Arkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
Sizi sessizce takip ediyordum sonucunuzu heyecanla bende bekledim ikizler geliyor sonuca gore oyle gorunuyor rabbim saglikli ilerleyip saglikli dogum yapmayi nasip etsin darisi bize

Arkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
Ayyy hadi çok sevindim maşallah rabbim sonuna kadar saglıkla getirsin bana da umut verdiniz yaşıtız sızınle rabbim sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasıp etsin

Arkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin ne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.

Masallah inş. Kucagınızada alırdınız. Yasınız kaç sorun neydı sızın hangı merkeze gıttınız. Deneyimlerinizi paylasırmısınız

Hadi hayirli olsun ben dogum yaptigim güne kdr korkmakdan sevinememistim simdi kendime kızıyorum niye tadını çıkarmadın diye rabbim saglukla kucagina almayi nasip etsin sevincini paylasiyorum❤
Amin allah bağışlasın yavrunu evet bu korku yapıştı kaldı ilerki aylarda inşallah tadını cikartirim

Amin çok teşekkür ederim
47 yaşındayım, 4 defa kendi yumurtalarım la başarısız tüp bebek denemem oldu, 13 ekimde Gynolife da yumurta donasyonu yaptırdım, 2 embriyo transfer edildi, şükür hamileyim

Amin çok teşekkür ederim
47 yaşındayım, 4 defa kendi yumurtalarım la başarısız tüp bebek denemem oldu, 13 ekimde Gynolife da yumurta donasyonu yaptırdım, 2 embriyo transfer edildi, şükür hamileyim

Masallah. Darısı bıze olsun. Menapoz hastadımıydınız. Hepimiz bır yumurta bır sprem den olduk. Olacaksa 1taneylede olur.

Hayır, menopoz falan değildim, şükür hiç bi rahatsızlığım yok, hormonlarım, adet düzenim çok iyiydi, sadece yaş problemim vardı.

Vee benimde fikrim degişecek bu gidişle
İçinize sinen, sorularınıza cevap bulabildiğiniz yer sizin için en doğru yer, kafa rahatlığı ve karşılıklı güven çok önemli. Merkez konusunda karar verirken araştırın, size uygun merkezlere görüşün, sorularınızı sorun, zaten aklınız gönlünüz size yol gösteriyor, tamam burası işte dediğiniz yerde başlayın. Ben öyle yaptım, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Massallahhh allah nazarlardan saklasin ınsallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahhhhhhh❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…