buda iyi fikirmis. Bende mavi gözlü olsun diyom benim adam kiziyor ne alaka biz öylemiyiz diyor . Sen iyice sacmaliyon diyo
Dogru diyon cnmm saglikli olsunlarda gerisi önemli degil.

buda iyi fikirmis. Bende mavi gözlü olsun diyom benim adam kiziyor ne alaka biz öylemiyiz diyor . Sen iyice sacmaliyon diyo
Dogru diyon cnmm saglikli olsunlarda gerisi önemli degil.
haklısın hepimizde senin gibiyiz. bu konuda sınırımız pek yoktur eşlerimizde bunu bilir düşüncelerimizden korkar biraz
saçmalıyon diyor da niye mavi gözlü olmasın içinizden öyle geçmiş.. geçmişinizde illa vardır zaten. denemenizde fayda var dualarınıza amin kızlar

babannem mavi gözlüydü ben gizlice derim doktora istediklerimi . Ikimizde kahverengi gözlü nede yakisir bize sarisin mavi gözlü bebisler

Sen 9 gün değilmiydi verdiğinde
Değer çok güzel artıyor maşallah
Güzelde devamı gelsin
Amin zazacım dayanamadım 8.Günden yaptırdım yarın yine yaptıracağım iyi çıkarsa birdaha yaptırmana gerek yok dedi hemşire ama sence 1kaç kez daha yaptırayım mı iyi çıksada

babannem mavi gözlüydü ben gizlice derim doktora istediklerimi . Ikimizde kahverengi gözlü nede yakisir bize sarisin mavi gözlü bebisler
vay anam vay yeni kıvançlar yeni merrin morolar
ayyyyyy yarabbim nasip eyle sağlıklı sıhatli yavrular
çok çok amin

Ben tataristanliyim anne tarafım hariç herkes bildiğin tombis yüzlü çekik gözlü benim kriterlerine uygun donor bulunmadı ilk tedavimde eğer hamile olsaydım nasıl bir çocuk doğuracaktım merak ediyorum ikinci tedavime yeni donorle başlayacağım allah nasip ederse bu defa özellikle belirttim kırgızistanli kazakistanli olacak diye merkezin basının etini yedim illaki bunlar olacak diye şansıma ne düşerse eşim rus istedibenim babaannem rahmetli rus tu şansa rus gelirse çocukta renkli gözlü sarışın doğarsa diye en azından milete babaannesine benzemiş diyebilelim diye valla bu sefer takipteyim ınsallah rabbim herkesin gönlüne göre versin sağlıklı bebisler olsun hepinizin insallah

kız sen baya melezistanlısın zaar her memleketten var özünüzde maşallah ÇD:ÇDÇ

Yenibahar-4 canım. Degerın 1000 olunca tekrar test yapmana gerek yok. O saglıklı gebelik TIR. Burada onemli olan kalp atısını duyman. Gecen sene ben spontan h a mile lık yasadım. Degerım guzel yukseldı saglıklı gebelik dendi. Fakat kalp atısını duyamadık. Yaş itibariyle engelliymiş.kurtaj oldum. Kalp atısını duyarsan benım drum n bana soykedıgını sana soyleyım.evının köşesini dönersin demişti. Ben o köşeyi donemedim. Umarım sen donersın. Donmemen için hiçbir sebep yok. Genç yumurta sevgıker

Donasyon deneyen arkadas lar sıze Bı soru sorucam. Donasyon denıcez dıyelım. Adet duzenleyıcı verdı. Adetımızı onlarmı hesaplıyor. Nasıl dönorke aynı anda adetimizi ayarlıyor lar. Bu sureci anlatır mısınız. Meselaayın ya 14 ya 15 adet olurum tam bılmıyorum gununu dersek donor hazır denılıyo ilaç kullanıyormuş ya nasıl bizimle aynı anda adet olacak. Yoksa bız adet olunca orda o gün adet olmuş dönörü mü bıze eşleştırıyolar. Yada onlar ilacı bırakınca birkaç saat ıcınde adet ı oluyorlar. Bu konuyu anlıyamadım

Bunu bende düsünmedim deyil. Birde benim kafama takilan bisey var. Corona olmasaydi ben gidiyodum bana gün söylemistiler yasmin ilacina basla bitince adetinde burda oluyosun demislerdi?? Eee benim anlamadigim hani donörle ayni adetler ayarlanmicakmi cünki bana donör gelince seceriz demisti ben adetimin ikinci günü orda oluyordum benimde kafam karisti simdi donör önceden secilmiyormu ?

Yazismalarada baktim adetin 2,ci günü tedaviye baslanilcak denmis. Ben donörü ne ara sececektim ? Tedaviye donör olmadanmi baslicaktim kafama takildi simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…