- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.348
- 133
Zaza ya bunları Yaptırsan ne kaybedersin kiBugün memorialde Aygül hocaya gitim
Transfer öncesi gel rahime cizik atalım ve prp yapalım rahimin canlansın dedi
Ücreti 4 bin tl dedi
Sizce yapsam mı?
Ay bu ne ağır bir yol
Kopsan kopaman
Buraksan burakaman
Her şeyden medet umuyorum
Çok özür dilerim kardeşimYok valla aci yok artik:))
Seninle daha once de yazistik bununa ilgili.
Benim 1 spontan, 1 TRde tup bebek trdavisi sonucu olustu gebelik. Fakat ikisi de gebelik devam etmedi.8.haftada duruyor. 1 kuretaj, 1 materyal kendiliginde dustu.. donasyon hic denemesi olmadi. Benimkiler hep yastan dolayi yumurta suclu bulundu.
Seni takip ediyorum, senin genc yumurtada da ayni sonuc oldu. Ama su kalan 2 embriyon acaba mucizeyi vermek icin seni bekliyor mu?
Ben Aygül hanımı gürgan klinikten tanıyordumAnkara memorial mi aygül hanim nasil sizce tüp bebek tedavisi konusunda siz memnun kaldinizmi cok duydumda ismini
Ayni gün mu uçuyoruz hangi havayolu saat kaçta nerden aktarmalı kız aynı uçakta mi oluruz acabaBende hazırlık asamasindayim benim doktorum Climara bant estrofem kullandiriyor kalınlık gayet iyi nasipse Cumartesi Kibristayim haftaya cumartesi transferim olacak hakkımızda hayırlısı
Ayy inanın bu yazılarınız bile umut banaZaza dr Aygül hanımı uzun süredir takip ediyorum. Allah nasip ederse bu donasyon tedavisinde Ankara’da endometrium hazırlığını bende ona yaptıracağım. Gebelik kayıplarında ve tekrarlayan düşük öyküsü olanlarda başarılı biri gibi geliyor bana.
Olabilir bellimi olur Pegasus Bodrumdan 7.15 uçağı ama istanbul aktarmalı Lefkoşada 13.15 iniş gösteriyorAyni gün mu uçuyoruz hangi havayolu saat kaçta nerden aktarmalı kız aynı uçakta mi oluruz acaba
Ne yapacağımı şaşırdımİnanin bu yolda her sey deneniyor , oyuzden umudu kaybetmeden yola devam ediyoruz.
Ama sizin durumunuzda gebelik olusuyor, yani rahmin tutunmayla ilgili sorunu yokmus gibi geliyor bana. Tabi ki konusunda uzman bir saglik calisani degilim.sadece rahme yapilan her islemin de aslinda rahme zarar verdigini de dusunuyorum.
Daha onceden transferleriniz tutup belli bir gune kadar geldigi icin rahimle ilgili sorun olabilir mi emin degilim.
İlahi zaman olarak nitelendirmekten baska bir sey aklima gelmiyor.
Siz ankarada histereskopinizi de iyi bir doktora yaptirmistiniz ve rahim olabilecek en iyi durumda dediniz.
Prp faydasi olur Zarari olmaz noktasinda emin degilim. Ben yumurtaliklara yapilan prp sonrasi kendi adima memnun kalmadim, her Kiside sonuclar degisken oluyor .
Hiç stres yapma bu konuda herşeyi onlar ayarlayıp yönlendiriyorlar tarih belliyse donör seçiyorsun adetini ona göre düzenliyorlar estrofrm ve folik asit veriyorlar önce ama herkese göre değişebilir konaklama mecburen karantina otelinde kaldık uçak konaklama tedavi 50 bini buldu hala da ilaç kullanıyorum ama biz uçak bileti bulamadık gidişte 5 bin tl verdik uçuşlar yoktuBana kısaca süreci anlatirmisin.. nasıl başvuruyoruz? Ücret ilaçlar, konaklama seyahat, yumurta seçiminde kriterler vs..
Hiç bilmedigim bambaşka bir alan. Verdiğin her bilgi benim için altın değerinde..
