Amin zazacım dayanamadım 8.Günden yaptırdım yarın yine yaptıracağım iyi çıkarsa birdaha yaptırmana gerek yok dedi hemşire ama sence 1kaç kez daha yaptırayım mı iyi çıksada
Damarında kan kalsın
Bebişe lazım olucak

En iyisi donör hazırlansın eşin gitsin embriyo oluştursunlar ve blastokist oluşanları dondursunlar
Sende ne zaman hazır olursan rahat rahat transfere git stresiz

Yazismalarada baktim adetin 2,ci günü tedaviye baslanilcak denmis. Ben donörü ne ara sececektim ? Tedaviye donör olmadanmi baslicaktim kafama takildi simdi
Eğer donörle adetleri eşleştirmek isterseniz doğum kontrol haplaruyla adet söktürücülerle bir türlü adetlerinizi eşleştiriyorlar

Eğer donörle adetleri eşleştirmek isterseniz doğum kontrol haplaruyla adet söktürücülerle bir türlü adetlerinizi eşleştiriyorlar
Donor seciminde en onemli kriter canli saglikli dogum yapmis olan diye talepte bulundum.
Bu durumda sence cok fazla merkezde cok fazla donasyon yapmis biri mi olur?
Donor tercihi icin gidecegim merkezde hic yumurta vermemis biri mi olmali?

Bende tüp bebekte defalarca başarısız oldugumuz için yumurta donasyonu düşünenlerdenim.. daha önce yaptırmış arkadaşlar varsa nolur bizimle bildiklerinizi tecrübelerinizi paylaşın..

Herkese merhaba uzun zamandır buraya bakmıyordum dilerim hepinizin dileği grrçek olur. Ben de çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ikizlerim var şimdi bir kız bir erkek çok mutluyum Allah ıma şükürler olsun başta zor oldu erken doğum yaptım falan ama atlattık. Ne olur siz de umudunuzu kaybetmeyin yüce rabbim herşeye kadir.... Sevgiyle kalın....

Donor seciminde en onemli kriter canli saglikli dogum yapmis olan diye talepte bulundum.
Bu durumda sence cok fazla merkezde cok fazla donasyon yapmis biri mi olur?
Donor tercihi icin gidecegim merkezde hic yumurta vermemis biri mi olmali?
Ahh keşke bu kadar detayları bilsem
Ama malesef bilmiyoruz

Serap gözün aydın arkadaşım
Alkah uzun mutlu ömür versin size
Bizede nasip olsun inşallah

Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.rabbim sizleri korusun❤❤❤❤

Maşallah diyelim Allah anali babali büyütsün

Arkadaşlar,
Kıbrıs yumurta donasyonu yaptıranlarda aşamalar nasıl oluyor? Donör seçimi için de mi Kıbrıs a gitmek gerekli? Transfer öncesi neler yapılmalı?
Yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…