- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
Onlar çift koyalim dediler doktor iyiside çok güzel bebekler araya gitmesin demiş bir tanede dondurmanın manası yok şansımız azalır demiş iyide ben kiiye bakacak durumum yok dedim eşim bakarız ederiz sanki anlaşıp girmemişiz neyse baktım kuramıyım dedim yazı tura atak hatta hemşire attı bir lira havaya yazı geldi tm dŞaka mı kız bu :) ilk defa böyle bir merkez duruyorum transfer sayısına yazı tura ile karar veren :) inşallah pozitif olsun :)
Ahh canım çok geçmiş olsun. Bu da da bir hayır vardır inşallah. Rabbim eşine sağlık versin kolay atlatsın inş. Seni de esirgesin canımKızlar maalesef benden sizlere kötü haberler var. Biliyorsunuz kasımda transferim olucaktı. Hayatta bir şeyim rast gitse şaşardım zaten. Neyse beterin beteri var buna da şükür. 7 kaısmda donörden yumurta toplanacak ve 11 kasımda kıbrısta olucaktım transfer için herseyim güzel gidiyordu. İlaçlarımı kullanıyordum.taki covid bize tokat gibi çarpana kadar. Eşim coronaya yakalandı. Allahtan ben negatifim ama evde ikimizde karantinadayız 15 gün. Kıbrıs benim için mecburen ertelendi. Sizler için dua etmeye devam edicem. Çok dikkat edin kendinize.eşim ve ben okdr dikkatlıydik ki ınanamazsınız cok pimpirikliydik cok korkuyorduk. Eşim iş yemeğinde kapmış yemek yediği adam pozitifmiş bilmiyormuş olduğunu. Lütfen cok dikkat edin kendinize. Transfere gidecek olan arkadaşlarım dualarım sizinle.
Çok çok geçmiş olsunKızlar maalesef benden sizlere kötü haberler var. Biliyorsunuz kasımda transferim olucaktı. Hayatta bir şeyim rast gitse şaşardım zaten. Neyse beterin beteri var buna da şükür. 7 kaısmda donörden yumurta toplanacak ve 11 kasımda kıbrısta olucaktım transfer için herseyim güzel gidiyordu. İlaçlarımı kullanıyordum.taki covid bize tokat gibi çarpana kadar. Eşim coronaya yakalandı. Allahtan ben negatifim ama evde ikimizde karantinadayız 15 gün. Kıbrıs benim için mecburen ertelendi. Sizler için dua etmeye devam edicem. Çok dikkat edin kendinize.eşim ve ben okdr dikkatlıydik ki ınanamazsınız cok pimpirikliydik cok korkuyorduk. Eşim iş yemeğinde kapmış yemek yediği adam pozitifmiş bilmiyormuş olduğunu. Lütfen cok dikkat edin kendinize. Transfere gidecek olan arkadaşlarım dualarım sizinle.
Kızlar maalesef benden sizlere kötü haberler var. Biliyorsunuz kasımda transferim olucaktı. Hayatta bir şeyim rast gitse şaşardım zaten. Neyse beterin beteri var buna da şükür. 7 kaısmda donörden yumurta toplanacak ve 11 kasımda kıbrısta olucaktım transfer için herseyim güzel gidiyordu. İlaçlarımı kullanıyordum.taki covid bize tokat gibi çarpana kadar. Eşim coronaya yakalandı. Allahtan ben negatifim ama evde ikimizde karantinadayız 15 gün. Kıbrıs benim için mecburen ertelendi. Sizler için dua etmeye devam edicem. Çok dikkat edin kendinize.eşim ve ben okdr dikkatlıydik ki ınanamazsınız cok pimpirikliydik cok korkuyorduk. Eşim iş yemeğinde kapmış yemek yediği adam pozitifmiş bilmiyormuş olduğunu. Lütfen cok dikkat edin kendinize. Transfere gidecek olan arkadaşlarım dualarım sizinle.
Cok gecmis olsun. Umarim iyilesme sureci cok rahat gecer, gec olsun guc olmasin yeter ki.. Allah saglik versin ..Kızlar maalesef benden sizlere kötü haberler var. Biliyorsunuz kasımda transferim olucaktı. Hayatta bir şeyim rast gitse şaşardım zaten. Neyse beterin beteri var buna da şükür. 7 kaısmda donörden yumurta toplanacak ve 11 kasımda kıbrısta olucaktım transfer için herseyim güzel gidiyordu. İlaçlarımı kullanıyordum.taki covid bize tokat gibi çarpana kadar. Eşim coronaya yakalandı. Allahtan ben negatifim ama evde ikimizde karantinadayız 15 gün. Kıbrıs benim için mecburen ertelendi. Sizler için dua etmeye devam edicem. Çok dikkat edin kendinize.eşim ve ben okdr dikkatlıydik ki ınanamazsınız cok pimpirikliydik cok korkuyorduk. Eşim iş yemeğinde kapmış yemek yediği adam pozitifmiş bilmiyormuş olduğunu. Lütfen cok dikkat edin kendinize. Transfere gidecek olan arkadaşlarım dualarım sizinle.
