Tamara ben bu kanları vermekten damarımda kan kalmadıkan grubu, prolaktin,tsh, hbsag, anti hcv, anti hıv, vdrl, hemogram, anti hbc total
bunları istedi doktor. tedaviye karar verildiğinde istaniyoe 6 aylık geçerliliği varmış. sonrasında yeniden isteniyormuş :)
Evet canimElfin degistircekmisin merkezini cnm
Yedimgün karantina süresi ama ben iki gece kaldım sadece transfer için gittigim için klinigin ayarlıyor gerekli izinleri canım kalmak istemiyorsan görüşmen gerektoplam orda kaç gün kalınıyor? Karantina olmadan
Istanbulda ama keske birde beni hazirlayan doktoruma bir gorunsen degerlendirse..Cok guvendim ben ona..Degerli bir hoca...Canım mavicim bazı hadsiz doktorlar okadar beni yüzüyorli inan pes ediyorum artık
Ay umarım iyi gidiyordur. Biz ilk defa 17.gunde doktor muayenesine gitmiştik. Bir dahaki randevu 2 hafta sonrasina verdi. Bu cuma oluyor. Arada hiç kontrol yok. Hiç birsey de hissetmiyorum. O ilk haftalarin kasık ağrısı falan da geçti. Gerçi normal birşey bu galiba. Yani bebek hala orada mi hiç bir fikrim yok.Bu da bayağı endişe vericiymis. Arada deli gibi düşük nasıl olur onu okuyorum internetten. Arkadaşlar burada endise hic bitmiyor yazdıklarında tam anlayamamisim. Hakikaten endişe devam ediyormuş. Neyse göreceğiz. İnşallah herşey yolundadir.
Can sın sen arkadaşım ♡ nasıl gidiyor hamileliğin ?
Cnm seninki tutmus. Sonra devam etmemiş. Era testine basvurulan vakalarda tutunma penceresini yakalayamamis oluyor zaten. Az da para degil. Bence de yaptirma.Yaptırdım canım
9. Gün 156
11.gün 245
13 gün 315
15.gün 270
17 gün 70 çıktı yani kesin kimyasal gebelik . 315 çıktığında ilaçları kesmiştik. Bugün bir merkezin doktoru ile konuştum kimyasal gebelik laboratuvar hatası yada genetik bozukluklarda olur dedi. Eşine karyotip testi yaptır ERA testi falan şarlatanların işi dedi. Sen hamile kalabiliyorsun hiçbirşey yapmana gerek yok gerisini laboratuvarda biz yapacağız dedi.
Tamaracim hayirli olsun. Güzel sonuclansinMerhaba güzel hatunlar, ikinci deneme için çalışmalara başladımilk transferin ardından 10 ay geçince yeniden bazı testleri istedi doktorum. yaptırmaya başladım. eylül ayında regl olamadım bunun için tarlusal verdi bugün sonuncu hapı içtim şimdi beklemedeyim. çok heyecanlıyım sanki ilk kez deneyeceğim.
Susu sen dondurulmuş embriyolarınımı aldın?Yedimgün karantina süresi ama ben iki gece kaldım sadece transfer için gittigim için klinigin ayarlıyor gerekli izinleri canım kalmak istemiyorsan görüşmen gerek
İnan artık kimseye gitmem gelmiyorIstanbulda ama keske birde beni hazirlayan doktoruma bir gorunsen degerlendirse..Cok guvendim ben ona..Degerli bir hoca...
Tamaracım heyecanla bende seni bekliyorumMerhaba güzel hatunlar, ikinci deneme için çalışmalara başladımilk transferin ardından 10 ay geçince yeniden bazı testleri istedi doktorum. yaptırmaya başladım. eylül ayında regl olamadım bunun için tarlusal verdi bugün sonuncu hapı içtim şimdi beklemedeyim. çok heyecanlıyım sanki ilk kez deneyeceğim.
Hsg cekim ucreti nekdr acabaSizede çok geçmiş olsun
Bende ankaradayım.Rahim histeroskopi,hsg filmi için tavsiyem özel ankara tüp bebek merkezinde dr Cem Akarsu.Ama donasyona hazırlarmı bilmem.
Beni hazırlıyor
Canim ben bilet ayarini 10 gunluk yapmistim nr olur ne olmaz die e bunlar surekli bilet degsikligi yaptigindan oncekini cekip sonrakini degsim yaptilar die gunum acildikca acildi 24 gecesi gidyorum 6 gecesi donus yani 7. Kasimda de burdayim bende iste isim bitince ucak bileti pahali olir feribotla gelim diom ama bilet bulamazsam ne yapicam yanimda deniz kiyafrtide koyucam ne olur ne olmaz diegidiş dönüş biletini önceden mi alıyorlar?hepsi bikaç gün sürmez mi?
Görüştüğüm doktorda aynen öyle söyledi. Sen hamile kalabiliyorsun yaptırma dedi. Zaza daha tecrübeli bu konuda oda kimyasal gebelik yaşadı sanırım bir kaç kere. Bazen her söylenene gönlüm inanmak istesede mantığım burdaki tecrübeli arkadaşlarında bilgisinden faydalanmak daha doğru diyor.Cnm seninki tutmus. Sonra devam etmemiş. Era testine basvurulan vakalarda tutunma penceresini yakalayamamis oluyor zaten. Az da para degil. Bence de yaptirma.
Şimdiki fiyatlarını bilmiyorumHsg cekim ucreti nekdr acaba
Kanda 6-7 günde bile çıkarKızlar 9.Gün kan versem çıkarmı acaba
Çıkar benim 7. Gün idrarda bile çıkmıştı hele 5. Gün embriyosu ise çıkma ihtimali yüksekKızlar 9.Gün kan versem çıkarmı acaba
Evet canım ilk iki tüp denemiştim negatif sonrası donasyona karar verdik sperm dondurttugum için donörde bulununca dondurtmuştuk 3 tane dahq var donmuş donörden . donörle olan ilk deneme bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah canımSusu sen dondurulmuş embriyolarınımı aldın?
Bu her halde üçüncü denemendir.inşallah sondur
İlk iki denemende negativmi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?