Canim benim çok saol ınsallah çok şükür ayakta kalmaya çalışıyorum rabbime sığındım bu günlerde bitecek diye kendimi motive ediyorum .bu evden uzaklaşmanız gerçekten çok iyi olacak buna bende inaniyorum seninde basinsaolsun canim benim seni çok iyi anlıyorum 4 sene önce köpeğimi kaybettiğimiz zaman canımın yarısı gitti zannetmistim yeni doğduğunda amcam hediye etmişti ve bizimle büyüdü minnaklari oldu evlendidigimde bile yanında götürmüştüm düşün yani o kadar baglanmistim o yüzden seni çok iyi anliyorum gercekten ole zaman herseyin ilaci... kurban oldugum rabbim hepimizi korusun.❤❤❤❤❤

zazacim güzel kalpli arkadaşım ınsallah seninde yakında güzel haberlerini alırız canim benim hergün dualarındasın sende❤❤❤❤❤❤❤❤
Kalplerin en güzeli senin kalbin
Rabbim bu kalbin mükafatını versin inşallah

kedi candır benim evimde de var bende çok seviyorum

arkadaşlar beni de bu belirsizlik yormaya başladı nasıl olacak bilmiyorum ama bu virüs bitmeyecekmiş gibi geliyor 2021 de inşaallah virüste biter batuma gideceğim kapılar açılsın

arkadaşlar beni de bu belirsizlik yormaya başladı nasıl olacak bilmiyorum ama bu virüs bitmeyecekmiş gibi geliyor 2021 de inşaallah virüste biter batuma gideceğim kapılar açılsın
Bence beklemeyin ertelemeyin ben bugun şükürler olsun pozitif gördüm Rabbim 21.yilimda nasip etti Darısı tüm isteyenlere

Bence beklemeyin ertelemeyin ben bugun şükürler olsun pozitif gördüm Rabbim 21.yilimda nasip etti Darısı tüm isteyenler

Herkes belirti oldu dıyo. Sızde de oldumu bır belirti. 21 yıl sonra gelen mucıze
Allah razı olsun hiç belirtim olmadı ama 2 gün once icimden ben hamileyim galiba demistim Rabbim duydu sesimi şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…