- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
Hangi yeri dusunuyorsunuz şimdiUçak biletleri tavan yapmış iki katı fiatlar kısa doğru düşer biraz maalesef kış ve yaz fiatları çok farklı ben yurtdışında okuduğum dönemlerde aktarmalı gidiyordum çok zor o havaalanından inip başka bir uçağı beklemek kadar zor bisey yok tam bir iskence inanın sinirimden agladigim zamanları bilirim.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınsallah ınsallah herşey güzel olur hepimiz icin
Havalimani olarakmiHangi yeri dusunuyorsunuz şimdi
Izmır adnan menderes aktarmasız izmire yakın şehirlerden ulaşım kolaylığı varmis bize öle söylediler.Aktarmasız şehir varmı ki...ben bulamadım,yakın şehir varsa diye baktım
Adnan menderesten gitmeyi dusunuyoruz kibrisa aktarmasızHangi yeri dusunuyorsunuz şimdi
Canim benim inan kuş gibi rahatladım bende kafam patlayacaktı yoksa çok şükür rabbime istediğim oldu ınsallah bu sefer olur .herkes anne olsun canim rabbimden tek dilegim bu hepimizin cektigi acilar bitsin artık.Cok sevindim ameliyat konusuna..
Olsun bitsin bebis gelsin artik
Tüp bebek merkezi olarak cnmAdnan menderesten gitmeyi dusunuyoruz kibrisa aktarmasız
Ben dün kibris yeni cumhurbaşkanının konuşmalarını dinledin eğer dinleydiniz varsa yanlış anladim acaba karamelâların devam edeceğini aralık ayına kadar dedi fakat yavaş yavaş yavaş azaltacaklarini söyledi ben yanlismi anladim acabaArtik kasimda gorecegiz. Yeni secim de oldu. Bakalim uygulamalar degisir mi...
Hayirlisiyla isler su gibi aksin
Gynolife devam edicem canim benTüp bebek merkezi olarak cnm
Kusuruma bakma ben yanlış anladim soruyu havalimanı sordun sandım özür dilerimTüp bebek merkezi olarak cnm
Hayirli olsun tedavinGynolife devam edicem canim ben
Saol canim ınsallah bu sefer hayırlı olur rabbim hicbirimizin emeklerini boşa çıkarmasınHayirli olsun tedavin
Ben oldum canim hidrosalpenks ameliyatı tüplerimin ikiside alındı benim maalesef tüplerin kötü durumda çıkarsa alıyorlar canim benim çok şişmişti alındı yoksa doctor hicbir tedavi basarili olmaz demişti alınmazsa tüplerin.senin yararına canim hiç üzülme bende ilk duyduğumda bunu çok ağlamıştım çok üzülmüştüm iltihap oluyor tüplerde bu çok tehlikeli alınması daha iyi bence bana söylenen 3 aydi canim doktor öyle söylemişti 3 ayda toparlıyor vucud kendini ameliyattan sonra demiştiMerhaba kızlar. Aranızda hidrosalpenks ameliyatı olan var mı? Olumsuz donasyon denemelerinden sonra tekrar hsg filmi istendi. Eski hsg ye göre Kıbrıs’taki doktor sağ tüpte kıvrılma var emin olmak İçin başka bir merkezde tekrar çektirmemi istedi. Hidrosalpenks çıkarsa tüplerin alınması mı gerekiyor, birde bu ameliyattan ne kadar sonra tedaviye başlayabiliyoruz?? Hidrosalpenks ameliyatını Ankara’da kime yaptırabilirim
O zaman bir an önce hsg çektirip yaptırmam lazım . Seninde olumsuz donasyon denemen vardı değil mi tradios.Ben oldum canim hidrosalpenks ameliyatı tüplerimin ikiside alındı benim maalesef tüplerin kötü durumda çıkarsa alıyorlar canim benim çok şişmişti alındı yoksa doctor hicbir tedavi basarili olmaz demişti alınmazsa tüplerin.senin yararına canim hiç üzülme bende ilk duyduğumda bunu çok ağlamıştım çok üzülmüştüm iltihap oluyor tüplerde bu çok tehlikeli alınması daha iyi bence bana söylenen 3 aydi canim doktor öyle söylemişti 3 ayda toparlıyor vucud kendini ameliyattan sonra demişti
Benim sağ yumurtamı bile cürütmüş bu hidrosalpenks eğer hidrosalpenks cikarsa doktorun karar verir canim ameliyat için herşeye engel oluyor bu iltihap çok tehlikeli rabbim kimsenin başına vermesin ben çok çektim.cok geçmiş olsun canim ınsallah çıkmaz hidrosalpenksBen oldum canim hidrosalpenks ameliyatı tüplerimin ikiside alındı benim maalesef tüplerin kötü durumda çıkarsa alıyorlar canim benim çok şişmişti alındı yoksa doctor hicbir tedavi basarili olmaz demişti alınmazsa tüplerin.senin yararına canim hiç üzülme bende ilk duyduğumda bunu çok ağlamıştım çok üzülmüştüm iltihap oluyor tüplerde bu çok tehlikeli alınması daha iyi bence bana söylenen 3 aydi canim doktor öyle söylemişti 3 ayda toparlıyor vucud kendini ameliyattan sonra demişti
Evet canim biranönce çektir evet canim donasyonu olumsuz oldu benim normal tup bebek denememde oldu ameliyattan önce yarıda kaldi maalesef hsg çekilince çıkıyorO zaman bir an önce hsg çektirip yaptırmam lazım . Seninde olumsuz donasyon denemen vardı değil mi tradios.
Sen nerde yaptırdın canım. Biraz daha Bilgi verebilir misinEvet canim biranönce çektir evet canim donasyonu olumsuz oldu benim normal tup bebek denememde oldu ameliyattan önce yarıda kaldi maalesef hsg çekilince çıkıyor
Hidrosalpenks çıkarsa bile hiç üzülme kardeşim ameliyat olup kurtulursun. ben dokuz eylülde oldum canim izmirde 1 gün yatıyorsun hastanede 2 gün içersinde çıkarıyorlar hastaneden kapalı ameliyat yapıyorlar.O zaman bir an önce hsg çektirip yaptırmam lazım . Seninde olumsuz donasyon denemen vardı değil mi tradios.
Hidrosalpenks nedeniyle tüplerde biriken sıvı embriyonun tutunmasına engel olurmuş, kapalı ameliyat yapıyorlar bildiğim kadarıyla, kısa sürede başlarsınız tedaviye tekrar, inşallah bu sefer donasyondan güzel haberler alırsınız.Merhaba kızlar. Aranızda hidrosalpenks ameliyatı olan var mı? Olumsuz donasyon denemelerinden sonra tekrar hsg filmi istendi. Eski hsg ye göre Kıbrıs’taki doktor sağ tüpte kıvrılma var emin olmak İçin başka bir merkezde tekrar çektirmemi istedi. Hidrosalpenks çıkarsa tüplerin alınması mı gerekiyor, birde bu ameliyattan ne kadar sonra tedaviye başlayabiliyoruz?? Hidrosalpenks ameliyatını Ankara’da kime yaptırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?