Ama bir iyi tarafi var sanirim, esiniz sperm dondurttugu icin embriyo hazir olmus olacak heraldeKızlar maalesef benden sizlere kötü haberler var. Biliyorsunuz kasımda transferim olucaktı. Hayatta bir şeyim rast gitse şaşardım zaten. Neyse beterin beteri var buna da şükür. 7 kaısmda donörden yumurta toplanacak ve 11 kasımda kıbrısta olucaktım transfer için herseyim güzel gidiyordu. İlaçlarımı kullanıyordum.taki covid bize tokat gibi çarpana kadar. Eşim coronaya yakalandı. Allahtan ben negatifim ama evde ikimizde karantinadayız 15 gün. Kıbrıs benim için mecburen ertelendi. Sizler için dua etmeye devam edicem. Çok dikkat edin kendinize.eşim ve ben okdr dikkatlıydik ki ınanamazsınız cok pimpirikliydik cok korkuyorduk. Eşim iş yemeğinde kapmış yemek yediği adam pozitifmiş bilmiyormuş olduğunu. Lütfen cok dikkat edin kendinize. Transfere gidecek olan arkadaşlarım dualarım sizinle.
Hep söylediğim gibi umarım pozitif olur. Ama merkezin çalışma prensibi bana çok doğru gelmedi ( tabiki benim fikrim) kaç yumurtadan 2 embriyo kaldığı önemli çünkü yumurta sayınız iyiyse 2 embriyo çok az ve o embriyolar hiç kolay elde edilmiyor gerekirse tek embriyo da dondurulur ya da transfer uygun görüldü ise usulünce bilimsel bir şekilde açıklanır. Ama dediğim gibi inşallah hamile kalırsın da böyle süreçleri yeniden yaşamazsın.Onlar çift koyalim dediler doktor iyiside çok güzel bebekler araya gitmesin demiş bir tanede dondurmanın manası yok şansımız azalır demiş iyide ben kiiye bakacak durumum yok dedim eşim bakarız ederiz sanki anlaşıp girmemişiz neyse baktım kuramıyım dedim yazı tura atak hatta hemşire attı bir lira havaya yazı geldi tm d
edim iki
etmedim hemşireye parAyı cebe attı bu bir lira hatıra kalsin dedi.dokrorjn öyle bizle alakası yoktu ama elemanları on numara ilgi. Trasfer sonrası inmeden korktum hissetmedim bike ama hala sağ lobu hissetmiyom saatler sonra çıktı acısı. Ilaclari tek-tek anlattı neslihan hemşire eksik ilacımı tamamladılar ne bilim umarım emeğime değer hepimizin emeğine değer inssaalh
Hep söylediğim gibi umarım pozitif olur. Ama merkezin çalışma prensibi bana çok doğru gelmedi ( tabiki benim fikrim) kaç yumurtadan 2 embriyo kaldığı önemli çünkü yumurta sayınız iyiyse 2 embriyo çok az ve o embriyolar hiç kolay elde edilmiyor gerekirse tek embriyo da dondurulur ya da transfer uygun görüldü ise usulünce bilimsel bir şekilde açıklanır. Ama dediğim gibi inşallah hamile kalırsın da böyle süreçleri yeniden yaşamazsın.
Ben çok yumurta toplatip 3 kere de transfer oldum çok hafif ağrılarım olurdu hele ki transfer sonrası fazla ağrı hissetmen ne kadar normal doktoruna sor istersen belki önereceği bir şey vardır
Onlar çift koyalim dediler doktor iyiside çok güzel bebekler araya gitmesin demiş bir tanede dondurmanın manası yok şansımız azalır demiş iyide ben kiiye bakacak durumum yok dedim eşim bakarız ederiz sanki anlaşıp girmemişiz neyse baktım kuramıyım dedim yazı tura atak hatta hemşire attı bir lira havaya yazı geldi tm d
edim iki
etmedim hemşireye parAyı cebe attı bu bir lira hatıra kalsin dedi.dokrorjn öyle bizle alakası yoktu ama elemanları on numara ilgi. Trasfer sonrası inmeden korktum hissetmedim bike ama hala sağ lobu hissetmiyom saatler sonra çıktı acısı. Ilaclari tek-tek anlattı neslihan hemşire eksik ilacımı tamamladılar ne bilim umarım emeğime değer hepimizin emeğine değer inssaalh
bacı valla günahını almım 11 folülükülden 10 tane yumurta topladn hepsi işlem gördü ilkinde 6 tane 3 günde ise 4 tane kaldı dedi transfer günü 3 tane kaldı biri kalitesiz di,ğer ikisini koyalkım üçüncü klaitesiz dondurmanın manası yok dedi hazal gene doktorla konuşmadım zaten hep kuşkulandım bişimi oldu die ama transferden sonra karnıma inne yapacaktı hemşire morrluklarımı göreünce yanlış vurmuşşsun dedi sonrada aklıma e büyümemiş die b,ir gün fazla bekletip ilaç kulandıkları geldi yaniilaçları hep boşa vurmuşum aslında kalitesiz olmalarınıj nedeni belkide benimdir. oda kılnıkte vurdum ama günahını almim demek kız da yanlış biliyorduHep söylediğim gibi umarım pozitif olur. Ama merkezin çalışma prensibi bana çok doğru gelmedi ( tabiki benim fikrim) kaç yumurtadan 2 embriyo kaldığı önemli çünkü yumurta sayınız iyiyse 2 embriyo çok az ve o embriyolar hiç kolay elde edilmiyor gerekirse tek embriyo da dondurulur ya da transfer uygun görüldü ise usulünce bilimsel bir şekilde açıklanır. Ama dediğim gibi inşallah hamile kalırsın da böyle süreçleri yeniden yaşamazsın.
