Kendini belirtilere yoğunlaştırma derim ben çünkü belirti denilen şey gebelik hormonu çok yükselince oluyor esasen ( bazı istisna bünyeler vardır tabi) ben hiç belirti yaşamadım aynı anda arkadaşım doğal yoldan gebe kaldı onun da belirtisi yoktu . Eğer transfer günü hariç 6. Günün ise yavaş yavaş yükselmeye başlamıştır. Benim 7. Gün sabah idrarda bile çıkmıştı:)
Oksapar yerine malesef yok diye biliyorum zor bir iğne gebeliğin devam eder ve kan pıhtılaşma testlerin sorunlu çıkarsa yani doğuma kadar kullanman gerekirse o zaman rapor çıkarıyor doktor ve devlet karşılıyor öbür türlü yok diye biliyorum

Allah razı olsun bacim denim ozaman

❤❤❤❤❤❤❤❤

Canım belirti arama, kasık bel ağrısı İlaçlara bağlı oluyo, bende de hiç belirti olmadı ama şükür olumlu sonuç aldım, moralini güzel tut, istersen bi idrar testi yap ama çift çizgiyi göremezsen canını sıkıp ilaçları bırakma, son güne kadar durum değişebiliyor, hadi biraz daha sabır, az kaldı
Oksaparı devlet karşılıyor, ben reçeteye alıyorum canım, onun yerine malesef piyasada başka muadil yok.

Yakıyor kız baya canımı devlet karşılıyorsa ne ala şükür deşme ozaman

onlar ayarlıyorlar canım senin adet gününe denk gelen donörü seçiyorlar. benim öyle olmuştu. herşey normal yani endişelenip kendini üzme canım

onlar ayarlıyorlar canım senin adet gününe denk gelen donörü seçiyorlar. benim öyle olmuştu. herşey normal yani endişelenip kendini üzme canım
Evet canım,öyle oluyormuş,sağolsun bir arkadaş yoruma yazmıştı,içim rahat etti.Sizin de güzel haberinizi bekliyorum

Malezef yumurta her zaman istenilen gibi çıkmıyor tedavilerde.çok şükür 2 embriyon var ve umut yine var.yarın transfer olucan.inşallah evladına kavuşacağın zaman bu olsun

Tamara nasılsın, yarın test günün değilmi, nasıl hissediyorsun kendini, inşallah güzel haber alıcaz senden
Tamaracim ınsallah güzel sonuçların olur kardeşim herşey gönlünce olur inşallah dualarımız seninle❤❤❤

Malezef yumurta her zaman istenilen gibi çıkmıyor tedavilerde.çok şükür 2 embriyon var ve umut yine var.yarın transfer olucan.inşallah evladına kavuşacağın zaman bu olsun
zazacim güzel kalpli arkadaşım ınsallah seninde yakında güzel haberlerini alırız canim benim hergün dualarındasın sende❤❤❤❤❤❤❤❤

Kızlar son 15 gündür hiç iyi deilim herşey üst üste geldi ölümler yaşadık ailede birde üstelik ustune yetmezmis gibi bazi sorunlardan dolayi ev taşıyorum kafam okadar doluki cocuk sahibi olamamayi bile dert edemiyorum artik.buda bir sınav bizim için. sizler bana o kadar iyi geliyosunuzki inanın bana bütün sıkıntılarımı dertlerimi unutuyorum burda yaşadığınız sevinclerle mutlu oluyorum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün

Başınız sağolsun canım, inşallah geçecek bu günler, her şerde bir hayır varmış, belki hane değişikliği hayatına gelecek yeniliklerin kapısıdır, bebek odasını düşünerek yerleştir yeni evini, üç yada dört kişilik bir ev olduğunu düşün❤
Ben geçen sene 14 yaşındaki kedimi kaybettim, hala ağlıyorum düşündükçe, benden bi hayli büyük bi iş arkadaşım "üzülme, kalbin evin onun sevgisiyle o kadar doluyduki başka bir sevgiye yer açamıyordun, şimdi bebeğine yer açıldı hayatında, sen anne olacaksın artık" demişti, evinde bir can besleyenler beni çok iyi anlayacaktır zaman herşeyin ilacı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…