Allah nazarlardan saklasın sizi. ne kadar güzel bir duygu. inanın şu an ben bile o duygunuzu taaa kalbimde hissettim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Canim ayyy ne güzel nice güzel günlere ınsallah. yavrumla beraber ınsallah rabbim senin ve yavrunada sağlık sıhhat versin allah nazarlardan korusun ınsallah.❤❤❤
Âmin Hepinize nasip olsun inşallah

İki tane dondurulmuş embriyom kaldı
Denemeyi düşünüyorum
Insallah bu sefer olacak canim benim anne olmanı okadar çok istiyorumki rabbim yar ve yardımsın olsun dualarin kabul olsun insallah❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Merrhabalar bende uzun yıllardır tüp bebek deneyen biri olarak artık yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdim. Burada yazmış olduğunuz yazıları dikkatlice okudum. Okuduklarıma göre iki merkez arasında kaldım. British ve gynolife. Birde pandemi döneminde kıbrısta tedaviye devam eden varmı acaba? Şuanda donmuş yumurta üzerinden mi işlem yapılıyor? Pandemiden dolayı merkezleri görmek için sadece gidemiyeceğim bu sebeple sizce neye göre karar vermem gerekir?

Bende tedavi baslayacagim klinigin int sayfasinda okudum karyotip analiz yapildigini yaziyor donöre
bende şimdi benim sprem için sordum donrurumuş olduğu kesinleşti çünkü "Sperm şertifikalı geliyor ya yapılmış oluyor zaten" die msj attı fakat ha donmuş ha freş yeterki tutunmak istesin hayırlısıyla olur umarımda yapmışlardır sertifikalıymış kızlar birde ne güldüm bu işe başlarken sadece yavrum olsun dedim die ne sordum ne yazdım megerse bizimki sertifikalı onaylı hemide :ÇD

valla canım içine sinene bakıcaksın ha bilgim okadar geniş değil benim ama ucuz olsun dedim ben sprem donasyonu yapıcam bu arada ilk aradığım kiliğine geri döndüm nasipte varsa burda beni bulur dedim allah senin yolunada hayırlıyla içine sineneni çıkarsın yuvamız sessiz kalmasın her daim üçüncü hatta belki dördüncü tabağı indirdiğimiz günleri hayal ettiğimiz geceler biter umarım hayırlıysla

kızlar 25 yaşındayım her defasın da sağ 8 soldaa 9 yumurtam oluşuyor rahimde sıkıntı yok kist veya herhangi bir sorunum yok sprem sonasyonunda kulanılacak ilaçları atı hemşire bunlar çok fazla deil mi

Normal ilaçlar.
Yaşın küçük ama kilo fazlalığın olduğu için yumurta kaliteni etkileyecek.kilonun boya olan oranı (kitle endex) ayarlamadıkça ben senin yerinde olsam başlamaz beklerdim.Bari 70 kilolara inmeliydin.Obezitenin yumurta kalitesi üzerinde ciddi erkisi var.Merkez ilaç tedavisine başlamadan önce bunu sana söylemeliydi.Tamamen hazır olduğunda tedaviye almalıydılar.Sonucda çok büyük paralar ödeniyor.Bu şekilde hamile kalınmaz demiyorum ancak şansını düşürüyor. 2 Yılımı sprem donasyonda başarı oranını nasıl yükselebilirim bunu araştırmakla geçindim bu sebeple sanada bilgi paylaşımı yapmak istedim.

Insallah bu sefer olacak canim benim anne olmanı okadar çok istiyorumki rabbim yar ve yardımsın olsun dualarin kabul olsun insallah❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kalbi temiz arkadaşım
Tez bir zaman senin güzel haberini duyum

Yolun açık olsun arkadaşım
Bu pandemide işlem yaptırıp gebe kalanlarımız çok
Ben dondurulmuş embriyolarımı kullanıyorum

allah razı olsun bacım çok saol ben bunu hiç düşünmedim bebege etki edermi die sağlık açısından vermenin derdine düştüm ki 11 kiloya yakın verdim ama bacı bişi dicem rahim de ve yumurtalıkta yağlanma yok dedi doktor sıkıntı olsa burdaki doktorum ayrı birde prim almıyor demezmi biraz zayıflasan daha i,yi olur die doktorumu değişsem baksana bu kadar etkense eger dogru. benim bi arkadaşım var. boyu 174 kilosu 76 aama yumurtalıkları çok yağlı olduğu için gebe kalmıyor yağdan dolayı yumurtalık çalışmıyormuş kız birde s yada m tişörtleri ha acaba bende de sıkıntı çıkarmı herşeyim hazır değişememde ne bilem bacım saol allah razı olsun bilgi veridğin için gitmeden üç beş daha versem kardır gözüyle daha çok hırslanıcam allah razı olsun

Bende zayiflayim coronadan dolayi 7 aydir evdeyim calismiyom. Bir ara 1 ay gittim yine durdu 10 kilo aldim ben almanyada corona kudurdu vaka sayilarida tavan yapti 4 bin üzeriydi dün. Pazartedi otele gittim can sikintisindan müdüre dedim nolcak böle sistim evde oturmaktan 7 aydir . Adam bi 7 ay daha sürebilir dedi vay basimizaa

Klinifertir kizz acab benim yumurtalarda sertifakalimi benimki kesin cin malidir bende sans yok bakalim hayirlisi rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin
kzı çin malıda olsa yerli malıda alaman malıda olsa olsunda sağlıklı sıhatli bana fark etmez ben hafif çekik gözlerim çok az daha doğrusu saçları tepeden tolayınca çekik oluypr ç.ok çok çocuk doğana kadar saçkları tepeden toplar gözleri çekerim d: alşışsın milett D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…