Gemide boş yer varsa tabiki gelebilirsin. Sonuçta gemi içinde biletinin olması gerekiyor
ya bilet alıcak parayı ayarlarımda yer olur mu işte sıkıntı orda uçakta sıkıntılı ben bir hafta sornaya bilet alım diom orda bi sıkıntı olursa kalmak zorunda kalırım busfere arpaya giderken bulgurdan olurum diom. ama diğer türlü bugdayda yok elim pirinçte

Elfin88 Elfincim yeniden test yaptırdın mı? bazen beta düşük seyredip normale dönebiliyormuş. hatta burada böyle bir forum da var. benim de düşük beta olmuştu kimyasal dedim eşim de sana yazdığımı söyleyip bekleyelim dedi. tabi kimyasal oldu ama bu konuda da yeni bir bilgi öğrendim. nadir de olsa böyle durumlar da varmış bir sürü kadının da başına gelmiş.

Merhabalar kıbrısa sorunsuz bir şekilde geldim sorunsuz bir şekildede dönüyorum Kıbrısa bu dönem gelecek arkadaslara duyrulur iki gün karantina da kaldım sadece işlem sonrası da dönüyorum

Merhaba, inşallah güzel haberlerinizi alıp hep birlikte mutlu oluruz, heyecanla bekliyoruz. kendinize dikkat edin sevgilerimle.

Merhaba güzel hatunlar, ikinci deneme için çalışmalara başladım ilk transferin ardından 10 ay geçince yeniden bazı testleri istedi doktorum. yaptırmaya başladım. eylül ayında regl olamadım bunun için tarlusal verdi bugün sonuncu hapı içtim şimdi beklemedeyim. çok heyecanlıyım sanki ilk kez deneyeceğim.

Çok sevindim senin adina tamaracim herşey gönlünce olsun ınsallah canim ınsallah anne olacaksın buna yürekten inanıyorum rabbim yar ve yardımcın olsun ❤❤❤❤❤❤❤❤

Yaptırdım canım
9. Gün 156
11.gün 245
13 gün 315
15.gün 270
17 gün 70 çıktı yani kesin kimyasal gebelik . 315 çıktığında ilaçları kesmiştik. Bugün bir merkezin doktoru ile konuştum kimyasal gebelik laboratuvar hatası yada genetik bozukluklarda olur dedi. Eşine karyotip testi yaptır ERA testi falan şarlatanların işi dedi. Sen hamile kalabiliyorsun hiçbirşey yapmana gerek yok gerisini laboratuvarda biz yapacağız dedi.

gidiş dönüş biletini önceden mi alıyorlar?hepsi bikaç gün sürmez mi?

Kıbrısdan gelişde pek sorun olmuyor yer bulunuyor genelde demişlerdi bana türkiyeden gidiş de bilet yoktu da ilk uçagım iptal oldugunda bende bakmıştım iki firma var zaten istersen arastır

kan grubu, prolaktin,tsh, hbsag, anti hcv, anti hıv, vdrl, hemogram, anti hbc total
bunları istedi doktor. tedaviye karar verildiğinde istaniyoe 6 aylık geçerliliği varmış. sonrasında yeniden isteniyormuş :)

Anlamadıgım bişey var bu 3 cizgi ne zaman oluyo kalınlaştıgı zaman mı yoksa kalınlaşmayla alakası yok mu? Tam olarak nedir bu 3 cizgi bılen varsa aydınlatırsa cok iyi olur
Benim ki 3 çizildi bundan öncekilerde de öyleydi ama 1 kez tuttu odadüştü ama zazanın dediğigibi embriyo önemli bencede kaliteliyse tutar

Canım mavicim bazı hadsiz doktorlar okadar beni yüzüyorli inan pes ediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…