- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
ya bilet alıcak parayı ayarlarımda yer olur mu işte sıkıntı orda uçakta sıkıntılı ben bir hafta sornaya bilet alım diom orda bi sıkıntı olursa kalmak zorunda kalırım busfere arpaya giderken bulgurdan olurum diom. ama diğer türlü bugdayda yok elim pirinçteGemide boş yer varsa tabiki gelebilirsin. Sonuçta gemi içinde biletinin olması gerekiyor
Merhabalar kıbrısa sorunsuz bir şekilde geldim sorunsuz bir şekildede dönüyorum Kıbrısa bu dönem gelecek arkadaslara duyrulur iki gün karantina da kaldım sadeceişlem sonrası da dönüyorum
Çok sevindim senin adina tamaracim herşey gönlünce olsun ınsallah canim ınsallah anne olacaksın buna yürekten inanıyorum rabbim yar ve yardımcın olsunMerhaba güzel hatunlar, ikinci deneme için çalışmalara başladımilk transferin ardından 10 ay geçince yeniden bazı testleri istedi doktorum. yaptırmaya başladım. eylül ayında regl olamadım bunun için tarlusal verdi bugün sonuncu hapı içtim şimdi beklemedeyim. çok heyecanlıyım sanki ilk kez deneyeceğim.
Merhaba güzel hatunlar, ikinci deneme için çalışmalara başladımilk transferin ardından 10 ay geçince yeniden bazı testleri istedi doktorum. yaptırmaya başladım. eylül ayında regl olamadım bunun için tarlusal verdi bugün sonuncu hapı içtim şimdi beklemedeyim. çok heyecanlıyım sanki ilk kez deneyeceğim.
[/QUOTE
Hangi testler istendi acaba?
Yaptırdım canımElfin88 Elfincim yeniden test yaptırdın mı? bazen beta düşük seyredip normale dönebiliyormuş. hatta burada böyle bir forum da var. benim de düşük beta olmuştu kimyasal dedim eşim de sana yazdığımı söyleyip bekleyelim dedi. tabi kimyasal oldu ama bu konuda da yeni bir bilgi öğrendim. nadir de olsa böyle durumlar da varmış bir sürü kadının da başına gelmiş.
Teşekkür ederimBana klinik ole yazfi bacum bilmiyom ki
Merhaba, inşallah güzel haberlerinizi alıp hep birlikte mutlu oluruz, heyecanla bekliyoruz. kendinize dikkat edin sevgilerimle.
gidiş dönüş biletini önceden mi alıyorlar?hepsi bikaç gün sürmez mi?kızlar bana 19 gün kaldı ya ayın 24üne çektiler biletimi yani inne vurulmalarımın 9 yada 10 günü orda olucam yakşaık 14 gün oluyor orada olamam sizce işim bittikten sonra ferivotla gelebilmem mümkün olurmu yoksa uçak biletinin gününe kadar beklemem mi gerekecek öf
Kıbrısdan gelişde pek sorun olmuyor yer bulunuyor genelde demişlerdi bana türkiyeden gidiş de bilet yoktu da ilk uçagım iptal oldugunda bende bakmıştım iki firma var zaten istersen arastırkızlar bana 19 gün kaldı ya ayın 24üne çektiler biletimi yani inne vurulmalarımın 9 yada 10 günü orda olucam yakşaık 14 gün oluyor orada olamam sizce işim bittikten sonra ferivotla gelebilmem mümkün olurmu yoksa uçak biletinin gününe kadar beklemem mi gerekecek öf
Eşimin çok fazla ısrarı var bir kez daha denemek için. Kesinlikle değiştireceğiz.Elfin degistircekmisin merkezini cnm
Girmeden ve magusadan varKıbrısdan gelişde pek sorun olmuyor yer bulunuyor genelde demişlerdi bana türkiyeden gidiş de bilet yoktu da ilk uçagım iptal oldugunda bende bakmıştım iki firma var zaten istersen arastır
Merkezin neresiydi elfinEşimin çok fazla ısrarı var bir kez daha denemek için. Kesinlikle değiştireceğiz.
toplam orda kaç gün kalınıyor? Karantina olmadanGirmeden ve magusadan var
Benim ki 3 çizildi bundan öncekilerde de öyleydi ama 1 kez tuttu odadüştü ama zazanın dediğigibi embriyo önemli bencede kaliteliyse tutarAnlamadıgım bişey var bu 3 cizgi ne zaman oluyo kalınlaştıgı zaman mı yoksa kalınlaşmayla alakası yok mu? Tam olarak nedir bu 3 cizgi bılen varsa aydınlatırsa cok iyi olur
Canım mavicim bazı hadsiz doktorlar okadar beni yüzüyorli inan pes ediyorum artıkZazacim son kaybin icin cok uzuldum..Her zaman takip ediyorum..Hep dualarimdasin..Allah sana en guzelini versin kuzum..
Rahim 3 cizginile bende yazmak istedim..Coook haklisin guclu embriyo her seyi hallediyor..
Sen hatirlarsin belki ama arkadaslar bilmeyebilir..
Benim rahmim hic 3 cizgi olmuyordu..Hazirlayan dontorum embriyo donasyonunda her sey superse sans %70 ama senin %50 demisti..Bubuda rahim kakinligi 9 mm ustune ciktigi icin soyluyordu..Yani rahim kalinlasiyorsa ve embriyo guclu ise tutunma ve hamilelik oliyor..Embriyo rahimde dolasarak kensini icin en guzel yeri seciyor
Insallah herkezin saglikli gebeligi olsun
Kurban olurum onları veren AllahaBu arada benim guzeller guzeli 2 kizim oldu..20 gun sonra 2 yasinda olacaklar..herkeze sevgiler yolunuz acik olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?