Niye hemen karalar bağladın anlamadım, 3. gün embriyosuyla hamile kalan çok kişi var, şimdiden moralini bozup olumsuz düşünürsen bedenin kendini nasıl hazırlayacak anneliğe? Lütfen toparlan ve "ben anne olmak istiyorum, bu bebekler benim " de ve al gel yavrularını,inşallah güzel haberler alıcaz sende deMerhaba kızlar. Ben bugün OPU oldum sadece 2 yumurta işe yarar durumdayış. 4 tane toplanmış 2sinin içi boşmuş. Maalesef 3.gün transferi olacak dojtor 5.güne bekletmeyelim dedi pazartesi transfer olucam. Fakat sonucu biliyorum olmayacak bu son şansımdı. Artık bırakıyorum çünkü Rabbin gönderdiği mesajı aldım bırak uğraşma dedi bana belki bin sefer o kadar büyük zorlukla geldim ki buraya şansımı çok zorladım resmen. Artık bitti benim için küçük bir meleğin annesi olarak devam edicem hayatıma bitti artık yaşayan bir evladım olsun diye savaşmayacağım.
Bende anlayamadım.uykum kaçtı,sabah olmasını bekliyorum ki sorayım.Evet öyleydi.gitmeme az kaldı ve şimdi başka merkeze yönlendirmisler.vita altera
Neden o merkeze yönlendırdıler anlıyamadım.
Ya çok sevindim umarım bizde aynı duyguları yaşarız seninKızlar transferim olduuuu iki tane çok iyi kalite bebiş koydular şimdilik gebeyimmmmmmmmmmmmm
Çok geçmiş olsunKızlar maalesef benden sizlere kötü haberler var. Biliyorsunuz kasımda transferim olucaktı. Hayatta bir şeyim rast gitse şaşardım zaten. Neyse beterin beteri var buna da şükür. 7 kaısmda donörden yumurta toplanacak ve 11 kasımda kıbrısta olucaktım transfer için herseyim güzel gidiyordu. İlaçlarımı kullanıyordum.taki covid bize tokat gibi çarpana kadar. Eşim coronaya yakalandı. Allahtan ben negatifim ama evde ikimizde karantinadayız 15 gün. Kıbrıs benim için mecburen ertelendi. Sizler için dua etmeye devam edicem. Çok dikkat edin kendinize.eşim ve ben okdr dikkatlıydik ki ınanamazsınız cok pimpirikliydik cok korkuyorduk. Eşim iş yemeğinde kapmış yemek yediği adam pozitifmiş bilmiyormuş olduğunu. Lütfen cok dikkat edin kendinize. Transfere gidecek olan arkadaşlarım dualarım sizinle.
Neden dna hasar testine gerek yokmuş?Kızlar ben doktordan geldim şimdi,
Kıbrısta Tüp bebek merkezi Halil İbrahim Tekin (HİT MERKEZİ) olarak geçiyor. Duydunuz mu bu doktoru? Bu doktor için yorumlarınız nedir?
Bütün tahlillerimi gösterdim durumunuz tüp bebek gibi durmuyor dedi Aşılma yapacak bu ay, 4 çeşit hap verdi
Sperm dna hasar testi nedir ne değildir diye sormaya gitmiştim ama kıbrısta DNA hasar testi yapan bir merkez yok muş. Ona gerek yok dedi.
2-3 kere tüp bebek yapılırsa ve negatif sonuç doğrultusunda dna hasar testi gerek olur, sen daha tüp bile denemedin böyle şeyleri düşünme çünkü spermler gayet normal dedi. Dna hasar testi için spermlerde büyük oranda anormali gözlenmesi gerekiyormuşNeden dna hasar testine gerek yokmuş?
