Bende bu sefer dalamandan ucucam kibrisa benimde aktarmalı olucak maalesef ilk gittiğimde adnan menderesten direk uçtum kibrisa ama oraya gitmek sıkıntı oldu.
[/QUO
Kıbrısa gitmek de ayrı bir sorun oldu şimdi...Bende bu sefer dalamandan ucucam kibrisa benimde aktarmalı olucak maalesef ilk gittiğimde adnan menderesten direk uçtum kibrisa ama oraya gitmek sıkıntı oldu.
kaç kez yaptırdınız?Bu sefer deyince...donasyon şansının yüksek olduğunu söylüyor merkezlerBende bu sefer dalamandan ucucam kibrisa benimde aktarmalı olucak maalesef ilk gittiğimde adnan menderesten direk uçtum kibrisa ama oraya gitmek sıkıntı oldu.
Donmuslar var sanirim, su ameliyati olup belki onlari kullanirsin ya da yeni donorle ..Oluşmaktansa var canim çok nadir olarak onlardan biri de benim nasip kısmet işi bunu kotulemek icin söylemiyorum ben gynoliften memnunum olumsuz olmasına rağmen.ben ilk transferimde 8 kişiydik canim transferde bekleyen haberleştik 5 kişi hamileydi doğum yaptılar şimdi. 3 kişide bunlardan biri benim ilk denemede olmadı mesala nasip kismet
Bunlar saglikli bebek olsun.. heyecanla bekliyoruz guzel haberiGeride embriyo kalmadı, 8 embriyo oluştu ikisi 5aa oldu ve transfer edildi
Yanlışmı gördüm dedim birkac kez baktım Ankara dan aktarmalı gitmek çok pahalı bide yaArkadaşlar,Kıbrıs a kaç saatde gidiyorsunuz.ben kısmet olursa ankaradan gideceğim.Şok oldum.AktarmalıymışAnkara,istanbul aktarmalı uçaklar.Ve saatlerce istanbulda bekleme süresi ((
Yeni donorle yola çıkıcam canim ınsallah donmuslari kullanmiycam tedavimi ileri bir tarihe erteledim seneye ilk baharda gitaneyi planlıyoruz allah nasip kısmet ederse doktorumu degistirdim ameliyat için yeni bir doktordan randevu aldım kafam rahatladı inan bu doktor şükürki konuştuğumda ameliyatı ben yaparım dedi siz nezaman uygun görürseniz gelin plan yapalım dedi çok şükürDonmuslar var sanirim, su ameliyati olup belki onlari kullanirsin ya da yeni donorle ..
Uçak biletleri tavan yapmış iki katı fiatlar kısa doğru düşer biraz maalesef kış ve yaz fiatları çok farklı ben yurtdışında okuduğum dönemlerde aktarmalı gidiyordum çok zor o havaalanından inip başka bir uçağı beklemek kadar zor bisey yok tam bir iskence inanın sinirimden agladigim zamanları bilirim.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınsallah ınsallah herşey güzel olur hepimiz icinYanlışmı gördüm dedim birkac kez baktım Ankara dan aktarmalı gitmek çok pahalı bide ya
Allah hepımizin yardımcısı olsun. Aktarmasız sehır den gitmek daha mantıklı gibi tabi yakınsa. Beklemekte mahveder ınsanı haklısın canım. Hele böyle bi durumdaUçak biletleri tavan yapmış iki katı fiatlar kısa doğru düşer biraz maalesef kış ve yaz fiatları çok farklı ben yurtdışında okuduğum dönemlerde aktarmalı gidiyordum çok zor o havaalanından inip başka bir uçağı beklemek kadar zor bisey yok tam bir iskence inanın sinirimden agladigim zamanları bilirim.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınsallah ınsallah herşey güzel olur hepimiz icin
Amin. Teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıkla ve hayırlı nasip etsinAcını yüreğimde hissettim...
Rabbim sabır versin size
İnşallah bundan sonra ki hamileginizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Sana da Allah sabır versin canımAynen katılıyorum cnm sana başın sağolsun benimde 22 haftalikti kaybettigim de Allah sabir versin
Evet canım sağlık bakanlığı otel ayarlıyor oraya götürüyorlar. Zaten sen gitmeden ismin verilmiş oluyor sağlık bakanlığına ve iznin alınmış oluyor. Bunu da merkezin ayarlıyor. İki gece için 500 küsür vermiş sanırım eşim ama küsüratı da olabilir tam bilmiyorum.kasımda karantina biticek diyorlar ama uzayadabilir. Bakalım bende kasımda transfere gideceğim kısmetseHayirlisiyla guzel haberleri de duyalim.
Oteli saglik bakanliginin ayarladigi yere mi goturuluyor?
Merkeze gidis donus ve havaalanindan otele gidis donus kismi nasil ayarlaniyor?
2 gece icin ne kadar odeniyor?
Bakalim kasimda yine degisiklik olacak mi.
Evet canim ondada göbekten iğneler var
Aynen öyle...şok oldum aktarmalı görünce uçakları,hiç aklıma gelmeyen bişeydi..saatlerce bekleme süresi var bideYanlışmı gördüm dedim birkac kez baktım Ankara dan aktarmalı gitmek çok pahalı bide ya
Çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun, gerçekten çok üzüldüm, hamile olmayı başarsak bile kucağımıza almak için yine diken üstündeyiz, sabır ve metanet diliyorum size.
Aktarmasız şehir varmı ki...ben bulamadım,yakın şehir varsa diye baktımAllah hepımizin yardımcısı olsun. Aktarmasız sehır den gitmek daha mantıklı gibi tabi yakınsa. Beklemekte mahveder ınsanı haklısın canım. Hele böyle bi durumda
Canım bence istanbuldan gitmek mantıklı. Ankara ya da yakınAktarmasız şehir varmı ki...ben bulamadım,yakın şehir varsa diye baktım
Allah kolaylık versinKız yakın adandan taaa istabula gidip geri kibrisa donucem hesap edin allah yuzumuzebaksin
Cok sevindim ameliyat konusuna..Yeni donorle yola çıkıcam canim ınsallah donmuslari kullanmiycam tedavimi ileri bir tarihe erteledim seneye ilk baharda gitaneyi planlıyoruz allah nasip kısmet ederse doktorumu degistirdim ameliyat için yeni bir doktordan randevu aldım kafam rahatladı inan bu doktor şükürki konuştuğumda ameliyatı ben yaparım dedi siz nezaman uygun görürseniz gelin plan yapalım dedi çok şükür
Artik kasimda gorecegiz. Yeni secim de oldu. Bakalim uygulamalar degisir mi...Evet canım sağlık bakanlığı otel ayarlıyor oraya götürüyorlar. Zaten sen gitmeden ismin verilmiş oluyor sağlık bakanlığına ve iznin alınmış oluyor. Bunu da merkezin ayarlıyor. İki gece için 500 küsür vermiş sanırım eşim ama küsüratı da olabilir tam bilmiyorum.kasımda karantina biticek diyorlar ama uzayadabilir. Bakalım bende kasımda transfere gideceğim kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?