Benim 6.5 -7.5mm e getirebilmek icin gunde 10 adet estrofem+ bant+ nar suyu+ peyroni cayi+ gunde 1 tebokan kullandim. Histereskopi yapilmisti. Yapisiklik acilmisti..yuksek dozda kullanmistim. 6.5-7.5 ile transfer yapilip gebelik olusmustu.

Benim 6.5 -7.5mm e getirebilmek icin gunde 10 adet estrofem+ bant+ nar suyu+ peyroni cayi+ gunde 1 tebokan kullandim. Histereskopi yapilmisti. Yapisiklik acilmisti..yuksek dozda kullanmistim. 6.5-7.5 ile transfer yapilip gebelik olusmustu.
Gebelik devam mı?

Leucostim 30 götürdüm bu gün onu yaptı 4.5 olduğunu bilsem yaptırmazdım etkisi olurmu bilmiyorum yarın başka dr a gideceğim ama bu gün estrefom kullansammı pazartesi progesteron a başlamam gerekiyor yıksa ilaçları bırakayım mı
Cevaplar için çok teşekkür ederim

Arkadaşlar sizce iki dr arasında rahim ölçümü neden farklı oldu kanama olmadı rahimde kendiliğinde incelme olurmu
Peyroni çayını çok duydum nerede temin edebilirim

.

Arkadaşlar sizce iki dr arasında rahim ölçümü neden farklı oldu kanama olmadı rahimde kendiliğinde incelme olurmu
Peyroni çayını çok duydum nerede temin edebilirim
İnan bunu bende yaşadım ve yaşıyorum
Moralini yüksek tut kardeşim
4 mm burda bir arkadaşım oğlunu kucağına aldı
Nolursun üzülme
Sabırla bekle ve doktorların söylediyini yap

Yok devam etmedi maalesef,keske diyorum gebelik asisi-neupogen ve kasilma ignesi-Tractocile , intralipid serum kullanildi..
Çok geçmiş olsun
Kaç haftada nolursun kusuruma bakma yaranı acıtım
Donasyonmuydu seninde?

Prp deneyip memnun kalan vakalar olmus.
Ben yumurtaliklara prp yaptirip sonuc olumsuz olunca tekrar dusunmemistim
Bugün memorialde Aygül hocaya gitim
Transfer öncesi gel rahime cizik atalım ve prp yapalım rahimin canlansın dedi
Ücreti 4 bin tl dedi
Sizce yapsam mı?
Ay bu ne ağır bir yol
Kopsan kopaman
Buraksan burakaman
Her şeyden medet umuyorum

Çok geçmiş olsun
Kaç haftada nolursun kusuruma bakma yaranı acıtım
Donasyonmuydu seninde?
Yok valla aci yok artik:))
Seninle daha once de yazistik bununa ilgili.
Benim 1 spontan, 1 TRde tup bebek trdavisi sonucu olustu gebelik. Fakat ikisi de gebelik devam etmedi.8.haftada duruyor. 1 kuretaj, 1 materyal kendiliginde dustu.. donasyon hic denemesi olmadi. Benimkiler hep yastan dolayi yumurta suclu bulundu.
Seni takip ediyorum, senin genc yumurtada da ayni sonuc oldu. Ama su kalan 2 embriyon acaba mucizeyi vermek icin seni bekliyor mu?

Ankara memorial mi aygül hanim nasil sizce tüp bebek tedavisi konusunda siz memnun kaldinizmi cok duydumda ismini

Zaza dr Aygül hanımı uzun süredir takip ediyorum. Allah nasip ederse bu donasyon tedavisinde Ankara’da endometrium hazırlığını bende ona yaptıracağım. Gebelik kayıplarında ve tekrarlayan düşük öyküsü olanlarda başarılı biri gibi geliyor bana.

İnan bunu bende yaşadım ve yaşıyorum
Moralini yüksek tut kardeşim
4 mm burda bir arkadaşım oğlunu kucağına aldı
Nolursun üzülme
Sabırla bekle ve doktorların söylediyini yap
Çok üzülüyorum çok allah herkesin yardımcısı olsun

İnanin bu yolda her sey deneniyor , oyuzden umudu kaybetmeden yola devam ediyoruz.
Ama sizin durumunuzda gebelik olusuyor, yani rahmin tutunmayla ilgili sorunu yokmus gibi geliyor bana. Tabi ki konusunda uzman bir saglik calisani degilim.sadece rahme yapilan her islemin de aslinda rahme zarar verdigini de dusunuyorum.
Daha onceden transferleriniz tutup belli bir gune kadar geldigi icin rahimle ilgili sorun olabilir mi emin degilim.
İlahi zaman olarak nitelendirmekten baska bir sey aklima gelmiyor.
Siz ankarada histereskopinizi de iyi bir doktora yaptirmistiniz ve rahim olabilecek en iyi durumda dediniz.
Prp faydasi olur Zarari olmaz noktasinda emin degilim. Ben yumurtaliklara yapilan prp sonrasi kendi adima memnun kalmadim, her Kiside sonuclar degisken oluyor .

Bende hazırlık asamasindayim benim doktorum Climara bant estrofem kullandiriyor kalınlık gayet iyi nasipse Cumartesi Kibristayim haftaya cumartesi transferim olacak hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…