En az 7 en fazla 13-14 diye biliyorum, 9 günde fazla kalınlaşma olmasın diye ilaç dozlarını azaltabilirler sanırımArkadasım için bir soru sormak istiyorum. Donasyon denicek. Rahım kalınlıgı 12mm cumartesi ucusu var. Ekım 30 transfer olacak. Bu rahım kalınlıgı 12mm normalmi şuan için transfere 9gunu var. Normal yani ideal kalınlık kaç olursa daha iyi olur tesekkurler arkadaslar
rahım kalınlığı cok ıyı suanlık maşallah ama transfere daha cok var daha faazla kalınlaşmaması lazım doktoru ıle gorussun en dogru tedavıyı kendısı soyler. menapoz mu arkadaşınız?Arkadasım için bir soru sormak istiyorum. Donasyon denicek. Rahım kalınlıgı 12mm cumartesi ucusu var. Ekım 30 transfer olacak. Bu rahım kalınlıgı 12mm normalmi şuan için transfere 9gunu var. Normal yani ideal kalınlık kaç olursa daha iyi olur tesekkurler arkadaslar
kız benim ki dün baktı 7 dedi tarnfer meselesinede daha var bi haftadan fazla sıkıntı çıkarmı acepEn az 7 en fazla 13-14 diye biliyorum, 9 günde fazla kalınlaşma olmasın diye ilaç dozlarını azaltabilirler sanırım
Günlerim azaldıkça heyecan tavanda, korku, endişe, heyecan karışık duygular yaşıyorum, nasip kısmet artık
kız benim ki dün baktı 7 dedi tarnfer meselesinede daha var bi haftadan fazla sıkıntı çıkarmı acep
Senin gayet güzel merak etme, transfer gününe kadar biraz daha artar, rahat olkız benim ki dün baktı 7 dedi tarnfer meselesinede daha var bi haftadan fazla sıkıntı çıkarmı acep
Evet pazartesi test günüm, çok korkuyorum olumsuz olacak diye, hiç bi belirtimde yok, klasik kasıklarda ağrı ve göğüslerde şişlik ağrı var sadece, çok endişeliyim.canım nasıl gidiyor ilk günler? pazartesi test günün değil mi?
ya piskolojik oluypr o sen içini ferah tut duanı et ve ver kanını allahım yüzmüze gülücekEvet pazartesi test günüm, çok korkuyorum olumsuz olacak diye, hiç bi belirtimde yok, klasik kasıklarda ağrı ve göğüslerde şişlik ağrı var sadece, çok endişeliyim.
İnşallah canımya piskolojik oluypr o sen içini ferah tut duanı et ve ver kanını allahım yüzmüze gülücek
Hadi hayırlısı olsun canım benim insallahh hayırlı sonuçlarla dönersin ❤❤❤kızlar pcryi de verdim korkulan gibi değilmiş şükür geride kaldı 2 gün cumartesi uçuyporummmmmmmmm ya heyecan tavanda desem değil. üzügünüm desem değil. korkuyorum desem değil. allah yüzüme baksın bu arada geçen prolaktini yüksek die bebegim olmaz die karşımda ağlayan arkadaşım gebe iki haftalık..... allahım banada nasip eder inaşşlaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Aynen canim ınsallah olumlu olur lütfen içini ferah tut olumsuz şeyleri kafandan at lütfenEvet pazartesi test günüm, çok korkuyorum olumsuz olacak diye, hiç bi belirtimde yok, klasik kasıklarda ağrı ve göğüslerde şişlik ağrı var sadece, çok endişeliyim.
Bana kısaca süreci anlatirmisin.. nasıl başvuruyoruz? Ücret ilaçlar, konaklama seyahat, yumurta seçiminde kriterler vs..Gynolife da hayırlısı olsun şimdiden
Histeroskopi yaptırdınmıİyi akşamlar arkadaşlar donasyon transferine gidecektim ama rahim kalınlaşmıyor geçen hafta bir hafta ilaç kullandım rahim kalınlığı 4.3 çıktı 14 gün ilaç kullanımı sonucu başka dr a gittim en kalın yeri 6 mm ama diğer yerler daha ince dedi bu gün ilk gittiğim dr a gittim rahim 4.5 yani 17 gün estrefom kullandım va rahim 4.5 merkezim daha önce gitmediğin dr a git diyor yarın giderim ama bu gün ilaç kullansam mı 5 estrefom kullanıyordum
Rahim kalınlaştırmak için ne yapabilirim nar suyu da içtim ada çayı da içtim
Gayet iyiArkadasım için bir soru sormak istiyorum. Donasyon denicek. Rahım kalınlıgı 12mm cumartesi ucusu var. Ekım 30 transfer olacak. Bu rahım kalınlıgı 12mm normalmi şuan için transfere 9gunu var. Normal yani ideal kalınlık kaç olursa daha iyi olur tesekkurler arkadaslar
Progesteron başlarken artık kalınlaşma duruyor hata geriliyorEn az 7 en fazla 13-14 diye biliyorum, 9 günde fazla kalınlaşma olmasın diye ilaç dozlarını azaltabilirler sanırım
İnşallah güzel haberle dön bizeEvet pazartesi test günüm, çok korkuyorum olumsuz olacak diye, hiç bi belirtimde yok, klasik kasıklarda ağrı ve göğüslerde şişlik ağrı var sadece, çok endişeliyim.
Evet pazartesi test günüm, çok korkuyorum olumsuz olacak diye, hiç bi belirtimde yok, klasik kasıklarda ağrı ve göğüslerde şişlik ağrı var sadece, çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?