- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
kız benim önümde yağ kütlesi var demek ondan hisetmedim acıyı gideceği yere gitmişmidir pekiya uf 2 saat kaldı gene vurmamam aminnnnnnnnnnnnn inaşşalah bacımGonalf, merional , menapur dan biridir heralde kullandiginiz.
Herkeste hassasiyet yapmiyor, cok ince yagsiz gobeksiz kisilerde agri belki olabilir diye biliyorum
Yumurtlariniz buyusun, cogalsin, size bebekolsunlar. Ilk ve son seferde bitsin
Gobek deliginin 4 parmak yanina ya da altina yapmissaniz tamamdir islem.bulurgidecegi yeri merak etmeyin..kız benim önümde yağ kütlesi var demek ondan hisetmedim acıyı gideceği yere gitmişmidir pekiya uf 2 saat kaldı gene vurmamam aminnnnnnnnnnnnn inaşşalah bacım
Gynolifeta yaptırdım, Murat BeydeNerde donasyonu yaptınız hangı merkez
Ayyyyy aminnnnnnnnGobek deliginin 4 parmak yanina ya da altina yapmissaniz tamamdir islem.bulurgidecegi yeri merak etmeyin..
Kalcadan progesteron asamasinda sikinti cekenler oluyor. .gobekten oksapar, hibor vs gibi kan sulandirici kullanlar da agri olan oluyor. Kisidenkisiye degisiyor. Baslasin sizin maceraSonu guzel bitsin yeter ki Allahin izniyle
Eylul ekim daha cok gynolife duyduk , tum gynolifelar gebelik olustu heralde.Gynolifeta yaptırdım, Murat Beyde
Bir donasyon toplam fiyat ne kadar tutuyorGöbekten mi yaptın canım. Ben bu iğneden hiç kullanmadım çünkü bu iğne senin yumurtaların İçin. Kan sulandırıcı var göbekten yapılan benimkini onlar çok acıtıyordu
Geride embriyo kalmadı, 8 embriyo oluştu ikisi 5aa oldu ve transfer edildiEylul ekim daha cok gynolife duyduk , tum gynolifelar gebelik olustu heralde.
Sizin kac adet donordne toplandi acaba?
Teşekkür ederimBir gün sonra da belli olabilir gittigin günün akşamıda iki gün kalabilirsin diye biliyorum ben öyle yaptım kliniginle görüşürsen onlar sana daha detaylı bilgi verir. otel ödemeleri direk otele yapılıyor.Ayrıca ben hiçbir transfere ücret ödememiştim
Oluşmaktansa var canim çok nadir olarak onlardan biri de benim nasip kısmet işi bunu kotulemek icin söylemiyorum ben gynoliften memnunum olumsuz olmasına rağmen.ben ilk transferimde 8 kişiydik canim transferde bekleyen haberleştik 5 kişi hamileydi doğum yaptılar şimdi. 3 kişide bunlardan biri benim ilk denemede olmadı mesala nasip kismetEylul ekim daha cok gynolife duyduk , tum gynolifelar gebelik olustu heralde.
Sizin kac adet donordne toplandi acaba?
Ayyyyy aminnnnnnnn
[/QUOTE
Canim adnan menderesten direk uçuşlar var sadece diğer havalimanları aktarmalı maalesefArkadaşlar,Kıbrıs a kaç saatde gidiyorsunuz.ben kısmet olursa ankaradan gideceğim.Şok oldum.AktarmalıymışAnkara,istanbul aktarmalı uçaklar.Ve saatlerce istanbulda bekleme süresi ((
Çok üzüldüm...Gidiş dönüş uzuyor o zamanCanim adnan menderesten direk uçuşlar var sadece diğer havalimanları aktarmalı maalesef
Maalesef öyle oluyor canim arkadaşım gitti bodrumdan istanbula iniş yaptı sabah 10 da gece uçağı vardı kibris için kız buraya döndüğünde bin pişman oldu aktarmalı gittiğineÇok üzüldüm...Gidiş dönüş uzuyor o zaman((
Sefer sayısını 2 ye indirmiş pegasus oyuzden sayfalarda uçuş gözükmüyor sıkıntı o yüzden maalesefBen biletlere bakayim dedim almanya / kibris ucusu aralik 1 den basliyor.(pegasus) nedenki kapandimi kizlar haberiniz varmi
Bende bu sefer dalamandan ucucam kibrisa benimde aktarmalı olucak maalesef ilk gittiğimde adnan menderesten direk uçtum kibrisa ama oraya gitmek sıkıntı oldu.Çok üzüldüm...Gidiş dönüş uzuyor o zaman((
Evet canim ondada göbekten iğneler vardonasyonda da mı göbekten iğne yapılıyor?
hiç hoşuma gitmedi.tüp bebek denemelerimde kafaya takıyordum,yanlış vurdum olmadı diye,bi de korkuyordum vururken...sandım ki hiçbirşey kullanıyoruz:))Evet canim ondada göbekten iğneler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?