AminAmin maşallah sağlıkla kucağına nasip etsin Allah
Sizi sessizce takip ediyordum sonucunuzu heyecanla bende bekledim ikizler geliyor sonuca gore oyle gorunuyor rabbim saglikli ilerleyip saglikli dogum yapmayi nasip etsin darisi bizeArkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
AY MAŞALLAH COK GUZELLL ALLAH KUCAGINA DA ALMAYI NASİP ETSİN İKİZLER GELİYOR DESENE :))Arkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
AminSizi sessizce takip ediyordum sonucunuzu heyecanla bende bekledim ikizler geliyor sonuca gore oyle gorunuyor rabbim saglikli ilerleyip saglikli dogum yapmayi nasip etsin darisi bize
AminAY MAŞALLAH COK GUZELLL ALLAH KUCAGINA DA ALMAYI NASİP ETSİN İKİZLER GELİYOR DESENE :))
Hayırlı olsun cnmArkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
AminHayırlı olsun cnmRabbim saglıcakla kucagınq almayı nasıp etsin insallah
Ayyy hadi çok sevindim maşallah rabbim sonuna kadar saglıkla getirsin bana da umut verdiniz yaşıtız sızınle rabbim sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasıp etsinArkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
Amin allah bağışlasın yavrunu evet bu korku yapıştı kaldı ilerki aylarda inşallah tadını cikartirimHadi hayirli olsun ben dogum yaptigim güne kdr korkmakdan sevinememistim simdi kendime kızıyorum niye tadını çıkarmadın diye rabbim saglukla kucagina almayi nasip etsin sevincini paylasiyorum❤
AminAyyy hadi çok sevindim maşallah rabbim sonuna kadar saglıkla getirsin bana da umut verdiniz yaşıtız sızınle rabbim sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasıp etsin
AminArkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
Masallah inş. Kucagınızada alırdınız. Yasınız kaç sorun neydı sızın hangı merkeze gıttınız. Deneyimlerinizi paylasırmısınız
Superr ıkizler geliyor inşallah allah saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
Hayır, menopoz falan değildim, şükür hiç bi rahatsızlığım yok, hormonlarım, adet düzenim çok iyiydi, sadece yaş problemim vardı.Aminçok teşekkür ederim
47 yaşındayım, 4 defa kendi yumurtalarım la başarısız tüp bebek denemem oldu, 13 ekimde Gynolife da yumurta donasyonu yaptırdım, 2 embriyo transfer edildi, şükür hamileyim
Masallah. Darısı bıze olsun. Menapoz hastadımıydınız. Hepimiz bır yumurta bır sprem den olduk. Olacaksa 1taneylede olur.
İçinize sinen, sorularınıza cevap bulabildiğiniz yer sizin için en doğru yer, kafa rahatlığı ve karşılıklı güven çok önemli. Merkez konusunda karar verirken araştırın, size uygun merkezlere görüşün, sorularınızı sorun, zaten aklınız gönlünüz size yol gösteriyor, tamam burası işte dediğiniz yerde başlayın. Ben öyle yaptım, Allah hepimizin yardımcısı olsunVee benimde fikrim degişecek bu gidişle
Massallahhh allah nazarlardan saklasin ınsallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallahhhhhhh❤❤❤❤❤❤Arkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
Masallah inş. Kucagınızada alırdınız. Yasınız kaç sorun neydı sızın hangı merkeze gıttınız. Deneyimlerinizi paylasırmısınız
Ikizler geliyor ınsallah rabbim ınsallah kucağında almayı nasip etsinnnnAminçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?