Zaza benim ikinci donörden transfer edilen ilk 2 embriyom hiç tutmadı fakat aynı donörden transfer edilen diğer 2 embriyom tutmuştu hatta 9. Gün değerlerim çok güzel de çıkmıştı Hasan bey haklı olabilir

Ben ayın 3 une kadar kalacağım naspse transferden sonra 2 gün daha kalmak istedim yazışırız aynen belki otel olarak aynı yere yollayabilirler
Oncelikle tedaviniz hayirli olsun, guzel haberleriniZi alalim insallah.
Hangi merkeZde tedavi goruyorsunuz?
Donmus Veya taze embriyo transferi mi olacak?
Adetleriniz duzenli midir?

Oncelikle tedaviniz hayirli olsun, guzel haberleriniZi alalim insallah.
Hangi merkeZde tedavi goruyorsunuz?
Donmus Veya taze embriyo transferi mi olacak?
Adetleriniz duzenli midir?
Amin Allah razı olsun Lefkoşa Tupbebek Vedat Uğurel hocada tedavideyim 45 yaşındayım adetlerim düzenli taze transfer olacak nasipse

Amin inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olsun 7 kez tupbebek denedim nasip olmadı ilk kez deniycem dediğiniz gibi Rabbim Bu sefer nasip etsin inşallah
Insallah gonlumuzden geceni hakkimizda hayirli eylesin Allah...
Emeklerinizinsonucu saglikli bebek olsun...

Bende hazırlık asamasindayim benim doktorum Climara bant estrofem kullandiriyor kalınlık gayet iyi nasipse Cumartesi Kibristayim haftaya cumartesi transferim olacak hakkımızda hayırlısı
Merhaba senin merkezin hangisi acaba? Bende bugün adet oldum 2. Günü testlerime falan başlayacam. Donörden daha yumurta toplanmadı. Benimle eş zamanlı adet olucakmış ama bundan sonraki aşamam nedir bilmiyorum. Sana nasıl tedavi uyguladılar anlatabilir misin?

Lefkoşe Tüpbebek Vedat Uğurel hoca doktrum bana lucrinle baskılama yapıldı sonrasında çizelgemiz hazırlandı kontrol günleri ilac dozları banada taze transfer olacak e2 progtsn seviyeleri bakıldı kanda şükür herşey yolunda doktorla sürekli iletişim halindeyim şimdilik herşey yolunda sizin merkez neresi

Amin Allah razı olsun Lefkoşa Tupbebek Vedat Uğurel hocada tedavideyim 45 yaşındayım adetlerim düzenli taze transfer olacak nasipse
Kiz hakki
kız bende lefkoşa tupbbebek merkezindyim ama doktorum mehmet emin kaplan bizimki sprem çünkü hadi kız hkimzda hayırlısı askerler büyük ihtimal aynı otele koyarlar bizi sevindim

prp yi bana da bir doktor önerdi bende yaptırmadım yumurtalıklara yapılacaktı yine kesin birşey değil diye okudum zaza hakikaten öyle kopamıyorsun canım Allahım cumanın yüzü suyu hürmetine isteyen herkese versin içinde bizlere de

Evet canim ben yeni donoru yalvar yakar aldım gynoliften önce donmuslarin kullan yazık çöp olacak parana yazık dediler ik mık ettiler çok masrafın olacak dediler gözümü kararttim bu sefer kabul etmek zorunda kaldılar 2 katı veririm dedim vereceğinden deyil tabisırf kabul etsinler diye etmeselerdi verecektim .canim benim ben senin bu sefer anne olacaksın ınsallah bu cektigin acılar son bulur dualarım seninle herzaman❤❤❤❤❤❤

Aminnnnnn

Hayırlı olsun sizinki yumurta donasyonu mu? Vedat Ugurel ile görüştünüz mü hemşirelerle mi hep irtibat halındesiniz? Vedat hoca size ne kadar ücret dedi?

Hayırlı olsun sizinki yumurta donasyonu mu? Vedat Ugurel ile görüştünüz mü hemşirelerle mi hep irtibat halındesiniz? Vedat hoca size ne kadar ücret dedi?
Saolun evet yumurta hemşirelerle değil hocayla birebir iletişim halindeyim iletişim konusunda sıkıntı çekmiyorum facebookta 40 yas tüpbebek grubumuza indirim sağladı grup üzerinden indirimle gidiyorum 4250euro yaklaşık ocak ayından beri görüşüyoruz benim Tsh sorunluydu onu düzene koyduk maddiyatı şunu bunu derken bu ayı buldu

Bende o gruptan gördüm hocayı. Çok ilgili gözüküyordu gruptakılerle. Genede insan kıbrıs olunca şüphe duyuyor. 4 bın euro diyorlardı zam mı gelmiş. Birde kalacak yer falan ayarlamışlarmı ücret ne dediler size.

Amin Allah razı olsun Lefkoşa Tupbebek Vedat Uğurel hocada tedavideyim 45 yaşındayım adetlerim düzenli taze transfer olacak nasipse.

Hayırlı yolculuklar guzel kardesim. İnşl. Gönlündekini alıp gelirsın. Herkes bu yolda çok uğrastı Allah kımsenın emeklerini boşa çıkarmasın.allah isteyen herkese saglıklı hayırlı evlat versin İnşl. İyi haberlerini bekliyoruz. Bol bol dua et canım. İnşl. Allah bi yola koymuştur. Bu yolu açtıki bi sebebi vardır İnşl. Duam senınle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…