Karyotip bu işe başlamadan bakılmalıGörüşmedim canım aşağı yukarı aynı şeyleri söyleyeceklerini tahmin ediyoruz. Eşime karyotip testi yapılacak
İnşallah bu defa yüzün gülerİlk iki defa kendi yumurtamla ve kendi spermimizle denedim olmadı hatta ikinci tüp bebek için iki defa toplattım yumurtamı iki ay üst üste gittim kıbrısa ama olmadı maalesef şimdi 4aa dedikleri yumurta bagıscıdan alınan kondu kendi spermimizle☺
Ahh susu kıbrısta yaşamıyorsan eğer kıbrısta kendi yumurta ve spermle denenirmiİlk tüp bebek denemsinde 2500 euro verip genetik testide yaptırmıştık sonuc yine negatif di
Zaza yumurta donasyonundN once hangi testler ( kanda karyotip haricinde)kesin yapilmali diyorsun?Karyotip bu işe başlamadan bakılmalı
İşte merkezin suçu burda
Elfin acaba aynı yerde devam edip indirim talep etsen?
Sormaa zazacım birinin aracılıgı ile oldu diyelimAhh susu kıbrısta yaşamıyorsan eğer kıbrısta kendi yumurta ve spermle denenirmi
Zaten genetik testleri ankaraya gönderiyorlar bakılması için
Karyotip eşinde bakılmalıZaza yumurta donasyonundN once hangi testler ( kanda karyotip haricinde)kesin yapilmali diyorsun?
İnşallah canım kardeşim inşallahSormaa zazacım birinin aracılıgı ile oldu diyelimİnşallah şimdi sonuç iyi olur
Muhtemelen rahim yetmezdiği varyenibahar hayırlı olsun.benımde yarına 12 30 da transferin var dua edin bana inş güzel bir sonuç alırım.burdakı tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum.16 haftalık bir kayıbım oldu geçen yıl.düşük oldu.bu yüzden tek transfer yapmayı düşünüyorum.gerçı bir tanesi kalp atışı duyulmadan kese düştü.ıkıncıde sürekli kanama oldu.ve 16 haftada tamamen düştü.sızce tek embrıyo transferi yapmak mı ıyı.
Bende aynisini düsünuyorumKaryotip bu işe başlamadan bakılmalı
İşte merkezin suçu burda
Ben bilmiyordum böyle bir test olduğunu. burdaki doktor DNA hasar testi normal çıktı karyotipte birşey çıkacağını sanmıyorum yinede yaptıralım istiyorsanız dediKaryotip bu işe başlamadan bakılmalı
İşte merkezin suçu burda
Bende aynisini düsünuyorum
Elfin cnm 3 kez ayni durumla karsilastin. Bi dr ile görüs belki indirim yaparlar görüsmeden degistirme bence .
Ezgi ile iletisime gec cnm direk sevket beyle görüstürsün eminim yardimci olcaklar ben inaniyorum. Benim arkadasim ilk tedavisinde aldi pazar günü ikizlerini kucagina.hersey nasip tabiki Bana doktor un cok vicdanli biri oldugunu söylemisti babacan biri demisti o yüzden son kez direk sevket bey ile görüsmek istedigini söyle can bey ile degil.Açıkçası fiyat indirimi olursa diye onuda düşünmüyor değilim
Gerçekten o konuda hiç sıkıntı yaşatmadılar. Doktor aynen söylediğiniz gibi her defasında inşallah bu sefer olacak diye beni motive ederek gönderdi. Tekrar görüşüp daha önce bağış yapmamış bir donör olursa karyotip yapılmasını isteyeceğim. Daha önce hamilelikle sonuçlanmış bir donörse onarsa gerek yok sadece eşime yaptıracağım.Ezgi ile iletisime gec cnm direk sevket beyle görüstürsün eminim yardimci olcaklar ben inaniyorum. Benim arkadasim ilk tedavisinde aldi pazar günü ikizlerini kucagina.hersey nasip tabiki Bana doktor un cok vicdanli biri oldugunu söylemisti babacan biri demisti o yüzden son kez direk sevket bey ile görüsmek istedigini söyle can bey ile degil.
Karyotip zaten donöre yapılması gereken ruin bir test. Elfin yani o test olmadan zaten donör olamazGerçekten o konuda hiç sıkıntı yaşatmadılar. Doktor aynen söylediğiniz gibi her defasında inşallah bu sefer olacak diye beni motive ederek gönderdi. Tekrar görüşüp daha önce bağış yapmamış bir donör olursa karyotip yapılmasını isteyeceğim. Daha önce hamilelikle sonuçlanmış bir donörse onarsa gerek yok sadece eşime yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?