Zaza ya bunları Yaptırsan ne kaybedersin ki

Çok özür dilerim kardeşim
Her şeyim iyiydi şimdide üstüne unutkanlık eklendi

Ankara memorial mi aygül hanim nasil sizce tüp bebek tedavisi konusunda siz memnun kaldinizmi cok duydumda ismini
Ben Aygül hanımı gürgan klinikten tanıyordum
İlk tüp bebeğimi onun takibiyle yaptırdım kendi yumurtamla(38 yaşımda)
Pozitif bir insan

Bende hazırlık asamasindayim benim doktorum Climara bant estrofem kullandiriyor kalınlık gayet iyi nasipse Cumartesi Kibristayim haftaya cumartesi transferim olacak hakkımızda hayırlısı
Ayni gün mu uçuyoruz hangi havayolu saat kaçta nerden aktarmalı kız aynı uçakta mi oluruz acaba

Ayy inanın bu yazılarınız bile umut bana
Bende bu tedavimi Aygül hanımda yaptıracam
Ama inanın o dondurulmuşları hiç istemiyorum
Nedense onlara umut bağlamıyorum
Aygül hanım bile dedi ilk transfer edilen embriyolar en iyisidir

Ne yapacağımı şaşırdım
Bugün Aygül hanım beni İdil hanıma aratırdı(yakın doğu hastanesinin embriyoloğo)
Aygül h ona çok güveniyormuş
İdil h dediki bu kadar gebeliğiniz eğer 5-6 haftada bitiyse bu daha çok erkek faktörüne benziyor
Eğer rahim sorunu olsaydı ilerleyen haftalarda düşük yapardınız
Ve ya bu erken gebelik kaybı killer hücrelerinede bağlı olur
Bu defa prograf ilacınımı denesem
Allahım güc ver bana

Bana kısaca süreci anlatirmisin.. nasıl başvuruyoruz? Ücret ilaçlar, konaklama seyahat, yumurta seçiminde kriterler vs..
Hiç bilmedigim bambaşka bir alan. Verdiğin her bilgi benim için altın değerinde..
Hiç stres yapma bu konuda herşeyi onlar ayarlayıp yönlendiriyorlar tarih belliyse donör seçiyorsun adetini ona göre düzenliyorlar estrofrm ve folik asit veriyorlar önce ama herkese göre değişebilir konaklama mecburen karantina otelinde kaldık uçak konaklama tedavi 50 bini buldu hala da ilaç kullanıyorum ama biz uçak bileti bulamadık gidişte 5 bin tl verdik uçuşlar yoktu

Ben ayın 3 une kadar kalacağım naspse transferden sonra 2 gün daha kalmak istedim yazışırız aynen belki otel olarak aynı yere yollayabilirler

Prograf kullanmis biri olarak o da sureci etkilemedi benim:)) devam etmedi maalesef..
Erkek infertilitesinde azosperm durumunda zorluk yasaniyor ama genc yumurtanin erkek hasarini onarabilecegi de soyleniyor.
O yuzden bu erkek faktoru olayini ben cozemedim. Hani en iyi sperm seciliyor, microcip filan ise yaramiyor mu o zaman?
Direk embriyo transferi denenebilir..
sizin durumda gebelik 5.haftada kanama basliyordu degil mi?

Yumurta ve sperm donosyonuyla tuo bebek nasıl oluyor arkadaşlar hiç bir bilgim yok
Eski mesajlarinizdan anladigim kadariyla tupleriniz kapali oldugu icin tup bebek tedavisi onerilmis size. Kendi yumurtaniz ve esinizin spermi ile.
Bu donasyon konusu organ nakli gibi dusunebilirsiniz. Baska bir kisiden ihtiyaciniz olan yumurta ve / veya sperm alinip tup bebek tedavisindeki gibi embriyo olusturulup size transfer ediliyor. Tutarsa sizden mutlusu yok, anne ve baba oluyorsunuz

Son düzenleme:
Dondurulmuşu kullamadan yeniye başlamıyorlar
Bir embriyo dondurup çözmek solüsyonlar çok maliyetli
Hasan bey beyenmediğimiz embriyoyu dondurmayız
Onlara şans ver diyor
Zaten onları kullanmadan yeniyi yapmazlar
Artık kısmet diyelim

Aynen 5-6 haftada pes ediyor
Vallah bende bir şey anlamadım bu işten
İdil hanım onuda ekledi 6 blast oluştuysa sperme kötü diyemeyiz
Ama yinede genetiğe baktırın dedi

Bu durum kibristaki tum merkezlerde ayni midir?
Dondurma ucretini odedikten sonra aslinda neden boyle bir uygulama yapiliyor ..
British e guveniyorsun aslinda, hasan bey icin de hep iyi seyler soyleniyor.
Belki su kalan son 2 denenip son duruma gore bakilacak.
Aslinda bu donor sana toplam 6 tane 5.gun embriyosu verdi.ilk ikisi gebelik, ikinci ikili kimyasal verdi. Allahin hakki uctur diyelim:)) bu sefer hedefi vuracaksin

Şuan öyle önerildi ama sonrası nasıl okur Allah bılir

Aynen 5-6 haftada pes ediyor
Vallah bende bir şey anlamadım bu işten
İdil hanım onuda ekledi 6 blast oluştuysa sperme kötü diyemeyiz
Ama yinede genetiğe baktırın dedi
Aynen 6 tane 5.gun embriyosu gayet iyi . Ama iste devam etmemeleri tam
Bir muamma.. kimse bulamiyor sebebini
Genetige baktirin derken, embriyo icin mi soyledi?

Şuan öyle önerildi ama sonrası nasıl okur Allah bılir
Yasiniz genc, esinizin sperminde de sorun yoksa tup bebek ttdavisinden olumlu sonuc alabilirsiniz.
Tupleriniz ile ilgili operasyon onerilip tupleriniz alinabilir ve cocugunuz olabilir.
Oncelikle sizin yumurta rezerviniz ve esinizin sperm durumu hakkinda bilgi verilmis olmasi gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…