canım eşinde nohut yemeği ısırgan çayı ve antioksidan kullandır varsa da zaten bunlar öneriliyor bir de internet cep telfonu üzerinde taşımasın laptop üzerine almasın nerede çalışıyor bilmiyorum çok sıcak ortamda çalışmasın2-3 kere tüp bebek yapılırsa ve negatif sonuç doğrultusunda dna hasar testi gerek olur, sen daha tüp bile denemedin böyle şeyleri düşünme çünkü spermler gayet normal dedi. Dna hasar testi için spermlerde büyük oranda anormali gözlenmesi gerekiyormuş
Sağol zazam ama doktorum biraz üzgündü çok zorlanmış 4yumurtamın 2si sadece kabuk dedi 5.güne bekletmeyelim hatta rahmi 1ay dinlendirelim donduralım dedi donmuşun şansı daga yüksek olur dedi. Ben 1 ay sonra gelemem anca yaza gelebilirim diyince o zaman pazartesi koyalım dedi ama hoşnut değildi durumdan. Niye böyle oldu dedim yaş itibarıyla artık her ay azalacak yumurta dedi. Ama amh 1.9 çıkmıştı çok iyi dediler 1 ay öncesinden promotil woman ve Arı sütü de kullandım dikkat ettim sonuç beni hayal kırıklığına uğrattı. Hiç böyle zor geçmemişti dün çok ağrım vardı şuan da var biraz ve ateşim yükseldi biraz. Bundan öncekiler çok kolay geçmişti. Üstelik normal doğum yaptığım için rahmin yenilendiğini daha uygun olduğu da söylendi takibimi yapan doktor yumurtalar için rahim içnçok güzel konuşmuştu. Yani tamamen hayal kırıklığı olduÖyle düşünme lütfen
O iki embiyona güven
Onun biride kalsa sana evlat ola bilir
İnşallah öyle olur. Teşekkürler desteğiniz içinNiye hemen karalar bağladın anlamadım, 3. gün embriyosuyla hamile kalan çok kişi var, şimdiden moralini bozup olumsuz düşünürsen bedenin kendini nasıl hazırlayacak anneliğe? Lütfen toparlan ve "ben anne olmak istiyorum, bu bebekler benim " de ve al gel yavrularını,inşallah güzel haberler alıcaz sende debebek ayı olacak Kasım ayı, güzel pozitif şeyler düşün, baştan pes etmek yok, sevgiyle kal❤
Amin inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz içinDur cnm pes etmek yokl rabbim yüzünü güldürsün inşallah Benim 3.cü güne bıle gelemeyen ıptal olan tedavım oldu. 3. Cü gün de transfer olup pozıtıv sonuc alanda cok . Bol bol dua et allahın ıznıyle transferın olumlu gecer inşallah
Öncelikle hayırlı olsun.Ben içini karartmaman gerektiğini düşünüyorum.Sen sprem don. Yaptirıyorsun bu da demek oluyor ki 3.gün emriyosuyla da gayet rahat hamile kalabilirsin.Hatta 2. Gün emb. Bile hamile kalanlar var. Yumurta donasyon yaptıran arkadaşlar için 5. Gün embriyosu yaptırın diyoruz.Çünki yumurta bedenin bir parçası olduğunda kabullenmesi çok daha kolay oluyor.Sen bebeğine inan.Herşey İNANMAKLA BAŞLAR.Bende sprem donasyon konusuna bu sayfada sanırım en hakim olan kişilerden biriyim.Yaşını hatırlamıyorum 39 yaş ve altındaysan şansın var unutma.Merhaba kızlar. Ben bugün OPU oldum sadece 2 yumurta işe yarar durumdayış. 4 tane toplanmış 2sinin içi boşmuş. Maalesef 3.gün transferi olacak dojtor 5.güne bekletmeyelim dedi pazartesi transfer olucam. Fakat sonucu biliyorum olmayacak bu son şansımdı. Artık bırakıyorum çünkü Rabbin gönderdiği mesajı aldım bırak uğraşma dedi bana belki bin sefer o kadar büyük zorlukla geldim ki buraya şansımı çok zorladım resmen. Artık bitti benim için küçük bir meleğin annesi olarak devam edicem hayatıma bitti artık yaşayan bir evladım olsun diye savaşmayacağım.
