Gonalf, merional , menapur dan biridir heralde kullandiginiz.
Herkeste hassasiyet yapmiyor, cok ince yagsiz gobeksiz kisilerde agri belki olabilir diye biliyorum
Yumurtlariniz buyusun, cogalsin, size bebekolsunlar. Ilk ve son seferde bitsin
kız benim önümde yağ kütlesi var demek ondan hisetmedim acıyı gideceği yere gitmişmidir pekiya uf 2 saat kaldı gene vurmamam aminnnnnnnnnnnnn inaşşalah bacım

kız benim önümde yağ kütlesi var demek ondan hisetmedim acıyı gideceği yere gitmişmidir pekiya uf 2 saat kaldı gene vurmamam aminnnnnnnnnnnnn inaşşalah bacım
Gobek deliginin 4 parmak yanina ya da altina yapmissaniz tamamdir islem.bulurgidecegi yeri merak etmeyin..
Kalcadan progesteron asamasinda sikinti cekenler oluyor. .gobekten oksapar, hibor vs gibi kan sulandirici kullanlar da agri olan oluyor. Kisidenkisiye degisiyor. Baslasin sizin maceraSonu guzel bitsin yeter ki Allahin izniyle

Ayyyyy aminnnnnnnn

Arkadaşlar,Kıbrıs a kaç saatde gidiyorsunuz.ben kısmet olursa ankaradan gideceğim.Şok oldum.Aktarmalıymış Ankara,istanbul aktarmalı uçaklar.Ve saatlerce istanbulda bekleme süresi((

Teşekkür ederim

Eylul ekim daha cok gynolife duyduk , tum gynolifelar gebelik olustu heralde.
Sizin kac adet donordne toplandi acaba?
Oluşmaktansa var canim çok nadir olarak onlardan biri de benim nasip kısmet işi bunu kotulemek icin söylemiyorum ben gynoliften memnunum olumsuz olmasına rağmen.ben ilk transferimde 8 kişiydik canim transferde bekleyen haberleştik 5 kişi hamileydi doğum yaptılar şimdi. 3 kişide bunlardan biri benim ilk denemede olmadı mesala nasip kismet

Arkadaşlar,Kıbrıs a kaç saatde gidiyorsunuz.ben kısmet olursa ankaradan gideceğim.Şok oldum.Aktarmalıymış Ankara,istanbul aktarmalı uçaklar.Ve saatlerce istanbulda bekleme süresi((
Canim adnan menderesten direk uçuşlar var sadece diğer havalimanları aktarmalı maalesef

Ben biletlere bakayim dedim almanya / kibris ucusu aralik 1 den basliyor.(pegasus) nedenki kapandimi kizlar haberiniz varmi

Çok üzüldüm...Gidiş dönüş uzuyor o zaman((
Maalesef öyle oluyor canim arkadaşım gitti bodrumdan istanbula iniş yaptı sabah 10 da gece uçağı vardı kibris için kız buraya döndüğünde bin pişman oldu aktarmalı gittiğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…