Canim hiç üzülme sen ben hep şuna inanırım her karanlığın bir aydınlığı vardır hiç canını sıkma sen herşey düzelecek rabbim yar ve yardımcınız olsun unutma bu günlerde geçecek ve rabbimin izniyle anne olacaksın moralini yüksek tut sen dualarım seninleKızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Buradan toplu yanıtlayayım dedim. Benim test sonucum negatif ama eşim pozitif olduğu için suan karantinadayım. Çok şükür ki eşim cok ağır geçirmiyor normal bir grip gibi atlatıyor süreci. Bana da bulaştırmasın diye cok dikkar ediyorum evin içinde 1 haftadır neredeyse hiç görüşmüyoruz. Allahtan eşim gidip sperm vermişti spermini dondurmuşlardı. Donörden yarın yumurta toplanıcak ve embrıyo oluşturulup dondurucaklar. Dondurulmuş embriyo transferi olucak mecburen. İnşallah şansım düşük olmaz dondurulmuş kullanıcağım için
Korkma canım yumurta freş olunca şansın yüksekKızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Buradan toplu yanıtlayayım dedim. Benim test sonucum negatif ama eşim pozitif olduğu için suan karantinadayım. Çok şükür ki eşim cok ağır geçirmiyor normal bir grip gibi atlatıyor süreci. Bana da bulaştırmasın diye cok dikkar ediyorum evin içinde 1 haftadır neredeyse hiç görüşmüyoruz. Allahtan eşim gidip sperm vermişti spermini dondurmuşlardı. Donörden yarın yumurta toplanıcak ve embrıyo oluşturulup dondurucaklar. Dondurulmuş embriyo transferi olucak mecburen. İnşallah şansım düşük olmaz dondurulmuş kullanıcağım için
Rica ederim canım Allah senden de razı olsun şu an sadece kendi sağlığına ve eşinin sağlığına ve covid olmamaya odaklan. İnşallah transferini de olcaksın sonuç da çok güzel olcak hersey yoluna gircekTeşekkür ederim canım desteklerin için inşallah dediğin gibi olur beni cok rahatlattın. Allah razı olsun
Kapıların yakın zamanda açılacağını düşünmüyorum açıkçası. 8-10 günlük karantinayı göze alırsak, konsolosluğa izin için başvuru yapabiliyoruz. Bu konuyu düsünüyorum bu aralar, karar veremedim.canım kapılar kapalı ne zaman açılacağı belli değil
Ben vita alterada yumurta donasyonu yaptırdım. Genel itibariyle memnun kaldım.Arkadaşlar,vita artera tüp bebek merkezini duydunuz mu?Veya gidenler oldu mu?
Teşekkür ederim canımm amiin inşallah bu virüs bitsin dünyamız kurtulsun bu dertten gerisi bir şekilde olurCanim hiç üzülme sen ben hep şuna inanırım her karanlığın bir aydınlığı vardır hiç canını sıkma sen herşey düzelecek rabbim yar ve yardımcınız olsun unutma bu günlerde geçecek ve rabbimin izniyle anne olacaksın moralini yüksek tut sen dualarım seninle
İnşallah canım cok dikkat ediyorum ama inşallah kendime bulaştırmadan bitiririz bu süreci. Dualarım sizinle bütün tedavi olacak arkadaşlaraRica ederim canım Allah senden de razı olsun şu an sadece kendi sağlığına ve eşinin sağlığına ve covid olmamaya odaklan. İnşallah transferini de olcaksın sonuç da çok güzel olcak hersey yoluna gircek
Sağol zazacım inşallahhKorkma canım yumurta freş olunca şansın yüksek
İçini ferah tut
Dur cnm pes etmek yokl rabbim yüzünü güldürsün inşallah Benim 3.cü güne bıle gelemeyen ıptal olan tedavım oldu. 3. Cü gün de transfer olup pozıtıv sonuc alanda cok . Bol bol dua et allahın ıznıyle transferın olumlu gecer inşallahMerhaba kızlar. Ben bugün OPU oldum sadece 2 yumurta işe yarar durumdayış. 4 tane toplanmış 2sinin içi boşmuş. Maalesef 3.gün transferi olacak dojtor 5.güne bekletmeyelim dedi pazartesi transfer olucam. Fakat sonucu biliyorum olmayacak bu son şansımdı. Artık bırakıyorum çünkü Rabbin gönderdiği mesajı aldım bırak uğraşma dedi bana belki bin sefer o kadar büyük zorlukla geldim ki buraya şansımı çok zorladım resmen. Artık bitti benim için küçük bir meleğin annesi olarak devam edicem hayatıma bitti artık yaşayan bir evladım olsun diye savaşmayacağım.
