kzı çin malıda olsa yerli malıda alaman malıda olsa olsunda sağlıklı sıhatli bana fark etmez ben hafif çekik gözlerim çok az daha doğrusu saçları tepeden tolayınca çekik oluypr ç.ok çok çocuk doğana kadar saçkları tepeden toplar gözleri çekerimd: alşışsın milett D:
haklısın hepimizde senin gibiyiz. bu konuda sınırımız pek yoktur eşlerimizde bunu bilir düşüncelerimizden korkar birazbuda iyi fikirmis. Bende mavi gözlü olsun diyom benim adam kiziyor ne alaka biz öylemiyiz diyor . Sen iyice sacmaliyon diyo
Dogru diyon cnmm saglikli olsunlarda gerisi önemli degil.
babannem mavi gözlüydühaklısın hepimizde senin gibiyiz. bu konuda sınırımız pek yoktur eşlerimizde bunu bilir düşüncelerimizden korkar biraz
saçmalıyon diyor da niye mavi gözlü olmasın içinizden öyle geçmiş.. geçmişinizde illa vardır zaten. denemenizde fayda var dualarınıza amin kızlar
ne var lens takarık D:buda iyi fikirmis. Bende mavi gözlü olsun diyom benim adam kiziyor ne alaka biz öylemiyiz diyor . Sen iyice sacmaliyon diyo
yeterki nasip olsun öyle seçmesen bile geneinde varsa olur ne yapakbuda iyi fikirmis. Bende mavi gözlü olsun diyom benim adam kiziyor ne alaka biz öylemiyiz diyor . Sen iyice sacmaliyon diyo
Amin zazacım dayanamadım 8.Günden yaptırdım yarın yine yaptıracağım iyi çıkarsa birdaha yaptırmana gerek yok dedi hemşire ama sence 1kaç kez daha yaptırayım mı iyi çıksadaSen 9 gün değilmiydi verdiğinde
Değer çok güzel artıyor maşallah
Güzelde devamı gelsin❤
vay anam vay yeni kıvançlar yeni merrin morolarbabannem mavi gözlüydüben gizlice derim doktora istediklerimi . Ikimizde kahverengi gözlü nede yakisir bize sarisin mavi gözlü bebisler
kız gebesin işte içini, kötü düşüncelerle doldurma bi sal kendiniAmin zazacım dayanamadım 8.Günden yaptırdım yarın yine yaptıracağım iyi çıkarsa birdaha yaptırmana gerek yok dedi hemşire ama sence 1kaç kez daha yaptırayım mı iyi çıksada
Amin cnm darısı hepinize İnşallahKatlanarak devam etsin.. bebisler gelsin
Kivac kimmis kiz uyy halt etmis bizim bebislerin yaninda
Ben tataristanliyim anne tarafım hariç herkes bildiğin tombis yüzlü çekik gözlü benim kriterlerine uygun donor bulunmadı ilk tedavimde eğer hamile olsaydım nasıl bir çocuk doğuracaktım merak ediyorum ikinci tedavime yeni donorle başlayacağım allah nasip ederse bu defa özellikle belirttim kırgızistanli kazakistanli olacak diye merkezin basının etini yedim illaki bunlar olacak diye şansıma ne düşerse eşim rus istedikzı çin malıda olsa yerli malıda alaman malıda olsa olsunda sağlıklı sıhatli bana fark etmez ben hafif çekik gözlerim çok az daha doğrusu saçları tepeden tolayınca çekik oluypr ç.ok çok çocuk doğana kadar saçkları tepeden toplar gözleri çekerimd: alşışsın milett D:
ayyy çok çok amöin DÇ:,Kivac kimmis kiz uyy halt etmis bizim bebislerin yaninda
kız sen baya melezistanlısın zaar her memleketten var özünüzde maşallah ÇD:ÇDÇBen tataristanliyim anne tarafım hariç herkes bildiğin tombis yüzlü çekik gözlü benim kriterlerine uygun donor bulunmadı ilk tedavimde eğer hamile olsaydım nasıl bir çocuk doğuracaktım merak ediyorum ikinci tedavime yeni donorle başlayacağım allah nasip ederse bu defa özellikle belirttim kırgızistanli kazakistanli olacak diye merkezin basının etini yedim illaki bunlar olacak diye şansıma ne düşerse eşim rus istedibenim babaannem rahmetli rus tu şansa rus gelirse çocukta renkli gözlü sarışın doğarsa diye en azından milete babaannesine benzemiş diyebilelim diye valla bu sefer takipteyim ınsallah rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıklı bebisler olsun hepinizin insallah
Donasyon deneyen arkadas lar sıze Bı soru sorucam. Donasyon denıcez dıyelım. Adet duzenleyıcı verdı. Adetımızı onlarmı hesaplıyor. Nasıl dönorke aynı anda adetimizi ayarlıyor lar. Bu sureci anlatır mısınız. Meselaayın ya 14 ya 15 adet olurum tam bılmıyorum gununu dersek donor hazır denılıyo ilaç kullanıyormuş ya nasıl bizimle aynı anda adet olacak. Yoksa bız adet olunca orda o gün adet olmuş dönörü mü bıze eşleştırıyolar. Yada onlar ilacı bırakınca birkaç saat ıcınde adet ı oluyorlar. Bu konuyu anlıyamadım
Aynen ölekız sen baya melezistanlısın zaar her memleketten var özünüzde maşallah ÇD:ÇDÇ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?