1 bardak nar suyu muhtemelen 2-3 adet nardan olur sanırım. 3 adet narı sabah yemek zor olmaz mı? Narı sıkıp suyunu içmek daha pratik.
Ben narı sıktığım zaman üzülüyorum. O minicik çekirdekleri çöpe gidiyor. Normalde nar yemeyi seven biriyim. Sabah uyanınca kahvaltıdan önce nar yiyorum bir tane. Bu bende alışkanlık. Kış gelince rutin meyvem.

İbrahim saraçoglu rahim duvarı incelmesine karşı nar suyu kürü öneriyor ama ne kadar dogru bilmiyorum günde bir bardak

2 günlük işin olsada mı 7 gün tutuyorlar((ben o kadar kalamam ki...inşallah kasımda biter karantina
Hayır canım eşim şimdi geldi 2 gece 3 gün kaldı sorunsuz döndü. Hiç yedi gün kalmaya gerek yok. Sağlık bakanlığı izinlisin. Sadece otelden cıkamıyosun karantinada kalıyorsun

Hayır canım eşim şimdi geldi 2 gece 3 gün kaldı sorunsuz döndü. Hiç yedi gün kalmaya gerek yok. Sağlık bakanlığı izinlisin. Sadece otelden cıkamıyosun karantinada kalıyorsun
Hayirlisiyla guzel haberleri de duyalim.
Oteli saglik bakanliginin ayarladigi yere mi goturuluyor?
Merkeze gidis donus ve havaalanindan otele gidis donus kismi nasil ayarlaniyor?
2 gece icin ne kadar odeniyor?
Bakalim kasimda yine degisiklik olacak mi.

Kızlar bende donasyon dusunuyorum biraz bilgi verirmısinız birde ne kadar fiyat oluyor azerbeycan da yaptıran olumlu olumsuz

Hava alanında iner inmez pcr yapıyorlar, merkeziniz verdiği evrakları gösterdiğiniz takdirde size yapılacak işlemler belli zaten, pcr yapıldıktan sonra sağlık bakanlığının ayarladığı araçlarla belirlenen otellere götürülüyorsunuz, pcr sonucunu öğrenene kadar otelde kalıyorsunuz, sonucunuz öğrendikten sonra hastane ve otel arasındaki ulaşımı merkeziniz ayarlıyor, sağlık bakanlığından alınan izinlerle gidip geliyorsunuz.
Benim merkezimde süreç böyle oldu, pcr için ve havaalanından otele ulaşım için ücret ödemedik ama otel hastane arasındaki ulaşım için merkeze ücret ödedik.
Otel ücretinin ne kadar olacağını merkezimiz söylemişti, kişi başı 265₺ denmişti.

Hayır tutmuyorlar, işin bitince istediğin zaman ayrılıyorum, biz istediğimiz için o kadar kaldık
İnşallah kasım da değişiklik olur.umutla bekliyorum bende

pcr testi kaç günde belli oluyor?Ben transfer günü gidip dönmek istiyorum.olmaz mı?

Tesekkurler bilgi icin.. kiymetli valla bu guncel bilgiler.
Otel odemesini direk otele mi yapiliyor, onceden merkeze mi ?

pcr testi kaç günde belli oluyor?Ben transfer günü gidip dönmek istiyorum.olmaz mı?
Bir gün sonra da belli olabilir gittigin günün akşamıda iki gün kalabilirsin diye biliyorum ben öyle yaptım kliniginle görüşürsen onlar sana daha detaylı bilgi verir. otel ödemeleri direk otele yapılıyor.Ayrıca ben hiçbir transfere ücret ödememiştim

Kizlar bugün ilk inemi vurdum. 300 doz vermiş ne yanma ne önleme nede sizlama hissettim. bu normal mi
Göbekten mi yaptın canım. Ben bu iğneden hiç kullanmadım çünkü bu iğne senin yumurtaların İçin. Kan sulandırıcı var göbekten yapılan benimkini onlar çok acıtıyordu

Nerde donasyonu yaptınız hangı merkez

Göbekten mi yaptın canım. Ben bu iğneden hiç kullanmadım çünkü bu iğne senin yumurtaların İçin. Kan sulandırıcı var göbekten yapılan benimkini onlar çok acıtıyordu
Göbekten vurulduk hissetmedim bile umarım yanlış birşey yapmamaismdir

Göbekten vurulduk hissetmedim bile umarım yanlış birşey yapmamaismdir
Gonalf, merional , menapur dan biridir heralde kullandiginiz.
Herkeste hassasiyet yapmiyor, cok ince yagsiz gobeksiz kisilerde agri belki olabilir diye biliyorum
Yumurtlariniz buyusun, cogalsin, size bebekolsunlar. Ilk ve son seferde bitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…