen varsa aydınlatırsa cok iyi olur
Bildigim 3 cizgi rahmin tum yuzeyinin esit kalinlastiginin ifadesi..ama tam aciklamasini bilmiyorum..

Canımsin❤❤❤❤❤❤❤❤❤

çok üzgünüm. Allah yardımcın olsun canım

kızlar bana 19 gün kaldı ya ayın 24üne çektiler biletimi yani inne vurulmalarımın 9 yada 10 günü orda olucam yakşaık 14 gün oluyor orada olamam sizce işim bittikten sonra ferivotla gelebilmem mümkün olurmu yoksa uçak biletinin gününe kadar beklemem mi gerekecek öf

Gemide boş yer varsa tabiki gelebilirsin. Sonuçta gemi içinde biletinin olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…