Çok net bilgim olmamakla beraber hidrosalpenks dedikleri olay bu sanırım, yumurtaların rahme gelmesine engel oluyo ve tüp bebek yapılırsa rahimde tutunmasına engel oluyo, bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır. Eğer hidrosalpenks ise tedavisi mümkün bi durum canınızı çok sıkmasın. Çok geçmiş olsun.

Uçak biletleri cok tutmuş

Hidrosalpinks denilen bir iltihap tüplerde biriken sıvı

Çok geçmiş olsun eğer hidrosalpinks çıkarsa tedavisi var o sıvı alınır ameliyatla hiç canını sıkma sen ben bunun ameliyatını oldum.

Uçak biletleri cok tutmuş
Gidiş yaktı bizi, bilet bulamadık, son gün 4500₺ verdik iki kişi,başka uçuş yok ve zaman sınırlı tabi istemem diyemiyorsun gitmek zorundasın, dönüşte 860₺ verdik iki kişi için, aradaki fiyat uçurumun bakarmısınız

Hayırlısı olsun gebeliginiz çok sevdim
İnşallahhhh sağlıkla Rabbim kucağınıza almanızı nasip etsin
Kusura bakmazsanız Bi kaç sorum olacak size
-Otelde kaç gün konaklama yaptınız 2900 ₺ye
-200 ₺ kan tahlili bahsettiğiniz?
- gidiş / dönüş uçak bileti nerden (çok pahalı tutmuş) onun için sormak istedim.
-ilaçları kıbrıstan mi aldınız hangi ilaçlar acaba?
Ve siz yumurta donasyonu mu yaptırdınız.
Baya mi soru sordum şimdiden afola

Sorular sorun değil memnuniyetle cevaplarım
-Otelde 8 gün kaldık
-E2 ve progesteron bakıldı son bi kere daha
-Pegasustan aldık biletleri, başka uçuş yoktu ve o uçuşla gitmek zorundaydık iki kişi gidiş 4500₺ dönüş 860 ₺, gidiş içimize oturdu gerçekten
-İlaçları İstanbulda yaşıyorum ben, takibimi yapan doktor reçete etti İstanbulda aldım götürdüm, Prolutex flk, Estrofem tb, Oksapar enj, Crinone jel, Folic asit tb, Coraspirin tb, Prednol tb, Monodoks tb kullandım
-Yumurta donasyonu yaptım

Bazen estrofeme bağlı olarak rahim içi sıvı birikiyor
Ama progesterona başlarken gidiyor
Bende öyle olmuştu
Ama bak doktor iptal etse üzülme
Bir başka zamana hazırlan
Vardır bundada bir hayır

Hayalim transfer öncesi rahmin kaç mm di
Donörden kaç embriyo oluştu
Hiç dondurdunuzmu

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Hayalim transfer öncesi rahmin kaç mm di
Donörden kaç embriyo oluştu
Hiç dondurdunuzmu
İstanbulda gitmeden önce 8 mm idi, Kıbrısta ilk gün 8,5 mm ölçtü Murat bey, transfer günü 9.5 mm olmuştu.
11 yumurta toplandı, 8 embriyo oluştu, 2 tane 5aa kalite transfer edildi, geride kalanlar 6. günde de gözlendi ama dondurmaya uygun bulmuyorum dedi embriyolog, gelişimlerini beğenmedim dedi.

Ama şimdi Kıbrısa geldiğinizde 1 hafta karantina var, bu durumdan haberdarsınız umarım. Bende kıbrıslıyım, tüp bebek araştırmalarına başlamam lazım. Mesajınızı tesadüfen gördüm yazmak istedim. Birkaçaya büyük ihtimal tüp bebeğe başlayacağım. Siz kıbrısta hangi doktora gideceksiniz?

merhaba, sağlık bakanlığı ızınlısı olduğumuz ıcın 3 gunden fazla kalmamız gerekıyorsa eğer 1 hafta kalmak zorundayız karantınaya gırecegız. ama 2 gunde yada en gec 3 gunde işimiz biterse dönebiliyoruz. merkezim bu sekılde bılgı verdi bana. senın de tedavın hayırlı olsun

Arkadaşlar kan sonucum 5150 çıktı, çarşamba tekrar kan vericem, Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsinne hissedeceğim bilemiyorum, inanamıyorum hala.
Ay şahane, cooook sevindim. Sağlıkla al Bebisleri al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…