Damarında kan kalsınAmin zazacım dayanamadım 8.Günden yaptırdım yarın yine yaptıracağım iyi çıkarsa birdaha yaptırmana gerek yok dedi hemşire ama sence 1kaç kez daha yaptırayım mı iyi çıksada
Tabii seve seve,ama merak ettiyini bilsemBilmiyom çok merak edıyorum zaza bıze bılgı verebılırmısın.rıca etsem.
En iyisi donör hazırlansın eşin gitsin embriyo oluştursunlar ve blastokist oluşanları dondursunlarDonasyon deneyen arkadas lar sıze Bı soru sorucam. Donasyon denıcez dıyelım. Adet duzenleyıcı verdı. Adetımızı onlarmı hesaplıyor. Nasıl dönorke aynı anda adetimizi ayarlıyor lar. Bu sureci anlatır mısınız. Meselaayın ya 14 ya 15 adet olurum tam bılmıyorum gununu dersek donor hazır denılıyo ilaç kullanıyormuş ya nasıl bizimle aynı anda adet olacak. Yoksa bız adet olunca orda o gün adet olmuş dönörü mü bıze eşleştırıyolar. Yada onlar ilacı bırakınca birkaç saat ıcınde adet ı oluyorlar. Bu konuyu anlıyamadım
Eğer donörle adetleri eşleştirmek isterseniz doğum kontrol haplaruyla adet söktürücülerle bir türlü adetlerinizi eşleştiriyorlarYazismalarada baktim adetin 2,ci günü tedaviye baslanilcak denmis. Ben donörü ne ara sececektim ? Tedaviye donör olmadanmi baslicaktim kafama takildi simdi
Amin zazacım dayanamadım 8.Günden yaptırdım yarın yine yaptıracağım iyi çıkarsa birdaha yaptırmana gerek yok dedi hemşire ama sence 1kaç kez daha yaptırayım mı iyi çıksada
napayim bir turlu içim ferahlamıyor korkuyorumkız gebesin işte içini, kötü düşüncelerle doldurma bi sal kendini
Allah tamamina erdirsin nerde tedavi oldunuz birde yaşinizi sorsam mahsuru yoksanapayim bir turlu içim ferahlamıyor korkuyorum
Yaş önemli değilde ilaçları yaş ilerledikce bünye zor kaldırıyorYaş onemli mi donasyonda
Gynolife da 38 yaşındayımAllah tamamina erdirsin nerde tedavi oldunuz birde yaşinizi sorsam mahsuru yoksa
Canım sağlıkla kucağına al inşallah8.gün 186 10.Gün 495 çıktı cumartesi tekrar verecekmişim bakalım devam edecek mi
Amin cnm İnşallah isteyen herkeze allah nasip etsinCanım sağlıkla kucağına al inşallah
Kesinlikle ilaclarin yan etkilerini daha cok yasiyor insan..Yaş önemli değilde ilaçları yaş ilerledikce bünye zor kaldırıyor
Donor seciminde en onemli kriter canli saglikli dogum yapmis olan diye talepte bulundum.Eğer donörle adetleri eşleştirmek isterseniz doğum kontrol haplaruyla adet söktürücülerle bir türlü adetlerinizi eşleştiriyorlar
Bende tüp bebekte defalarca başarısız oldugumuz için yumurta donasyonu düşünenlerdenim.. daha önce yaptırmış arkadaşlar varsa nolur bizimle bildiklerinizi tecrübelerinizi paylaşın..Merrhabalar bende uzun yıllardır tüp bebek deneyen biri olarak artık yumurta donasyonu yaptırmaya karar verdim. Burada yazmış olduğunuz yazıları dikkatlice okudum. Okuduklarıma göre iki merkez arasında kaldım. British ve gynolife. Birde pandemi döneminde kıbrısta tedaviye devam eden varmı acaba? Şuanda donmuş yumurta üzerinden mi işlem yapılıyor? Pandemiden dolayı merkezleri görmek için sadece gidemiyeceğim bu sebeple sizce neye göre karar vermem gerekir?
Ahh keşke bu kadar detayları bilsemDonor seciminde en onemli kriter canli saglikli dogum yapmis olan diye talepte bulundum.
Bu durumda sence cok fazla merkezde cok fazla donasyon yapmis biri mi olur?
Donor tercihi icin gidecegim merkezde hic yumurta vermemis biri mi olmali?
Serap gözün aydın arkadaşımHerkese merhaba uzun zamandır buraya bakmıyordum dilerim hepinizin dileği grrçek olur. Ben de çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ikizlerim var şimdi bir kız bir erkek çok mutluyum Allah ıma şükürler olsun başta zor oldu erken doğum yaptım falan ama atlattık. Ne olur siz de umudunuzu kaybetmeyin yüce rabbim herşeye kadir.... Sevgiyle kalın....
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.rabbim sizleri korusunHerkese merhaba uzun zamandır buraya bakmıyordum dilerim hepinizin dileği grrçek olur. Ben de çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ikizlerim var şimdi bir kız bir erkek çok mutluyum Allah ıma şükürler olsun başta zor oldu erken doğum yaptım falan ama atlattık. Ne olur siz de umudunuzu kaybetmeyin yüce rabbim herşeye kadir.... Sevgiyle kalın....
Maşallah diyelim Allah anali babali büyütsünHerkese merhaba uzun zamandır buraya bakmıyordum dilerim hepinizin dileği grrçek olur. Ben de çok sıkıntılı bir hamilelik geçirdim ikizlerim var şimdi bir kız bir erkek çok mutluyum Allah ıma şükürler olsun başta zor oldu erken doğum yaptım falan ama atlattık. Ne olur siz de umudunuzu kaybetmeyin yüce rabbim herşeye kadir.... Sevgiyle kalın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?