Benim ki türk hava yolları akşam 8 buçukta ıstanbul aktarmalı gece birdebordayim nasıl iste orada gruptan yazi sinir belki aynı merkeze yakinizdirOlabilir bellimi olur Pegasus Bodrumdan 7.15 uçağı ama istanbul aktarmalı Lefkoşada 13.15 iniş gösteriyor
Olabilir bellimi olur Pegasus Bodrumdan 7.15 uçağı ama istanbul aktarmalı Lefkoşada 13.15 iniş gösteriyor
Ayy inanın bu yazılarınız bile umut bana
Bende bu tedavimi Aygül hanımda yaptıracam
Ama inanın o dondurulmuşları hiç istemiyorum
Nedense onlara umut bağlamıyorum
Aygül hanım bile dedi ilk transfer edilen embriyolar en iyisidir
[/QUOTE
Peki yeni donöre nasıl bakıyorsun. Olabilir mi Zaza
Prograf kullanmis biri olarak o da sureci etkilemedi benim:)) devam etmedi maalesef..Ne yapacağımı şaşırdım
Bugün Aygül hanım beni İdil hanıma aratırdı(yakın doğu hastanesinin embriyoloğo)
Aygül h ona çok güveniyormuş
İdil h dediki bu kadar gebeliğiniz eğer 5-6 haftada bitiyse bu daha çok erkek faktörüne benziyor
Eğer rahim sorunu olsaydı ilerleyen haftalarda düşük yapardınız
Ve ya bu erken gebelik kaybı killer hücrelerinede bağlı olur
Bu defa prograf ilacınımı denesem
Allahım güc ver bana
Eski mesajlarinizdan anladigim kadariyla tupleriniz kapali oldugu icin tup bebek tedavisi onerilmis size. Kendi yumurtaniz ve esinizin spermi ile.Yumurta ve sperm donosyonuyla tuo bebek nasıl oluyor arkadaşlar hiç bir bilgim yok
Aynen 5-6 haftada pes ediyorPrograf kullanmis biri olarak o da sureci etkilemedi benim:)) devam etmedi maalesef..
Erkek infertilitesinde azosperm durumunda zorluk yasaniyor ama genc yumurtanin erkek hasarini onarabilecegi de soyleniyor.
O yuzden bu erkek faktoru olayini ben cozemedim. Hani en iyi sperm seciliyor, microcip filan ise yaramiyor mu o zaman?
Direk embriyo transferi denenebilir..
sizin durumda gebelik 5.haftada kanama basliyordu degil mi?
Bu durum kibristaki tum merkezlerde ayni midir?Dondurulmuşu kullamadan yeniye başlamıyorlar
Bir embriyo dondurup çözmek solüsyonlar çok maliyetli
Hasan bey beyenmediğimiz embriyoyu dondurmayız
Onlara şans ver diyor
Zaten onları kullanmadan yeniyi yapmazlar
Artık kısmet diyelim
Şuan öyle önerildi ama sonrası nasıl okur Allah bılirEski mesajlarinizdan anladigim kadariyla tupleriniz kapali oldugu icin tup bebek tedavisi onerilmis size. Kendi yumurtaniz ve esinizin spermi ile.
Bu donasyon konusu organ nakli gibi dusunebilirsiniz. Baska bir kisiden ihtiyaciniz olan yumurta ve / veya sperm alinip tup bebek tedavisindeki gibi embriyo olusturulup size transfer ediliyor. Tutarsa sizden mutlusu yok, anne ve baba oluyorsunuz
Aynen 6 tane 5.gun embriyosu gayet iyi . Ama iste devam etmemeleri tamAynen 5-6 haftada pes ediyor
Vallah bende bir şey anlamadım bu işten
İdil hanım onuda ekledi 6 blast oluştuysa sperme kötü diyemeyiz
Ama yinede genetiğe baktırın dedi
Yasiniz genc, esinizin sperminde de sorun yoksa tup bebek ttdavisinden olumlu sonuc alabilirsiniz.Şuan öyle önerildi ama sonrası nasıl okur Allah bılir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?