Niye hemen karalar bağladın anlamadım, 3. gün embriyosuyla hamile kalan çok kişi var, şimdiden moralini bozup olumsuz düşünürsen bedenin kendini nasıl hazırlayacak anneliğe? Lütfen toparlan ve "ben anne olmak istiyorum, bu bebekler benim " de ve al gel yavrularını,inşallah güzel haberler alıcaz sende debebek ayı olacak Kasım ayı, güzel pozitif şeyler düşün, baştan pes etmek yok, sevgiyle kal❤

Evet öyleydi.gitmeme az kaldı ve şimdi başka merkeze yönlendirmisler.vita altera

Neden o merkeze yönlendırdıler anlıyamadım.

Çok geçmiş olsun

Neden dna hasar testine gerek yokmuş?

Neden dna hasar testine gerek yokmuş?
2-3 kere tüp bebek yapılırsa ve negatif sonuç doğrultusunda dna hasar testi gerek olur, sen daha tüp bile denemedin böyle şeyleri düşünme çünkü spermler gayet normal dedi. Dna hasar testi için spermlerde büyük oranda anormali gözlenmesi gerekiyormuş

canım eşinde nohut yemeği ısırgan çayı ve antioksidan kullandır varsa da zaten bunlar öneriliyor bir de internet cep telfonu üzerinde taşımasın laptop üzerine almasın nerede çalışıyor bilmiyorum çok sıcak ortamda çalışmasın

Öyle düşünme lütfen
O iki embiyona güven
Onun biride kalsa sana evlat ola bilir
Sağol zazam ama doktorum biraz üzgündü çok zorlanmış 4yumurtamın 2si sadece kabuk dedi 5.güne bekletmeyelim hatta rahmi 1ay dinlendirelim donduralım dedi donmuşun şansı daga yüksek olur dedi. Ben 1 ay sonra gelemem anca yaza gelebilirim diyince o zaman pazartesi koyalım dedi ama hoşnut değildi durumdan. Niye böyle oldu dedim yaş itibarıyla artık her ay azalacak yumurta dedi. Ama amh 1.9 çıkmıştı çok iyi dediler 1 ay öncesinden promotil woman ve Arı sütü de kullandım dikkat ettim sonuç beni hayal kırıklığına uğrattı. Hiç böyle zor geçmemişti dün çok ağrım vardı şuan da var biraz ve ateşim yükseldi biraz. Bundan öncekiler çok kolay geçmişti. Üstelik normal doğum yaptığım için rahmin yenilendiğini daha uygun olduğu da söylendi takibimi yapan doktor yumurtalar için rahim içnçok güzel konuşmuştu. Yani tamamen hayal kırıklığı oldu

İnşallah öyle olur. Teşekkürler desteğiniz için

Amin inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için

Öncelikle hayırlı olsun.Ben içini karartmaman gerektiğini düşünüyorum.Sen sprem don. Yaptirıyorsun bu da demek oluyor ki 3.gün emriyosuyla da gayet rahat hamile kalabilirsin.Hatta 2. Gün emb. Bile hamile kalanlar var. Yumurta donasyon yaptıran arkadaşlar için 5. Gün embriyosu yaptırın diyoruz.Çünki yumurta bedenin bir parçası olduğunda kabullenmesi çok daha kolay oluyor.Sen bebeğine inan.Herşey İNANMAKLA BAŞLAR.Bende sprem donasyon konusuna bu sayfada sanırım en hakim olan kişilerden biriyim.Yaşını hatırlamıyorum 39 yaş ve altındaysan şansın var unutma.
O minik kuzucuk için negatif tüm düşünceleri sil aklından.
Bende 39 yaşındayken sadece 4 yumurtam toplanmıştı 1 İ kötüydü 3 tane 7 hücreli 3.Gün transfer yapıldı. Bak senden çok da farklı değildim.Ve o 3 yumurtanın 2 tanesi altın yumurtaymış tutundu.Biri kız biri erkek ikizlerim dünyaya geldi.Ve şuan içerde uyuyorlar 20 aylık oldular.Hayatta mucizeler vardır. Lütfen inan.

Canim bende mart sonu nisan başı gibi gitmeyi planlıyorum erteledim hem ameliyatta olucam 2.tedavimi ertelemek en mantikli geldivirüsten dolayı.

Ger
merhaba bende ocak ayında gitmeyi düşünüyorum gidebilirmiyiz ertelesek mi çok kararsızım
gerçekten bende kararsızdım ertesi mart sonu nisan başına ertelerim rahat rahat ameliyatımıza olurum diye düşündüm kafam rahatladı üstümden büyük bir yük kalktı

Canım umudunu kaybetme lütfen, önce Allah'a sonra da kendine inan. içindeki tüm negatif düşünceleri at ve yumurtalarına sıkı sıkı tutun. onlar sana tutunmak istiyorlar sen de onlara tutun. Ümitsiz olma üzerinden bu ruh halini at. Allah'ın izniyle inşallah hersey güzel olur. çıkmadık candan umut kesilmez unutma. dualarımız seninle canım

Cok gecmis olsun uzulme herseyin vakti saati var insallah elliniz dolu geleceksiniz ordan

Evet evet Erbil Yağmur baslıgı altında yazmıstınız sanırım.. ne yaptıki pozitifi ona borclusunuz??

Evet evet Erbil Yağmur baslıgı altında yazmıstınız sanırım.. ne yaptıki pozitifi ona borclusunuz??
Onun sayesinde rahmimi çok iyi tanıdım vücudumun nerde neye tepki vereceğini biliyordum transfere kendim hazırladım gibi bir şey doktor beni 1 kere gördü:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…