canım sperm testi özellikle dna hasar testi yaptır antioksidan ilaçlar kullansın eşin sigara içiyorsa bıraksın çalıştığı ortam da önemli inşaallah hepimiz anne oluruz

Ozaman ilk iki defa kendi yumurtanla denedin spermi banktan aldın olmadı
Şimdiki embriyo donasyonu
Doğrumu anladım

Ozaman ilk iki defa kendi yumurtanla denedin spermi banktan aldın olmadı
Şimdiki embriyo donasyonu
Doğrumu anladım
İlk iki defa kendi yumurtamla ve kendi spermimizle denedim olmadı hatta ikinci tüp bebek için iki defa toplattım yumurtamı iki ay üst üste gittim kıbrısa ama olmadı maalesef şimdi 4aa dedikleri yumurta bagıscıdan alınan kondu kendi spermimizle

Yaaa tebrik ederim gözün aydın

İlk tüp bebek denemsinde 2500 euro verip genetik testide yaptırmıştık sonuc yine negatif di

canım sperm testi özellikle dna hasar testi yaptır antioksidan ilaçlar kullansın eşin sigara içiyorsa bıraksın çalıştığı ortam da önemli inşaallah hepimiz anne oluruz
DNA hasar testi yapıldı eşime sorun yok dediler. Sigara alkol kullanmıyor. Karyotip testi kaldı birtek. Oda normal çıksa bile oluşan embriyoda yinede kromozom anomalisi olabilirmiş. Herşeye olabiliyor fakat biz yinede ilerde pişman olmamak için elimizden gelen herşeyi deneyelim diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…