Benim 6.5 -7.5mm e getirebilmek icin gunde 10 adet estrofem+ bant+ nar suyu+ peyroni cayi+ gunde 1 tebokan kullandim. Histereskopi yapilmisti. Yapisiklik acilmisti..yuksek dozda kullanmistim. 6.5-7.5 ile transfer yapilip gebelik olusmustu.İyi akşamlar arkadaşlar donasyon transferine gidecektim ama rahim kalınlaşmıyor geçen hafta bir hafta ilaç kullandım rahim kalınlığı 4.3 çıktı 14 gün ilaç kullanımı sonucu başka dr a gittim en kalın yeri 6 mm ama diğer yerler daha ince dedi bu gün ilk gittiğim dr a gittim rahim 4.5 yani 17 gün estrefom kullandım va rahim 4.5 merkezim daha önce gitmediğin dr a git diyor yarın giderim ama bu gün ilaç kullansam mı 5 estrefom kullanıyordum
Rahim kalınlaştırmak için ne yapabilirim nar suyu da içtim ada çayı da içtim
Acaba rahim içi prp,neopogen denesenHistereskopi yaptırdım
Gebelik devam mı?Benim 6.5 -7.5mm e getirebilmek icin gunde 10 adet estrofem+ bant+ nar suyu+ peyroni cayi+ gunde 1 tebokan kullandim. Histereskopi yapilmisti. Yapisiklik acilmisti..yuksek dozda kullanmistim. 6.5-7.5 ile transfer yapilip gebelik olusmustu.
Yok devam etmedi maalesef,keske diyorumGebelik devam mı?
Ben uskudardaki aktardan almistim adini hatirlamiyorum..Arkadaşlar sizce iki dr arasında rahim ölçümü neden farklı oldu kanama olmadı rahimde kendiliğinde incelme olurmu
Peyroni çayını çok duydum nerede temin edebilirim
Prp deneyip memnun kalan vakalar olmus.Acaba rahim içi prp,neopogen denesen
.Her vicdanlı insan etkileniyo .Ve sende gerçekten iyi yüreklisin arkadaşım.Ben senin anne olacağına inanıyorum.Ve çok şevkatli sıcak bir anne olacaksın. Sadece zamanı var demek. Eşin istemeden evlat edinebilmek tabiki olası değil.merak ettim acaba senin yumurtan olsaydı da eşinin spermi olmasaydı o zaman illa donasyon diyebilecekmiydi.Malesef bazı erkekler fazlasıyla bu konuda bencil oluyor.Bu sayfada "Gerçek " nick name lı arkadaşımız 2 kere sprem don. Yaptırdı . Olmadı. ama eşi hep evlat edinelim diyordu ve 2 aylık bir kuzu evlat edindiler.Çok da mutlular.Allaha şükür.Hersey illa karnında taşımak değil.genetik bağ olmaması da sorun olamaz zaten donasyondada bu yok. Ben üzülüyorum o yavrularda da doğuyorlar ama hayat onlara baştan kötü davranıyo.Ben düşüncemi paylaştım.Donasyon yaptırana da saygım var. Sadece masterchef de izleyince duygulandım.
İnan bunu bende yaşadım ve yaşıyorumArkadaşlar sizce iki dr arasında rahim ölçümü neden farklı oldu kanama olmadı rahimde kendiliğinde incelme olurmu
Peyroni çayını çok duydum nerede temin edebilirim
Çok geçmiş olsunYok devam etmedi maalesef,keske diyorumgebelik asisi-neupogen ve kasilma ignesi-Tractocile , intralipid serum kullanildi..
Bugün memorialde Aygül hocaya gitimPrp deneyip memnun kalan vakalar olmus.
Ben yumurtaliklara prp yaptirip sonuc olumsuz olunca tekrar dusunmemistim
Yok valla aci yok artik:))Çok geçmiş olsun
Kaç haftada nolursun kusuruma bakma yaranı acıtım
Donasyonmuydu seninde?
Ankara memorial mi aygül hanim nasil sizce tüp bebek tedavisi konusunda siz memnun kaldinizmi cok duydumda isminiBugün memorialde Aygül hocaya gitim
Transfer öncesi gel rahime cizik atalım ve prp yapalım rahimin canlansın dedi
Ücreti 4 bin tl dedi
Sizce yapsam mı?
Ay bu ne ağır bir yol
Kopsan kopaman
Buraksan burakaman
Her şeyden medet umuyorum
Zaza dr Aygül hanımı uzun süredir takip ediyorum. Allah nasip ederse bu donasyon tedavisinde Ankara’da endometrium hazırlığını bende ona yaptıracağım. Gebelik kayıplarında ve tekrarlayan düşük öyküsü olanlarda başarılı biri gibi geliyor bana.Bugün memorialde Aygül hocaya gitim
Ücreti 4 bin tl dedi
Sizce yapsam mı?
Ay bu ne ağır bir yol
Kopsan kopaman
Buraksan burakaman
Benim 6.5 -7.5mm e getirebilmek icin gunde 10 adet estrofem+ bant+ nar suyu+ peyroni cayi+ gunde 1 tebokan kullandim. Histereskopi yapilmisti. Yapisiklik acilmisti..yuksek dozda kullanmistim. 6.5-7.5 ile transfer yapilip gebelik olusmustu.
Çok üzülüyorum çok allah herkesin yardımcısı olsunİnan bunu bende yaşadım ve yaşıyorum
Moralini yüksek tut kardeşim
4 mm burda bir arkadaşım oğlunu kucağına aldı
Nolursun üzülme
Sabırla bekle ve doktorların söylediyini yap
İnanin bu yolda her sey deneniyor , oyuzden umudu kaybetmeden yola devam ediyoruz.Bugün memorialde Aygül hocaya gitim
Ücreti 4 bin tl dedi
Sizce yapsam mı?
Ay bu ne ağır bir yol
Kopsan kopaman
Buraksan burakaman
Bende hazırlık asamasindayim benim doktorum Climara bant estrofem kullandiriyor kalınlık gayet iyi nasipse Cumartesi Kibristayim haftaya cumartesi transferim olacak hakkımızda hayırlısıİyi akşamlar arkadaşlar donasyon transferine gidecektim ama rahim kalınlaşmıyor geçen hafta bir hafta ilaç kullandım rahim kalınlığı 4.3 çıktı 14 gün ilaç kullanımı sonucu başka dr a gittim en kalın yeri 6 mm ama diğer yerler daha ince dedi bu gün ilk gittiğim dr a gittim rahim 4.5 yani 17 gün estrefom kullandım va rahim 4.5 merkezim daha önce gitmediğin dr a git diyor yarın giderim ama bu gün ilaç kullansam mı 5 estrefom kullanıyordum
Rahim kalınlaştırmak için ne yapabilirim nar suyu da içtim ada çayı da içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?