Canim bende mart sonu nisan başı gibi gitmeyi planlıyorum erteledim hem ameliyatta olucam 2.tedavimi ertelemek en mantikli geldivirüsten dolayı.Merhaba kızlar ben ne zamandır giremiyorum çünkü sürekli kararsızlık aşamasındayım parayı biriktirdik çok şükür ama sürekli erteliyorum bu virüs yüzümden benim gibi düşünen var nisan gibi düşünüyoruz sizce böyle yaparak kendimi mi oyalıyorum
gerçekten bende kararsızdım ertesi mart sonu nisan başına ertelerim rahat rahat ameliyatımıza olurum diye düşündüm kafam rahatladı üstümden büyük bir yük kalktımerhaba bende ocak ayında gitmeyi düşünüyorum gidebilirmiyiz ertelesek mi çok kararsızım
Sağol zazam ama doktorum biraz üzgündü çok zorlanmış 4yumurtamın 2si sadece kabuk dedi 5.güne bekletmeyelim hatta rahmi 1ay dinlendirelim donduralım dedi donmuşun şansı daga yüksek olur dedi. Ben 1 ay sonra gelemem anca yaza gelebilirim diyince o zaman pazartesi koyalım dedi ama hoşnut değildi durumdan. Niye böyle oldu dedim yaş itibarıyla artık her ay azalacak yumurta dedi. Ama amh 1.9 çıkmıştı çok iyi dediler 1 ay öncesinden promotil woman ve Arı sütü de kullandım dikkat ettim sonuç beni hayal kırıklığına uğrattı. Hiç böyle zor geçmemişti dün çok ağrım vardı şuan da var biraz ve ateşim yükseldi biraz. Bundan öncekiler çok kolay geçmişti. Üstelik normal doğum yaptığım için rahmin yenilendiğini daha uygun olduğu da söylendi takibimi yapan doktor yumurtalar için rahim içnçok güzel konuşmuştu. Yani tamamen hayal kırıklığı oldu
Cok gecmis olsun uzulme herseyin vakti saati var insallah elliniz dolu geleceksiniz ordanKızlar maalesef benden sizlere kötü haberler var. Biliyorsunuz kasımda transferim olucaktı. Hayatta bir şeyim rast gitse şaşardım zaten. Neyse beterin beteri var buna da şükür. 7 kaısmda donörden yumurta toplanacak ve 11 kasımda kıbrısta olucaktım transfer için herseyim güzel gidiyordu. İlaçlarımı kullanıyordum.taki covid bize tokat gibi çarpana kadar. Eşim coronaya yakalandı. Allahtan ben negatifim ama evde ikimizde karantinadayız 15 gün. Kıbrıs benim için mecburen ertelendi. Sizler için dua etmeye devam edicem. Çok dikkat edin kendinize.eşim ve ben okdr dikkatlıydik ki ınanamazsınız cok pimpirikliydik cok korkuyorduk. Eşim iş yemeğinde kapmış yemek yediği adam pozitifmiş bilmiyormuş olduğunu. Lütfen cok dikkat edin kendinize. Transfere gidecek olan arkadaşlarım dualarım sizinle.
Evet evet Erbil Yağmur baslıgı altında yazmıstınız sanırım.. ne yaptıki pozitifi ona borclusunuz??Erbil bey de tüp bebek yaptım olmadı. Donasyon için takibimi başka doktor yaptı. Ama ben pozitifimi Erbil beye borçluyum 3 yıllık alt yapım rahim sağlığım ona emanetti o yüzden Erbil den pozitif aldım diye yazdığım bir platform olmuştur ama dediğiniz grupla bir alakam yok çünkü 32 yaşındayım:)
Onun sayesinde rahmimi çok iyi tanıdım vücudumun nerde neye tepki vereceğini biliyordum transfere kendim hazırladım gibi bir şey doktor beni 1 kere gördü:)Evet evet Erbil Yağmur baslıgı altında yazmıstınız sanırım.. ne yaptıki pozitifi ona borclusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?