- 18 Kasım 2019
- 627
- 1.341
- 113
yaaa darısı bana kız inşalllah benim kide cuma günü yaaaaaAmin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tatdirsin ev çubuk test doldu gidip gidip yapiyorum kanda çıkmasına rağmen o çizgiyi görmek dünyalara bedelmis
maşalllahhhhhhhhhhhh sübahalalahhhhhhhhhAmin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tatdirsin ev çubuk test doldu gidip gidip yapiyorum kanda çıkmasına rağmen o çizgiyi görmek dünyalara bedelmis
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsınBence beklemeyin ertelemeyin ben bugun şükürler olsun pozitif gördüm Rabbim 21.yilimda nasip etti Darısı tüm isteyenlere
Amin Allah razı olsunGözünüz aydın, Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese tatdirsinÇok
Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Inşallah cnm hakkımızda hayırlısı olsunyaaa darısı bana kız inşalllah benim kide cuma günü yaaaaa
Şükür cnm Şükür darısı başınamaşalllahhhhhhhhhhhh sübahalalahhhhhhhhh
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim sizi korusun. buradaki tüm bayanlara Allah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallahAmin Allah razı olsun
Amin Allah razı olsunAllah kucagına da almayı nasıp etsin
Amin inşallah AminAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim sizi korusun. buradaki tüm bayanlara Allah sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin inşallah
Amin inşallahÇok güzel, katlanarak artsın inşallah
Gözünüz aydınnBence beklemeyin ertelemeyin ben bugun şükürler olsun pozitif gördüm Rabbim 21.yilimda nasip etti Darısı tüm isteyenlere
Maşallah. Allah kucagınıza almayı sizede nasıp etsinCorona yüzünden bekleyen arkadaslar varsa eger imkanlarınız okeyse bence hiç beklemeyin karantinanın en agır oldugu dönemde gitmiştim acablarım cok olmuştu beklesemmi diye ya kapılar kapanırsa tedavim yarım kalırmı diye iyiki de beklemeden gitmişim şimdi 8 haftalıgım
Amin darısı tüm bekleyenlereGözünüz aydınnRabbim kucagınıza almayı nasip etsin saglıkla inşallah
Rabbim nazarlardan korusun seni ve bebeğini ınsallah sağ salim kucağına alırsın bebeğiniCorona yüzünden bekleyen arkadaslar varsa eger imkanlarınız okeyse bence hiç beklemeyin karantinanın en agır oldugu dönemde gitmiştim acablarım cok olmuştu beklesemmi diye ya kapılar kapanırsa tedavim yarım kalırmı diye iyiki de beklemeden gitmişim şimdi 8 haftalıgım
Allah kucağınıza almayı nasip etsin, maşallahCorona yüzünden bekleyen arkadaslar varsa eger imkanlarınız okeyse bence hiç beklemeyin karantinanın en agır oldugu dönemde gitmiştim acablarım cok olmuştu beklesemmi diye ya kapılar kapanırsa tedavim yarım kalırmı diye iyiki de beklemeden gitmişim şimdi 8 haftalıgım
Tamara ses vermedin bize neyaptineveeeeet yarın test günü çok heyecanlıyım. Allah büyük, inşallah canım inşallah
Oooo süper haberler başladıBence beklemeyin ertelemeyin ben bugun şükürler olsun pozitif gördüm Rabbim 21.yilimda nasip etti Darısı tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?