Siz Erbil Yagmur da tüp bebek yaptırıp hamile kadınız diye okumuştum, 40 yaş sonrası hamile olmaya çabalayanlar grubunda... Donasyon mu sizin ki?Ben vita alterada yumurta donasyonu yaptırdım. Genel itibariyle memnun kaldım.
Siz Erbil Yagmurda pozitif sonuc almadınız mı, öyle okumustum.. Donasyonmu yaptırmıştınız,Erbil takibini mi yaptı sadece?Ben vita alterada yumurta donasyonu yaptırdım. Genel itibariyle memnun kaldım.
Ben 40 yaş sonrası diye bir grubu hiç bilmiyorum yanlış hatırlıyor olabilir misiniz ?Siz Erbil Yagmur da tüp bebek yaptırıp hamile kadınız diye okumuştum, 40 yaş sonrası hamile olmaya çabalayanlar grubunda... Donasyon mu sizin ki?
Erbil bey de tüp bebek yaptım olmadı. Donasyon için takibimi başka doktor yaptı. Ama ben pozitifimi Erbil beye borçluyum 3 yıllık alt yapım rahim sağlığım ona emanetti o yüzden Erbil den pozitif aldım diye yazdığım bir platform olmuştur ama dediğiniz grupla bir alakam yok çünkü 32 yaşındayım:)Siz Erbil Yagmurda pozitif sonuc almadınız mı, öyle okumustum.. Donasyonmu yaptırmıştınız,Erbil takibini mi yaptı sadece?
11 bitti. Bende de takip edecek. İlaçların embryoya zararı olabiliyormuş. Takip edelim düzelmezse ilac verecegiz dedi. Bakalım.Merhaba hamileliğin kaçıncı haftasindasin. Malesef benim de tsh düştü doktor takip edelim dedi ama ilaç verir mi bilemiyorum
Canım çok üzüldüm. Umarım eşin hafif atlatır sana da birşey bulaşmaz. Transfer için hiç üzülme nolur. En güzel ve en rahat zamanda olacaktır.Kızlar maalesef benden sizlere kötü haberler var. Biliyorsunuz kasımda transferim olucaktı. Hayatta bir şeyim rast gitse şaşardım zaten. Neyse beterin beteri var buna da şükür. 7 kaısmda donörden yumurta toplanacak ve 11 kasımda kıbrısta olucaktım transfer için herseyim güzel gidiyordu. İlaçlarımı kullanıyordum.taki covid bize tokat gibi çarpana kadar. Eşim coronaya yakalandı. Allahtan ben negatifim ama evde ikimizde karantinadayız 15 gün. Kıbrıs benim için mecburen ertelendi. Sizler için dua etmeye devam edicem. Çok dikkat edin kendinize.eşim ve ben okdr dikkatlıydik ki ınanamazsınız cok pimpirikliydik cok korkuyorduk. Eşim iş yemeğinde kapmış yemek yediği adam pozitifmiş bilmiyormuş olduğunu. Lütfen cok dikkat edin kendinize. Transfere gidecek olan arkadaşlarım dualarım sizinle.
Euro ivf mi?Merkezin adı euro
Öyle düşünme lütfenMerhaba kızlar. Ben bugün OPU oldum sadece 2 yumurta işe yarar durumdayış. 4 tane toplanmış 2sinin içi boşmuş. Maalesef 3.gün transferi olacak dojtor 5.güne bekletmeyelim dedi pazartesi transfer olucam. Fakat sonucu biliyorum olmayacak bu son şansımdı. Artık bırakıyorum çünkü Rabbin gönderdiği mesajı aldım bırak uğraşma dedi bana belki bin sefer o kadar büyük zorlukla geldim ki buraya şansımı çok zorladım resmen. Artık bitti benim için küçük bir meleğin annesi olarak devam edicem hayatıma bitti artık yaşayan bir evladım olsun diye savaşmayacağım.
Evet öyleydi.gitmeme az kaldı ve şimdi başka merkeze yönlendirmisler.vita alteraEuro ivf mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?