kan grubu, prolaktin,tsh, hbsag, anti hcv, anti hıv, vdrl, hemogram, anti hbc total
bunları istedi doktor. tedaviye karar verildiğinde istaniyoe 6 aylık geçerliliği varmış. sonrasında yeniden isteniyormuş :)
Tamara ben bu kanları vermekten damarımda kan kalmadı

Kızlar şu an kıbrısta durum nedir bilgisi olan arkadaş var mı? Yani yumurta donasyonuna başlayacak arkadaş var mı? Merkezler donör bulma konusuyla ilgili ne diyorlar? Yeni tedavi planlamasında olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim

1. Can sın sen arkadaşım ♡ nasıl gidiyor hamileliğin ?
Ay umarım iyi gidiyordur. Biz ilk defa 17.gunde doktor muayenesine gitmiştik. Bir dahaki randevu 2 hafta sonrasina verdi. Bu cuma oluyor. Arada hiç kontrol yok. Hiç birsey de hissetmiyorum. O ilk haftalarin kasık ağrısı falan da geçti. Gerçi normal birşey bu galiba. Yani bebek hala orada mi hiç bir fikrim yok.Bu da bayağı endişe vericiymis. Arada deli gibi düşük nasıl olur onu okuyorum internetten. Arkadaşlar burada endise hic bitmiyor yazdıklarında tam anlayamamisim. Hakikaten endişe devam ediyormuş. Neyse göreceğiz. İnşallah herşey yolundadir.

Cnm seninki tutmus. Sonra devam etmemiş. Era testine basvurulan vakalarda tutunma penceresini yakalayamamis oluyor zaten. Az da para degil. Bence de yaptirma.

Tamaracim hayirli olsun. Güzel sonuclansin

Yedimgün karantina süresi ama ben iki gece kaldım sadece transfer için gittigim için klinigin ayarlıyor gerekli izinleri canım kalmak istemiyorsan görüşmen gerek
Susu sen dondurulmuş embriyolarınımı aldın?
Bu her halde üçüncü denemendir.inşallah sondur
İlk iki denemende negativmi oldu

Tamaracım heyecanla bende seni bekliyorum
İnşallah güzel son olur

gidiş dönüş biletini önceden mi alıyorlar?hepsi bikaç gün sürmez mi?
Canim ben bilet ayarini 10 gunluk yapmistim nr olur ne olmaz die e bunlar surekli bilet degsikligi yaptigindan oncekini cekip sonrakini degsim yaptilar die gunum acildikca acildi 24 gecesi gidyorum 6 gecesi donus yani 7. Kasimda de burdayim bende iste isim bitince ucak bileti pahali olir feribotla gelim diom ama bilet bulamazsam ne yapicam yanimda deniz kiyafrtide koyucam ne olur ne olmaz die

Cnm seninki tutmus. Sonra devam etmemiş. Era testine basvurulan vakalarda tutunma penceresini yakalayamamis oluyor zaten. Az da para degil. Bence de yaptirma.
Görüştüğüm doktorda aynen öyle söyledi. Sen hamile kalabiliyorsun yaptırma dedi. Zaza daha tecrübeli bu konuda oda kimyasal gebelik yaşadı sanırım bir kaç kere. Bazen her söylenene gönlüm inanmak istesede mantığım burdaki tecrübeli arkadaşlarında bilgisinden faydalanmak daha doğru diyor.

Susu sen dondurulmuş embriyolarınımı aldın?
Bu her halde üçüncü denemendir.inşallah sondur
İlk iki denemende negativmi oldu
Evet canım ilk iki tüp denemiştim negatif sonrası donasyona karar verdik sperm dondurttugum için donörde bulununca dondurtmuştuk 3 tane dahq var donmuş donörden . donörle olan ilk deneme bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…