Ben çok yumurta toplatip 3 kere de transfer oldum çok hafif ağrılarım olurdu hele ki transfer sonrası fazla ağrı hissetmen ne kadar normal doktoruna sor istersen belki önereceği bir şey vardır
aminnnn bacım amin benim kasıklar değil totom agrıyor kasmadımda vuruken hiç hisettmedim hatta allah var bir iki saat sonra acısını hissettişm halada sol lopun acısını bir ben bilirim bi siz :)Benim de transfer sonrası çok ağrım olmuştu böbrek taşı ağrısı gibiydi. ama ben kendimi o kadar çok kasmıştım ki doktor zorlanmıştı. sonra hemşire geldi ve ben ağrıdan ağlıyordum o sırada, doktora söylediler ve o da geldi ve bana "sen kendini o kadar zorladın ki senin yarına kadar ağrın olacak" dedi. gerçekten öyle oldu ve sonra geçti. bence sen de benim gibi kendini kasmışsındır ondan olmuştur. eğer ağrıların devam ediyorsa gecikmeden doktoruna söylemelisin. Herşey çok güzel olsun senin için canım bunu çook yürekten diliyorum
bilgim yok malesefarkadaşlar içinizde batum da yaptıracak olan var mı
Boşuna değildir sonuçta yumurta günden güne büyüyüp olgunlaşır . Kan sulandırıcı iğne kullanıyorsan onlar ister istemez morluk yapıyor.bacı valla günahını almım 11 folülükülden 10 tane yumurta topladn hepsi işlem gördü ilkinde 6 tane 3 günde ise 4 tane kaldı dedi transfer günü 3 tane kaldı biri kalitesiz di,ğer ikisini koyalkım üçüncü klaitesiz dondurmanın manası yok dedi hazal gene doktorla konuşmadım zaten hep kuşkulandım bişimi oldu die ama transferden sonra karnıma inne yapacaktı hemşire morrluklarımı göreünce yanlış vurmuşşsun dedi sonrada aklıma e büyümemiş die b,ir gün fazla bekletip ilaç kulandıkları geldi yaniilaçları hep boşa vurmuşum aslında kalitesiz olmalarınıj nedeni belkide benimdir. oda kılnıkte vurdum ama günahını almim demek kız da yanlış biliyordu
Ben Batum a gideceğimi söyleyip duruyorum size ama bir türlü görmüyorsunuz. Özelden mesaj da atamıyorum size.arkadaşlar içinizde batum da yaptıracak olan var mı
canım kapılar kapalı ne zaman açılacağı belli değilBen Batum a gideceğimi söyleyip duruyorum size ama bir türlü görmüyorsunuz. Özelden mesaj da atamıyorum size.nilya1903 arkadaşımız da oraya gidecekti ama ne zamandır görüşemedik.
Peki görüşünüz nedir Aygül hanimla ilgiliGitmedim canım
Tedaviye başlamadım
Çok geçmiş olsun öncelikleKızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim. Buradan toplu yanıtlayayım dedim. Benim test sonucum negatif ama eşim pozitif olduğu için suan karantinadayım. Çok şükür ki eşim cok ağır geçirmiyor normal bir grip gibi atlatıyor süreci. Bana da bulaştırmasın diye cok dikkar ediyorum evin içinde 1 haftadır neredeyse hiç görüşmüyoruz. Allahtan eşim gidip sperm vermişti spermini dondurmuşlardı. Donörden yarın yumurta toplanıcak ve embrıyo oluşturulup dondurucaklar. Dondurulmuş embriyo transferi olucak mecburen. İnşallah şansım düşük olmaz dondurulmuş kullanıcağım için
Teşekkür ederim canım desteklerin için inşallah dediğin gibi olur beni cok rahatlattın. Allah razı olsunÇok geçmiş olsun önceliklehiç korkmayın inşallah bu sıkıntılı günleri atlatıp gittiğinizde özenli bir şeklde hormonlarınız ve rahim kontrol altında olarak transfer olcaksınız bu aslında şansınızı arttıran bir durum donmuş embriyo transferi kötü değil tam aksine daha kontrollü bir durum . Kist oluşması ya da rahimin tam hazır olamaması gibi süprizler olmaz transfer sırasında hersey daha stabil olur ve en önemlisi
Siz ruhen ve bedenen hazır olmuş olursunuz. Bilimsel Yayınlar da bu söylediğimi destekler.
çok geçmiş olsun eşinize acil şifalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?